Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Και ποιό το νόημα να ζουμάρεις εδώ βρε paok? Εκτός αν βλέπεις καμιά γειτόνισα να τα πετάει έξω, δε βλέπω άλλο λόγο, αλλά αν ήταν έτσι θα χρειαζόσουν κυαλιά.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά αυτό που είπες πριν, είναι σα να λέω εγώ: Το zoom σου δε τρέχει τόσο γρήγορα όσο το αμάξι μου...

Αφού το zoom δεν έχει ρόδες και μηχανή αυτοκινήτου, πως να τρέξει...?

Όπως και να έχει το 3x zoom των 808/1020 το βρίσκω ικανοποιητικό για κινητό δεδομένου να μη θυσιαστεί η φορητότητα. Το k zoom είναι μια καλή προσπάθεια να έχουμε οπτικό ζουμ με ανθρώπινες διαστάσεις κινητού. Μακάρι να γινόταν να είχαμε στα κινητά μας αναλογικό ζουμ χωρίς το "ματζαφλάρι" (μην αρχίσετε), αλλά δυστυχώς δε γίνεται λόγω... φύσης.

thread της nokia?

Αυτό μάλλον ισχύει αλλά αντίθετα από ότι λες. Τα 808/1020 έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα (για κινητό) σχεδόν παντού, εκτός αν χρειάζεται κάπου οπτικό ζουμ, όπως με τη φωτογραφία με το φεγγάρι, μιάς και... δεν έχουν.

Στο post 2073 μου εκανες παρατηρηση οτι ειμαι εκτος θεματος (αν και δεν ημουν). Θεωρεις οτι εσυ με αυτα που τονιζω στα λογια σου, εισαι εντος??? ο τιτλος λεει,ποιο βγαζει τις καλυτερες φωτο (εγω καταλαβαινω πως και 1 τονο να ειναι μια συσκευη δεν αφορα το θεμα...) καλα ξερω οτι θα αρχισετε παλι να με βγαλετε ασχετο ή μεροληπτικο ,αλλα οκ..δεν πειραζει. Παντος νομιζω οτι σχολιαζουμε φωτο και οχι ογκο..

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Και ποιό το νόημα να ζουμάρεις εδώ βρε paok? Εκτός αν βλέπεις καμιά γειτόνισα να τα πετάει έξω, δε βλέπω άλλο λόγο, αλλά αν ήταν έτσι θα χρειαζόσουν κυαλιά.

Γιατί αν δεν ζούμαρε, δεν θα έβλεπε τίποτα σχεδόν απο λεπτομέρειες

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Τα πράγματα είναι απλά... Καλό είναι να σταματήσουν ορισμένοι να το παίζουν Βασιλάκης Καΐλας και αν θέλουν να στηρίζουν τα επιχειρήματά τους να ανεβάσουν και οι ίδιοι φωτογραφία. Το έχουμε κάνει Λάμψη εδώ και πόσες σελίδες το θέμα....

Τώρα από την άλλη από όσο έχω δει και χωρίς να μαι ειδημων τα pv βγάζουν πιο ωραίες φωτογραφίες. Το zoom για κινητό ή πλειοψηφία σπάνια το χρησιμοποιεί. Είναι ένα πλεονέκτημα αλλά πόσοι το χρησιμοποιούν, πόσοι το χρειάζονται;;;

Και στα μάτια μου τα galaxy s, note έχουν βγάλει πιο καλές φωτογραφίες αναλογικά τον φακό τους από τα zoom....

Τέλος είναι φαιδρό ορισμένοι να κάνετε έτσι μιας και στην επόμενη συσκευή θα βγάζετε άχρηστη την προηγούμενη που είχατε...

Έχει κόκκο στον ουρανό απορρίπτεται.

Άσχετα αν το 1020 όταν προσπαθήσει να βγάλει αυτό το πλάνο και μεγέθυνεις την φώτο όσο χρειάζεται να μεγέθυνεις του zoom ώστε να φαίνεται κοκος στον ουρανό δεν θα υπάρχει πουθενά λεπτομέρεια.

Κάθεσαι τώρα και περιμένεις στο thread της Nokia να ακούσεις καλά λόγια για Samsung και μάλιστα στο σημείο που πονάει το 1020?

