Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Προφανώς εννοείς το Νοκια. Ανέκαθεν τα Νοκια ήταν φωτοκινητά. Έχω ακόμα το N95 8gb 5mp και βγάζει καλύτερες φωτό απο πολλά κινητά της τάξης των 80-150 Ευρώ. Αλλά το Νόκια 1020 βγάζει καλύτερα και απο Gionee elifee, Meizu M1 Note ή MX4?

Το Note4 πλησιάζει μόνο. Πλησιάζει.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΔΕΝ γίνεται να πάρω wp. ΔΕΝ συνδέονται στο οικιακό μου δίκτυο.

Τότε απλά χάνεις την κάμερα. Δυστυχώς.

Ή αλλάζεις ρυθμίσεις στο σπίτι σου και σε λίγο που θα έρθουν τα 10ρια επανέρχεσαι.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προφανώς εννοείς το Νοκια. Ανέκαθεν τα Νοκια ήταν φωτοκινητά. Έχω ακόμα το N95 8gb 5mp και βγάζει καλύτερες φωτό απο πολλά κινητά της τάξης των 80-150 Ευρώ. Αλλά το Νόκια 1020 βγάζει καλύτερα και απο Gionee elifee, Meizu M1 Note ή MX4?

Σε άλλα θέματα μπορεί να υστερεί αλλά στην κάμερα παραμένει κορυφή.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιώργο όντως το νήμα λειτουργεί τώρα όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή.

Δηλαδή τι άλλαξε? Πραγματικά ρωτάω. Γιατί το νήμα πάντα έτσι λειτουργούσε.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το 1520 δεν το είχα ποτε ,αλλά προσωπικά με το 930 εβγαζα εξαιρετικές φωτογραφίες, που θα σε καλύψουν άνετα στις διακοπές σου.

Ευχαριστώ.....

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει και τα δυο....;

android or ios or wm......who cares.....???

Το Note4 πλησιάζει μόνο. Πλησιάζει.

Το Meizu MX4 εχει ανωτερη καμερα απο το Note 4.

Ειδικα σε βραδυνες εχει τρομερη λεπτομερεια και πολυ καλα χρωματα.

Επισης κραταει το θορυβο σε χαμηλα επιπεδα.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ.....

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει και τα δυο....;

ιδια καμερα εχουν ακριβως ιδια

Exει το meizu mx4 manual shutter speed control?

Όπως ακριβώς έγραψε ο φίλος Saleakos επειδή έχω και το 1020 και είχα το 930, καλύτερη φώτο το mx4 απ το 930 για μένα αλλά όχι απ το 1020. Η ευκολία όμως στο βγάλω μια όχι στημένη φώτο κερδίζει το mx4 στις νυχτερινές προσωπικά θα με βοηθούσε αν είχε οπτικό σταθεροποίητη

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Eδω πατας πληγες δυστυχως φιλε μου...

Ναι το 1020 τραβαει καλυτερα απο ολα τα προαναφερομενα υστεροντας λιγο στις macro...

Προσπαθω να βρω ενα android κινητο να ξεφορτωθω το 1020 μαζι με τα windows εδω και παρα πολυ καιρο αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα ακομα και αν κανω παραχωρηση στο xenon (αν και βασικο πολυ στις βραδυνες).

Δυστυχως η φωτογραφια του ειναι σε αλλο επιπεδο αν και ομολογω οτι τα τελευταια android (s6-note 4-meizu mx4) ειναι σχετικα κοντα οπως προαναφερθηκε.

ΑΝ θες μια απο τις καλυτερες καμερες, με 170-200 παιρνεις ενα 1020 και εισαι οκ. Αν φυσικα ανεχεσαι τα windows και ολα τα υπολοιπα κουσουρια του.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Meizu MX4 εχει ανωτερη καμερα απο το Note 4.

Ειδικα σε βραδυνες εχει τρομερη λεπτομερεια και πολυ καλα χρωματα.

Επισης κραταει το θορυβο σε χαμηλα επιπεδα.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ιδια καμερα εχουν ακριβως ιδια

Διαφωνω καθετα σε αυτο. Το mx4 δεν εχει ανωτερη καμερα απο το Note 4 σε καμια περιπτωση. Η καθε μια εχει τα + και τα - της.

