Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Τι ειναι αυτο??? Ακριδα? :lol:

Είσαι σίγουρος ότι έχεις δει ακρίδα....??? Αυτή είναι Νυχτοπεταλούδα....!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τουλάχιστον κατάφερε να φέρει στο περίπου την τεχνολογία του 808 στα περιορισμένα wp με βελτιωμένες επιδόσεις στη δύσκολη νύχτα. Άρα υπήρχε εξέλιξη. Οι περιορισμοί του software δεν την άφησαν να κάνει το κάτι παραπάνω. Τα καλά του 808 με τα καλά του 1020 μας δίνουν την απάντηση στο τι θα είχαμε αν τα wp ήταν πιο ελέυθερα.

Είμαι περίεργος να έβλεπα την ίδια με το 1020. Θα ήταν καμένες έτσι οι έντονες φωτεινές πηγές;

Παραπλησια με του mivas με το 1020...εδω δεν εχει αντιπαλο.

15714047557_1c89930f13_c.jpg

Έχασα μεγάλη κουβέντα βλέπω. Αυτή η "ακρίδα"¨του LG πολύ μου άρεσε.

Η τελευταία σου όμως paok έδειξε το βασιλιά....

- There is no place like 127.0.0.1 -

Αυτό ακριβώς έλεγα. Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία σου σε σχέση με του 808 πιο πάνω.

Τα πάει καλύτερα το 1020, από ότι φαίνεται και από ότι μου φάνηκε κι εμένα όταν δοκίμασα και τα δυο.

paok μην μιλάμε θεωρητικά με το τι έχουμε διαβάσει και δει. Το ξέρεις ότι μπορείς να δεις φωτο του 1020 απεριγραπτες. Μπορείς να δεις και του 808 αντίστοιχα. Εμένα με ενδιέφερε και τα δοκίμασα και τα δυο.

Προφανώς αν σε ενδιέφερε το 808 θα το είχες πάρει.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Παιδιά το 1020 όπως είπε και κάποιος νωρίτερα, λίγα είναι τα ψωμιά του. Ανήκει σε σειρά η οποία εξελίσσεται. Πολύ πιθανό να δούμε και διάδοχο στο 15. Μετά θα το πετάξουμε? Το 808 όπως και το 1020, ακόμη και το Ν8, είναι κάμερες αναφοράς. Βάση αυτών συγκρίνουμε την εξέλιξη των νεότερων και βλέπουμε ποια πλησιάζουν περισσότερο σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Ακόμα και τα 808/Ν8 μπορεί να βρει κάποιος σήμερα ως κύρια ή δεύτερη συσκευή. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Εδώ είμαστε στο πρωτάθλημα των φωτογραφιών και σαφώς παλιοί και νέοι πρωταθλητές έχουν θέση.

Για να το πάω και στο ποδοσφαιρικό, έστω ότι συνεχίζει την μάχη του ο ΠΑΟΚ και τα καταφέρνει επιτέλους να πάρει πρωτάθλημα. Σημαίνει ότι ο γαύρος των τελευταίων ετών ή ο βάζελος των προηγούμενων έχουν ξοφλήσει? Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. (Μεταξύ μας βεβαια, αν δεν γίνουν μετεγγραφές στον ΠΑΟΚ, θα δυσκολευτεί, αλλά ελπίζω μετά από τόσα χρόνια να τα καταφέρει!) :D

Εγώ έγραψα για τα λίγα ψωμιά μιας και κατά τον Μάρτιο θα έχουμε τον αντικαταστάτη (μάλλον). Έγραψα επίσης ότι σε αντίθεση με τα 808 και Ν8, το 1020 θα συνεχίσει να υποστηρίζεται και θα πάρει τα windows 10. Αυτη είναι και η βασικότατη διαφορά.