Τόσο δύσκολο είναι να παραδεχτούμε κάποια πράγματα?

Ναι το βράδυ και σε κοντινά θα ήθελα την κάμερα του 1020.

Όμως για κάποιους είναι προτιμότερο να έχουν φωτογράφιες άνω του μετρίου σε όλες τις συνθήκες παρά κάτι εξαιρετικό σε συγκεκριμένα πλάνα.

@Te_salat

Να μην ξαναγραφω τα ιδια...με καλυψε ο @moralas.Υπονοεις οτι το 1020 ειναι εξαιρετικο μονο σε βραδινες?

Βρες μου ενα σεναριο (μερα, απογευμα βραδυ, landscapes, macro,indoors,flash ) που το zoom να αποδιδει καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας απο το 1020...κι εγω στο κανω δωρο.

Τα πράγματα είναι απλά... Καλό είναι να σταματήσουν ορισμένοι να το παίζουν Βασιλάκης Καΐλας και αν θέλουν να στηρίζουν τα επιχειρήματά τους να ανεβάσουν και οι ίδιοι φωτογραφία. Το έχουμε κάνει Λάμψη εδώ και πόσες σελίδες το θέμα....

Τώρα από την άλλη από όσο έχω δει και χωρίς να μαι ειδημων τα pv βγάζουν πιο ωραίες φωτογραφίες. Το zoom για κινητό ή πλειοψηφία σπάνια το χρησιμοποιεί. Είναι ένα πλεονέκτημα αλλά πόσοι το χρησιμοποιούν, πόσοι το χρειάζονται;;;

Και στα μάτια μου τα galaxy s, note έχουν βγάλει πιο καλές φωτογραφίες αναλογικά τον φακό τους από τα zoom....

Τέλος είναι φαιδρό ορισμένοι να κάνετε έτσι μιας και στην επόμενη συσκευή θα βγάζετε άχρηστη την προηγούμενη που είχατε...

Τώρα, ρωτάς, πόσοι χρειάζονται το zoom σε φωτογραφία; Δηλαδή με την ψηφιακή σου (αν χρησιμοποιείς) δεν κάνεις zoom σε φωτογραφίσεις;

Για το φαιδρό που αναφέρεις, το θεωρώ προσβλητικό, μιας και κάνουμε δουλειά εδώ βγάζοντας και ανεβάζοντας φωτογραφίες για να διαπιστώνουμε κάποια πράγματα..

Τώρα, ρωτάς, πόσοι χρειάζονται το zoom σε φωτογραφία; Δηλαδή με την ψηφιακή σου (αν χρησιμοποιείς) δεν κάνεις zoom σε φωτογραφίσεις;

Για το φαιδρό που αναφέρεις, το θεωρώ προσβλητικό, μιας και κάνουμε δουλειά εδώ βγάζοντας και ανεβάζοντας φωτογραφίες για να διαπιστώνουμε κάποια πράγματα..

Keras αδικεί τον εαυτό σου αν νομίζεις ότι εντάσσεσαι στα άτομα που ανάλογα ποια συσκευή έχουν αλλάζουν γνώμη...άλλων τα γραφόμενα δείχνουν ασυνεχεια ανάλογα την συσκευή που έχουν.

Στην ψηφιακή κάνεις συνήθως άλλη χρήση... Ρωτάω πόσοι χρειάζονται το zoom σε φωτογραφία ενός κινητού. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν νομίζω να το χρειάζεται αν κρίνω από το τι βγάζουν. Δεν ακυρώνω την ύπαρξη του zoom ούτε των όσων δειγμάτων έχουν ανέβει.... Το όλο κλίμα όμως έχει καταντήσει κουραστικό καθώς λίγοι αναγνωρίζουν τα καλά του άλλου και βλέπουμε μια προσπάθεια η μία μερίδα να φέρει τα νερά της την άλλη όπου υπερτερεί η εκάστοτε συσκευή.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σε αυτούς που αλλάζουν γνώμη, διότι πολύ απλά δεν το κάνω :)

Γενικά αναφέρομαι, απλά θεωρώ οτι δεν χρειάζεται να γράφεται γενικά ένας τέτοιος χαρακτηρισμός, δεν χαλάμε τις καρδιές μας :)

Συμφωνώ μαζί σου, αν δεν αναγνωρίζονται τα πράγματα όπως είναι, καταντάει σαφώς κουραστικό, όπως άλλωστε έχει ήδη καταντήσει...

