Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

α-κ-ρ-ι-β-ω-ς.... ή με λιγα λογια δεν μπορεις να λες οτι εχεις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ κινητο,γιατι ολες οι μηχανες απο την 50 ευρω εως τις χιλιαδες ευρω εχουν ΖΟΟΜ!

Δεν εχω δει κανεναν φωτογραφο σε γαμο να τραβαει ΜΟΝΟ landscape ... Αντιθετως εχω δει κατι ζουμαρισμενες που τις βλεπεις και ξαναζεις τα συναισθηματα..

Άρα όσα κινητά δεν έχουν οπτικό ζουμ με ένα ματζαφλάρι να βγαίνει από πίσω, δεν λέγονται φωτογραφικά κινητά?

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε εντάξει, 3x έχει το 808 στα 8, και 5 νομίζω στα 5mp, καλύτερα από μια κάμερα που έχω.. Τι σκάτε;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Άρα όσα κινητά δεν έχουν οπτικό ζουμ με ένα ματζαφλάρι να βγαίνει από πίσω, δεν λέγονται φωτογραφικά κινητά?

δεν μπορεις να το πεις αμιγως φωτογραφικο,γιατι δεν εχει ολες τις ιδιοτητες μιας φωτογραφικης μηχανης. (Μπορει το οποιοδηποτε αλλο να ειναι καλυτερο σαν φακος,δεν εξεταζω αυτο) Για πες μου πχ, ενα κινητο που δεν μπαινει internet το λες smartphone ή απλα κινητο?

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

δεν μπορεις να το πεις αμιγως φωτογραφικο,γιατι δεν εχει ολες τις ιδιοτητες μιας φωτογραφικης μηχανης. (Μπορει το οποιοδηποτε αλλο να ειναι καλυτερο σαν φακος,δεν εξεταζω αυτο) Για πες μου πχ, ενα κινητο που δεν μπαινει internet το λες smartphone ή απλα κινητο?

Γιατί εξετάζεις οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό που λέει το θέμα όμως?

Απαντησα στην ερωτηση σου. Αν εισαι εκτος θεματος δεν φταιω εγω. Επισης διαβασε και πιο πριν να δεις πως ξεκινησε ο διαλογος. Παντος μου κανει εντυπωση γιατι αυτο το ματζαφλαρι που λες αλλοι δινουν και 1000 και 2 και 3.000 και παραπανω για να το αποκτησουν σε επαγγελματικη μορφη βεβαιως.. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Σου το χουν ξαναγραψει κι αλλοι, θα στο ξαναγραψω κι εγω μπας και το εμπεδωσεις.

Συνεχιζεις να τονιζεις το ατου της συσκευης σου (το οπτικο ζουμ), το οποιο ομως δεν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ στην ποιοτητα της φωτογραφιας.

Επισης οποιος ξερει στοιχειωδη πραγματα γυρω απο την φωτογραφια γνωριζει οτι

σε landscape photography δεν χρησιμοποιουμε ΠΟΤΕ zoom...για τον απλουστατο λογο οτι θελουμε το πλανο μας να ειναι οσο πιο πανοραμικο γινεται...αυτα.

Κατ' αρχήν όπως κάνεις πολλές φορές σε απαντήσεις σου εδώ, θεωρώ οτι δεν είσαι ευγενής, προκαλώντας αντιπαραθέσεις.

Τα είδη της φωτογραφίας σε γενικές γραμμές χωρίζονται σε:

1) Αρχιτεκτονική φωτογραφία – Εσωτερικών χώρων

2) Φωτογραφία πορτρέτου

3) Φωτογραφία τοπίου

4) Φωτογραφία Τέχνης

5) Κοντινή λήψη-Εστίαση

6) Φωτορεπορτάζ - Διαφημιστική φωτογραφία - Φωτογραφία studio

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, και όλοι μας, ΔΕΝ είναι σωστό να αναφέρεσαι σε ΕΝΑ είδος φωτογραφίας όταν αναλύεις το θέμα.

Σωστά τοποθετείσαι για το αν παίζει ρόλο το zoom στην ποιότητα, αλλά η διαπίστωση αυτή σταματά εκεί.

Σε ΟΛΑ τα είδη φωτογραφίας, ΕΙΝΑΙ χρήσιμο το zoom, ότι και να λες (για να χρησιμοποιήσω τον τρόπο σου), δεν είναι δυνατόν να λέμε το άσπρο μαύρο, ή γκρι.

Δεν προσπαθούμε να παραπλανήσουμε κανέναν εδω μέσα, νοήμονες είμαστε, έχουμε και κάποια ηλικία, κάτι έχουν δει τα ματάκια μας, δεν είμαστε πιτσιρίκια.

Αυτό που λέει, ότι δηλαδή το ζούμ δεν προσθέτει τίποτα στην ποιότητα της φωτογραφίας, είναι σωστό. Από εκεί και πέρα, πάντα είναι καλοδεχούμενο, γιατί επιτρέπει crop χωρίς απώλεια ποιότητας.

Στην ποιότητα της φωτογραφίας δεν προσθέτει αλλά δεν έχεις φωτογραφία χωρίς ζουμ.

