Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου φαίνεται έχουμε στερέψει απο συσκευές και συγκριτικά... :)

για να γινει συγκριτικο πρεπει να διαθετει ο αλλος 2 συσκευες τουλαχιστον

Μια λύση ακόμα είναι να κανονίζουν δύο συμφορουμίτες συνάντηση για "καφέ συγκριτικού", που είναι και πιο ευχάριστο :)
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Δεν εχει σταθεροποιητη και xenon flash ????

Άδικα το επαινεί τόσο καιρο ο mivas........:lol::p

Ρε Montoya, δεν επαινώ καμία συσκευή αν δεν την έχω δει προσωπικά ή έστω σε σύγκριση κάποιου άλλου! Το 1020 έχει πολύ πιο αδύναμο φλας από το 808, κι όμως πολλοί το παινεύουν και σε αυτόν τον τομέα. Το 808 δεν έχει σταθεροποιητή, κι όμως με κάποια τρικ και σε δύσκολες συνθήκες βγάζει τη μέγιστη λεπτομέρεια. Το CM1 έχει τον μεγαλύτερο αισθητήρα ever, νικώντας το 808. Αν ανήκε στη Νόκια θα μιλούσαμε ήδη για νέο βασιλιά μιας και έχει εμπειρία στην φωτογραφία. Αλλά οι αλγόριθμοι που είδα δεν μου έχουν αρέσει ιδιαίτερα. Προτιμούσα κάτι πιο φυσικό, σαν του 808. Τώρα το πως στέκεται μπροστά σε άλλα ανδροειδή θα δούμε. Από MS πάντως θα αργήσουμε να δούμε 1030 (και αν...), οπότε αναγκαστικά ψάχνουμε σε άλλες εταιρείες, όσον αφορά την φωτογραφία και μέχρι τότε παραμένουμε σε 808 και 1020...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Τα emotions δεν τα είδες βρε???

Γεια σου ρε Montoya με τα ωραία σου!!! :lol: Πλακίτσα, πλακίτσα? :)

Επανερχόμαστε, μιας και δεν έχουμε διαθέσιμο το CM1, αν υπάρχει χρόνος και διάθεση από άτομα της ίδιας πόλης/χωριού/νησιού ας γίνει καμιά συνάντηση με μια συσκευή ο καθένας να γίνει ένα μινι συγκριτικό (στο αυτόματο ή ίδιες ρυθμίσεις). Βλέπω ωραίες φωτογραφίες ως συνηθως, αλλά μια συγκριση πάντα βοηθάει! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

out of focus μου φαινεται

Μπορεί είχα πιει κάτι τσίπουρα. :lol:

Αυτό το είδατε? Τρολαρει η huawei ή έχει φτιάξει κάτι καλό? :p

https://www.youtube.com/watch?v=gfuCWlrX0K4

Διπλές κάμερες είναι ήδη γνωστές και από άλλους κατασκευαστές, αλλά με κλίση για φωτογραφίες 3D (π.χ. Sharp). Το να είναι παράλληλα, λόγω απόστασης δεν θαμπώνει η εικόνα? (Άλλες πληροφορίες από κάθε αισθητήρα). Εκτός κι αν έχουν τέτοιο καλό λογισμικό που τις ενώνει σε μια μεγαλύτερη καθαρή εικόνα. Είναι όντως μια εναλλακτική του μεγάλου αισθητήρα του 808... Το θέμα είναι κατά πόσο δουλεύει στο ίδιο επίπεδο ποιότητας. Δεν γνωρίζω τον τρόπο που λειτουργούν στην HTC βέβαια, αν μοιάζει με της Sharp ή της Huawei.

Υ.Γ. Άμα ήταν κανένα κρασάκι, δεν έχεις φόβο, αλλά άμα ήταν τσίπουρα, βαράνε πιο πολύ όσο να ναι!!! :p

Edited by Mivas

Αν δουλεύει σωστά, μπορεί να είναι εξαιρετικό!

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Διπλές κάμερες είναι ήδη γνωστές και από άλλους κατασκευαστές, αλλά με κλίση για φωτογραφίες 3D (π.χ. Sharp). Το να είναι παράλληλα, λόγω απόστασης δεν θαμπώνει η εικόνα? (Άλλες πληροφορίες από κάθε αισθητήρα). Εκτός κι αν έχουν τέτοιο καλό λογισμικό που τις ενώνει σε μια μεγαλύτερη καθαρή εικόνα. Είναι όντως μια εναλλακτική του μεγάλου αισθητήρα του 808... Το θέμα είναι κατά πόσο δουλεύει στο ίδιο επίπεδο ποιότητας. Δεν γνωρίζω τον τρόπο που λειτουργούν στην HTC βέβαια, αν μοιάζει με της Sharp ή της Huawei.