Το note 4 κερδιζει σε ημερησιες λογω αλγοριθμων (το meizu εχει περισσοτερο θορυβο και λιγοτερη επεξεργασια αλλα ειναι πολυ κοντα) αλλα και σε βραδυνες παλι λογω αλγοριθμων αλλα και ois το note ειναι καλυτερο, (mx4 = no ois)

Το mx4 βγαζει εξαιρετικες ημερησιες και πολυ καλες βραδυνες ΑΝ εχεις διαθεσιμο στηριγμα η τριποδο για να παιξεις με αργες ταχυτητες λογω ρυθμιζομενου κλειστρου (μεχρι 20 sec αν θυμαμαι καλα) κατι που το note 4 δεν εχει. Εκει το note χανει κατα κρατος εκτος αν βγαλει ρυθμιζομενο κλειστρο η samsung (αν και αμφιβαλλω αλλα μακαρι...ειναι θεμα drivers πλεον και οχι λειτουργικου μιας και η lollipop υποστηριζει κανονικα και με τον νομο κλειστρο ρυθμιζομενο...)

Το mx4 εχει τον αισθητηρα του xperia z3 (imx 220) αλλα με πιο στενο πεδιο κατι που την καθιστα αυτοματως καλυτερη σε λεπτομερεια σε σχεση με ενα z3.

Για τον μεσο χρηστη το note 4 ειναι καλυτερη καμερα οπως και το s6.

Αν βαλουμε το κοστος στην μεση τοτε εγω θα προτιμουσα την καμερα του meizu.

Edited by demon2411

Ναι το 1020 τραβαει καλυτερα απο ολα τα προαναφερομενα υστεροντας λιγο στις macro...

Προσπαθω να βρω ενα android κινητο να ξεφορτωθω το 1020 μαζι με τα windows εδω και παρα πολυ καιρο αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα ακομα και αν κανω παραχωρηση στο xenon (αν και βασικο πολυ στις βραδυνες).

Δυστυχως η φωτογραφια του ειναι σε αλλο επιπεδο αν και ομολογω οτι τα τελευταια android (s6-note 4-meizu mx4) ειναι σχετικα κοντα οπως προαναφερθηκε.

ΑΝ θες μια απο τις καλυτερες καμερες, με 170-200 παιρνεις ενα 1020 και εισαι οκ. Αν φυσικα ανεχεσαι τα windows και ολα τα υπολοιπα κουσουρια του.

Έλα βρε Γιώργο, δεν είναι μόνο κουσούρια.... Κάνε λίγη υπομονή να δεις και τα 10ρια και μετά ρίξε την μαύρη πέτρα σου....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τότε απλά χάνεις την κάμερα. Δυστυχώς.

Ή αλλάζεις ρυθμίσεις στο σπίτι σου και σε λίγο που θα έρθουν τα 10ρια επανέρχεσαι.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε άλλα θέματα μπορεί να υστερεί αλλά στην κάμερα παραμένει κορυφή.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή τι άλλαξε? Πραγματικά ρωτάω. Γιατί το νήμα πάντα έτσι λειτουργούσε.

Δεν ειναι θεμα λειτουργιας οσο τα νεα ατομα που εχουν ερθει τον τελευταιο καιρο, δινοντας μας την ευκαιρια να δουμε φωτογραφιες και απο αλλες συσκευες. Υπηρχε περιοδος (και το ξερεις) οτι ημασταν 3-4 ατομα να ανταλλαζουμε αποψεις. Παρατηρησε λιγο πιο παλια την κινητικοτητα πως ηταν και πως ειναι τωρα. Αυτο μονο καλο ειναι και ελπιζω να παραμεινει ετσι γιατι ειναι ενα νημα που μπορει κανεις να μαθει και να δει πολλα. :)

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έλα βρε Γιώργο, δεν είναι μόνο κουσούρια.... Κάνε λίγη υπομονή να δεις και τα 10ρια και μετά ρίξε την μαύρη πέτρα σου....;)

Oχι ρε συ μαυρη πετρα δεν ριχνω...Kουσουρια εχει οπως ολα τα κινητα. Κανενα δεν ειναι τελειο ολα καπου πονανε.

