Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

των android οι καμερες δε πιανουν μπροστα στο n8, μονο το iphone το κοιταει στα ματια και μονο την ημερα

Δεν το κοιτάει ούτε στα μάτια ούτε στα φρύδια. :p

Ακόμα και στα 5MP ή ακόμα και στα 3MP να κατεβάσω το Ν8, και πάλι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, κι αυτό λόγω αισθητήρα και φακού. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

C905 βγάζει και βίντεο πάρα πολύ καλά και το K800i που είχα παλαίοτερα έβγαζε απίστευτες φωτογραφίες!!!

E οχι καλο βιντεο τα C905 & K800 ειπαμε... φωτο ναι αλλα βιντεο

qvga τραβαει (320x240 pixels) το ενα και qcif (176x144) το αλλο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

E οχι καλο βιντεο τα C905 & K800 ειπαμε... φωτο ναι αλλα βιντεο

qvga τραβαει (320x240 pixels) το ενα και qcif (176x144) το αλλο.

Δεν είπα το Κ800 οτι βγάζει καλά βιντεο αλλα για το C905 επιμένω πολύ καθαρά έχει κ το ledaki για τη νυχτα και πεντακάθαρος ήχος και μιλάμε για κινητό 3 χρόνων κοντά.Πολλά smartphones τα βάζει κάτω που έχω κάνει συγκριση με φίλων μου.

Δεν είπα το Κ800 οτι βγάζει καλά βιντεο αλλα για το C905 επιμένω πολύ καθαρά έχει κ το ledaki για τη νυχτα και πεντακάθαρος ήχος και μιλάμε για κινητό 3 χρόνων κοντά.Πολλά smartphones τα βάζει κάτω που έχω κάνει συγκριση με φίλων μου.

Το C905, με qvga αναλυση δεν βαζει κατω κανενα smartphone.

oλα πια γραφουν στην χειροτερη περιπτωση vga (και hd ορισμενα)

ακομα και για πριν 3 χρονια , η αναλυση video του C905 ηταν ανεπαρκης.

υπηρχαν απο τοτε αρκετα κινητα που τραβαγαν σε vga

για φωτο πες μου ο,τι θες. ειναι φοβερο το κινητο σε αυτον τον τομεα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το C905, με qvga αναλυση δεν βαζει κατω κανενα smartphone.

oλα πια γραφουν στην χειροτερη περιπτωση vga (και hd ορισμενα)

ακομα και για πριν 3 χρονια , η αναλυση video του C905 ηταν ανεπαρκης.

υπηρχαν απο τοτε αρκετα κινητα που τραβαγαν σε vga

για φωτο πες μου ο,τι θες. ειναι φοβερο το κινητο σε αυτον τον τομεα.

Δεν ξέρω απο qvga vga και αναλύσεις εγώ απλά κρίνω με αυτό που βλέπω σημέρα λογικο είναι να υπαρχουν πολλά καλυτερα κινητα πχ Desire HD Iphone4 κλπ.Αλλα πχ δεν ξέρω τι ανάλυση είχε το προήγουμενο Iphone αλλά όταν σε καποια συναυλια ή όταν θέλαμε να τραβήξουμε video τη νύχτα και δεν είχε καν ένα ledaki θεωρώ καλύτερο το C905.Τώρα και εγώ κοιταω για νέο κινητό εχω ανοίξει και θέμα αν μπορείς κοιτα το να μου πεις και εσύ την αποψή σου!

Δεν είναι απόλυτο αυτό. Είχε ο πατέρας μου το 6220 για ένα φεγγάρι, και το N86 που δοκίμασα από έναν φίλο μου, έβγαζε καλύτερες φωτό με το διπλό led! Το κυριότερο απ΄όλα είναι ο αισθητήρας του φακού, και εκεί το N8 απλά δεν πιάνεται...(προς το παρόν!)