Αλλά ξαναλέω πως κι εγώ είμαι της άποψης πως εδω πρέπει να συμμετέχουν ολα τα ικανά φωτοκινητα. "Ζωντανά ή νεκρά".....:) Αλλα θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι υπάρχει και μεγάλο μέρος συμφορουμιτων που δεν ενδιαφέρονται για τα δεύτερα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παραπλησια με του mivas με το 1020...εδω δεν εχει αντιπαλο.

15714047557_1c89930f13_c.jpg

Αυτά είναι......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αλλά ξαναλέω πως κι εγώ είμαι της άποψης πως εδω πρέπει να συμμετέχουν ολα τα ικανά φωτοκινητα. "Ζωντανά ή νεκρά".....:) Αλλα θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι υπάρχει και μεγάλο μέρος συμφορουμιτων που δεν ενδιαφέρονται για τα δεύτερα.

Μπορεί κάποια κινητά να είναι "νεκρά" αλλά στον συγκεκριμένο τομέα παραμένουν στην πρωτιά. Άλλωστε το θέμα αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες. Ο λάτρης της φωτογραφίας θέλει να δει δείγματα από παντού, οπότε στο θέμα θα συνεχίσουν να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις. Το θέμα δεν αφορά μόνο τους χρήστες που θέλουν να επιλέξουν φωτογραφικό κινητό. Μην αρχίσουμε πάλι τους διαχωρισμούς όπως το θέμα με τις αυτόματες ρυθμίσεις, διότι δεν έχει κανένα νόημα.

Ο καθένας ας κρατήσει τις πληροφορίες που θέλει μέσα από το θέμα. ;)

Μπορεί κάποια κινητά να είναι "νεκρά" αλλά στον συγκεκριμένο τομέα παραμένουν στην πρωτιά. Άλλωστε το θέμα αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες. Ο λάτρης της φωτογραφίας θέλει να δει δείγματα από παντού, οπότε στο θέμα θα συνεχίσουν να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις. Το θέμα δεν αφορά μόνο τους χρήστες που θέλουν να επιλέξουν φωτογραφικό κινητό. Μην αρχίσουμε πάλι τους διαχωρισμούς όπως το θέμα με τις αυτόματες ρυθμίσεις, διότι δεν έχει κανένα νόημα.

Μα ναι, το διευκρίνισα πως είμαι υπέρ αυτού. Και παλιότερα που είχε ανοίξει μια παρόμοια κουβέντα. Ολο το ζουμί είναι η τελευταία σου πρόταση και νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουν.;)

Δεν έχετε καταλάβει κάτι.

Σαφώς και τα 1020 και 808 είναι τα κορυφαία φωτογραφικά κινητά.

Όμως για διάφορους λόγους που είναι γνωστοί και χιλιοειπωμένοι, δεν προτιμούνται σαν κύρια συσκευή από το ευρύ κοινό που αντιστοιχεί στο 97% των κατόχων smartphone.

Ακόμα και να βγει διάδοχος του 1020 με καλύτερα specs, που δεν θα χρειάζεται 4" να ανοίξει την κάμερα και άλλα τόσα να αποθηκεύσει την φωτο, πάλι θα είναι στο 3,6%.

Βλέπετε, ότι εκτός των κατόχων Nokia, 2 άτομα το πολύ ανεβάζουν φωτογραφίες.

Ό λόγος είναι απλός:

Γνωρίζουν ότι οι φωτογραφίες τους είναι κατώτερες του 1020 στις περισσότερες περιπτώσεις. Με το που ανεβάσουν, αμέσως τα 4-5 άτομα που έχουν Nokia, θα τις κρίνουν με βάση το 808 & 1020.

Όμως αυτή η σύγκριση, είναι αδιάφορη για τους κατόχους του 90%.

Τους ενδιαφέρει η σύγκριση με συσκευές που είναι στα πλάνα τους, αφού δηλωμένα κανείς δεν σκέπτεται να αγοράσει Lumia η 808 όσο καλές φωτο και να βγάζουν.

