Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Ξεχασα να αναψω τους προβολεις του αυτοκινήτου για να τα φωτισω όπως κάνεις εσυ στα χωράφια :p

Καταρχην εγω χρησιμοποιω φακο ειδικο για light paint.

Και δευτερον ειτε με φωτισμο ειτε χωρις φωτισμο, τα φυλλα στα δεντρα εξακολουθουν να παραμενουν πρασινα.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαλαρωστε μωρε που τσακωνεστε για τα φυλλα...:p

Και απο τις 2 μεριες υπαρχει δικιο. Εγω εξακολουθω να θεωρω overpriced και υπερεκτιμημενη την καμερα του iphone αλλα σε γενικες γραμμες στο αυτοματο βγαζει αξιοπρεπεστατες φωτογραφιες.

Αυτο που ηθελα να αναφερω ειναι οτι χτες ημουν καρδιτσα σε μια βαπτιση και μου ζητηθηκε να καλυψω ολη την βαπτιση με το g4. :X

Δεν υπηρχε δυνατοτητα για φωτογραφο οποτε δεν αρνηθηκα να το κανω και γιατι οχι, να δουμε πως θα αποδωσει το g4 σε τετοιες συνθηκες.

Εβγαλα γυρω στις 260 φωτογραφιες και video. Το video δεν το εχω δει ακομα λογω χρονου, για τις φωτογραφιες το μονο που εχω να πω ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ LG.

Το κινητο δουλεψε σε burst mode και αυτοματο, καθως και μερικες φευγατες με fv5. Ο φωτισμος εντος εκκλησιας κατω του μετριου και με κοντρα φως απο παραθυρα, παρολα αυτα εβγαλε αξιοπρεπεστατες φωτογραφιες κατα πολυ καλυτερες απο αυτες που ειχα βγαλει με το 1020. (τις εχω ολες).

Σας παραθετω 1 στην τυχη γιατι δεν μπορω να ανεβασω προσωπα δυστυχως. (τα οποια ακομα και εν κινησει βγηκαν πολυ σωστα-ακομα και το μωρο που το αλλαζαν βγηκε αψογο.)

Τεχνικα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες αν γυρναγα σε manual. Δεν υπηρχε ομως χρονος...Αυτο που μετραει ειναι ομως ειναι οτι το αποτελεσμα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο για καμερα κινητου σε τετοιες συνθηκες και στο αυτοματο. Εκει φαινονται οι αλγοριθμοι και το software σε συνδιασμο με εναν καλο αισθητηρα.

Αλλα οτι και να λεω εγω, θα ηθελα την αποψη σας...

23556474815_72b877788a_k.jpgDSC_0016 by George Drizos, on Flickr

@demon πολυ καλη η φωτο, το εχω κανει και εγω και ειχα ανεβασει καποιες φωτο εδω,ανετα γινεται και σε auto και σε manual, μετα την πρωτη αποπειρα βρηκα και την χρηση τομη σε manual, με κλειστρο 1/30 βγαζεις τα παντα μεσα σε εκκλησια, και σωστο φωτισμο και την κινηση, σε καποιες περιπτωσεις παιζεις λιγο με το iso 100-200-250 max και εισαι κομπλε

νομιζω αυτη επιτρεπεται να ανεβει εδω,δεν εχει παιδια, αν οχι κατεβαστε την

21253874115_a3605b4590_c.jpg20150906_112126 by saleakos, on Flickr

Edited by Saleakos

Την θυμαμαι κ μαλιστα με ειχε εντυπωσιασει αν θυμαμαι καλα ειχα γραψει οτι ξεπερνα κ αυτες του 1020 που ειχα βγαλει τοτε...

&demon

Γιώργο πιστεύω ότι κατάλαβες ότι ανέβασα την φωτογραφία για να δείξω μόνο τις σωστές αυτόματες ρυθμίσεις που λαμβάνει το software της κάμερας του iPhone και όχι σαν καλή φωτο για κρίση.

Ποιος άλλωστε θα έβγαζε φωτο μέσα από το αυτοκίνητο για μόστρα.

