Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα. Αν και είχα καιρό να γράψω λόγω υποχρεώσεων, σας παρακολουθώ καθημερινά...

@demon Μπράβο για τα συγκριτικά σου, για τον χρόνο που διαθέτεις, περιμένουμε αυτό που υποσχέθηκες... :)

@Mivas Ωραίο το CM1, πιστεύω λόγω χαρακτηριστικών ότι είναι το πιο ολοκλρωμένο cameraphone, μένει να φανεί κατά πόσο θα είναι εύκολο να πάρεις μια καλή φωτογραφία on the fly γιατι στο full auto δεν με εντυπωσίασε. Και ναι συμφωνώ με τον paok ότι το 1020 έχει καλλίτερο dynamic range από αυτό που βλέπω και από τα λίγα (όντως λίγα) που ξέρω. Πάντως περιμένουμε και με manual για πιο εμπεριστατωμένη άποψη

@keras +1

Και μια δικιά μου, σαλονικιώτικη...:)

22411665550_92dcce944f_c.jpgWP_20151028_22_53_56_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

...συγκλονιστικη απλα!

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για εναν ασχετο...το dng τι ειναι;

Paok κατι που ηθελα να σου πω κι το ξεχναγα απο τον καιρο που ειχες το Galaxy S6.Δεν ξερω αν το ειχες διαβασει αλλα υπαρχουν 2 διαφορετικοι αισθητηρες στην σειρα S6 και S6 edge.Καποια φορανε τον αισθητηρα της Sony και καποια της Samsung.

Κατα γενικη ομολογια διαβαζω πως της Sony ειναι καλυτερος κι απλα αναρωτιεμαι μηπως πετυχες οπως εγω τον Samsung και δεν εμεινες ευχαριστημενος.

@demon Φίλτατε Γιώργο σωστή η παρατήρηση για το cm1 , που είναι σπάνια συσκευή και δεν ανεβάζεις ακόμα το συγκριτικό ..

Τώρα για το φακό με imx214 , ξέρεις ποια συσκευή αποδίδει καλύτερα (δεν έχει ois όμως η συσκευή που αναφέρω) :p

@Keras Ο Γιώργος μου έχει στείλει πρωπικό μήνυμα και μου είχε τονίσει, ότι όταν μου δίνεται η ευκαιρία να αναφέρω την ηλικία σου , δεν ξέρω γιατί όμως :lol:

@agamithite Πολύ όμορφη φωτογραφία .. σταθερή αξία το 1020..

@montoya Σωστός γι αυτά που αναφέρεις για τον Paok (απότομος,γνώστης περί φωτογραφίας κτλ) αλλά εντάξει ,γίνεται απότομος λογικά όταν χάνει η ομάδα του(δηλαδή τακτικά) :p

@xteacher Μπορείς να πάρεις το letv x600 που έχει την ίδια κάμερα με το x800 και είναι πολύ πιο φτηνό , έχουν και ois τα άτιμα ..

Ναι το meizu m1note έχει καλή κάμερα για τα χρήματα του , αλλά πιστεύω ότι το z7mini είναι πιο καλό σε αυτό το τομέα ..και όχι επειδή το έχω εγώ ..γενικά από δείγματα που βλέπω από το Internet ..ακόμα πιστεύω και από τα δείγματα που ανέβασε στο hands on o Mythozz από το Letv x800 , το z7mini αποδίδει καλύτερα σε χρώματα και λεπτομέρεια .. Τεσπα αν και αυτά που αναφέρω(μπορείς να τα πεις και αερολογίες) ,γιατί είναι από τα δείγματα που βλέπω στο internet και πολλές φορές μπορεί να είναι μια οφθαλμαπάτη(δεν μπορούμε να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα), γιατί αλλιώς είναι να έχεις μια συσκευή στα χέρια σου και να την φέρνεις στα μέτρα σου , να μπορείς να την αξιοποιήσεις στο έπακρο, τις φωτογραφικές δυνατότητες της ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

..

@montoya Σωστός γι αυτά που αναφέρεις για τον Paok (απότομος,γνώστης περί φωτογραφίας κτλ) αλλά εντάξει ,γίνεται απότομος λογικά όταν χάνει η ομάδα του(δηλαδή τακτικά) :p

..