Συνεπώς το thread έχει γίνει μονοπωλιακό.

Έχουν ανέβει εκατοντάδες φωτο από τις συγκεκριμένες συσκευές. Όλοι έχουν εμπεδώσει την ανωτερότητα τους.

Δεν χρειάζονται άλλες. Υπάρχουν τα δικά τους topics όπου μπορείτε να ανεβάζετε καθημερινά.

Αφήστε το συγκεκριμένο thread μέχρι να βγει ο διάδοχος του 1020, τον οποίο θα ανακυρηξουμε και πάλι νικητή.

Δώστε χώρο στους κατόχους iPhone 6, Note 4, S5, G3, Huawei κλπ να συγκρίνουν μεταξύ τους τις συσκευές που αγοράζει ευρέως το κοινό και ενδιαφέρουν τους πολλούς, ώστε να φανεί ποια απ αυτές είναι μετά τα Nokia.

Ενώ όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει, κάνουμε ότι δεν βλέπουμε και αρχίζουμε τα " εμείς δεν απαγορεύουμε σε κανένα να ανεβάσει".

Το ότι γράφουν 5 άτομα, αποδεικνύει ότι συμβαίνει αυτό που λέω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όμως για διάφορους λόγους που είναι γνωστοί και χιλιοειπωμένοι, δεν προτιμούνται σαν κύρια συσκευή από το ευρύ κοινό που αντιστοιχεί στο 97% των κατόχων smartphone.

Ακόμα και να βγει διάδοχος του 1020 με καλύτερα specs, που δεν θα χρειάζεται 4" να ανοίξει την κάμερα και άλλα τόσα να αποθηκεύσει την φωτο, πάλι θα είναι στο 3,6%.

Ό λόγος είναι απλός:

Γνωρίζουν ότι οι φωτογραφίες τους είναι κατώτερες του 1020 στις περισσότερες περιπτώσεις. Με το που ανεβάσουν, αμέσως τα 4-5 άτομα που έχουν Nokia, θα τις κρίνουν με βάση το 808 & 1020.

Τους ενδιαφέρει η σύγκριση με συσκευές που είναι στα πλάνα τους, αφού δηλωμένα κανείς δεν σκέπτεται να αγοράσει Lumia η 808 όσο καλές φωτο και να βγάζουν.

Έχουν ανέβει εκατοντάδες φωτο από τις συγκεκριμένες συσκευές. Όλοι έχουν εμπεδώσει την ανωτερότητα τους.

Δεν χρειάζονται άλλες. Υπάρχουν τα δικά τους topics όπου μπορείτε να ανεβάζετε καθημερινά.

Αφήστε το συγκεκριμένο thread μέχρι να βγει ο διάδοχος του 1020, τον οποίο θα ανακυρηξουμε και πάλι νικητή.

Δώστε χώρο στους κατόχους iPhone 6, Note 4, S5, G3, Huawei κλπ να συγκρίνουν μεταξύ τους τις συσκευές που αγοράζει ευρέως το κοινό και ενδιαφέρουν τους πολλούς, ώστε να φανεί ποια απ αυτές είναι μετά τα Nokia.

Ενώ όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει, κάνουμε ότι δεν βλέπουμε και αρχίζουμε τα " εμείς δεν απαγορεύουμε σε κανένα να ανεβάσει".

Συγνώμη συνονόματε αλλα μου φαίνεται αστείο το σκεπτικό σου. Κι αν έγινε μονοπωλιακό το θέμα, φταίνε οι ικανότητες των συσκευών και όχι οι 3-4 που ανεβάζουν. Δηλαδή αν αφαιρέσεις τις κορυφαίες και από τις εναπομείναντες ξεχωρίσει πχ το iPhone 6, αύριο θα ζητήσεις να εξαιρεθεί και αυτό? Επίσης όταν μπήκα εγώ στο θέμα, γράφατε 1-2 μόνο και εκθειάζατε την ανωτεροτητα του k zoom. Το οποίο k zoom απευθύνεται στο 97% που προανεφερες. Πόσοι το αγόρασα τελικά????? Και δεν ήταν παραπληροφόρηση να το τοποθετείται στην κορυφή? Και τι θα επέλεγε τελικά πχ ο keras που ψάχνει το καλύτερο φωτοκινητο ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ??? Δεν θα τον παίρνατε στον λαιμό σας? Και ποιος απαγόρευσε τον οποιονδήποτε να ποσταρει φωτογραφίες κι να ασχοληθεί μαζί του αυτό το 97%???