Όπως είδες αντί να επικεντρωθούμε στις μετρήσεις πήγε το θέμα στο αν αξίζει το iPhone, στα χρώματα και ένα σορό αλλα άσχετα.

Την ώρα μαλιστα που και το Note 5 έχει δώσει χειρότερα αποτελέσματα στην ίδια φωτο.

Επιμένω ότι κριτική μπορεί να υπάρξει μόνο με φωτο από τις δυο συσκευες στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@demon πολυ καλη η φωτο, το εχω κανει και εγω και ειχα ανεβασει καποιες φωτο εδω,ανετα γινεται και σε auto και σε manual, μετα την πρωτη αποπειρα βρηκα και την χρηση τομη σε manual, με κλειστρο 1/30 βγαζεις τα παντα μεσα σε εκκλησια, και σωστο φωτισμο και την κινηση, σε καποιες περιπτωσεις παιζεις λιγο με το iso 100-200-250 max και εισαι κομπλε

νομιζω αυτη επιτρεπεται να ανεβει εδω,δεν εχει παιδια, αν οχι κατεβαστε την

21253874115_a3605b4590_c.jpg20150906_112126 by saleakos, on Flickr

Κάτι παρόμοιο μου είχε τύχει και εμένα σε εκκλησία.. Παραθέτω μια αυτόματη που έβγαλε το Nubia με κλειστρο 1/30 και iso 800

22082678878_55ae96815d_k.jpgAuto by Vagos Geo, on Flickr

Επίσης είχα βγάλει και manual με χαμηλότερο ISO και κλειστρο και είχαν καλύτερη λεπτομέρεια, αλλά λόγου που δεν έχει ois βγήκαν κουνημενα μερικά πρόσωπα από το πλάνο.. (δεν γίνετε να τις ανεβάσω εδώ γιατί φαίνονται και παιδάκια στο πλάνο)

Εννοείτε ότι του G4 είναι καλύτερη @Sale.. Δεν την ανέβασα για σύγκριση, απλά για τις ρυθμίσεις που έπιασε στο αυτόματο το κινητό.. Τελικά έχω έξυπνο software :lol:

Υγ. Keras μην βγεις πάλι και μου κράξεις την φωτογραφία αυτήν :p

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Χαλαρωστε μωρε που τσακωνεστε για τα φυλλα...:p

Και απο τις 2 μεριες υπαρχει δικιο. Εγω εξακολουθω να θεωρω overpriced και υπερεκτιμημενη την καμερα του iphone αλλα σε γενικες γραμμες στο αυτοματο βγαζει αξιοπρεπεστατες φωτογραφιες.

Αυτο που ηθελα να αναφερω ειναι οτι χτες ημουν καρδιτσα σε μια βαπτιση και μου ζητηθηκε να καλυψω ολη την βαπτιση με το g4. :X

Δεν υπηρχε δυνατοτητα για φωτογραφο οποτε δεν αρνηθηκα να το κανω και γιατι οχι, να δουμε πως θα αποδωσει το g4 σε τετοιες συνθηκες.

Εβγαλα γυρω στις 260 φωτογραφιες και video. Το video δεν το εχω δει ακομα λογω χρονου, για τις φωτογραφιες το μονο που εχω να πω ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ LG.

Το κινητο δουλεψε σε burst mode και αυτοματο, καθως και μερικες φευγατες με fv5. Ο φωτισμος εντος εκκλησιας κατω του μετριου και με κοντρα φως απο παραθυρα, παρολα αυτα εβγαλε αξιοπρεπεστατες φωτογραφιες κατα πολυ καλυτερες απο αυτες που ειχα βγαλει με το 1020. (τις εχω ολες).

Σας παραθετω 1 στην τυχη γιατι δεν μπορω να ανεβασω προσωπα δυστυχως. (τα οποια ακομα και εν κινησει βγηκαν πολυ σωστα-ακομα και το μωρο που το αλλαζαν βγηκε αψογο.)