ακομα και αλλο κινητο να παρω δεν μπορω να αποχωριστω αυτη την καμερα δεν με βλεπω να το δινω το 1020...

Αντε να δουμε και τα 10ρια απλα μου λειπει το android με τις εφαρμογες του (οχι οτι ειναι αγιο και το android αλλα οκ...) ;)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαφωνω καθετα σε αυτο. Το mx4 δεν εχει ανωτερη καμερα απο το Note 4 σε καμια περιπτωση. Η καθε μια εχει τα + και τα - της.

Το note 4 κερδιζει σε ημερησιες λογω αλγοριθμων (το meizu εχει περισσοτερο θορυβο και λιγοτερη επεξεργασια αλλα ειναι πολυ κοντα) αλλα και σε βραδυνες παλι λογω αλγοριθμων αλλα και ois το note ειναι καλυτερο, (mx4 = no ois)

Το mx4 βγαζει εξαιρετικες ημερησιες και πολυ καλες βραδυνες ΑΝ εχεις διαθεσιμο στηριγμα η τριποδο για να παιξεις με αργες ταχυτητες λογω ρυθμιζομενου κλειστρου (μεχρι 20 sec αν θυμαμαι καλα) κατι που το note 4 δεν εχει. Το mx4 εχει τον αισθητηρα του xperia z3 (imx 220) αλλα με μικροτερο f κατι που την καθιστα αυτοματως καλυτερη σε λεπτομερεια σε σχεση με ενα z3.

Σε βραδυνες το meizu ειναι χαλαρα καλυτερο απο το Note 4...κι ασ μην εχει ois.

Μεχρι 1/5 μπορει να τραβηξει χωρις να βγει κουνημενη και με iso 400 me 500 δε θα εχεις θορυβο.

Μετα το 1020 πρεπει να ειναι το δευτερο καλυτερο σε βραδυνες.

Σε βραδυνες το meizu ειναι χαλαρα καλυτερο απο το Note 4...κι ασ μην εχει ois.

Μεχρι 1/5 μπορει να τραβηξει χωρις να βγει κουνημενη και με iso 400 me 500 δε θα εχεις θορυβο.

Μετα το 1020 πρεπει να ειναι το δευτερο καλυτερο σε βραδυνες.

Κώστα όταν δεν έχεις δείγματα και από τις δύο συσκευές δεν μπορείς να είσαι τόσο κατηγορηματικος.

Όχι ότι το NOTE είναι τίποτα ιδιαίτερο στις βραδινές. Απλά επιτέλους δίνει καλές φώτο σε δωμάτιο με μέτριο φωτισμό και σε νυχτερινά τοπια που όμως φωτίζονται καλά.

Επίσης έχει το καλύτερο φλας που πέρασε από τα χέρια μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το mx4 βγαζει εξαιρετικες ημερησιες και πολυ καλες βραδυνες ΑΝ εχεις διαθεσιμο στηριγμα η τριποδο για να παιξεις με αργες ταχυτητες λογω ρυθμιζομενου κλειστρου (μεχρι 20 sec αν θυμαμαι καλα) κατι που το note 4 δεν εχει. Το mx4 εχει τον αισθητηρα του xperia z3 (imx 220) αλλα με μικροτερο f κατι που την καθιστα αυτοματως καλυτερη σε λεπτομερεια σε σχεση με ενα z3.