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται πολλές φορές, ο τίτλος του forum είναι my phone και όχι my android και ολα τα λειτουργικά πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα. Αν πάλι ότι δεν έχει android/ios (WP, bb, Symbian) σου φαίνεται αδιάφορο τότε σπλα μην ασχολείσαι μαζί του. Το να θέλεις να αποβληθεί δεν μου φαίνεται και τόσο σωστο και με εκπλήσσει αρνητικα ότι το έγραψες εσυ το παραπάνω ποστ.

Τα γράφω φιλικά και ας ξέρω πως δεν θα τα εκ λάβεις έτσι.

Υ.Γ. Τόσα χρόνια με Symbian, ακομα κι όταν κυριαρχούσαν καθολικά, ποτε δεν αντιμετώπισα τα άλλα λειτουργικά αφ υψηλού, ούτε ζήτησα να μου αδιασουν την γωνιά επειδή κατείχαν το 0,5%......

Edited by montoya_42

Ότι να 'ναι!

@Te_salat όλο γκρίνια είσαι. Σου απαγόρευσε κανένας να ανεβάσεις φωτογραφίες από άλλο κινητό και να κάνεις συγκριτικό? Μήπως να πάρουμε τα μαστίγια να πούμε άλλους χρήστες να ποστάρουν φωτογραφίες? Ο καθένας όπως νομίζει πράττει. Το αν θα γίνουν σχόλια σε σχέση με τα top φωτογραφικά κινητά είναι απόλυτα λογικό. Με τι γίνουν σύγκριση? Με το nokia 7250? Δεν με απασχολούν καθόλου τα ποσοστά που γράφεις. Τα 90-99% είναι προσωπική σου άποψη και δεν είναι επιχείρημα. Εδώ μιλάμε κυρίως για το μικρό ποσοστό διότι αυτοί ασχολούνται σοβαρά με τις φωτογραφίες και έπειτα για τους υπόλοιπους. Και μην αρχίσεις τα σχόλια να πάρουν dslr μηχανή. Δεν θα επαναλαμβανόμαστε με τα ίδια και τα ίδια.

Έχουμε δει αξιόλογες φωτογραφίες από διάφορα μοντέλα και κανένας δεν τα έκρινε αρνητικά. Έγιναν απλοί σχολιασμοί πάνω στον τομέα της φωτογραφίας. Δυστυχώς κάποιοι το παίρνουν προσωπικά και θίγονται.

Δεν θα αφεθεί κανένα κινητό μέχρι να βγει διάδοχος. Θέλουμε να βλέπουμε φωτογραφίες σε διάφορες συνθήκες. Αν εσύ δεν θέλεις μην τις βλέπεις. Δεν χρειάζεται κάθε 2-3 σελίδες να γράφεις παράπονα.

Οι κάτοχοι με τα iPhone 6, Note 4, S5, G3, Huawei κλπ να ποστάρουν ευχαρίστως φωτογραφίες και συγκριτικά. Δεν δαγκώνουμε. Και να τις ανεβάσουν για το 10% κυρίως που θέλουν καλή ποιότητα και έπειτα για το 90%. Για το 90% έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό θέμα με αυτόματες ρυθμίσεις.

