Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Moralas το λίγο μπορείς να το παραλείψεις πιστεύω. ;)

Montoya είδες που σε πρόλαβα! :D Χαχα!

Καλή χρονιά σε όλους!

Αφήνω τον αδερφό (ΠΑΟΚ) να υπερβάλει γιατί είμαι σε πελάγη ευτυχίας. Νικήσαμε τον βάζελο των εκατομμυρίων 71-54 και σαν μπασκετικος που είμαι ακόμα πετάω.....

Υ.Γ. Άντε ρε γατάκι κωσταπαοκ με το g2...xaxaxa:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφήνω τον αδερφό (ΠΑΟΚ) να υπερβάλει γιατί είμαι σε πελάγη ευτυχίας. Νικήσαμε τον βάζελο των εκατομμυρίων 71-54 και σαν μπασκετικος που είμαι ακόμα πετάω.....

Υ.Γ. Άντε ρε γατάκι κωσταπαοκ με το g2...xaxaxa:lol:

Κι εγώ σαν ποδοσφαιρόφιλος είμαι υπέρευχαριστημένος που παρά τις τόσες δυσκολίες παραμένουμε πρώτοι!!! Θα έχει κάνει τάμα ο Άγγελος στην Παναγιά δεν εξηγείται αλλιώς! :)

Κλείνοντας το off-topic, αν δεν ήταν τόσο παντόφλα το G2, ίσως και για χάρη του να δοκίμαζα το android! Το Note 4 απορρίπτεται για τους ίδιους λόγους, αν και έχει πολύ ισορροπημένη κάμερα, ίσως την καλύτερη της Samsung. Το K zoom δεν λέει πολλά για πρωταθλητής, οπότε περιμένουμε τους φετινούς διαδόχους του και το Panasonic CM1 είναι πανάκριβο, διαφορετικά θα το ψηνα χαλαρά, ως εναλλακτική του 808 ή του 1020...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Κι εγώ σαν ποδοσφαιρόφιλος είμαι υπέρευχαριστημένος που παρά τις τόσες δυσκολίες παραμένουμε πρώτοι!!! Θα έχει κάνει τάμα ο Άγγελος στην Παναγιά δεν εξηγείται αλλιώς! :)

Κλείνοντας το off-topic, αν δεν ήταν τόσο παντόφλα το G2, ίσως και για χάρη του να δοκίμαζα το android! Το Note 4 απορρίπτεται για τους ίδιους λόγους, αν και έχει πολύ ισορροπημένη κάμερα, ίσως την καλύτερη της Samsung. Το K zoom δεν λέει πολλά για πρωταθλητής, οπότε περιμένουμε τους φετινούς διαδόχους του και το Panasonic CM1 είναι πανάκριβο, διαφορετικά θα το ψηνα χαλαρά, ως εναλλακτική του 808 ή του 1020...

Aν είναι παντόφλα το g2 τότε όλα τα υπόλοιπα είναι δίσκοι σερβιρίσματος....Μόνο σε sony compact και κανά νέο nokia/lumia υπάρχει περίπτωση να δεις καλή κάμερα σε πιο υποφερτά μεγέθη...

Το είδα στο ινσομνια. Για να δούμε......

best low light camera in the world...φοβερη τεχνολογια απο την Asus

Αυτά που λέγαμε καιρό τώρα... Η MS πήρε μια τεχνολογία που ήταν πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό και έμεινε σε αυτό που αγόρασε. Πλέον την έχουν φτάσει και ξεπεράσει μερικοί. Κρίμα γιατί το pure view ήταν ένας παίκτης με αστείρευτο ταλέντο και φοβερά φυσικά προσόντα, που δεν δουλεύτηκε όπως θα έπρεπε.

Αν δεν κάνω λάθος, στο βίντεο δεν έχουμε το dedicated camera phone της Asus.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

best low light camera in the world...φοβερη τεχνολογια απο την Asus

Χωρίς να υποτιμάω τη τεχνολογία της asus, με αυτά τα τεστ γελάω.

