Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

συν τον κοκκο.

Ε, ναι. Στην ουσια και ο κοκκος ειναι κακη χρωματικη αποδοση ανα πιξελ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ περίμενα περισσότερες φωτογραφίες από k zoom για να δούμε τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με το s4 zoom

Ακυρο το σχολιο σου και κακως μπηκες στον κοπο να γραψεις ενα σωρο πραγματα.

Προφανως πρπει να πας μερικες σελιδες πισω για να μπεις στο κλιμα της συζητησης.

Το σχολιο μου αναφερεται σε φωτο του @te-salat η οποια ειναι καθαρα landscape photography. Τα τελευταια μου σχολια αφορουν εκεινη την φωτο.

YΓ. Βγαζε εσυ χαλια βραδινες φωτο με το zoom...με θορυβο, χωρις λεπτομερειες κ.τ.λ....και μετα να υπερηφανευεσαι οτι εχεις 20x optical zoom.

Τα ίδια Παντελάκη μου...

Βγάζε εσύ landscape photography και μείνε εκεί να υπερηφανεύεσαι για τα ωραία τοπία :p

Το είπαμε οτι την καλύτερη φωτο τη βγάζει το 1020. Έβγαλα συγκριτικές, τις ανέβασα, τις είδαμε (αμφιβάλλω αν έκανες τον κόπο), τα είπαμε. Όμως δεν μπορεί ο καθένας μας να κάθεται σε ένα μέρος και να βγάζει 10 φωτο με δοκιμές για να πετύχει μια καλή βραδινή lanscape. Το κάνουν αυτοί που τους αρέσει.

Απλά, τις εκπληκτικές φωτο που βγάζουν τα zoom δεν μπορείς να τις βγάλεις.

Δεν θάβουμε μια συσκευή και τις φωτογραφικές της ικανότητές γιατί δεν μας αρέσει "το ματζαφλάρι" όπως είπε κάποιος ή αν δεν ξέρουμε τι κάνει. Πάρε πρώτα ένα K zoom και μετά γράψε, όπως εγώ πήρα το 1020 για 3-4η φορά και έγραψα τι είδα.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

808 camera pro, 8-10 zoom :D

Πολυ θωλη δυστυχως. μια αναλογη που ειχε ανεβει εδω με το ζουμ το εδειχνε πολυ καθαρα το φεγγαρι.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Πολυ θωλη δυστυχως. μια αναλογη που ειχε ανεβει εδω με το ζουμ το εδειχνε πολυ καθαρα το φεγγαρι.

Φυσικά, εκεί νικάει το αναλογικό ζουμ.

Εντάξει δεν είναι για τόσο μεγάλο ζουμ. Μέχρι 3-4x όμως μπορεί να βγάλει ικανοποιητική φωτογραφία.

Ναι αλλά δε φαινόταν καθόλου λεπτομέρεια στο φεγγάρι στο 3-4.. Έτσι κάτι βλέπεις:)

808 camera pro, 8-10 zoom :D

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/20140810_203745_zpsqpibtprf.jpg~original

Ναι βρε keras, το έγραψα και πιο πάνω αλλά και παλιότερα. Χωρίς optical zoom η φωτογραφία αυτή είναι σχεδόν αδύνατη. Το 808 πάντως κουτσά στραβά την έβγαλε. Δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν τα samsung zoom άχρηστα, πίστεψέ με, ξέρω πολύ καλά τι κάνουν και τι δεν κάνουν.

Καλοπροαίρετα τα λέμε όταν κάνουμε σωστή συζήτηση :)

Κι εγώ άλλωστε έγραψα μετά τη σύγκριση που έκανα, για το καλύτερο αποτέλεσμα του 1020 σε γενικές γραμμές. Απο κει και πέρα όταν εξειδικεύσουμε, η κάθε συσκευή κάνει τα κόλπα της :)

Να εύχεστε να μη βρω για αγορά αυτό εδώ μόνο, γιατί μετά την κάτσατε! :lol:

http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2013/01/Juha%202.jpg

Να εύχεστε να μη βρω για αγορά αυτό εδώ μόνο, γιατί μετά την κάτσατε! :lol:

http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2013/01/Juha%202.jpg

Χαχα θα στεγνώνει και τα μαλλιά σου η μόνο φώτο θα βγάζει?

