Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

υπαρχει ανθρωπος που πηρε αυτα τα κινητα χωρις να θελει πρωτα απ ολα την καμερα? το κυριο selling point τους ειναι..

Αν και έχεις ένα δίκιο το 1020 ήταν και ουσιαστικά η ναυαρχίδα της Νόκια... Και από κάμερα και από σκπεκς-δυνατότητες...

Το k-zoom νομίζω ότι δεν είναι ναυαρχίδα μπροστά στο S5...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://www.dropbox.com/s/q4rpegvt0j4nazp/20140913_114935.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/8gprlwgmg3qvwpz/20140913_115040.jpg?dl=0

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Oppo Find 7a < Normal vs HDR >

15220140132_5a6213f0ec_c.jpg

15033865140_c1afcb3133_c.jpg

Eννοειται η πρωτη!

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Ναυαρχίδα είναι το 1320 και το 1520....υπήρχε και η σειρά Ε στα Symbian νομίζω που ήταν λίγο καλύτερη σε specs..βέβαια το 808 την εκπληκτική φωτογραφία την έβγαζε και λόγω του hardware Γιατί ήθελε hardware για να αντέξει επεξεργασία των δυνατοτήτων του φακού..

Το s5 με το Κ δεν έχει καμία σχέση σε hardware..αν ήταν έτσι όλοι Κ θα περνάνε μιας και είναι και πιο όμορφο από το s5..σίγουρα έχει και άλλες συσκευές το hardware του find 7...και καλύτερο..πχ το one plus...Αλλά η συγκρίσεις περιορίζονται εκεί και στην ρομ τους,μπαταρία....καμία σχέση η κάμερα του find 7 με του one,η μάλλον το λογισμικό και ο αλγόριθμος τους μια και η κάμερα ίδια είναι

Φιλικά Γιώργος

Τι εννοείς με τον όρο φωτοκινητο; Ποια είναι τα "φωτοκινητα";

Τι φοβερό έχουν οι φωτογραφίες; Εκτός αν εννοείς ότι τις κατέβασες στον υπολογιστή σου και βλέπεις κάτι που δεν μπορώ να το δω εγώ που διαβάζω από τη συσκευή μου..;

Φωτοκινητα μεχρι στιγμης ειναι τα Νοκια 808,1020 και τα 2 zoom της Samsung.αντε και μια ψιλη το N8.

Ναυαρχίδα είναι το 1320 και το 1520....

Καλά για το 1320 μάλλον κάποιο λάθος έκανες... Μία mid range και πολύ οικονομική πρόταση στις 6'' είναι το 1320 και τίποτα παραπάνω...

Το 1520 είναι στη κατηγορία των phablets και ειδικά πριν ένα χρόνο αλλά ακόμα και σήμερα δεν είναι ναυαρχίδες στις 6''...

Και για τη Samsung η ναυαρχίδα είναι το S5 όχι το Note4... Η κατηγορία των phablets δεν έχει με τίποτα το κοινό των 4,5-5 ιντσών...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Φωτοκινητα μεχρι στιγμης ειναι τα Νοκια 808,1020 και τα 2 zoom της Samsung.αντε και μια ψιλη το N8.

Ασε τις θεωρίες σου και πες μας ποτε θα επιστρέψεις στην κορυφή......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

paok,τι ηταν αυτο που σε εκανε να κανεις την μεταβαση σε oppo?? η καμερα ή το λειτουργικο του? Για το δευτερο παντος αν συμβαινει θα συμφωνησω. Για το πρωτο, προσωπικα μου κανει λιγο εντυπωση,βασιζομενος στις συζητησεις μας εδω. Παντος ειτε ετσι ειτε αλλιως θα δουμε και δειγματα μιας νεας συσκευης γιατι το θεμα μονοπωληθηκε το τελευταιο διαστημα με ζουμ και 1020. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

paok,τι ηταν αυτο που σε εκανε να κανεις την μεταβαση σε oppo?? η καμερα ή το λειτουργικο του? Για το δευτερο παντος αν συμβαινει θα συμφωνησω. Για το πρωτο, προσωπικα μου κανει λιγο εντυπωση,βασιζομενος στις συζητησεις μας εδω. Παντος ειτε ετσι ειτε αλλιως θα δουμε και δειγματα μιας νεας συσκευης γιατι το θεμα μονοπωληθηκε το τελευταιο διαστημα με ζουμ και 1020.

Με κουρασαν τα WP...ηθελα να παω σε Android αλλα να χω και καλη καμερα.

Ειναι λιγο αγκαθι τα wp, προσωπικα δεν τα πολυπαω. Καλα εκανες,να δουμε κ καμμια καινουρια συσκευη. Αξιολογη φαινεται. Πως δεν ασχοληθηκες με g3?

galaxy Κ zoom - white

Το G3 έχει αρκετα καλή φωτο αλλά όχι πολύ καλή. Έχει πολύ καλό βίντεο.