Καθόλου παντόφλα το g2, έχει τέλεια μικρά περιθώρια. Και έχει διάφορα features για όσους δυσκολευονται με την οθόνη (πχ κουμπί για να κατεβάσεις την μπάρα ειδοποιησεων...). Έλα στο Android και θα κολλήσεις :)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καθόλου παντόφλα το g2, έχει τέλεια μικρά περιθώρια. Και έχει διάφορα features για όσους δυσκολευονται με την οθόνη (πχ κουμπί για να κατεβάσεις την μπάρα ειδοποιησεων...). Έλα στο Android και θα κολλήσεις :)

Είμαι κολλημένος με το Symbian που έκανε τα πάντα! Από τα πληρέστερα λειτουργικά με features που το Android τα έβλεπε με τα κυάλια και κάποια από αυτά ακόμη να τα εφαρμόσει από όσο γνωρίζω... Εμφανισιακά μοιάζει πάρα πολύ το android με το τελευταίο Symbian Belle, αλλά το απορρίπτω ακόμη λόγω Google...

Όσο για τις παντόφλες, το 1020 ήδη είναι στα όριά μου και ίσως τα έχει ξεπεράσει λόγω μεγάλων περιθωρίων. 4,5 ίντσες περίπου είναι καλές, αρκεί να έχει μικρά περιθώρια. Βολικό σαν το 808 με κορυφαία κάμερα δεν έχω βρει πάντως...

Το Asus φαίνεται πολύ ενδιαφέρον σαν μια πρώτη προσπάθεια καμεροτηλέφωνου, αλλά δεν πάει και για πρωταθλητής... Θα δούμε σε συγκρίσεις...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Είμαι κολλημένος με το Symbian που έκανε τα πάντα! Από τα πληρέστερα λειτουργικά με features που το Android τα έβλεπε με τα κυάλια και κάποια από αυτά ακόμη να τα εφαρμόσει από όσο γνωρίζω... Εμφανισιακά μοιάζει πάρα πολύ το android με το τελευταίο Symbian Belle, αλλά το απορρίπτω ακόμη λόγω Google...

Όσο για τις παντόφλες, το 1020 ήδη είναι στα όριά μου και ίσως τα έχει ξεπεράσει λόγω μεγάλων περιθωρίων. 4,5 ίντσες περίπου είναι καλές, αρκεί να έχει μικρά περιθώρια. Βολικό σαν το 808 με κορυφαία κάμερα δεν έχω βρει πάντως...

Το Asus φαίνεται πολύ ενδιαφέρον σαν μια πρώτη προσπάθεια καμεροτηλέφωνου, αλλά δεν πάει και για πρωταθλητής... Θα δούμε σε συγκρίσεις...

Επιλογή είναι η χρήση των Google services... Γενικά το g2 είναι πολύ αξιόπιστο τηλέφωνο.

Η ασους μπορεί να πετύχει και μακάρι.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Επιλογή είναι η χρήση των Google services... Γενικά το g2 είναι πολύ αξιόπιστο τηλέφωνο.

Η ασους μπορεί να πετύχει και μακάρι.

Από ανδροειδή αναμένω να δω και τα φετινά ζουμ της Samsung. Ελπίζω οι διάδοχοι να είναι πολύ καλύτεροι από τα προηγούμενα.

Η Asus γνωστή από υπολογιστές, αν μπει στο παιχνίδι τηλεφωνίας με καλές τιμές, μπορεί και να πιάσει. Φαίνεται αξιόλογη η προσπάθειά της πάντως για καμεροτηλέφωνα. Ο σχεδιασμός βέβαια, λιγάκι κλεμμένος (ονόματα δεν λέμε), αλλα εδώ που φτάσαμε ο ένας κλέβει τον άλλον, οπότε... Καλό θα ήταν να έβαζε μεγαλύτερο αισθητήρα, περισσότερη ανάλυση και φλας ξένου για να χτυπήσει κορυφή. Εγώ περιμένω να παλέψει με LG G2/G3, Flex 2 ή και Note 4, δηλαδή μερικά από τα καλύτερα ανδροειδή με αξιόλογες κάμερες. Για επίπεδο 808, 1020, 1520, CM1 λίγο δύσκολο... Για αρχή πολύ καλή προσπάθεια πάντως.

http://i1376.photobucket.com/albums/ah32/alexpol266/Mobile%20Uploads/20150106_134938_RichtoneHDR_zpsj2n6xung.jpg~original

Note 3 Neo hdr

Eτσι για να υπαρχει ενα δειγμα κυριως μιας και ειναι εκτος συναγωνισμου :)

Στην ίδια φάση είμαστε φίλε μου. Θέλω καλή κάμερα (την καλύτερη) σε κινητό, σε 4.5'' μαζεμένων διαστάσεων, όσο πιο πολύ γίνεται. Αλλά που? Μόνο z3compact και αυτό με εκπτώσεις στην κάμερα. Αν το πάρω θα πάρω σίγουρα και τον φακό τούμπανο που δίνει προαιρετικά η sony και παίζει με nfc.