Τεχνικα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες αν γυρναγα σε manual. Δεν υπηρχε ομως χρονος...Αυτο που μετραει ειναι ομως ειναι οτι το αποτελεσμα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο για καμερα κινητου σε τετοιες συνθηκες και στο αυτοματο. Εκει φαινονται οι αλγοριθμοι και το software σε συνδιασμο με εναν καλο αισθητηρα.

Αλλα οτι και να λεω εγω, θα ηθελα την αποψη σας...

23556474815_72b877788a_k.jpgDSC_0016 by George Drizos, on Flickr

Ρε Γιωργο θα μεγαλωσει το παιδι,θα γινει 18χρονων κι οταν μαθει οτι την βαφτιση του την καλυψαν με ενα κινητο θα παθει σοκ.Εν το μεταξυ μετα απο τοσα χρονια θα το βλεπει σαν μια παλιατζουρα :D

...εγω ξερω οτι σε ολο τον κοσμο τα δεντρα εχουν πρασινα φυλλα...οχι γκρι.

Θα κανεις πλακα προφανως, ετσι;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Βρε Βαγγέλη, βαλε καμία σοβαρή φωτογραφία, με δύο κεφάλια μπροστά, τι να δούμε;;;

:p:p:p

@panosfx:

Σε 17-18 χρόνια το παιδί θα βγάζει φωτογραφία πχ. με τα γυαλιά που θα φοράει και απλά με τη σκέψη χωρίς εξοπλισμό... και θα σωζεται εκείνη την ώρα και στον υπολογιστή του που θα έχει στην τσέπη...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Βρε Βαγγέλη, βαλε καμία σοβαρή φωτογραφία, με δύο κεφάλια μπροστά, τι να δούμε;;;

:p:p:p

@panosfx:

Σε 17-18 χρόνια το παιδί θα βγάζει φωτογραφία πχ. με τα γυαλιά που θα φοράει και απλά με τη σκέψη χωρίς εξοπλισμό... και θα σωζεται εκείνη την ώρα και στον υπολογιστή του που θα έχει στην τσέπη...

Χαχα θα το έχω στα υπόψιν την επόμενη φορά Κωνσταντίνε..

Στο μεταξύ έχεις μεγάλη φαντασία , τυφλά να έχει ο Σπίλμπεργκ..

Τώρα πέρα από την πλάκα, μακάρι σε 18 χρόνια από τώρα, να είμαστε ακόμα στο παρών νήμα και να σχολιάζουμε περί φωτογραφίας.. Το γέλιο θα είναι να σχολιάζουνε τα παιδιά μας τότε εδώ στο φόρουμ και να ερχόμαστε και σε αντιπαράθεση μαζί τους..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

&demon

Γιώργο πιστεύω ότι κατάλαβες ότι ανέβασα την φωτογραφία για να δείξω μόνο τις σωστές αυτόματες ρυθμίσεις που λαμβάνει το software της κάμερας του iPhone και όχι σαν καλή φωτο για κρίση.

Ποιος άλλωστε θα έβγαζε φωτο μέσα από το αυτοκίνητο για μόστρα.

Όπως είδες αντί να επικεντρωθούμε στις μετρήσεις πήγε το θέμα στο αν αξίζει το iPhone, στα χρώματα και ένα σορό αλλα άσχετα.

Την ώρα μαλιστα που και το Note 5 έχει δώσει χειρότερα αποτελέσματα στην ίδια φωτο.

Επιμένω ότι κριτική μπορεί να υπάρξει μόνο με φωτο από τις δυο συσκευες στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα.

Σαφως και το καταλαβα. Απλα δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος κανεις να πεισει κανεναν για κατι. Ο καθενας εχει την αποψη του. :)

"Επιμένω ότι κριτική μπορεί να υπάρξει μόνο με φωτο από τις δυο συσκευες στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα."

KANONAΣ τουλαχιστον για μενα.

