Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Δεν ειμαι pixonακιας, ομως αμα δεις συγκρισεις σε ιδιες φωτογραφιες θα καταλαβεις ποιο ειναι το καλυτερο!;)

Παντως για να ειμαι ειλικρινης το C905 μου με καλυπτει απολυτα και αν αντεξει δεν το αλλαζω ουτε με Satio ουτε με Pixon12!:happy:

8 megapixel μου φτανουν και μου περισσευουν...

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφαιρέθηκαν posts.

Ηρεμήστε μερικοί και προσέξτε τον τρόπο που γράφετε εδώ μέσα. Να λείπουν οι ειρωνίες και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις στο εξής.

Edited by mcde

• 2 weeks later...
Εγω πρωσοπικα πιστευω πως το Sharp V903 την ημερα ειχε και συννεχιζει να εχει την καλυτερη καμερα (για μενα). Ακομα και τωρα αν παω ενα ταξιδι και χρειαζομαι να βγαλω φοτο το παιρνω μαζι μου. Αλλα σε σκοτεινο μερος δε πιανει τιποτα. Τη νυχτα το καλυτερο τηλεφωνο που ειχα και εβγαζε απιστευτες φοτο ηταν το Κ850ι εκεινο το φλας του ηταν σαν ψιφιακης
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Oσα εχουν μεινει στοκ τα πουλανε στα 249.

ξερεις αν γινεται να χρησιμοποιησω επιδοτηση βονταφον για να το αγορασω απο κει??

μακραν καλυτερο το pixon απ ολα τα κινητα με καμερα.

για μενα ειναι πρωτο το pixon μετα το innov και μετα το Ν86.

Το C905 απορω γιατι μερικοι το αναφερετε ακομη..εχει πολυ πολυ μετρια καμερα.

Don't give up! :!:

Το C905 απορω γιατι μερικοι το αναφερετε ακομη..εχει πολυ πολυ μετρια καμερα.

Διότι είμαστε ευχαριστημένοι ίσως; :rolleyes:

οχι ρε γμτ!!!δεν θα το παρω ποτε...:(

μα να μην μπορω να τ βρω πουθενα!:wacko:

Από το Buy & Sell δοκίμασεις;:)

Από το Buy & Sell δοκίμασεις;:)

οχι..δεν εχω ξανα ακουσει το καταστημα.γινεται να χρησιμοποιησω επιδοτηση απο κει?

οχι..δεν εχω ξανα ακουσει το καταστημα.γινεται να χρησιμοποιησω επιδοτηση απο κει?

Ενότητα του Myphone είναι.:p

Ίσως δεν έχεις ακόμη πρόσβαση εκεί...:O

Edit: Ξεχάστηκα, δεν έχεις ακόμη πρόσβαση εκεί.

Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

Άσχετα όμως με αυτό μπορείς να δεις και στο e-bay.

Ενότητα του Myphone είναι.:p

Ίσως δεν έχεις ακόμη πρόσβαση εκεί...:O

Edit: Ξεχάστηκα, δεν έχεις ακόμη πρόσβαση εκεί.

Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

Άσχετα όμως με αυτό μπορείς να δεις και στο e-bay.

α...:lol:τωρα κτλβα περι τινος προκειται...

απο οτι βλεπω ομως ειναι μονο για μεταχειρισμενα και εγω θελω καινουργια τη συσκευη..σε ευχαριστω παντως γι το ενδιαφερον.

απτο e-bay ομως δεν νομιζω να γινεται να κανω χρηση επιδοτησης...