αμα βαλεις διπλα διπλα 2 κινητα με απολυτα ιδιους φακους, ενα με led ενα με xenon, το δευτερο θα ειναι πολυ ανωτερο ;) κανει την νυχτα μερα :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Στη συγκεκριμένη σύγκριση που έκανα, το διπλό led του N86 ήταν πιο φωτεινό από το xenon του 6220! Σε αυτό που μπορεί να είναι καλύτερο το xenon γενικά, είναι η απόδοση των χρωμάτων. Πάντως, και το Viewty που είχα παλιότερα, είχε πολύ αδύναμο xenon. Επέτρεψε μου να έχω μια παραπάνω γνώμη, γιατί άλλαξα/τέσταρα αρκετά κινητά που φημίζονταν για τις φωτογραφίες τους. Αυτό στo οποίo είδα το καλύτερο φλας, τόσο σε ένταση, όσο και σε απόδοση χρωμάτων, ήταν το S.E. C905! Πραγματικά άπαιχτο!! Φυσικά, εξίσου καλό είναι και το N8, και το Pixon12 που είχα πριν, αλλά και το κορυφαίο N82! Στο Pixon12 μάλιστα, δεν μου έβγαιναν τόσο συχνά κόκκινα μάτια...παρότι δεν χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη ρύθμιση! Επίσης, είχε περάσει από τα χέρια μου και το υποτιμημένο Motorola ZN5 που έβγαζε πολύ καλές βραδυνές με το φλας ενεργό... καλύτερο κι αυτό από το 6220, και από το Viewty! Αν βαθμολογούσα τα κινητά που έχω δοκιμάσει με xenon σύμφωνα με την ένταση/απόδοση χρωμάτων του φλας, από το χειρότερο στο καλύτερο... Viewty, 6220, ZN5, N82, N8, Pixon12, C905! Με βάση πάντα τα δικά μου κριτήρια. Δε νομίζω λοιπόν ότι παίζει ρόλο μόνο ο αισθητήρας του φακού. Σίγουρα έχει σημασία όταν τραβάς σε σκοτεινό περιβάλλον χωρίς φλας...εκεί το N8 δεν έχει αντίπαλο! Edited by Conception

Να θυμίσω ότι το θέμα της εγγραφής βίντεο ανήκει σε άλλο θέμα:

[ΣΥΓΚΡΙΣΗ] Ποιο κινητό παίζει καλύτερα video (λήψη και αναπαραγωγή); (No2)

Πάντως θα συμφωνήσω ότι σωστή φωτογραφική - είτε σε κινητό είτε όχι - χωρίς φλας ξένου δε γίνεται. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως θα συμφωνήσω ότι σωστή φωτογραφική - είτε σε κινητό είτε όχι - χωρίς φλας ξένου δε γίνεται. ;)

Καμία αντίρρηση! Απλώς ήθελα να επισημάνω ότι το xenon δεν λειτουργεί ικανοποιητικά σε όλα τα κινητά...στα παλιότερα μοντέλα τουλάχιστον! Όποιος είχε δοκιμάσει Viewty, Renoir κλπ, καταλαβαίνει τι εννοώ. Κινητά που την ημέρα είχαν πολύ καλή απόδοση! Τώρα πλέον θεωρώ και εγώ πως είναι απαραίτητο σε ένα φωτογραφικό κινητό...

Καμία αντίρρηση! Απλώς ήθελα να επισημάνω ότι το xenon δεν λειτουργεί ικανοποιητικά σε όλα τα κινητά...στα παλιότερα μοντέλα τουλάχιστον! Όποιος είχε δοκιμάσει Viewty, Renoir κλπ, καταλαβαίνει τι εννοώ. Κινητά που την ημέρα είχαν πολύ καλή απόδοση! Τώρα πλέον θεωρώ και εγώ πως είναι απαραίτητο σε ένα φωτογραφικό κινητό...

Στα δύο μου κινητά με φλας ξένου (Ν82 και Ν8) η υλοποίηση είναι άψογη με συνέπεια να βγάζουν καταπληκτικές φωτογραφίες. :)

Ήμουν τυχερός στην επιλογή μου. Δε θα μπορούσα να θυσιάσω την ευκολία ενός LED για χάρη ενός ασθενικού φλας ξένου. :)

Edited by panosz75

Θα έπρεπε όμως η Nokia κάποια στιγμή να το πάρει απόφαση και να βάλει και ένα LED μαζί με Xenon, ώστε να υπάρχει η ευκολία που προσφέρει και αυτή η επιλογή, και για βιντεοσκόπηση τη νύχτα, αλλά και για φακό ή κάτι τέτοιο. Μάλιστα όταν το Ν8 ήταν απλά φήμη και δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, κάποιοι έλεγαν ότι θα είχε και τα δύο, αλλά τελικά δεν ίσχυσε. ;)

Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω μαζί σου. Η Nokia δεν το χειρίζεται σωστά το θέμα με τα led. Εδώ σε κινητά που υπάρχει (όπως το C3-01 που έχω για 2ο) δεν λειτουργεί στην βιντεοσκόπηση. Δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική! Ας ελπίσουμε να το προσέξει σε επόμενα μοντέλα...

Ψήφισα Samsung γιατί θεωρώ ότι έχει καλή κάμερα & θα είναι το επόμενο μοντέλο που θα πάρω, διότι το τηλέφωνο που έχω είναι το lg ku990i και δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένη απο την απόδοση της κάμερας του.

Η Samsung με εξέπληξε με το Pixon12! Ελπίζω να ξαναβγεί κάτι αντίστοιχο. Γενικά είναι σε καλό δρόμο, αρκεί να υποστηρίζει τα κινητά της με αναβαθμίσεις! Το Viewty όπως είπα και παραπάνω, δεν με ικανοποιούσε το βράδυ. Την ημέρα είναι αρκετά καλό. Όμως σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα τωρινά μοντέλα...

