Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Την καλησπερα μου στο αγαπητο νημα. Ζητω συγγνωμη που ειμαι απων τοσο καιρο, αλλα εχω παρα πολυ δουλεια στο μαγαζι...

Σημερα περασα την τελευταια developer preview windows 10 στο 1020 για να δω τι κανει η καμερα.

Αν σας ενδιαφερει μπορω να ανεβασω δειγματα και να σας πω τι βλεπω. Σαφως θα με ενδιεφερε πολυ η αποψη σας.

@Paok συνεχιζεις σταθερα με lg βλεπω...δεν υπαρχει και λογος αλλαγης εδω που τα λεμε. (βγαινει το pro οπου να ναι)

@montoya καλοριζικη η καμερα ;)

@tanglos φιλε μου το χεις με την φωτογραφια...μπραβο σου.

Μου αρέσει που ρωτάς αν μας ενδιαφέρει η κάμερα με developer preview windows 10. Καιγόμαστε.... Υπήρξαν από αλλα μέλη κάποια δείγματα αλλα από τότε κύλησε πολλή νερό στο αυλάκι.

Περιμενωωωωω......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

21700707968_189d48267a_k.jpgautumn by takis glossidis, on Flickr.Καλησπέρα,να ενα δείγμα από την κάμερα του 930 με windows 10.

Χρωματα και τονισμοι ειναι σωστα σε αυτην την εκδοση.Ανεβασε μια hdr αν θελεις

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου αρέσει που ρωτάς αν μας ενδιαφέρει η κάμερα με developer preview windows 10. Καιγόμαστε.... Υπήρξαν από αλλα μέλη κάποια δείγματα αλλα από τότε κύλησε πολλή νερό στο αυλάκι.

Περιμενωωωωω......

Δεν υπαρχουν βελτιωσεις στην καμερα του 1020 με τα win10

Χρωματα και τονισμοι ειναι σωστα σε αυτην την εκδοση.Ανεβασε μια hdr αν θελεις

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω πως είναι σε καλά επίπεδα η κάμερα του 930..Θα ανεβάσω και κάποια hdr από αύριο γιατί δεν έχω αυτή τη στιγμή κάτι φρέσκο αφού κάθε 2-3 μέρες κάνουν αναβαθμίσεις και όλο και κάτι θα αλλάζει..

Σε ποιές θα υπάρξουν βελτιώσεις κάμερας τότε;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αριστερα ο Διογενης με τη λυρα...

Η καμερα του 1020 δεν θα υποστηριζει lumia camera 5 οπως στο 930 λογω επεξεργαστη. Τωρα αν θα εχει βελτιωσεις η οχι δεν μπορουμε να το ξερουμε ακομα.

Θα σας πω ομως τι παρατηρω. Πλεον βγαζει ΜΙΑ φωτο και οχι μια 5αρα pureview και μια 38. Αυτη που βγαζει ειναι σαν τις highres, εχει ρυθμισεις κανονικα αλλα δεν ειναι σαν την lumia camera. Ακομα δεν υπαρχει lumia camera στα developer preview των 10 για το 1020.

Παρατηρω επισης οτι με το φλας δεν εχει πια την κιτρινιλα που ειχε. Αλλα το λειτουργικο ειναι πολυ κακο με πολλα κολληματα και δεν την παλευω προς το παρον.

Παρακατω σας παραθετω 4 δειγματα με το g4 σε συγκριση και μια μονή. (σε αυτη με τον καθρεπτη καντε οσο zoom θελετε...)

21368120564_851d493de2_k.jpgWP_20151005_16_22_48_Pro by George Drizos, on Flickr

Περιμενω τις αποψεις σας, (λογω υψηλης αναλυσης προτεινω ανεπιφυλακτα να τις κατεβασετε η να τις δειτε στο 100%)

1020 Windows 10 developer preview πρωτα μετα G4

21802745410_97d695c31d_k.jpgWP_20151006_10_04_08_Pro by George Drizos, on Flickr

21802770270_49e1dfeddb_k.jpg20151006_100408 by George Drizos, on Flickr

22000700571_b8de610bbb_k.jpgWP_20151006_10_04_01_Pro by George Drizos, on Flickr

22000728171_6410bf9dc1_k.jpg20151006_100346 by George Drizos, on Flickr

Επισης paok στις φωτο σου με φλας, εχω να πω οτι ειναι πολυ καλες αλλα στα ματια της κοπελας ειδικα, φαινεται το g4 οτι κανει noise reduction στο μεγαλο iso, βγαζοντας ενα ψιλο ψευτικο αποτελεσμα.

Αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας...για led flash ειναι αξιοπρεπεστατες και ισως οι καλυτερες που εχω δει στην κατηγορια led flash.

υ.γ. ασχετο (σου στελνω pm αλλα το inbox σου ειναι γεματο δες και αυτο)

http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-60fps-camera-100-photo-quality-t3129460

Edited by demon2411

Άκυρο το συγκριτικό, γιατί στις δύο τελευταίες το ένα φανάρι είναι κόκκινο και το άλλο πράσινο...

Θα σου απαντησω τηλεφωνικως στο παραπανω σχολιο σου γιατι το ban δεν θα το γλυτωσω...:lol::p

Γιώργο εμένα μου αρέσουν περισσοτερο του Lumia παρόλο που το G4 διορθώνει και δίνει περισσοτερο φως εκεί που χρειάζεται.

Αν δειτε τις λεπτομέρεις στον δρόμο, στο κράσπεδο, τα χρωματα στα κτηρια αλλά κυρίως στον ουρανό, το βάθος πεδίου στην πολυκατοικία, αυτά κάνουν την διαφορά.

Οσο περνάει ο καιρός και παλίωνει το 1020 θα γίνεται συσκευή για ειδικές αποστολές όπως και το S4 zoom.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιώργο (σοβαρά τώρα) μπράβο για το καλό πληροφοριακό συγκριτικό για τα 10άρια, έστω και beta.

Η πρώτη του 1020 είναι φοβερή σε λεπτομέρεια, φυσικό είναι, τόσο κοντά που είναι ο καθρέπτης.

Στις δεύτερες προτιμώ του G4 απο πλευράς χρωμάτων.

Στις τρίτες προτιμώ του 1020 επίσης απο πλευράς χρωμάτων και ειδικά white balance, του G4 δεν μου αρέσει καθόλου, έχει χαλάσει τη φωτο με την επεξεργασία.

Αυτό που είναι κοινό όμως και στα 2 σετ, είναι οτι το G4 έχει πολύ καλό sharpness.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Σε ποιές θα υπάρξουν βελτιώσεις κάμερας τότε;

Στα καινουρια...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην τελευταια με το STOP...κανενα δεν την εβγαλε σωστα.

Του 1020 ειναι Underexposed.Εβγαλε σωστα τον ουρανο αλλα δεν μπορεσε να φωτισει τις σκιες.

Το G4 ειναι overxposed.Για να εκθεσει σωστα το μπροστινο μερος που ειναι σκιερο, αναγκαστικα εκαψε τον ουρανο.Με hdr θα εβγαινε πολυ καλυτερη.

Τετοια συνθηκες ειναι ψωμοτυρι για το Nokia N8...μεγαλο dynamic range σε συνδυασμο με ND filter.

Edited by paok4270

Εκτος αυτων, το 1020 εχει χασει την μπαλα λιγο με το white balance σε αυτη με τα φυλλα στο πεζοδρομιο. Στο g4 ειναι πιο σωστο.

Θα συμφωνησω και με τους 3 σας στα σχολια σας.

Να πω επισης οτι το g4 παιζει πολυ πιο επιθετικα με επεξεργασια παρα το 1020.

Να ενημερωσω οτι μολις γυρισα σε cyan και η διαφορα σε σχεση με την microsoft camera ειναι πολυ μεγαλη και στην 5αρα και στην highres.

(υπερ της cyan φυσικα). Οποτε η 34αρα που βγαζει η microsoft camera στα windows 10 ειναι χειροτερη για μενα κατα πολυ.

Kαι τι θα σου εκανε το nd? Υποθετω δεν ειναι gnd ...οποτε απλα θα εβγαζε η το ενα η το αλλο με αλλο κλειστρο.

Καθαρα θεμα αλγοριθμων ειναι και οχι -τοσο- ικανοτητων αισθητηρα...(να στο κανει εξαρχης καταγαλανο τον ουρανο με συνεφα απο βαμβακι αλλα και παλι πρεπει να αφησεις "πεδιο" για το hdr. )

Ως ικανοτητα αισθητηρα -επειδη το διαχωρισα- το g4 ειναι απο τα λιγα που μπορει να προσφερει 12bit dng (το 1020 εχει 10) και μπορεις να παιξεις ανετα εκει να βγαλεις λεπτομερεια εκει που το 1020 απλα δεν θα εχει.

Χωρια το rgbw color filter.

Το microcontrast και sharpness που "υπαρχει" στο g4 για μενα -προς το παρων και μεχρι να αποδειχθει διαφορετικα- ειναι θεμα χαμηλου crosstalk.