Εχω εναν γνωστο που ειναι πολυ ευχαριστημενος απο το Lada του 1982! Το αναφερει συχνα! :rotfl:

καποιοι ανθρωποι ειναι ευχαριστημενοι με τα λιγα.. τι να πεις? :p

Don't give up! :!:

εγω οσες φωτο και να εβγαλα με το 905 που ειχα λιγες ηταν καλες .ολες σχεδον κατωτερες και απο το n82 που ειχα τοτε.
Γιαννης

Ισως καποιοι ανθρωποι δεν ζητανε "παπαδες" απο το κινητο τους, η δεν ειναι επαγγελματιες φωτογραφοι! Και για αυτο το λογο εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το C905 στο θεμα της φωτογραφιας και θεωρω οτι ειναι αριστο για ερασιτεχνικες ληψεις. Απο κει και περα αν πεσει στα χερια μου κανενα Pixon12 η κατι καλυτερο ok. Μεχρι τοτε αυτο που εχω με καλυπτει και με το παραπανω!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του 6700 μου αρέσουν περισσότερο από όλες Δεστε άλλη μία και πέστε μου σε τι υστερεί από τις άλλες, γιατί εγώ πιο καθαρά και ζωντανά χρώματα ούτε με pixon δεν έχω βγάλει

http://img228.imageshack.us/img228/2069/0095s.th.jpg[/img]

Ενταξει ας μην υπερβαλλουμε..pixon δεν ειναι αλλα οντως βγαζει πολυ καλες φωτο! Μονο στις βραδυνες υστερει.

καποιοι ανθρωποι ειναι ευχαριστημενοι με τα λιγα.. τι να πεις? :p

Εχω εναν γνωστο που ειναι πολυ ευχαριστημενος απο το Lada του 1982! Το αναφερει συχνα! :rotfl:

Για ποιον λόγο θα πρέπει να παραδεχτεί κανείς πως το C905 δεν είναι καλό στον τομέα της φωτογραφίας; Αφήστε τις εξυπνάδες επιτέλους,μεγάλοι άνθρωποι είστε, ο καθένας καλύπτεται και από διαφορετική συσκευή. Να προσπαθείτε να πείσετε με το ζόρι δεν ωφελεί πουθενά και καταντάτε γραφικοί με τις ειρωνείες. Λες και θα πάρετε ποσοστά απ'τις πωλήσεις του Pixon και του κάθε Pixon, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν κυκλοφορεί κιόλας για να πάμε να το αγοράσουμε... Τώρα, αν αναζητάτε διαξιφισμούς μέχρι τέλους, παίξτε με άλλους αυτό το παιχνιδάκι, εγώ βαριέμαι..Έλεος... :down:

Edited by kotsianis7

Εγω παντως δεν βλεπω μετριες φωτογραφιες απο αυτο το κινητο(C905)! Λες να ειμαι στραβος;:p Τι να πω..απο κει και περα παιρνεις ψηφιακη...

Αγαπητέ μου, το ότι δεν είναι καλό το ισχυρίζεσαι εσύ. Εν τέλει, κανείς δεν είπε ότι είναι το καλύτερο φωτοκινητό, ούτε όμως είναι και το χειρότερο. Κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα της αγοράς. Πρόταση με πρόταση έχει διαφορά. Αυτά από μένα. Ψιλοβαρέθηκα βασικά :p

Να προσπαθείτε να πείσετε με το ζόρι δεν ωφελεί πουθενά και καταντάτε γραφικοί με τις ειρωνείες.

Εδώ είναι όλη η ουσία και ο φίλος kotsianis7 έχει απόλυτο δίκιο. Το να ειρωνεύεσαι σε μια συζήτηση είναι ό,τι χειρότερο.

Edited by seranata

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

haki εννοουσα ανω του μετριου. Δεν εχω βγαλει ασχημες φωτογραφιες με αυτο το κινητο. Εχω δει αρκετα φωτο-κινητα και το C905 ειναι ενα απο τα καλυτερα. Ειδικα στις νυχτερινες δεν παιζεται! Φυσικα και δεν θεωρω πως ειναι το καλυτερο, για μενα το Pixon12 ειναι ο "βασιλιας" ολων και το εχω ξαναπει. Ομως το C905 παρολο που ειναι παλιο κοντραρεται ανετα και με καινουργια 8ρια! Και στην τιμη που το βρισκεις τωρα πιστευω πως δεν εχει ανταγωνιστη...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...