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε Γιωργο θα μεγαλωσει το παιδι,θα γινει 18χρονων κι οταν μαθει οτι την βαφτιση του την καλυψαν με ενα κινητο θα παθει σοκ.Εν το μεταξυ μετα απο τοσα χρονια θα το βλεπει σαν μια παλιατζουρα :D

Πλακα πλακα....πεστο ψεμματα...:lol::p

Σας παραθετω 3 μετριες με προσωπα (χωρις παιδια) για να δειτε πως τα πηγε στο full auto. Δεν ειναι απο τις καλες που εχω, αλλα οι καλες ειναι με παιδια οποτε αναγκαζομαι να ανεβασω αυτες.

22932621924_0ea2b4f577_k.jpg20151205_121836 by George Drizos, on Flickr

με κοντρα φως στο background

23265131340_5bcaefa3b5_k.jpgDSC_0037 by George Drizos, on Flickr

νεταρισμα στα προσωπα οποτε ο παπας εγινε defocus (στον κανονισα τον παπα σου paok) :lol:

22932614234_5799b054f0_k.jpgDSC_0024 by George Drizos, on Flickr

Edited by demon2411

Παιδια, γενικα το λεω, μην ανεβαζετε φωτογραφιες προσωπων, χωρις να εχετε τη συναινεση τους. Οκ, δεν ειναι παιδια, αλλα και για τους ενηλικες το ιδιο ισχυει.

Εγω δεν θα ηθελα η μουρη μου να ειναι σε καποιο φορουμ , χωρις να το ξερω.

Γενικα το λεω και φιλικα :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

@Demon Μεγάλη η ευθύνη να αναλάβεις εξολοκλήρου την βάπτιση, αλλά είμαι σίγουρος ότι με οποιαδήποτε σύγχρονη ναυαρχίδα (+ 808/1020) θα τα πήγαινες περίφημα! ;)

@Paok Εκεί που πας να με πείσεις ρε ΠΑΟΚ, εκεί μου τα χαλάς... Το νυχτερινό προτραίτο είχε ελάχιστα έως μηδαμινά για τα οποία θα μπορούσε να παραπονεθεί κανείς. Αλλά, η τελευταία βραδινή με την εκκλησία... Δεν ξέρω... Ακόμη το φτιάχνουν το λογισμικό της κάμερας ή είναι τελική έκδοση; Αν είναι συνέχισε με ProShot για την ώρα μέχρι να το φτιάξουν...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Παιδια, γενικα το λεω, μην ανεβαζετε φωτογραφιες προσωπων, χωρις να εχετε τη συναινεση τους. Οκ, δεν ειναι παιδια, αλλα και για τους ενηλικες το ιδιο ισχυει.

Εγω δεν θα ηθελα η μουρη μου να ειναι σε καποιο φορουμ , χωρις να το ξερω.

Γενικα το λεω και φιλικα :)

Aν αναφερεσαι σε μενα, ειναι εν γνωση τους.

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Demon Μεγάλη η ευθύνη να αναλάβεις εξολοκλήρου την βάπτιση, αλλά είμαι σίγουρος ότι με οποιαδήποτε σύγχρονη ναυαρχίδα (+ 808/1020) θα τα πήγαινες περίφημα! ;)

Ευχαριστω να σαι καλα. :)

@demon

Ακριβώς και είμαι αυτός που από την πρώτη μέρα που αγόρασα το iPhone έγραψα ότι δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένος από τις επιδόσεις της κάμερας.

Το ίδιο είχα γράψει και για το Note 5 στις low light.

Μαλιστα σε VS μεταξύ iPhone και note 5 έγραψα ξεκάθαρα ότι το note διαθέτει καλύτερη κάμερα γενικώς.

Δεν είμαι λοιπόν σαν κάποιους ανθρώπους που ευδοκιμούν εδώ και ανεβάζουν κάθε νέα συσκευή τους στα ουράνια. Ούτε ζω κι αναπνέω για το συγκεκριμένο thread.

Πάντα ανεβάζω αυθόρμητες φωτο γιατι μόνο αυτές μπορούν να δείξουν την πραγματική εικόνα για την κάμερα της εκάστοτε συσκευής.