Θεωρώ οτι δεν είναι απλά καλοδεχούμενο, δεν μπορεί να συζητάμε τόσο καιρό για τα αυτονόητα, ούτε θεωρώ σωστό οτι δεν έχεις φωτογραφία χωρίς zoom.

Είναι απαραίτητο, αν θέλεις να βγάζεις φωτογραφίες κάθε είδους!

α-κ-ρ-ι-β-ω-ς.... ή με λιγα λογια δεν μπορεις να λες οτι εχεις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ κινητο,γιατι ολες οι μηχανες απο την 50 ευρω εως τις χιλιαδες ευρω εχουν ΖΟΟΜ!

Δεν εχω δει κανεναν φωτογραφο σε γαμο να τραβαει ΜΟΝΟ landscape ... Αντιθετως εχω δει κατι ζουμαρισμενες που τις βλεπεις και ξαναζεις τα συναισθηματα..

Σωστά, αλλά εδώ εξετάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες απο κινητό, και όχι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό.

Στην ουσία, όλα αυτά είναι off topic, αλλά δεν είναι κι όλας...

Αν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας, ΕΙΝΑΙ.

Αν θέλουμε να βγάζουμε πλήρη συμπεράσματα και να κάνουμε καλή συζήτηση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Διαλέξτε...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Και επισης να προσθεσω οτι αν αυριο εβγαινε στην παραγωγη ενα κινητο με τις δυνατοτητες του 1020, με το οπτικο ζουμ του...zoom, και με τον συνδιασμο των επιλογων - παραμετρων που σου προσφερουν και οι 2 συσκευες,ΔΕΝ θα υπηρχε αυτο το θεμα να σχολιαζουμε. Θα ειχαμε την απολυτη συσκευη ...μεχρι την επομενη. Επομενως αυτο που θελω να τονισω,ειναι πως ΟΛΑ μετρανε σε ενα κινητο που βγαζει φωτογραφιες. Γιατι ο καθενας αρεσκεται και σε διαφορετικα πραγματα - θεματα.

galaxy Κ zoom - white

Κατ' αρχήν όπως κάνεις πολλές φορές σε απαντήσεις σου εδώ, θεωρώ οτι δεν είσαι ευγενής, προκαλώντας αντιπαραθέσεις.

Τα είδη της φωτογραφίας σε γενικές γραμμές χωρίζονται σε:

1) Αρχιτεκτονική φωτογραφία – Εσωτερικών χώρων

2) Φωτογραφία πορτρέτου

3) Φωτογραφία τοπίου

4) Φωτογραφία Τέχνης

5) Κοντινή λήψη-Εστίαση

6) Φωτορεπορτάζ - Διαφημιστική φωτογραφία - Φωτογραφία studio

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, και όλοι μας, ΔΕΝ είναι σωστό να αναφέρεσαι σε ΕΝΑ είδος φωτογραφίας όταν αναλύεις το θέμα.

Σωστά τοποθετείσαι για το αν παίζει ρόλο το zoom στην ποιότητα, αλλά η διαπίστωση αυτή σταματά εκεί.

Σε ΟΛΑ τα είδη φωτογραφίας, ΕΙΝΑΙ χρήσιμο το zoom, ότι και να λες (για να χρησιμοποιήσω τον τρόπο σου), δεν είναι δυνατόν να λέμε το άσπρο μαύρο, ή γκρι.

Δεν προσπαθούμε να παραπλανήσουμε κανέναν εδω μέσα, νοήμονες είμαστε, έχουμε και κάποια ηλικία, κάτι έχουν δει τα ματάκια μας, δεν είμαστε πιτσιρίκια.

Θεωρώ οτι δεν είναι απλά καλοδεχούμενο, δεν μπορεί να συζητάμε τόσο καιρό για τα αυτονόητα, ούτε θεωρώ σωστό οτι δεν έχεις φωτογραφία χωρίς zoom.

Είναι απαραίτητο, αν θέλεις να βγάζεις φωτογραφίες κάθε είδους!

Σωστά, αλλά εδώ εξετάζουμε τις καλύτερες φωτογραφίες απο κινητό, και όχι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό.

Στην ουσία, όλα αυτά είναι off topic, αλλά δεν είναι κι όλας...

Αν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας, ΕΙΝΑΙ.

Αν θέλουμε να βγάζουμε πλήρη συμπεράσματα και να κάνουμε καλή συζήτηση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Διαλέξτε...

Ακυρο το σχολιο σου και κακως μπηκες στον κοπο να γραψεις ενα σωρο πραγματα.

Προφανως πρπει να πας μερικες σελιδες πισω για να μπεις στο κλιμα της συζητησης.

Το σχολιο μου αναφερεται σε φωτο του @te-salat η οποια ειναι καθαρα landscape photography. Τα τελευταια μου σχολια αφορουν εκεινη την φωτο.

YΓ. Βγαζε εσυ χαλια βραδινες φωτο με το zoom...με θορυβο, χωρις λεπτομερειες κ.τ.λ....και μετα να υπερηφανευεσαι οτι εχεις 20x optical zoom.