Μακάρι να βγάλει κάποτε η ms Nokia pure view optical X5 με σοβαρό hardware όμως ώστε να μην θέλεις μισό λεπτό μέχρι να ανοίξει η κάμερα όπως στο 1020.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάρε 808 :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εμένα πάντως ποτέ δεν με πείραξε ο χρόνος που ανοίγει η κάμερα στο 1020, τη "μυρίζομαι" τη φωτο και είμαι έτοιμος! :)

15002021127_3e634f159b_c.jpg

@keras

Το εγραψε και ο mod αλλα δεν το διαβασες μου φαινεται.το ξαναγραφω λοιπον κι εγω

τι το ωραιο εχει μια φωτογραφια με zoom η οποια ομως ειναι αθλια σε ποιοτητα???

"Όμως δεν μπορεί ο καθένας μας να κάθεται σε ένα μέρος και να βγάζει 10 φωτο με δοκιμές για να πετύχει μια καλή βραδινή lanscape. Το κάνουν αυτοί που τους αρέσει.

Απλά, τις εκπληκτικές φωτο που βγάζουν τα zoom δεν μπορείς να τις βγάλεις. "

τι σημασια εχει ποσες δοκιμες εκανα? και 150 δοκιμες να εκανα για μια φωτογραφια...αυτο μετραει?

Αυτο που μας ενδιαφερει εδω ειναι το τελικο αποτελεσμα της φωτογραφιας, οπως αυτο βγαινει απο το φακο της καμερας.

Τωρα οσον αφορα το σχολιο σου "Απλά, τις εκπληκτικές φωτο που βγάζουν τα zoom δεν μπορείς να τις βγάλεις. "....γελανε και τα τσιμεντα.

Δεν εχω δει εγω ακομα εκπληκτικη φωτο απο τα zoom.Τωρα πως αντιλαμβανεσαι εσυ την εννοια "εκπληκτικη" δεν ξερω.

Προσωπικα τα θεωρω και τα 2 zoom εκτος πενταδας...με το Note 3 Να ειναι ανωτερο.

Edited by paok4270

@paok4270

Τίποτα το ωραίο δεν έχει μια φωτο με zoom που είναι άθλια σε ποιότητα. Το μόνο που έχει είναι οτι μπορεί να βγάλει κάτι που θέλει κάποιος (χωρίς να τον ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα) που άλλο κινητό δεν μπορεί. Μην λέμε τα ίδια.

Δεν έχεις δει καλές φωτο που έχω βγάλει και ανεβάσει με το zoom μου φαίνεται.

Τα τσιμέντα γελάνε με το οτι οποιαδήποτε άλλη φωτο εκτός του 1020 (άντε και του 808) εδω μέσα δεν είναι καλή.

Edited by keras

Πιο εντυπωσιακη στο ματι φαινεται του S5...γιατι η Samsung εχει παει το sharpness στο Θεο κι εχει δωσει oversaturated χρωματα.

Αμα κανεις zoom ομως θα δεις οτι κερδιζει το 808 και εχει πιο ρεαλιστικα χρωματα...αν και λιγο undersaturated.

@keras

Το εγραψε και ο mod αλλα δεν το διαβασες μου φαινεται.το ξαναγραφω λοιπον κι εγω

τι το ωραιο εχει μια φωτογραφια με zoom η οποια ομως ειναι αθλια σε ποιοτητα???

"Όμως δεν μπορεί ο καθένας μας να κάθεται σε ένα μέρος και να βγάζει 10 φωτο με δοκιμές για να πετύχει μια καλή βραδινή lanscape. Το κάνουν αυτοί που τους αρέσει.

Απλά, τις εκπληκτικές φωτο που βγάζουν τα zoom δεν μπορείς να τις βγάλεις. "

τι σημασια εχει ποσες δοκιμες εκανα? και 150 δοκιμες να εκανα για μια φωτογραφια...αυτο μετραει?

Αυτο που μας ενδιαφερει εδω ειναι το τελικο αποτελεσμα της φωτογραφιας, οπως αυτο βγαινει απο το φακο της καμερας.