σε λιγες μερες θα εχω ενα note 4 στα χερια μου και θα κανω ενα συγκριτικο, συμφωνω στα οτι η καθε καμερα εχει τα + και τα - της και επισης οτι τα note 4/s6 ειναι για καποιον που θελει να βγαλει μια καλη φωτο διχως να πολυασχοληθει, εχω πει και πιο πριν οτι το mx4 θελει να το μαθεις/συνηθισεις για να παρεις αποτελσμα ειδικα νυχτα, απο κει και περα καθενας ζυγιζει τι θελει πιο πολυ, πχ για μενα ειναι μεγαλο ατου σε ενα τηλεφωνο το manual mode με πολλες ρυθμισεις, και κυριως ταχυτηρα κλειστρου, τα υπολοιπα πανω κατω ολα τα κινητα τα εχουν, iso,wb,manual focus κλπ. επισης εκεινο που με εχει κερδισει με το mx4 ειναι η φυσικοτητα, σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις αυτο που βλεπεις, αυτο τραβαει, καλα εννοειτε βεβαια οτι θα το ηθελα το ois, απλα και ετσι κανω την δουλεια μου σε βαθμο που με ικανοποιει, τα s6-note 4 αν και εχουν πολυ καλες καμερες και μου αρεσουν οι φωτογραφιες τους (ιδαιτερα του s6) δεν θα επαιρνα κανενα απο τα 2 λογω οτι δεν εχουν ρυθμισεις, το 1020 απο την αλλη αν και φανταστικη καμερα, δεν μου κανει σαν τηλεφωνο.το μονο τηλεφωνο που θα μπορουσα να μεταβω μετα το mx4 ειναι το g4 η το mx5 οταν βγει και με καλυπτει. Και μια ερωτηση, απο πια ταχυτητα κλειστρου και κατω κρινεται απαραιτητο το ois? γιατι μεχρι 1/5sec τραβαω χωρις προβλημα, ας πουμε καποια απο τις φωτογραφιες που εχω βαλει βραδινες σου φαινεται κουνημενη η κατι αλλο που με ois θα εβγαινε καλυτερη;

Κώστα όταν δεν έχεις δείγματα και από τις δύο συσκευές δεν μπορείς να είσαι τόσο κατηγορηματικος.

Όχι ότι το NOTE είναι τίποτα ιδιαίτερο στις βραδινές. Απλά επιτέλους δίνει καλές φώτο σε δωμάτιο με μέτριο φωτισμό και σε νυχτερινά τοπια που όμως φωτίζονται καλά.

Επίσης έχει το καλύτερο φλας που πέρασε από τα χέρια μου.

Συμφωνω. Βαλε τα 2 κινητα σε εσωτερικο χωρο και τραβα ταυτοχρονα και θα δεις ποιο θα βγαλει καλυτερα. Το ois ειναι πολυ σημαντικο οπως και οι αλγοριθμοι. Το meizu υπερεχει καθαρα και μονο σε νυχτερινα τοπια λογω αργου κλειστρου πετυχαινοντας πολυ καλη λεπτομερεια οπως εχουμε δει εξαλλου και απο δειγματα φιλων εδω μεσα.

Οσο για το φλας συμφωνω επισης, αλλα εξαλλου η samsung παντα ειχε δυνατο φλας.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε λιγες μερες θα εχω ενα note 4 στα χερια μου και θα κανω ενα συγκριτικο, συμφωνω στα οτι η καθε καμερα εχει τα + και τα - της και επισης οτι τα note 4/s6 ειναι για καποιον που θελει να βγαλει μια καλη φωτο διχως να πολυασχοληθει, εχω πει και πιο πριν οτι το mx4 θελει να το μαθεις/συνηθισεις για να παρεις αποτελσμα ειδικα νυχτα, απο κει και περα καθενας ζυγιζει τι θελει πιο πολυ, πχ για μενα ειναι μεγαλο ατου σε ενα τηλεφωνο το manual mode με πολλες ρυθμισεις, και κυριως ταχυτηρα κλειστρου, τα υπολοιπα πανω κατω ολα τα κινητα τα εχουν, iso,wb,manual focus κλπ. επισης εκεινο που με εχει κερδισει με το mx4 ειναι η φυσικοτητα, σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις αυτο που βλεπεις, αυτο τραβαει, καλα εννοειτε βεβαια οτι θα το ηθελα το ois, απλα και ετσι κανω την δουλεια μου σε βαθμο που με ικανοποιει, τα s6-note 4 αν και εχουν πολυ καλες καμερες και μου αρεσουν οι φωτογραφιες τους (ιδαιτερα του s6) δεν θα επαιρνα κανενα απο τα 2 λογω οτι δεν εχουν ρυθμισεις, το 1020 απο την αλλη αν και φανταστικη καμερα, δεν μου κανει σαν τηλεφωνο.το μονο τηλεφωνο που θα μπορουσα να μεταβω μετα το mx4 ειναι το g4 η το mx5 οταν βγει και με καλυπτει. Και μια ερωτηση, απο πια ταχυτητα κλειστρου και κατω κρινεται απαραιτητο το ois? γιατι μεχρι 1/5sec τραβαω χωρις προβλημα, ας πουμε καποια απο τις φωτογραφιες που εχω βαλει βραδινες σου φαινεται κουνημενη η κατι αλλο που με ois θα εβγαινε καλυτερη;