Όσο για το asus, δείχνει καλό. Αλλά με 5.5'' δε πάει πουθενά.

Πάντως το 1020 έχει πολύ μεγάλες διαστάσεις για 4,5" οθόνη.. 130.4 x 71.4 x 10.4 mm

Το g2 που έχει οθόνη 5,2" έχει διαστάσεις 138.5 x 70.9 x 8.9 mm

Σε μικρότερο πλάτος χώρεσαν μεγαλύτερη οθόνη! Μην κοιτάτε μόνο τις ίντσες.

Εννοείται. Γιαυτό και το z3c είναι ακόμα καλύτερο, γιατί έχει bezels G2 περίπου.

Πάντως το 1020 έχει πολύ μεγάλες διαστάσεις για 4,5" οθόνη.. 130.4 x 71.4 x 10.4 mm

Το g2 που έχει οθόνη 5,2" έχει διαστάσεις 138.5 x 70.9 x 8.9 mm

Όλα τα Lumia πάσχουν στα bezels

Πάντως εγώ δεν θα πήγαινα με τίποτα σε οτιδήποτε χωρίς ois. Γι'αυτό έχω απορρίψει κ το z3c σκεφτόμενος να πάω σε κάτι μικρότερο. Οπότε προς το παρόν μένω με το g2 μου :).

Όλα τα Lumia πάσχουν στα bezels

montoya δεν θα το έλεγα....Οι προηγούμενες γενιές σίγουρα έπασχαν και το 1020 είναι γενικά μεγάλο τηλέφωνο με τον φακό να το κάνει και αρκετά παχύ. Το 930 για μένα έχει καλές διαστάσεις.

montoya δεν θα το έλεγα....Οι προηγούμενες γενιές σίγουρα έπασχαν και το 1020 είναι γενικά μεγάλο τηλέφωνο με τον φακό να το κάνει και αρκετά παχύ. Το 930 για μένα έχει καλές διαστάσεις.

Ε ναι, έχω κολλήσει λίγο στα παλιότερα....;)

Το 1020 είναι μεγάλο τηλέφωνο; :confused:

Μην ξεχνάμε τι συσκευές κυκλοφορούν και με πόσες ίντσες...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το 1020 είναι μεγάλο τηλέφωνο; :confused:

Μην ξεχνάμε τι συσκευές κυκλοφορούν και με πόσες ίντσες...

Είναι μεγάλο για 4,5". Το επίσης 4,5 ιντσών 925 είναι πιο κομψό (και δεν αναφέρω τον όγκο της κάμερας).

Είναι μεγάλο για 4,5". Το επίσης 4,5 ιντσών 925 είναι πιο κομψό (και δεν αναφέρω τον όγκο της κάμερας).

Το 925 είχε πιο όμορφο σχεδιασμό και ακολούθησε παρόμοιος στα 930, 1520, 830 με διαφοροποιήσεις βέβαια. Πολύ καλές οι διαστάσεις, κομψό τηλέφωνο, αλλά δυστυχώς η κάμερα σε περιπτώσεις υπολείπεται ακόμα και σε σχεση με το 920. Και χωρητικότητα μόνο 16 GB...

Το 1020 έπρεπε να είναι πιο μαζεμένο για 4,5 ίντσες οθόνη, αλλά το άφησαν περίπου σαν το 920...

Το 925 είχε πιο όμορφο σχεδιασμό και ακολούθησε παρόμοιος στα 930, 1520, 830 με διαφοροποιήσεις βέβαια. Πολύ καλές οι διαστάσεις, κομψό τηλέφωνο, αλλά δυστυχώς η κάμερα σε περιπτώσεις υπολείπεται ακόμα και σε σχεση με το 920. Και χωρητικότητα μόνο 16 GB...

Το 1020 έπρεπε να είναι πιο μαζεμένο για 4,5 ίντσες οθόνη, αλλά το άφησαν περίπου σαν το 920...

Navi55 το κλείνω λέγοντας πως κυκλοφόρησαν πολλά 32αρια 925 (τέτοιο είχα).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...