Λίγα για τον Π.Α.Ο.Κ. (την ομάδα εννοώ)....:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για να αλλαξω το θεμα, οι φωτογραφιες απο το LeTV Le 1 Pro στο review που ανεβασε ο Mythozz πως σας φανηκαν?

Αρκετα καλες τις βλεπω με λιγο ανεβασμενο το sharpness...

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για το CM1! :D

Είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή συσκευή, τείνει σε compact sized ναυαρχίδες, για εύκολη χρήση με ένα χέρι, είναι το πιο εξελιγμένο υβρίδιο και έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις και δυνατότητες για να χτίσει κανείς πάνω σε μια γενικά καλή ποιότητα φωτογραφίας κατά την άποψή μου. Σαν τηλέφωνο, οι δυνατότητές του είδα στα benchmarks είναι μαζί με S5, G3, Z3/C κλπ, λογικό μιας και κυκλοφόρησε αρχικά τον περασμένο χειμώνα σε Γαλλία και Γερμανία, ενώ μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε και στην Αμερική. Η κανονική τιμή του π.χ. σε Γερμανία/Γαλλία είναι 900 ευρώ, κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα το έριξαν έως 750, αν και προσωπικά το βρήκα σε ευκαιρία και έτσι μπόρεσα να το πάρω.

Αν ασχοληθεί κανείς αρκετά, πιστεύω μπορεί να βγάλει πολλά όμορφα αποτελέσματα από την συσκευή μέσα από manual ρυθμίσεις, επιλογές και τα πολλαπλά modes που έχει. Π.χ. η εφαρμογή fv-5 που έχει αρκετές ρυθμίσεις, συγκριτικά με την κάμερα του CM1, δεν έχει ούτε τα ελάχιστα...

Σκοπεύω να το κρατήσω και με τον καιρό θα ανεβάζω διάφορα δείγματα και από manual.

Συγκριτικά με το 1020, μπορώ να πω ότι το 1020 με εξαίρεση την έκθεση και την ισορροπία λευκού, έχει το καλύτερο αυτόματο σε σχέση με CM1 ή 808 σε γενικές γραμμές (ποιοτικά και σε λεπτομέρεια όμως χάνει σε πολλές περιπτώσεις από τα άλλα δύο). Παρόλα αυτά είναι τρομερά αργό για κάποιον που θέλει να βγάλει άμεσα μια φωτογραφία. Τόσο το 808 όσο και το CM1, έχουν modes όπου αποθηκεύει κανείς συγκεκριμένες ρυθμίσεις που του έχουν ταιριάξει, π.χ. μια γενική στο C1, μια βραδυνή στο C2 κλπ. Σε συνδυασμό λοιπόν με την μεγάλη ταχύτητα λήψης, μπορεί κάποιος να βγάλει πολύ γρηγορότερα καλές φωτογραφίες σε manual με τα 808 και CM1, παρά με το 1020, οπότε στην καθημερινότητα είναι κάτι που το σκέφτεται αρκετά κανείς. Ειδικά το CM1 είναι τρομερά γρηγορότερο από τα άλλα δύο, επομένως έχει και το επιπλέον bonus της ταχύτητας. Από το να χάσεις πιθανά την στιγμή με 1020, μπορείς κάλλιστα να αποτυπώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με 808 σε lossless jpg ή με το CM1 σε RW2 και να επεξεργαστείς τα αρχεία στον υπολογιστή για κάτι καλύτερο.

@demon, περιμένουμε κι ένα συγκριτικό που έχεις ετοιμάσει. :)

Σιγά σιγά θα βγάλω κι εγώ κι άλλα με CM1, απλά θέλει τον χρόνο του...

Edited by Mivas

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Για εναν ασχετο...το dng τι ειναι;

Paok κατι που ηθελα να σου πω κι το ξεχναγα απο τον καιρο που ειχες το Galaxy S6.Δεν ξερω αν το ειχες διαβασει αλλα υπαρχουν 2 διαφορετικοι αισθητηρες στην σειρα S6 και S6 edge.Καποια φορανε τον αισθητηρα της Sony και καποια της Samsung.