Η συγκεκριμένη τραβήχτηκε ενώ περίμενα την σύζυγο. Είχα τα δυο τηλέφωνα στην τσέπη και είπα να τα δοκιμάσω σε δύσκολες συνθήκες. Μαλιστα επειδή ντρέπομαι να τραβάω φωτογραφίες σε μέρη που δεν το δικαιολογούν, τις πήρα μέσα από το τζαμι.

Αν ήθελα να προβάλω το iPhone θα εύρισκα μια καλό φωτισμένη πλατεία και θα τραβούσα 30 φωτο για να παρουσιάσω μια.

Και τέλος με υποθέσεις τι θα έκανε κάποιο άλλο τηλέφωνο σε παρόμοιες συνθήκες δεν βγαίνουν συμπεράσματα.

Την άλλη φορά ανέβασα φωτογραφία από πισίνα όπου τα τραπέζια και οι καρέκλες ήταν καφέ, το δάπεδο μπεζ, οι τέντες μπεζοκαφε και μου γράφει δεν έχει χρώμα όλα είναι ένα μπεζ πράγμα.

Ε που να το βρει το χρώμα όταν δεν υπάρχει;

Του το εξήγησε ο Navi μετα.

Τώρα το ίδιο. Τα δένδρα βρίσκονται στο πιο σκοτεινό σημείο και είναι γεμάτα σκόνη. Παρά ταύτα είναι πιο πράσινα από ότι στην φωτο του note παρόλο που το iPhone έχει επιλέξει iso 100 έναντι 400.

Αντί να σχολιάσουμε ότι είναι το μοναδικό smartphone που επιλέγει στο auto 1/4 και επίσης το μοναδικό που σε ημερήσιες τραβά με iso 25, κρίνουμε επιθετικά μια φωτο που δεν είναι καν αξία κριτικής.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση προκλητικών εκφράσεων
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σαφως και το καταλαβα. Απλα δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος κανεις να πεισει κανεναν για κατι. Ο καθενας εχει την αποψη του. :)

"Επιμένω ότι κριτική μπορεί να υπάρξει μόνο με φωτο από τις δυο συσκευες στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα."

Σας παραθετω 3 μετριες με προσωπα (χωρις παιδια) για να δειτε πως τα πηγε στο full auto. Δεν ειναι απο τις καλες που εχω, αλλα οι καλες ειναι με παιδια οποτε αναγκαζομαι να ανεβασω αυτες.

νεταρισμα στα προσωπα οποτε ο παπας εγινε defocus (στον κανονισα τον παπα σου paok) :lol:

Εδώ οι φωτογραφίες και χωρίς να ναι οι καλύτερες που λέει ο φωτογράφος μας, πραγματικά η μηχανή κάνει παπάδες :lol::lol:

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

@demon

Ακριβώς και είμαι αυτός που από την πρώτη μέρα που αγόρασα το iPhone έγραψα ότι δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένος από τις επιδόσεις της κάμερας.

Το ίδιο είχα γράψει και για το Note 5 στις low light.

Μαλιστα σε VS μεταξύ iPhone και note 5 έγραψα ξεκάθαρα ότι το note διαθέτει καλύτερη κάμερα γενικώς.

Δεν είμαι λοιπόν σαν κάποιους ανθρώπους που ευδοκιμούν εδώ και ανεβάζουν κάθε νέα συσκευή τους στα ουράνια. Ούτε ζω κι αναπνέω για το συγκεκριμένο thread.

Πάντα ανεβάζω αυθόρμητες φωτο γιατι μόνο αυτές μπορούν να δείξουν την πραγματική εικόνα για την κάμερα της εκάστοτε συσκευής.

Η συγκεκριμένη τραβήχτηκε ενώ περίμενα την σύζυγο. Είχα τα δυο τηλέφωνα στην τσέπη και είπα να τα δοκιμάσω σε δύσκολες συνθήκες. Μαλιστα επειδή ντρέπομαι να τραβάω φωτογραφίες σε μέρη που δεν το δικαιολογούν, τις πήρα μέσα από το τζαμι.

Αν ήθελα να προβάλω το iPhone θα εύρισκα μια καλό φωτισμένη πλατεία και θα τραβούσα 30 φωτο για να παρουσιάσω μια.