Edited by navi55

Το μόνο που συμφωνώ με το μήνυμά σου. Καλό θα ήταν αν ανέβει κάτι να έχει να δείξει κάτι καινούριο, είτε συγκριτικό, είτε ρύθμιση, είτε νέες "συνθήκες" φωτογραφίας. Το να ανεβάζουμε (και εγώ μαζί) απλά ωραίες φωτογραφίες από τα κινητά μας, υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα. Τουλάχιστον να μη γίνεται με τη συχνότητα που γίνεται μέχρι τώρα.

Το μόνο που συμφωνώ με το μήνυμά σου. Καλό θα ήταν αν ανέβει κάτι να έχει να δείξει κάτι καινούριο, είτε συγκριτικό, είτε ρύθμιση, είτε νέες "συνθήκες" φωτογραφίας. Το να ανεβάζουμε (και εγώ μαζί) απλά ωραίες φωτογραφίες από τα κινητά μας, υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα. Τουλάχιστον να μη γίνεται με τη συχνότητα που γίνεται μέχρι τώρα.

Πάρε το "πτώμα" σου και σε άλλη παραλία. Να ανοίξουμε ένα θέμα "ποιο νεκρό κινητό μπορεί να αναπνέει ακόμη?".....:lol:

Μα όλοι συμφωνούμε με αυτό. Ποιος δεν θέλει ποικιλία συνθηκών, θεμάτων και συσκευών. Ποιος απαγορεύει κάτι τέτοιο. Πρέπει να λέμε τα αυτονόητα? Γι αυτο σου πέταξα και τα F-16, F-4, mirage 2000 και αντιαεροπορικά, για να μη πλήξεις....:) Αλλα πες και τον "άλλον" να ξεχάσει για λίγο την εκκλησία. Ανάβω κεράκι πριν μπω στο θέμα....:lol:

Πάρε το "πτώμα" σου και σε άλλη παραλία. Να ανοίξουμε ένα θέμα "ποιο νεκρό κινητό μπορεί να αναπνέει ακόμη?".....:lol:

Μα όλοι συμφωνούμε με αυτό. Ποιος δεν θέλει ποικιλία συνθηκών, θεμάτων και συσκευών. Ποιος απαγορεύει κάτι τέτοιο. Πρέπει να λέμε τα αυτονόητα? Γι αυτο σου πέταξα και τα F-16, F-4, mirage 2000 και αντιαεροπορικά, για να μη πλήξεις....:) Αλλα πες και τον "άλλον" να ξεχάσει για λίγο την εκκλησία. Ανάβω κεράκι πριν μπω στο θέμα....:lol:

" Ανάβω κεράκι πριν μπω στο θέμα"

απιστευτο σχολιο....απο τα καλυτερα που εχω διαβασει.

Κοροϊδευόμαστε νομίζω. Καθίστε μόνοι σας να κάνετε ψιλοκουβεντούλα 5 νοματαίοι. Μάλλον έξι με τον moderator :)
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ό λόγος είναι απλός:

Το εγραψα και προηγουμενως, ας υπαρξει καπου ενα thread να ανεβαζουμε φωτογραφιες μονο και οχι να το κανουμε vs και αυτος που θελει να αγορασει καποια συσκευη να βλεπει της δυνατοτητες της, χωρις να διαβαζει πολλα πολλα.

Λοιπόν... Για να ηρεμήσουμε λίγο .... :) Ας χαλαρώσουμε και ήρθε η ώρα μου να βουλώσω ορισμένα στόματα..... Έχω δει σκουπίδια και σκουπίδια, αλλά τα παρακάτω είναι Βρετανικά... άρα... κερδίζω! :p :lol:

15882035196_84e074e26d_o.jpg2014-11-29-2568 by petkyrk, on Flickr

Μια τυπική μέρα σε μια καφετέρια του Λονδίνου (μετά πέρασε ένας "φτωχομπ*νές" με Maserati και μετά μια lamborghini (σε διάστημα μισής ώρας)

15907838435_278ea233c9_o.jpg2014-11-29-2578 by petkyrk, on Flickr

Και για τους γνώστες, ένα πραγματικά σπάνιο και ακριβό εργαλείο .....