Παιδια το θεμα ειναι πιο κινητο βγαζει τις καλυτερες φωτο και οχι μονο απο που προερχεται..

Καλυτερα να λεμε συγκεκριμενα κινητα και οχι γενικοτητες οπως "κινητα της νοκια", διοτι η νοκια εχει βγαλει και χαλια αισθητηρες σε κινητα που την ιδια χρονικη περιοδο ειχε βγαλει κινητα με αριστους αισθητηρες.

Και επισης καλο ειναι να μη ψηφιζουμε για κινητα που δεν τα εχουμε δει απο κοντα αλλα απλως πεφτει πολυ διαφημιστικο marketing.

ta erikson βγαζουν τις καλυτερες..

εχω δει φωτο απο κινητο φιλου Χ10 και ειναι φανταστικη...!! φανταστειτε με μεγαλυτερης αναλυσης κινητα...

ta erikson βγαζουν τις καλυτερες..

εχω δει φωτο απο κινητο φιλου Χ10 και ειναι φανταστικη...!! φανταστειτε με μεγαλυτερης αναλυσης κινητα...

ειχα το σατιο και τωρα το ν8. τρομερες φωτο και τα δυο.

μπορει να ειναι λιγο καλυτερο το ν8 . αλλα και τα δυο ειναι σουπερ.

Sony Ericsson με βελτιωμενο αισθητηρα CMOS . Αλλα μεταξυ μας , αν θελετε πραγματικα αποτελεσματα , σαν τη φωτογραφικη δεν εχει. Ειδικα αν διαθετεις χρηματα για dSLR τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα!
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Γεια σας. Πρώτη φορά ανεβάζω μήνυμα και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής μιας και θέλω να αγοράσω smartphone: Για φωτογραφία το Samsung S8530 Wave II πως σας φαίνεται?Στο θέμα σύγκριση για καλό video διάβασα πως το wave 2 είναι καλό. Η φωτογραφία του τι σας λέει?Μια άλλη μου επιλογή είναι το Sony Ericsson Xperia X10 λόγο και οθόνης (4 ιντσών) και και αναβάθμησης που πρόκειται να του γίνει αλλά και πάλι δεν ξέρω και πολλά..Τέλος μια τρίτη επιλογή είναι το Ν8(αλλά 3τη επιλογή όμως) που όπως διαβάζω έχει την καλύτερη φωτογραφία, αλλά υστερεί σε ποιότητα video, επεξεργαστή και οθόνη(3,5 ίντσες). Θα ήθελα τις απόψεις σας μιας και δεν είμαι και τόσο γνώστης της τεχνολογίας..Ευχαριστώ και συγνώμη αν εκάνα "αστείες" ερωτήσεις..

Καλησπέρα LELELO.

Μπορείς να δεις κάποιες από τις συσκευές που έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο είναι καλύτερα να ανοίξεις νέο θέμα στους Διαξιφισμούς εφόσον βρίσκεσαι σε αναζήτηση συσκευής.

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Βασικά με ενδιαφέρει να βγάζω φωτογραφία και βίντεο ανά πάσα στιγμή όπου βρίσκομαι και κάποιες φορές να σερφάρω όταν μου δίνεται η ευκαιρία από κάποιο wifi με ικανοποιητική ταχύτητα(εννοώ να μην πολύ κολλάει)..ΟΚ το Ν8 στη φωτογραφία είναι το καλύτερο...για το βίντεο τι έχεις να πεις ανάμεσα στο Ν8 και το SAMSUNG GT S8530 WAVE?; Έχω δει ότι στο Ν8 που υπάρχει μεγάλη ανάλυση στο forum ότι το video του δεν είναι αντάξιο της κάμερας του λόγο ότι είναι 720p@25fps και λέω μήπως είναι καλύτερο το WAVE 2 που έχει ανάλυση 720p@30fps.. Από την άλλη βλέπω πως το WAVE 2 έχει καλύτερο επεξεργαστή… Τι λέτε γι αυτές τις απορίες? Έχω πλέον καταλήξει σε αυτά τα 2 και οι γνώμη σας θα με βοηθήσει.. Sorry αν ποστάρω σε λάθος μέρος… Και κάτι τελευταίο…. Πιστεύετε πως οι εταιρείες που βγάζει το skroutz gr είναι αξιόπιστές?Έει φθηνά κινητά γι αυτό στρέφομαι σε αυτές. Ευχαριστώ και δεν σας ζαλίζω άλλο.. Αυτά ήθελα….

LELELO επειδή έχω δοκιμάσει και τα δύο κινητά, αν θες κυρίως φωτογραφίες και βίντεο, πας για N8 δαγκωτό. Πολυ καλό το Wave, αλλά οι φωτό του N8 είναι άφταστες και το βίντεο πολύ καλύτερο απ΄όσο φαντάζεσαι! Και με στερεοφωνικό ήχο. Από κει και πέρα, είναι επιλογή σου... ;-)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...