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε ολα τα αναγραφομενα σου. Τα γραφεις πολυ σωστα, η τουλαχιστον συμφωνω εγω με το δικο μου μυαλο και αναγκες. Το ois ειναι καλο να υπαρχει αλλα αν δεν ξερεις να βγαλεις φωτο η κουνανε πολυ τα χερια σου δεν σε σωνει...Και εγω με το meizu και με το 1+1 που δεν ειχαν ois δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα. Παρολα αυτα σε συγκριση με το g2-g3 που ειχα, επαιρνα πιο καθαρες φωτογραφιες λογω ois (χαμηλο φωτισμο παντα.) Αν με το Meizu δεν εχεις θεμα που δεν εχει ois τοτε εισαι super.! ;)

Οσο για το συγκριτικο θα χαρω πολυ να το δω και οπως και αλλα μελη εδω το θεωρω πολυ ενδιαφερον.!

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε ολα τα αναγραφομενα σου. Τα γραφεις πολυ σωστα, η τουλαχιστον συμφωνω εγω με το δικο μου μυαλο και αναγκες. Το ois ειναι καλο να υπαρχει αλλα αν δεν ξερεις να βγαλεις φωτο η κουνανε πολυ τα χερια σου δεν σε σωνει...Και εγω με το meizu και με το 1+1 που δεν ειχαν ois δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα. Παρολα αυτα σε συγκριση με το g2-g3 που ειχα, επαιρνα πιο καθαρες φωτογραφιες λογω ois (χαμηλο φωτισμο παντα.) Αν με το Meizu δεν εχεις θεμα που δεν εχει ois τοτε εισαι super.! ;)

Οσο για το συγκριτικο θα χαρω πολυ να το δω και οπως και αλλα μελη εδω το θεωρω πολυ ενδιαφερον.!

ισως να μην εχω θεμα γιατι δεν ειχα και ποτε τηλεφωνο με ois :lol: οσο για το συγκριτικο εννοειτε οτι ειναι ακρως ενδιαφερον, θα ηθελα να βλεπω συγκριτικα απο παιδια που εχουν διαφορες συσκευες :)

Συμφωνω. Βαλε τα 2 κινητα σε εσωτερικο χωρο και τραβα ταυτοχρονα και θα δεις ποιο θα βγαλει καλυτερα. Το ois ειναι πολυ σημαντικο οπως και οι αλγοριθμοι. Το meizu υπερεχει καθαρα και μονο σε νυχτερινα τοπια λογω αργου κλειστρου πετυχαινοντας πολυ καλη λεπτομερεια οπως εχουμε δει εξαλλου και απο δειγματα φιλων εδω μεσα.

Οσο για το φλας συμφωνω επισης, αλλα εξαλλου η samsung παντα ειχε δυνατο φλας.

[

Ποτέ μια φωτογραφία δεν είναι συγκρισιμη με άλλη αν δεν είναι τραβηγμένες την ίδια στιγμή, υπό συνθήκες ακριβώς παρομοιες.

Ουτε μπορεί να εκτιμηθεί η δυσκολία.

Παράδειγμα η παρακάτω φωτογραφία ενώ φαίνεται απλή υπόθεση, είναι φοβερά δυσκολη εξ αιτίας των χρωμάτων και του οτι ουσιαστικά πρόκειται για μια μπάλα από τριχες. Ότι χειρότερο για ευκρίνεια. Αν βάλεις οτι δυσκολα θα πετύχεις το κουτάβι σε ακινησία καταλαβαίνουμε ότι θέλει κάμερα που πυροβολεί κατά ριπας.:D

Για φλας ούτε λόγος. Μεχρι που να νετάρει θα έχει γυρίσει αλλού. Ασε που στους σκύλους το φλας βγαζει πράσινα ματια και τους ενοχλεί ιδιαιτερα οπότε κανουν κίνηση που δεν την προλαβαίνει ουτε η κάμερα.