Πάντως, γι αυτό που λες, παλαιότερα οι απαιτήσεις απο φωτο του κινητού ήταν λίγες, αλλά όπως βλέπουμε το σλόγκαν "αν θες φωτογραφία καλή πάρε ψηφιακή" τείνει να εκλείψει. Τα smartphones πια βγάζουν πολύ καλές φωτο και προς τα εκεί δείχνει να τείνει το θέμα, οπότε όλα χρειάζονται. Και οι Carl Zeiss, και τα zoom, κλπ.

Στο post 2073 μου εκανες παρατηρηση οτι ειμαι εκτος θεματος (αν και δεν ημουν). Θεωρεις οτι εσυ με αυτα που τονιζω στα λογια σου, εισαι εντος??? ο τιτλος λεει,ποιο βγαζει τις καλυτερες φωτο (εγω καταλαβαινω πως και 1 τονο να ειναι μια συσκευη δεν αφορα το θεμα...) καλα ξερω οτι θα αρχισετε παλι να με βγαλετε ασχετο ή μεροληπτικο ,αλλα οκ..δεν πειραζει. Παντος νομιζω οτι σχολιαζουμε φωτο και οχι ογκο..

Κοίτα. Εγώ όπως βλέπεις, "την λέω" και στον έναν και στον άλλο, με (πιστέυω) όμορφο τρόπο. Εσύ σε οποιοδήποτε θέμα σε βλέπω παινέυεις "το σπίτι σου" δηλαδή το zoom, λες και σε όλα τα θέματα σε κατηγορούν προσωπικά που το επέλεξες. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το κουράζεις και αναλώνεις πολλές φορές τα ίδια και τα ίδια σε διάφορα θέματα, τι να σου πω. Από τη μία σίγουρα δεν είναι δουλειά μου να σου κάνω οποιαδήποτε παρατήρηση για το αν κουράζεις κάτι ή όχι, από την άλλη, τελείως φιλικά μπορώ να σου το πω και ελπίζω έτσι να το πάρεις. Δεν είναι δυνατόν να παρεξηγείσαι επειδή κάποιος είπε ότι το κινητό σου έχει "ματζαφλάρι".

Κοίτα. Εγώ όπως βλέπεις, "την λέω" και στον έναν και στον άλλο, με (πιστέυω) όμορφο τρόπο. Εσύ σε οποιοδήποτε θέμα σε βλέπω παινέυεις "το σπίτι σου" δηλαδή το zoom, λες και σε όλα τα θέματα σε κατηγορούν προσωπικά που το επέλεξες. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το κουράζεις και αναλώνεις πολλές φορές τα ίδια και τα ίδια σε διάφορα θέματα, τι να σου πω. Από τη μία σίγουρα δεν είναι δουλειά μου να σου κάνω οποιαδήποτε παρατήρηση για το αν κουράζεις κάτι ή όχι, από την άλλη, τελείως φιλικά μπορώ να σου το πω και ελπίζω έτσι να το πάρεις. Δεν είναι δυνατόν να παρεξηγείσαι επειδή κάποιος είπε ότι το κινητό σου έχει "ματζαφλάρι".