Και επισης να προσθεσω οτι αν αυριο εβγαινε στην παραγωγη ενα κινητο με τις δυνατοτητες του 1020, με το οπτικο ζουμ του...zoom, και με τον συνδιασμο των επιλογων - παραμετρων που σου προσφερουν και οι 2 συσκευες,ΔΕΝ θα υπηρχε αυτο το θεμα να σχολιαζουμε. Θα ειχαμε την απολυτη συσκευη ...μεχρι την επομενη. Επομενως αυτο που θελω να τονισω,ειναι πως ΟΛΑ μετρανε σε ενα κινητο που βγαζει φωτογραφιες. Γιατι ο καθενας αρεσκεται και σε διαφορετικα πραγματα - θεματα.

Θες να τονίσεις λοιπόν αυτά τα συμπεράσματα που βγάλαμε όλοι μας 2-3 σελίδες πιο πίσω. Ή σου ακύρωσε κανείς το zoom πάλι?

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι το ωραίο έχει μία φωτογραφία με ζουμ η οποία όμως έχει άθλια ποιότητα. Να ήταν καμιά φωτογραφία της προκοπής να πω αξίζει να γίνεται συζήτηση, αλλά τόση κουβέντα για μία χάλια ποιοτικά φωτογραφία την βρίσκω εντελώς ανούσια. Το S4 zoom έχει καλύτερες δυνατότητες από τα δείγματα που βλέπουμε αλλά θα πρέπει να φανούν με τις σωστές ρυθμίσεις.

Άλλωστε όπως αναφέρθηκε με το pureview σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ζουμ μέχρι ένα σημείο χωρίς απώλειες.

@user_pixon12 η γνώμη σου βλέπω πάντα αντικειμενικότατη.. :down:

Εμένα μου αρέσει η πρώτη...

Χαχαχαχα κάνεις πλάκα? Του s5 μόλις την ανοίξεις στην οθόνη pc είναι σα να ζωγράφιζε πιτσιρίκι με μαρκαδόρο και έβγαινε έξω από τα όρια... Μακράν 808.

Επίσης, μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστες ρυθμίσεις στο creative mode του 808.

Edited by Moralas

Μερικές φορές βοηθάει και το τοπίο για τη καλη φωτογραφία!!!

Επειδή όμως δεν το κατεχω και τόσο το άθλημα, τι ακριβώς εννοείτε θόρυβο στη φωτογραφία και πως τον βλέπετε (ή τον ακούτε; ) στη φωτογραφία;

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

μεταξυ των δυο φωτο απο s5 και 808 μου αρεσει η πρωτη.

κι εμενα η πρωτη μου αρεσε οπως και στα περισσοτερα απ'το συγκριτικο που ειδα εδω

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/19736_Camera_head_to_head_Lumia_1020.php

Χαχαχαχα κάνεις πλάκα? Του s5 μόλις την ανοίξεις στην οθόνη pc είναι σα να ζωγράφιζε πιτσιρίκι με μαρκαδόρο και έβγαινε έξω από τα όρια... Μακράν 808.

Επίσης, μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστες ρυθμίσεις στο creative mode του 808.

Από το κινητό που της βλέπω μου αρέσει περισσότερο η πρώτη...βοηθάει και ότι ανοίγει πιο πολύ το πλάνο όπως και τα κάπως πιο όμορφα χρώματα..στο pc δεν ξέρω ακόμη

Θόρυβος στην φωτογραφία είναι κόκκοι στην ουσία που χαλάνε την φωτο ,δηλαδή δεν έχει ευκρίνεια

Φιλικά Γιώργος

του s5 ειναι σαν ακουαρελα πραγματικα, αν και εχει καλυτερα χρωματα. προτιμω ομως 808.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Εξαρτάται πάντα από το αν μας αρέσουν τα φυσικά χρώματα

Όπως επίσης, δείτε διαφορά στην λεπτομέρεια στο γρασίδι

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ο ουρανός στο S5 είναι πιο ασπρισμένος, έχει χαθεί το χρώμα. Από την άλλη στο 808 τα χρώματα γενικά φαίνονται πιο φυσικά αλλά και πιο "ξεπλυμένα" δίπλα στο S5.

Μερικές φορές βοηθάει και το τοπίο για τη καλη φωτογραφία!!!

Επειδή όμως δεν το κατεχω και τόσο το άθλημα, τι ακριβώς εννοείτε θόρυβο στη φωτογραφία και πως τον βλέπετε (ή τον ακούτε; ) στη φωτογραφία;

Οταν λεμε θορυβο στη φωτογραφια, εννοουμε αυτα τα κοκκινα, πρασινα, κιτρινα, μπλε πιξαλακια που φαινονται, κυριως το βραδυ, οταν δεν εχει πολυ φως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Οταν λεμε θορυβο στη φωτογραφια, εννοουμε αυτα τα κοκκινα, πρασινα, κιτρινα, μπλε πιξαλακια που φαινονται, κυριως το βραδυ, οταν δεν εχει πολυ φως.

συν τον κοκκο.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...