Από κινητό μ ενδιαφέρει να μπορώ να πιασω σχετικά ευκολα τετοιες φωτογραφίες.

Αν είναι να τραβηξω στημενο βραδινό τοπίο παίρνω την dslr αφου ετσι κι αλλιώς πάω για φωτογραφιση.

Το Ν4 χωρίς βοηθεια από manual ρυθμίσεις έχει θόρυβο στα σκοτεινά σημεία ακόμα και αν κατεβάσεις το iso. Δεν ξέρω αν η FV5 δουλευει σωστά στο note. Θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή.

17410889465_f7c9e82046_o.jpg20150507_224000 by kostaskazeros, on Flickr

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ποτέ μια φωτογραφία δεν είναι συγκρισιμη με άλλη αν δεν είναι τραβηγμένες την ίδια στιγμή, υπό συνθήκες ακριβώς παρομοιες.

Παράδειγμα η παρακάτω φωτογραφία ενώ φαίνεται απλή υπόθεση, είναι φοβερά δυσκολη εξ αιτίας των χρωμάτων και του οτι ουσιαστικά πρόκειται για μια μπάλα από τριχες. Ότι χειρότερο για ευκρίνεια. Αν βάλεις οτι δυσκολα θα πετύχεις το κουτάβι σε ακινησία καταλαβαίνουμε ότι θέλει κάμερα που πυροβολεί κατά ριπας.:D

Για φλας ούτε λόγος. Μεχρι που να νετάρει θα έχει γυρίσει αλλού. Ασε που στους σκύλους το φλας βγαζει πράσινα ματια και τους ενοχλεί ιδιαιτερα οπότε κανουν κίνηση που δεν την προλαβαίνει ουτε η κάμερα.

Αν είναι να τραβηξω στημενο βραδινό τοπίο παίρνω την dslr αφου ετσι κι αλλιώς πάω για φωτογραφιση.

Το Ν4 χωρίς βοηθεια από manual ρυθμίσεις έχει θόρυβο στα σκοτεινά σημεία ακόμα και αν κατεβάσεις το iso. Δεν ξέρω αν η FV5 δουλευει σωστά στο note. Θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή.

τετοιες φωτο τις βγαζει ανετα το galaxy S6. Εδω περα το S6 θα εβγαζε στο auto me iso 200 και 1/15 περιπου για να πιασει την ιδια ποσοτητα φωτος.

Εννοειται οτι για συγκριση τραβας την ιδια ωρα την ιδια στιγμη για να μπορεις να κρινεις. Αυτο για μενα ειναι κανονας, εξαλλου ολα τα συγκριτικα μου ετσι ειναι. Παιζει πολυ σημαντικο ρολο οπως λες και συμφωνω.

Καταρχας η φωτο ειναι πολυ καλη αν εξαιρεσεις το οτι ειναι λιγο θολη και ειναι λογικο.

Σε αυτες τις περιπτωσεις Κωστα δυστυχως μονο το xenon μπορει να αποδοσει τα μεγιστα...(αν μιλαμε για φλας η για να ακινητοποιησεις κατι).

Μετα χωρις φλας νεταρεις και βαρας με burst shots οπως ειπες. Να σου πω την αμαρτια μου μπορει με το 1020 να εχω αυτο που δεν ειχα ποτε (παγωμα σε indoor καταστασεις) αλλα μου εχει λειψει πολυ το burst shot που ειχαν τα παλια μου κινητα. Το χρησιμοποιουσα πολυ ειδικα σε ημερησιες, σε indoor οχι και τοσο γιατι παλι θολες εβγαιναν.

Σου παραθετω μια τυχαια φωτο με φλας (δεν κανω συκριση μην παρεξηγηθω) απλα για να σου δειξω αυτο που ελεγα πριν. Σκοτεινο δωματιο με μοναδικ φως την τηλεοραση (εβλεπαν ταινια, νεταρα και την τραβηξα). Φυσικα το σκυλι ηταν σε φαση παρανοιας με την κουκλα και χτυπιοταν οποτε την θεωρησα καλη περιπτωση να δω αν μπορω να το πιασω.