15721789389_4845cbc983_o.jpg2014-11-29-2566 by petkyrk, on Flickr

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Λοιπόν... Για να ηρεμήσουμε λίγο .... :) Ας χαλαρώσουμε και ήρθε η ώρα μου να βουλώσω ορισμένα στόματα..... Έχω δει σκουπίδια και σκουπίδια, αλλά τα παρακάτω είναι Βρετανικά... άρα... κερδίζω! :p :lol:

Μια τυπική μέρα σε μια καφετέρια του Λονδίνου (μετά πέρασε ένας "φτωχομπ*νές" με Maserati και μετά μια lamborghini (σε διάστημα μισής ώρας)

Τις βλέπω από το κινητό αλλά οι δυο πρώτες μου άρεσαν πολύ. Ειδικά η δεύτερη όπου ειναι και το θέμα της φοβερό και σπάνιο (μαύρη Ferrari).

Κοροϊδευόμαστε νομίζω. Καθίστε μόνοι σας να κάνετε ψιλοκουβεντούλα 5 νοματαίοι. Μάλλον έξι με τον moderator :)

Όπως θέλεις. Και σε μένα δεν αρέσουν ορισμένα θέματα οπότε απέχω. Δεν είναι κακό. Βέβαια δεν μου απάντησες πόσες πωλήσεις έκανε το k zoom το οποίο είναι ίσως το καλύτερο Android φωτοκινητο και απευθύνεται στο περιβόητο 97%.....

Τέλος πάντων.

Απιστευτη αποδοση χρωματων το 808 οπως και το Ν8...στα οποια η Nokia χρησιμοποιησε το ιδιο software...δηλαδη ελαχιστη επεξεργασια.

Στο 1020 μετα ....τα κανε μουσκεμα.

Απιστευτη αποδοση χρωματων το 808 οπως και το Ν8...στα οποια η Nokia χρησιμοποιησε το ιδιο software...δηλαδη ελαχιστη επεξεργασια.

Στο 1020 μετα ....τα κανε μουσκεμα.

Στο 1020 έχεις καθαρό raw.

Μαζί μου ελα, πάνω απ' τα σύννεφα....

15912306921_05bb03d89c_o.jpg

https://farm8.staticflickr.com/7564/15912306921_05bb03d89c_o.jpg

Και

15726809648_2190ae51b4_o.jpg

https://farm9.staticflickr.com/8602/15726809648_2190ae51b4_o.jpg

@SaintPetrouil διασταυρώθηκα στον δρόμο με ολόιδια μαύρη Ferrari. Μάλλον ηταν η μερα σήμερα....

Τελικά περιορίζομαι σε μια Μ3 κουκλί

15726992890_6504a1dc77_o.jpg

https://farm9.staticflickr.com/8607/15726992890_6504a1dc77_o.jpg

Μαζί μου ελα, πάνω απ' τα σύννεφα....

15912306921_05bb03d89c_o.jpg

https://farm8.staticflickr.com/7564/15912306921_05bb03d89c_o.jpg

Και

15726809648_2190ae51b4_o.jpg

https://farm9.staticflickr.com/8602/15726809648_2190ae51b4_o.jpg

@SaintPetrouil διασταυρώθηκα στον δρόμο με ολόιδια μαύρη Ferrari. Μάλλον ηταν η μερα σήμερα....

Τελικά περιορίζομαι σε μια Μ3 κουκλί

15726992890_6504a1dc77_o.jpg

https://farm9.staticflickr.com/8607/15726992890_6504a1dc77_o.jpg

juan pablo, δεν το χει η μέρα, απλά στο πέρασμα μας, μόνο τέτοια αυτοκίνητα αρμόζουν να παρελαυνουν μπροστα μας :p

Μαγευτική ατμόσφαιρα άψογα αποτυπωμένη...

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...