ειδικα με το laser autofocus ;)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Το laser autofocus δεν κάνει τίποτα, ίσα ίσα που καθυστερεί το focus. Σε βράδυ ή φωτογραφία είναι για μένα απαράδεκτα αργή, χάνεις τελικά το θέμα...
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Βασικά είναι το πιο γρήγορο κινητό σε εστίαση :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Paok σίγουρα αναβαθμίστηκες σε συσκευή και λειτουργικό (κατά τη γνώμη μου) αλλά σαφώς υποβαθμίστηκες σε κάμερα, από αυτά που βλέπουμε τουλάχιστον.

Συγκριτικο Lumia 1020 vs Oppo Find 7a

Scenery <night landscape>

Lumia 1020=5mp, pureview

Oppo find 7a=13mp

ISO=100, rest on auto...first is lumia, second is oppo

15041681979_20cc2c2831_c.jpg

15041745599_7946d110c2_c.jpg

Edited by paok4270

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται και τα δύο..με ποια έκδοση ρομ είσαι στο oppo;;;δεν ξέρω βέβαια την εκκλησία Γιατί βλέπαμε Ω λίγο πιο ζεστά χρώματα στο 1020..

Στην beta ρυθμίζεται το iso

Φιλικά Γιώργος

Κι εγώ από το κινητό τις βλέπω καλές και τις δύο.

Πιστεύω ότι και το Zoom να δώσουμε στον Paok θα το κάνει να βγάζει τέλειες νυχτερινές. :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλές και οι δύο, νομίζω ότι το 1020 χρωματίζει λίγο περισσότερο όπως κάνει πάντα, ο paok θα μας πει που τα βλέπει στο φυσικό του το πλάνο το οποίο είναι καλό για δοκιμές λόγω εναλλαγής χρωματων και φωτισμού, αν εξαιρέσουμε τον stiebel eltron :)
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

To Oppo τα εχει πιασει τα χρωματα ακριβως...ειδικα αυτο το μπλε του ξενοδοχειου ειναι οπως στην πραγματικοτητα.

Το 1020 εχει πιο εντονα χρωματα στο auto.Οποιο συνδυασμο κι αν δοκιμασα στο white balance δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Βασικα η Nokia το παρακανε εδω με το post processing...δεν χρειαζοταν τοση επεξεργασια.

Ποιοτικα και οι 2 ειναι καλες...χωρις μεγαλες διαφορες με ταξυ τους.

Συνεχιζουμε...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ποιο την έβγαλε πιο εύκολα.

τι εννοεις πιο ευκολα?

και κατι ακομα...Το 1020 χρειαστηκε ταχυτητα 2 sec, ενω το oppo 3,2 sec

Καλό θα ήταν οι φωτογραφίες να είχαν τραβηχτεί την ίδια στιγμή. Από εκεί και έπειτα οι περισσότεροι θα ήθελαν να δουν σύγκριση κανονική όπως του keras και όχι με τρίποδες. Με iso 100 και αργή ταχύτητα όλα τα κινητά καλά βγάζουν.

To Oppo τα εχει πιασει τα χρωματα ακριβως...ειδικα αυτο το μπλε του ξενοδοχειου ειναι οπως στην πραγματικοτητα.

Το 1020 εχει πιο εντονα χρωματα στο auto.Οποιο συνδυασμο κι αν δοκιμασα στο white balance δεν εμεινα ικανοποιημενος.

Βασικα η Nokia το παρακανε εδω με το post processing...δεν χρειαζοταν τοση επεξεργασια.

Ποιοτικα και οι 2 ειναι καλες...χωρις μεγαλες διαφορες με ταξυ τους.

Συνεχιζουμε...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι εννοεις πιο ευκολα?

και κατι ακομα...Το 1020 χρειαστηκε ταχυτητα 2 sec, ενω το oppo 3,2 sec

Να που μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα.

Αυτό θα πρέπει να κάνεις πάντα.

Μόνο η σύγκριση στο ίδιο πλάνο μπορεί να δώσει σωστή εικόνα.

Και ναι το 1020 τονίζει πολύ τα χρώματα. Δεν είναι κακό.

Δεν ξέρω αν το oppo διαθέτει κάτι σαν το clear image του One Plus, αλλά το συγκεκριμένο mod δίνει τρομερά αποτελέσματα το βράδυ αλλά και την ημέρα.

Μοναδικό μείον ότι καθυστερεί το processing μέχρι να ολοκληρωθεί η φωτογράφιση. Χρειάζεται 3-3,5" από την στιγμή που θα πατήσεις μέχρι την στιγμή που θα μπορείς να δεις την φώτο.

Η γνώμη μου είναι ότι το Oppo δεν έχει καλύτερη κάμερα, μπορεί όμως να συλλάβει πολύ καλές φώτο συγκρίσιμες με του 1020.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...