Κατα γενικη ομολογια διαβαζω πως της Sony ειναι καλυτερος κι απλα αναρωτιεμαι μηπως πετυχες οπως εγω τον Samsung και δεν εμεινες ευχαριστημενος.

1.dng ειναι τυπος αρχειου raw...ακατεργαστη φωτο δηλαδη χωρις επεξεργασια οπως βγαινει απο τον σενσορα.

2.ναι ξερω για τους 2 αισθητηρες.Οι γνωστες ******ες της Samsung. Εγω ειχα τον Sony αλλα και παλι δεν με καλυπτε.

Στις βραδυνες δεν μ'αρεσε το post=processing, το Noise reduction, οι λεπτομερειες και τα χρωματα.Βασικα τιποτα δε μ'αρεσε.

@xteacher Μπορείς να πάρεις το letv x600 που έχει την ίδια κάμερα με το x800 και είναι πολύ πιο φτηνό , έχουν και ois τα άτιμα ..

Ναι το meizu m1note έχει καλή κάμερα για τα χρήματα του , αλλά πιστεύω ότι το z7mini είναι πιο καλό σε αυτό το τομέα ..και όχι επειδή το έχω εγώ ..γενικά από δείγματα που βλέπω από το Internet ..ακόμα πιστεύω και από τα δείγματα που ανέβασε στο hands on o Mythozz από το Letv x800 , το z7mini αποδίδει καλύτερα σε χρώματα και λεπτομέρεια .. Τεσπα αν και αυτά που αναφέρω(μπορείς να τα πεις και αερολογίες) ,γιατί είναι από τα δείγματα που βλέπω στο internet και πολλές φορές μπορεί να είναι μια οφθαλμαπάτη(δεν μπορούμε να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα), γιατί αλλιώς είναι να έχεις μια συσκευή στα χέρια σου και να την φέρνεις στα μέτρα σου , να μπορείς να την αξιοποιήσεις στο έπακρο, της φωτογραφικές δυνατότητες της ..

Απλα για να τονισω αλλη μια φορα που "κινουμαι" φωτογραφικα.

Δεν υπαρχει περιπτωση στα ~200€ να παρω αλλο κινητο περα απο το z9 mini και ας μην εχει ois.

Δε με ενδιαφερει. Εχω μαθει να ζω πολλα χρονια χωρις is σε πιο σημαντικες φωτος απο αυτες που θα παρω απο το κινητο.

Εκεινο που θελω απο το κινητο ειναι λεπτομερεια και ενα φακο της προκοπης, και σε αυτη τη κατηγορια ειναι ιδια. Μετα θα πρεπει να παω ειτε σε 930 (για να εχω το επιθυμητο dng) ειτε σε z9 mini για τον imx234(τα λογια περιττευουν).

Τα χρωματα ειναι δικια μου υποθεση και ας ειναι απο και απο jpg, αν χρειαστει να τα φερω σε αλλα μετρα.

(και οχι τα δειγματα του mythozz δεν ειναι ενδεικτικα γιατι ακομα δεν εχουμε δει φωτογραφιες -με τη σημασια της εννοιας- απο το κινητο. Κατι εδειξε ..αλλα δεν ειναι φωτογραφιες.)

Και κατι που ξεχασα να αναφερω και εδω..Περα απο σενσορα με ενδιαφερει να εχει και καποια ελευθερια ως προς τις ρυθμισεις.

Τι να τα κανω τα xiaomi/samsung/iphone αν τραβαω παντα στο αυτοματο και με περιορισμο στο κλειστρο? Ομοιως και δεν τολμω να παρω κινητο αν δεν ξερω τι περιθωρια μου δινει. (meizu zte κορυφη..Δεν βαζω ουτε την lg διπλα γιατι μονο στο g4 βρισκεις τα παντα. Τα μικροτερα ειναι για πεταμα.)

Edited by xteacher

camera fv-5, iso=100, shutter=1/4

22726836826_f5f06180ef_c.jpgDSC_1049 by foxy4270, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλα για να τονισω αλλη μια φορα που "κινουμαι" φωτογραφικα.