Δεν εχετε καταλαβει ποιος ειναι ο λογος που εχει γινει αυτη η παρεξηγηση. Λες οτι παινευω συνεχεια το σπιτι μου, οταν εχω πει 100 ισως και παραπανω φορες οτι αν ειχαμε εναν συνδιασμο των 2 κινητων,θα ηταν οτι τελειοτερο,γιατι τα + του ενος θα ολοκληρωναν το αλλο και αντιστροφα.. Αντιθετως εσεις δεν δεχεστε ουτε αυτο,μα ειναι δυνατον?!! Φαινεται καθαρα οτι πλεον το ολο ζητημα εχει γινει επι προσωπικου,και θα διαφωνουμε και στα πιο απλα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Κανε αναδρομη λοιπον στο αν ΕΝΑΣ εστω απο εσας εχει πει ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ κοινως αποδεχτη γνωμη για το ζουμ. Οτιδηποτε πανω του ειναι για κακο σχολιασμο. Επομενως εγω δεν παινευω κανενα σπιτι. Αλλιως δεν θα ελεγα πως ο συνδιασμος των 2 θα εφτιαχνε το τελειο. Αυτο δεν σημαινει οτι βλεπω το 1020 σαν ενα απο τα καλυτερα παζλ για να φτιαξουμε με το ετερον ημισι κατι σπουδαιο?? και αν δεν θες ημισι οκ...70-30 δεν εχω προβλημα. Εσεις ομως ειστε του δογματος 100-0,ακομη δλδ και η λειτουργια ζουμ ειναι περιττη..ε εκει πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα! ελπιζω να καταλαβες τι με/μας εχει πειραξει, χωρις καμμια διαθεση να τσακωθουμε! Δεν προσπαθησα ποτε να πεισω κανεναν οτι εχω το καλυτερο κινητο,ξερω πως ΕΠΕΤΑΙ του 1020 ισως και αλλων που δεν γνωριζω,αλλο ομως αυτο και αλλο να γινεται προσπαθεια να βγουν αχρηστες λειτουργιες οπως ζουμ κτλ,που σε μια καμερα υπαρχουν κ πατε κ δινετε 1000 ευρω,εκει γιατι σας αρεσει? Και αν μου απαντησεις οτι εκει ειναι ψηφιακη και εδω κινητο,δεν θα το δεχτω γιατι εδω ειπαμε συζηταμε αλλο θεμα,περα απο την φορητοτητα,και επισης γινεται μια προσπαθεια απο μια εταιρεια να ενσωματωσει οπτικο σε ενα κινητο,σημερα ειναι παχυ,αυριο θα ειναι πιο λεπτο κτλ,αφηστε να το δουμε,δεν ειναι μονο το pure view και τελειωσαμε,εχουμε ακομα να δουμε πολλα ρε παιδια..το οπτικο ζουμ παντα θα εχει την θεση του σε μια καμερα,οτι αλλη τεχνολογια ημιμετρου φτιαχτει,γνωμη μου παντα.

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Α ρε ένας χριστιανός με ένα Oppo N1..Να δούμε και ζουμ χωρίς καρουμπαλο και τι ποιότητα βγάζει...ας είναι και μουσουλμάνος μωρέ

Φιλικά Γιώργος

Βασικά αν εσύ κάθε μέρα λες, το κινητό μου, το σπίτι μου, το αμάξι μου, τα πάντα μου, άχρηστα ή ματζαφλάρια, πραγματικά δε μου καίγεται καρφί. Ούτε με απασχολεί αν κάποιος θεωρεί το 808 μπακατέλα, πέθαμένο ή οτιδήποτε, από τη στιγμή που εγώ κάνω τη δουλειά μου. Και επίσης δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εσύ δείχνεις να έχεις ανάγκη να αποδείξεις το δικό σου με τα post σου. Ούτε καν θα σχολιάσω τι γράφεις στο τελευταίο σου post γιατί πάλι στον κύκλο καταλήγεις και προσπαθείς να αποδείξεις ή να "κάνεις τα παράπονά σου". Χαλάρωσε λίγο και κάνε ανάλαφρη κουβεντούλα. Αν κάποιος βγάλει το ζουμ που εσύ θεωρείς απαραίτητο, άχρηστο, μη τα βάφεις μάυρα και τρελένεσαι, δε τρέχει και τίποτα....... :rolleyes:

Φιλικά.