17418210695_3f3578e910_k.jpgWP_20150223_18_49_46_Pro by drizosg, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ισως να μην εχω θεμα γιατι δεν ειχα και ποτε τηλεφωνο με ois :lol: οσο για το συγκριτικο εννοειτε οτι ειναι ακρως ενδιαφερον, θα ηθελα να βλεπω συγκριτικα απο παιδια που εχουν διαφορες συσκευες :)

Το μονο που εκανα σε κινητα που ειχα και δεν ειχαν ois, τραβαγα το ιδιο πραγμα 2-3 φορες ετσι ωστε να εχω σιγουρα μια καθαρη φωτο. ;) Eξαλλου για το meizu και το καθε συγχρονο κινητο 3 φωτο μαζι ειναι χρονος 0 για να βγουν...

Edited by demon2411

Το μονο που εκανα σε κινητα που ειχα και δεν ειχαν ois, τραβαγα το ιδιο πραγμα 2-3 φορες ετσι ωστε να εχω σιγουρα μια καθαρη φωτο. ;) Eξαλλου για το meizu και το καθε συγχρονο κινητο 3 φωτο μαζι ειναι χρονος 0 για να βγουν...

Και timer δίχως ois , 3 δευτερόλεπτα να πάρεις ανάσα

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Τι γνώμη έχετε για το LG G2; Στα 240 ευρώ είναι αξιόλογη πρόταση για φωτογραφίες/βίντεο;

Σε αυτά τα λεφτά, εφόσον θέλεις αντροιντ, 100% ναι.

Oneplus 5 - 128GB

Σε αυτά τα λεφτά, εφόσον θέλεις αντροιντ, 100% ναι.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ενδιαφέρουσα είναι και η πρόταση του 930 αλλά με δεσμεύουν καποιες αγορασμένες εφαρμογές σε Android.

@demon

Γιώργο συμφωνώ με τα γραφόμενα σου.

Δυστυχώς ούτε με το xenon του S4 Zoom προλάβαινα να αιχμαλωτίσω το υπερενεργητικό

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ενδιαφέρουσα είναι και η πρόταση του 930 αλλά με δεσμεύουν καποιες αγορασμένες εφαρμογές σε Android.

Το καταλαβαινω, οταν εχεις επενδυσει σε ενα λειτουργικο ετσι ειναι. Αλλωστε δεν νομιζω οι διαφορες αναμεσα σε 930 και LG G2 να ειναι τοσο μεγαλες. Το LG εχει εξαιρετικη καμερα, δες και το post του φιλου μας, γιατι με την συγκεκριμενη εφαρμογη κανει παπαδες το κινητο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5855987#post5855987

Oneplus 5 - 128GB

Tα ειχα και τα 2 φιλε μου και ενω το 930 σε νυχτερινες τα πηγαινε λιγο καλυτερα (αν παιξεις και με κλειστρο πολυ καλυτερα), το g2 μου εδωσε γενικοτερα καλυτερες φωτογραφιες. Επισης σαν οθονη το g2 ηταν παλι καλυτερο.

Μεταξυ των 2 αν δεν σε ενδιαφερουν τα βραδυνα τοπια και ειδικα με τριποδα και κλειστρα, θα σου προτεινα το g2.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και timer δίχως ois , 3 δευτερόλεπτα να πάρεις ανάσα

Σωστο και αυτο.!! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@demon

Δυστυχώς ούτε με το xenon του S4 Zoom προλάβαινα να αιχμαλωτίσω το υπερενεργητικό

Eιναι ενα θεμα ρε συ Κωστα το xenon....μπορει να ειναι αδυναμο σχετικα στο 1020 αλλα εχω πιασει τρομερες φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο, ειδικα την κορη μου να τρεχει περα δωθε...Θα μου ελειπε πολυ αν το εχανα τωρα που το εχω συνηθισει αλλα αν εβρισκα μια καλη καμερα η ιδια, θα το αλλαζα και ας το εχανα.

Παντως η ψαλιδα εχει μικρυνει πολυ το βλεπω συνεχεια αυτο...

Edited by demon2411

@demon

Πιστεύω οτι με το 1020 πιθανόν να το κατάφερνες :)

Με τα (S4-K) zoom ποτέ δεν κατάφερα τόσο καλά "παγώματα" όσο με το 1020.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...