Υ.Γ. Άμα ήταν κανένα κρασάκι, δεν έχεις φόβο, αλλά άμα ήταν τσίπουρα, βαράνε πιο πολύ όσο να ναι!!! :p

Γνωμη μου, δεν θα δουλευει ιδιαιτερα καλα, γιατι απο αυτα που καταλαβαινω, δεν ειναι 2 αισθητηρες 8mp με 2uμ pixel size, απλα ο συνδιασμος που διμιουργει με τους αισθητηρες διπλα διπλα ειναι σαν να εχει εναν αισθητηρα με μεγαλυτερο pixel size, ατελειωτη κινεζια δηλαδη. :lol:

Ετσι και αλλιως το μεγαλυτερο pixel size, καλυτερες επιδοσεις, ειναι μουφα.

Γνωμη μου, δεν θα δουλευει ιδιαιτερα καλα, γιατι απο αυτα που καταλαβαινω, δεν ειναι 2 αισθητηρες 8mp με 2uμ pixel size, απλα ο συνδιασμος που διμιουργει με τους αισθητηρες διπλα διπλα ειναι σαν να εχει εναν αισθητηρα με μεγαλυτερο pixel size, ατελειωτη κινεζια δηλαδη. :lol:

Ετσι και αλλιως το μεγαλυτερο pixel size, καλυτερες επιδοσεις, ειναι μουφα.

Κοίταξε, εμένα μου θυμίζει λογική pureview, δηλαδή υπερδειγματοληψία, απλά αντί να γίνεται από έναν μεγάλο αισθητήρα, θα γίνεται από δυο μικρότερους. Βέβαια το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ποιότητα μένει να το δούμε.

http://blog.gsmarena.com/camera-samples-surface-huawei-honor-6-plus-dual-camera-setup/ Eχει μερικες sample photos που δειχνουν πολυ καλες. Φυσικα ειναι απο την ιδια τη huawei αρα ειναι αναμενομενο να δειχνουν καλες.

Σε αυτο το βιντεο ο τυπακος τραβαει και φωτογραφια

αλλά πρεπει να εχει επιλεξει καποιο φιλτρο (που παντως δινει ωραιο αποτελεσμα).

spacer.png

Πως φαίνεται και εδώ σαν attachment η φωτογραφία;

Πολύ ωραία φωτό και πολύ ωραία πλατεία στη Πορταριά. Ελπίζω να έφαγες στη Κρίτσα!

Εγώ ήμουν ακόμα πιο γραφικά παραδίπλα Μακρυνίτσα..

WP_20141205_16_06_48_Pro.jpg?psid=1

https://zpvjqq.bl3302.livefilestore.com/y2pX0ipsqoFQ8cP1CqO_v7a1M3S0jaVhJLBARtpHBGeR1fcTU0cZAI0u4DXvVD8BwJRiZ2EkdRcq671No2V314C_YIYHPjYjndJpdrW458MB6gYQRETmpaOTqlWQ_Vo61DuMHlEuMv8cOMNjNh3iZIchA/WP_20141205_16_06_48_Pro.jpg?psid=1

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ευχαριστώ, στην Κριτσα μένω :) πρώτη μέρα, πετάχτηκα και μέχρι μακρυνιτσα, πως κάνεις να φαίνεται η φωτό κατευθείαν στο ποστ; Δε με αφήνει η φαίνεται σαν corrupted

Ευχαριστώ, στην Κριτσα μένω :) πρώτη μέρα, πετάχτηκα και μέχρι μακρυνιτσα, πως κάνεις να φαίνεται η φωτό κατευθείαν στο ποστ; Δε με αφήνει η φαίνεται σαν corrupted

Αχ χα αχ, όλοι εδώ είμαστε? Στην Κριτσα έτρωγα το μεσημέρι κι εγώ.

Το ΣΚ θα ανεβάσω φωτογραφίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Από onedrive τη δίνω κοπιάρω το λινκ της φωτό και πατάω τη προσθήκης εικόνας εδώ.

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αχ χα αχ, όλοι εδώ είμαστε? Στην Κριτσα έτρωγα το μεσημέρι κι εγώ.

Το ΣΚ θα ανεβάσω φωτογραφίες.

Πριν δυο βδομάδες ήμουν εκεί. :)

- There is no place like 127.0.0.1 -

http://blog.gsmarena.com/camera-samples-surface-huawei-honor-6-plus-dual-camera-setup/ Eχει μερικες sample photos που δειχνουν πολυ καλες. Φυσικα ειναι απο την ιδια τη huawei αρα ειναι αναμενομενο να δειχνουν καλες.

Σε αυτο το βιντεο ο τυπακος τραβαει και φωτογραφια

αλλά πρεπει να εχει επιλεξει καποιο φιλτρο (που παντως δινει ωραιο αποτελεσμα).

Δεν ειναι κακες σε καμια περιπτωση, στο video δειχνει κατι πολυ εξυπνο, οταν εχεις 2 modules το ενα μπορει να παρει μια φωτογραφια με κανονικο focus και το αλλο να κανει macro focus και ολο το το πισω σκηνικο να μεινει out of focus, εκτος απο το θεμα σου, μετα ενωνει τις δυο φωτογραφιες και βγαινει αυτο το αποτελεσμα.

Θεωρώ ότι σε τέτοιου είδους φωτογραφίες, ακόμα δεν έχει αντίπαλο το 808.

http://i61.tinypic.com/w7yib6.jpg

http://i62.tinypic.com/aonbdl.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...