Δεν υπαρχει περιπτωση στα ~200€ να παρω αλλο κινητο περα απο το z9 mini και ας μην εχει ois.

Δε με ενδιαφερει. Εχω μαθει να ζω πολλα χρονια χωρις is σε πιο σημαντικες φωτος απο αυτες που θα παρω απο το κινητο.

Εκεινο που θελω απο το κινητο ειναι λεπτομερεια και ενα φακο της προκοπης, και σε αυτη τη κατηγορια ειναι ιδια. Μετα θα πρεπει να παω ειτε σε 930 (για να εχω το επιθυμητο dng) ειτε σε z9 mini για τον imx234(τα λογια περιττευουν).

Τα χρωματα ειναι δικια μου υποθεση και ας ειναι απο και απο jpg, αν χρειαστει να τα φερω σε αλλα μετρα.

(και οχι τα δειγματα του mythozz δεν ειναι ενδεικτικα γιατι ακομα δεν εχουμε δει φωτογραφιες -με τη σημασια της εννοιας- απο το κινητο. Κατι εδειξε ..αλλα δεν ειναι φωτογραφιες.)

Και κατι που ξεχασα να αναφερω και εδω..Περα απο σενσορα με ενδιαφερει να εχει και καποια ελευθερια ως προς τις ρυθμισεις.

Τι να τα κανω τα xiaomi/samsung/iphone αν τραβαω παντα στο αυτοματο και με περιορισμο στο κλειστρο? Ομοιως και δεν τολμω να παρω κινητο αν δεν ξερω τι περιθωρια μου δινει. (meizu zte κορυφη..Δεν βαζω ουτε την lg διπλα γιατι μονο στο g4 βρισκεις τα παντα. Τα μικροτερα ειναι για πεταμα.)

να εχει και καποια ελευθερια ως προς τις ρυθμισεις..

To nubia z9 mini εχει πληθωρα manual settings πολυ περισσοτερα απο το LG G4.

1.variable aperture...με καποιους περιορισμους στην αναλυση της φωτο

2.max shutter speed = 20 minutes!

camera fv-5, iso=100, shutter=1/4

22726836826_f5f06180ef_c.jpgDSC_1049 by foxy4270, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mπραβο σου απλα τρομερη σε ολα...!!

Το letv x800 pro ή το meizu mx5 έχει καλύτερη φωτο;;
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

To 1 δεν θελω να το δω ουτε σαν επιλογη : p

Για το 2 χαιρομαι ιδιαιτερα ..

αλλα και παλι μιλουσα για ποιο λογο δεν μπορω να ξεφυγω απο τα σιγουρακια m2 και z9 μινι.

@geornirv

mx5..

@paok Πολύ ωραία η φωτό, τελικά η fv-5 φαίνεται ότι είναι πολύ καλοδουλεμένη εφαρμογή αφού συναγωνίζεται την τόσο fine-tuned στοκ εφαρμογή της lg :cool:
Illusionary profit !

Σε αναμονή για το νέο μίνι συγκριτικό... Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Δοκιμή με το Meizu MX4 Pro. Αυτόματο.

Το καλό που έχει (σαν τα Samsung κλπ) είναι οτι μπορείς να εστιάσεις κάπου και να πάρεις exposure metering σε άλλο σημείο (metering seperation).

22586547660_3c5b3b6909_b.jpgSunset 1 - Meizu MX4 Pro by Konstantine K., on Flickr

22774503845_f628b3acb3_b.jpgSunset 2 - Meizu MX4 Pro by Konstantine K., on Flickr

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Πολύ όμορφα τα ηλιοβασιλέματα παιδιά! :)

keras, αυτό με το metering, πως ακριβώς γίνεται; Το CM1 έχει κάποιες ρυθμίσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή σε κάθε περίπτωση. Π.χ. ενός σημείου, πολλαπλών σημείων, συνόλου κλπ...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Kαλημερα στην παρεα!!μια σημερινη απο μενα!!