Βασικά αν εσύ κάθε μέρα λες, το κινητό μου, το σπίτι μου, το αμάξι μου, τα πάντα μου, άχρηστα ή ματζαφλάρια, πραγματικά δε μου καίγεται καρφί. Ούτε με απασχολεί αν κάποιος θεωρεί το 808 μπακατέλα, πέθαμένο ή οτιδήποτε, από τη στιγμή που εγώ κάνω τη δουλειά μου. Και επίσης δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εσύ δείχνεις να έχεις ανάγκη να αποδείξεις το δικό σου με τα post σου. Ούτε καν θα σχολιάσω τι γράφεις στο τελευταίο σου post γιατί πάλι στον κύκλο καταλήγεις και προσπαθείς να αποδείξεις ή να "κάνεις τα παράπονά σου". Χαλάρωσε λίγο και κάνε ανάλαφρη κουβεντούλα. Αν κάποιος βγάλει το ζουμ που εσύ θεωρείς απαραίτητο, άχρηστο, μη τα βάφεις μάυρα και τρελένεσαι, δε τρέχει και τίποτα....... :rolleyes:

Φιλικά.

Αν απο ολα αυτα που εγραψα,καταλαβες αυτο που μου απαντησες τωρα...τοτε πραγματικα λυπαμαι, καταλαβες απο το τελευταιο μου post οτι προσπαθω να ...δειχτω?? Αστο,πραγματικα απογοητευτηκα,χωρις πλακα! συνεχιστε κ δεν ξαναενοχλω. Δεν εχει νοημα κανενα φιλε,ισως δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τι εγραψα :)

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Α ρε ένας χριστιανός με ένα Oppo N1..Να δούμε και ζουμ χωρίς καρουμπαλο και τι ποιότητα βγάζει...ας είναι και μουσουλμάνος μωρέ

N1 ειναι αυτο με την καμερα που περιστρεφεται? γιατι εχει οπτικο zoom?

N1 ειναι αυτο με την καμερα που περιστρεφεται? γιατι εχει οπτικο zoom?

Αυτό με την κάμερα είναι. Δεν έχει οπτικό ζουμ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Πως διαχειριζεται ο φακος του 1020 τις εντονες πηγες φωτισμου

15193289235_1bab7f7a7e_c.jpg

Καθόλου άσχημο ακόμα και όταν ζουμαρα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μη λέμε ότι νάναι....

http://www.gsmarena.com/oppo_n1-5724.php

Camera Primary 13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, dual-LED flash,

Features Rotating lens, geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR

Video 1080p@30fps, check quality

Έχουμε πει πόσες φορές ότι το οπτικό ζουμ δεν συγκρίνεται με το ψηφιακό. Ωστόσο το οπτικό ζουμ προϋποθέτει και καλή πηγή φωτός (κυρίως ήλιο). Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το iso είναι υπερβολικό οπότε και το αποτέλεσμα τραγικό. Αν αυτό αρέσει σε κάποιους κανένα πρόβλημα, αλλά εδώ μιλάμε για ποιότητα. Δεν μπορεί σε τέτοιο θέμα να ανεβαίνουν φωτογραφίες με iso 2000.

@keras έχεις ανεβάσει πολύ καλές φωτογραφίες και είσαι ο μόνος που έχεις κάνει μία αξιόλογη σύγκριση συσκευών. Από εκεί και έπειτα στις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει με ζουμ ενώ είναι πολύ καλές, στην φωτογραφία με το φεγγάρι (η οποία με χειροκίνητες ρυθμίσεις θα μπορούσε να βγει αρκετά καλύτερη) βλέπουμε κάτι το οποίο δεν είναι πραγματικότητα. Την ώρα που τράβηξες την φωτογραφία ήταν μέρα αλλά η φωτογραφία δείχνει σαν να ήταν βραδάκι. Αν ήταν βράδυ θα ήταν δύσκολο να τραβήξεις αξιόλογη φωτογραφία με οπτικό ζουμ. Έχω ψηφιακή και το ζουμ το χρησιμοποιώ μόνο την μέρα διότι σε άλλες συνθήκες το αποτέλεσμα είναι τραγικό ή στην καλύτερη μέτριο. Άνω του μετρίου δεν γίνεται να είναι με τέτοιους αισθητήρες.

Από εκεί και έπειτα βλέπω ότι ενοχλεί κάποιους να διαβάζουν τέτοια σχόλια αναφέροντας ότι καλό είναι το οπτικό ζουμ κι ας είναι μέτριο το αποτέλεσμα. Από την άλλη όμως αγνοούν το ψηφιακό ζουμ του pv το οποίο κι αυτό μπορεί να προσφέρει ένα μέτριο αποτέλεσμα.. Σαν να μην υπάρχει δηλαδή.