Τωρα οσον αφορα το σχολιο σου "Απλά, τις εκπληκτικές φωτο που βγάζουν τα zoom δεν μπορείς να τις βγάλεις. "....γελανε και τα τσιμεντα.

Δεν εχω δει εγω ακομα εκπληκτικη φωτο απο τα zoom.Τωρα πως αντιλαμβανεσαι εσυ την εννοια "εκπληκτικη" δεν ξερω.

Προσωπικα τα θεωρω και τα 2 zoom εκτος πενταδας...με το Note 3 Να ειναι ανωτερο.

Είμαι σίγουρος οτι η φωτο αυτή θα είναι χάλια και άδικα έκανα τον κόπο να την ανεβάσω, αλλά έχω χρόνο για χάσιμο, δεν πειράζει..

Απο το S4 zoom:

Αυτή τη φωτογραφία δεν μπορεί να τη βγάλει ούτε το 1020, ούτε το 808, ούτε το Note 3

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/2014-08-19180020_zps7c0d0b63.jpg~original

Αυτή τη φωτογραφία δεν μπορεί να τη βγάλει ούτε το 1020, ούτε το 808, ούτε το Note 3

Από ποιά άποψη το λες αυτό? Έχεις ζουμάρει, γι'αυτό?

Είμαι σίγουρος οτι η φωτο αυτή θα είναι χάλια και άδικα έκανα τον κόπο να την ανεβάσω, αλλά έχω χρόνο για χάσιμο, δεν πειράζει..

Απο το S4 zoom:

http://i1383.photobucket.com/albums/ah306/caldo1/2014-08-19180020_zps7c0d0b63.jpg~original

Έχει κόκκο στον ουρανό απορρίπτεται.

Άσχετα αν το 1020 όταν προσπαθήσει να βγάλει αυτό το πλάνο και μεγέθυνεις την φώτο όσο χρειάζεται να μεγέθυνεις του zoom ώστε να φαίνεται κοκος στον ουρανό δεν θα υπάρχει πουθενά λεπτομέρεια.

Κάθεσαι τώρα και περιμένεις στο thread της Nokia να ακούσεις καλά λόγια για Samsung και μάλιστα στο σημείο που πονάει το 1020?

Τόσο δύσκολο είναι να παραδεχτούμε κάποια πράγματα?

Ναι το βράδυ και σε κοντινά θα ήθελα την κάμερα του 1020.

Όμως για κάποιους είναι προτιμότερο να έχουν φωτογράφιες άνω του μετρίου σε όλες τις συνθήκες παρά κάτι εξαιρετικό σε συγκεκριμένα πλάνα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι, λόγω zoom

Το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά αυτό που είπες πριν, είναι σα να λέω εγώ: Το zoom σου δε τρέχει τόσο γρήγορα όσο το αμάξι μου...

Αφού το zoom δεν έχει ρόδες και μηχανή αυτοκινήτου, πως να τρέξει...?

Όπως και να έχει το 3x zoom των 808/1020 το βρίσκω ικανοποιητικό για κινητό δεδομένου να μη θυσιαστεί η φορητότητα. Το k zoom είναι μια καλή προσπάθεια να έχουμε οπτικό ζουμ με ανθρώπινες διαστάσεις κινητού. Μακάρι να γινόταν να είχαμε στα κινητά μας αναλογικό ζουμ χωρίς το "ματζαφλάρι" (μην αρχίσετε), αλλά δυστυχώς δε γίνεται λόγω... φύσης.

Κάθεσαι τώρα και περιμένεις στο thread της Nokia να ακούσεις καλά λόγια για Samsung και μάλιστα στο σημείο που πονάει το 1020?

thread της nokia?

Όμως για κάποιους είναι προτιμότερο να έχουν φωτογράφιες άνω του μετρίου σε όλες τις συνθήκες παρά κάτι εξαιρετικό σε συγκεκριμένα πλάνα.

Αυτό μάλλον ισχύει αλλά αντίθετα από ότι λες. Τα 808/1020 έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα (για κινητό) σχεδόν παντού, εκτός αν χρειάζεται κάπου οπτικό ζουμ, όπως με τη φωτογραφία με το φεγγάρι, μιάς και... δεν έχουν.

Edited by Moralas

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...