Κοιτουσα λιγο το μικρο xiaomi redmi 2 (prime) ..Τι τους χαλαγε να εχουν ρυθμισεις και στο κλειστρο? Και εδειχνε υποσχομενος ο ov8865 για τα ~115€ που ζηταει το κινητο.

Εκτος αυτων, το 1020 εχει χασει την μπαλα λιγο με το white balance σε αυτη με τα φυλλα στο πεζοδρομιο. Στο g4 ειναι πιο σωστο.

Θα συμφωνησω και με τους 3 σας στα σχολια σας.

Να πω επισης οτι το g4 παιζει πολυ πιο επιθετικα με επεξεργασια παρα το 1020.

Να ενημερωσω οτι μολις γυρισα σε cyan και η διαφορα σε σχεση με την microsoft camera ειναι πολυ μεγαλη και στην 5αρα και στην highres.

(υπερ της cyan φυσικα). Οποτε η 34αρα που βγαζει η microsoft camera στα windows 10 ειναι χειροτερη για μενα κατα πολυ.

Συγκρινα τις τρίτες αλλα αυτή την φορά οχι στο flicr. Τις κατέβασα στον υπογιστή μου.

Εχει εν μερη δικιο ο ΠΑΟΚ αλλά και με HDR θα είχαμε τα γνωστά ξεπλυμενα πρασινα. Ομως εκεί που σκίζει το G4 είναι στην ευκρίνεια. Δεν με νοιάζει πως το επιτυγχάνει. Το αποτέλεσμα μετράει. Και δεν παραμορφώνει οπως κατηγορουν καποιοι, γιατι φαίνεται στα προσωπα που υπάρχουν στο πλανο.

22000728171_2c213eee19_o_jpg_and_22000700571_4f12f842f7_o_jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

21985656132_3320b9b348_k.jpgflower by takis glossidis, on Flickr

Mπραβο σου φιλε μου. Εξαιρετικη.!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγκρινα τις τρίτες αλλα αυτή την φορά οχι στο flicr. Τις κατέβασα στον υπογιστή μου.

Εχει εν μερη δικιο ο ΠΑΟΚ αλλά και με HDR θα είχαμε τα γνωστά ξεπλυμενα πρασινα. Ομως εκεί που σκίζει το G4 είναι στην ευκρίνεια. Δεν με νοιάζει πως το επιτυγχάνει. Το αποτέλεσμα μετράει. Και δεν παραμορφώνει οπως κατηγορουν καποιοι, γιατι φαίνεται στα προσωπα που υπάρχουν στο πλανο.

Τo g4 εχει αξιοθαυμαστη ευκρινεια. Οσο για το hdr δεν ειμαι υπερ γενικοτερα. Μολις καταφερω θα βγαλω και αλλες για συγκριση. Δυστυχως δεν εχω την ευχερεια για σωστες φωτο...

Οσο για τις φωτο του 1020 παιζει να ειναι οι χειροτερες που εχω βγαλει με την συσκευη με την καμερα των windows 10...

Δεν εχει ξεπλυμενο πρασινο το G4...απλα δεν ειναι τοσο εντονο το HDR

22010129051_d8b70c3644_c.jpg20151006_183625_HDR by foxy4270, on Flickr

Δεν εχει ξεπλυμενο πρασινο το G4...απλα δεν ειναι τοσο εντονο το HDR

22010129051_d8b70c3644_c.jpg20151006_183625_HDR by foxy4270, on Flickr

Δεν έχει έντονες διάφορες φωτισμού το πλάνο σου γι αυτό.

Βέβαια το κιτρινοπρασινο δεν είναι όπως στα παλιά HDR.

Έχουν γενικώς κάνει πιο έντονο το πράσινο. Το ίδιο και η Samsung.

Lumia 830

https://farm6.staticflickr.com/5726/21391026384_4a56017252_o.jpg

VS 1020

https://farm6.staticflickr.com/5823/21826581898_c3f2a934f6_o.jpg

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση εικόνων μεγάλου μεγέθους

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Mπραβο σου φιλε μου. Εξαιρετικη.!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τo g4 εχει αξιοθαυμαστη ευκρινεια. Οσο για το hdr δεν ειμαι υπερ γενικοτερα. Μολις καταφερω θα βγαλω και αλλες για συγκριση. Δυστυχως δεν εχω την ευχερεια για σωστες φωτο...

Οσο για τις φωτο του 1020 παιζει να ειναι οι χειροτερες που εχω βγαλει με την συσκευη με την καμερα των windows 10...

Αυτή με το STOP είναι πράγματι χάλια. Αν δεν έλεγες πως έχεις τα ανέτοιμα 10ρια θα σου έλεγα πως πρέπει να αλλάξεις φακό....:lol: :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...