Να βαλω δυο σετακια, τροφη για γνωμες :)

Απο φωτογραφια δεν εχω γνωσεις :(

Το πρωτο σετ ειναι απο το coolpad f1 και εχουμε εστιασει πισω αριστερα στα δεντρα στις περισσοτερες https://cloud.mail.ru/home/f%20-%20f1/

Το δευτερο σετ ειναι απο το oneplus https://cloud.mail.ru/home/f%20-%20opo/

Και τα δυο τηλεφωνα ειναι στο αυτοματο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πάρτε και λίγο ζουμ από το δικό μου 1020 αν και ο ήλιος είναι λίγο κόντρα από τα δεξιά.

Πάντως ο υμηττός είναι λες και θα δω το μάτι του Σάουρον σε λίγο..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Έχουμε πει πόσες φορές ότι το οπτικό ζουμ δεν συγκρίνεται με το ψηφιακό. Ωστόσο το οπτικό ζουμ προϋποθέτει και καλή πηγή φωτός (κυρίως ήλιο). Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το iso είναι υπερβολικό οπότε και το αποτέλεσμα τραγικό. Αν αυτό αρέσει σε κάποιους κανένα πρόβλημα, αλλά εδώ μιλάμε για ποιότητα. Δεν μπορεί σε τέτοιο θέμα να ανεβαίνουν φωτογραφίες με iso 2000.

@keras έχεις ανεβάσει πολύ καλές φωτογραφίες και είσαι ο μόνος που έχεις κάνει μία αξιόλογη σύγκριση συσκευών. Από εκεί και έπειτα στις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει με ζουμ ενώ είναι πολύ καλές, στην φωτογραφία με το φεγγάρι (η οποία με χειροκίνητες ρυθμίσεις θα μπορούσε να βγει αρκετά καλύτερη) βλέπουμε κάτι το οποίο δεν είναι πραγματικότητα. Την ώρα που τράβηξες την φωτογραφία ήταν μέρα αλλά η φωτογραφία δείχνει σαν να ήταν βραδάκι. Αν ήταν βράδυ θα ήταν δύσκολο να τραβήξεις αξιόλογη φωτογραφία με οπτικό ζουμ. Έχω ψηφιακή και το ζουμ το χρησιμοποιώ μόνο την μέρα διότι σε άλλες συνθήκες το αποτέλεσμα είναι τραγικό ή στην καλύτερη μέτριο. Άνω του μετρίου δεν γίνεται να είναι με τέτοιους αισθητήρες.

Από εκεί και έπειτα βλέπω ότι ενοχλεί κάποιους να διαβάζουν τέτοια σχόλια αναφέροντας ότι καλό είναι το οπτικό ζουμ κι ας είναι μέτριο το αποτέλεσμα. Από την άλλη όμως αγνοούν το ψηφιακό ζουμ του pv το οποίο κι αυτό μπορεί να προσφέρει ένα μέτριο αποτέλεσμα.. Σαν να μην υπάρχει δηλαδή.

Συμφωνώ με τις διαπιστώσεις σου και ευχαριστώ για τον καλό λόγο για το συγκριτικό, το οποίο προσπάθησα να κάνω εντελώς αντικειμενικά, όπως νομίζω φάνηκε και απο την τελική καθαρά προσωπική μου γνώμη - κρίση. Άλλωστε αυτό έγινε εν μέσω διακοπών μόνο και μόνο για να ενημερωθούμε εδώ που μου αρέσει να συζητάω.

Τώρα λέω να κάνω σύγκριση κάμερας συσκευών με K zoom και 1020 .

Και για να μην γίνονται διάφορες συζητήσεις, θα βγάλω φωτο βασικά στο αυτόματο και θα δοκιμάσω και μερικές παίζοντας με 1-2 ρυθμίσεις.

Είμαι στη διάθεση όποιου θέλει, να βγάλω συγκριτικές φωτο με συγκεκριμένες ρυθμίσεις που θα μου υποδείξει, εάν θέλει να δούμε κάτι συγκεκριμένο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...