Και τέλος με υποθέσεις τι θα έκανε κάποιο άλλο τηλέφωνο σε παρόμοιες συνθήκες δεν βγαίνουν συμπεράσματα.

Την άλλη φορά ανέβασα φωτογραφία από πισίνα όπου τα τραπέζια και οι καρέκλες ήταν καφέ, το δάπεδο μπεζ, οι τέντες μπεζοκαφε και μου γράφει δεν έχει χρώμα όλα είναι ένα μπεζ πράγμα.

Ε που να το βρει το χρώμα όταν δεν υπάρχει;

Του το εξήγησε ο Navi μετα.

Τώρα το ίδιο. Τα δένδρα βρίσκονται στο πιο σκοτεινό σημείο και είναι γεμάτα σκόνη. Παρά ταύτα είναι πιο πράσινα από ότι στην φωτο του note παρόλο που το iPhone έχει επιλέξει iso 100 έναντι 400.

Αντί να σχολιάσουμε ότι είναι το μοναδικό smartphone που επιλέγει στο auto 1/4 και επίσης το μοναδικό που σε ημερήσιες τραβά με iso 25, κρίνουμε επιθετικά μια φωτο που δεν είναι καν αξία κριτικής.

Δεν ειναι το μοναδικο.Και το Lumia 950 επιλεγει χαμηλο κλειστρο στο αυτοματο αναλογως τη σκηνη.Μεχρι 1/5 τραβαει.Μπορει να πηγαινει και πιο κατω.

Εντυπωσιακες...σε επιπεδα λεπτομερειας μονο το 1020 μπορει να συγκριθει μαζι του.

Η δευτερη που ειναι δυσκολη φωτο την εβγαλε πολυ καλα.Βεβαια τα παραθυρα πισω ειναι burned, αλλ;α δε γινεται διαφορετικα γιατι μετα θα βγαινανε σκοτεινα τα προσωπα.Στην τριτη ειναι λιγο κορεσμενα τα χρωματα στα προσωπα.

Lumia 950, natural RGB Flash...παπαδες λεμε και κλαιμε!!!

22892393824_d42a216088_c.jpg20151204_191646 by foxy4270, on Flickr

Tωρα την ειδα αυτην....

Λιγο artificial το προσωπο λογικα λογω nr, αλλα ειναι το λιγοτερο εντυπωσιακη...Φαινεται και το background απο πισω. Εδω το g4 δεν θα την εβγαζε ετσι πιστευω.

Εντυπωσιακες...σε επιπεδα λεπτομερειας μονο το 1020 μπορει να συγκριθει μαζι του.

Η δευτερη που ειναι δυσκολη φωτο την εβγαλε πολυ καλα.Βεβαια τα παραθυρα πισω ειναι burned, αλλ;α δε γινεται διαφορετικα γιατι μετα θα βγαινανε σκοτεινα τα προσωπα.Στην τριτη ειναι λιγο κορεσμενα τα χρωματα στα προσωπα.

Δεν νομίζω ότι το 1020 θα καταφερνε να βγάλει τόσο καλές φωτογραφίες σε αυτές τις συνθήκες. Τις βρίσκω εξαιρετικές του g4...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Δεν νομίζω ότι το 1020 θα καταφερνε να βγάλει τόσο καλές φωτογραφίες σε αυτές τις συνθήκες. Τις βρίσκω εξαιρετικές του g4...

Εχει βγαλει παρομοιες ο daemon με το δικο του 1020 ομως...το οποιο ολοι ξερουμε οτι ηταν πειραγμενο και δουλευε στα "κοκκινα" :X:X

Εχει βγαλει παρομοιες ο daemon με το δικο του 1020 ομως...το οποιο ολοι ξερουμε οτι ηταν πειραγμενο και δουλευε στα "κοκκινα" :X:X

2ο σταδιο ηταν και μας ελεγε για μαμα :p:lol:

@demon αψογες οι φωτο απο τα βαπτησια !

Edited by Saleakos

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...