22775847095_5f01655cca_c.jpgIMG_20151104_114736 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πολύ όμορφα τα ηλιοβασιλέματα παιδιά! :)

keras, αυτό με το metering, πως ακριβώς γίνεται; Το CM1 έχει κάποιες ρυθμίσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή σε κάθε περίπτωση. Π.χ. ενός σημείου, πολλαπλών σημείων, συνόλου κλπ...

Δεν νομίζω οτι είναι κάποιο απο αυτά που αναφέρεις. Αυτό που γίνεται (στο ΜΧ4 Pro όπως και στο K zoom κλπ) είναι οτι σου δίνει μέσα στο τετραγωνάκι που εστιάζει, ένα κυκλάκι ακόμα, το οποίο το τραβάς και το πας όπου θέλεις για να κάνει μέτρηση της φωτεινότητας στο σημείο που θες και βλέπεις εκείνη την ώρα τι γίνεται, πόσο φωτεινή ή σκοτεινή σου βγαίνει η φωτο και το πας εκεί που θέλεις.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το CM1 έχει κάποιες ρυθμίσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή σε κάθε περίπτωση. Π.χ. ενός σημείου, πολλαπλών σημείων, συνόλου κλπ...

Δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη.

Μη περιμενεις να διαλεξεις κατι στη τυχη και να δουλεψει εξαρχης για σενα σε μια τυχαια ληψη.

Θα πρεπει εξαρχης να επιλεγεις αυτο που σε εξυπηρετει στη καθε περισταση.

Επειδη ουτως η αλλως ειναι αρκετα προχωρημενο αυτο το σταδιο, και απαιτει γνωση περαν των συγκεκριμενων ρυθμισεων και του οποιου "σκηνικου" εχεις μπροστα σου ..αστο οπου βρισκεται και παιζε με exposure value (Εv).

Για να το πω και διαφορετικα , ακομα και spot metering (σε καποιο φωτεινο σημειο) να κανεις και βαλεις +1ev παιζει να σου βγαλει την ιδια εικονα με το αν ειχες "συνολου" πχ ή κεντροβαρη.(δεν ξερω αν υπαρχει στο cm1 το κεντροβαρη (center weighted average)

(Για να σου λυσω την απορια το spot metering αδιαφορει για το φωτισμο που υπαρχει σε ολο το καδρο παρα μονο στο σημειο το οποιο θα επιλεξεις. Εν αγνοια σου θα παιρνεις παντα υπερφωτισμενες εικονες (αν διαλεγεις σκοτεινα σημεια) ή υποφωτισμενες εικονες (αν διαλεγεις φωτεινα σημεια). Η ολα αυτα εν γνωση σου εφοσον βολευει και επιθυμεις την εκαστοτε εκθεση.

Δεν νομίζω οτι είναι κάποιο απο αυτά που αναφέρεις. Αυτό που γίνεται (στο ΜΧ4 Pro όπως και στο K zoom κλπ) είναι οτι σου δίνει μέσα στο τετραγωνάκι που εστιάζει, ένα κυκλάκι ακόμα, το οποίο το τραβάς και το πας όπου θέλεις για να κάνει μέτρηση της φωτεινότητας στο σημείο που θες και βλέπεις εκείνη την ώρα τι γίνεται, πόσο φωτεινή ή σκοτεινή σου βγαίνει η φωτο και το πας εκεί που θέλεις.

επειδη το εχω και εγω, ετσι οπως τα λες ειναι

Δοκιμή με το Meizu MX4 Pro. Αυτόματο.

Το καλό που έχει (σαν τα Samsung κλπ) είναι οτι μπορείς να εστιάσεις κάπου και να πάρεις exposure metering σε άλλο σημείο (metering seperation).

22586547660_3c5b3b6909_b.jpgSunset 1 - Meizu MX4 Pro by Konstantine K., on Flickr

22774503845_f628b3acb3_b.jpgSunset 2 - Meizu MX4 Pro by Konstantine K., on Flickr

Αυτή την επιλογή δεν την έχουν μονο τα samsung, την έχουν σχεδόν όλα τα τελευταίας γενιάς κινητά ακόμα και τα φθηνα κινέζικα.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...