FREAK_OF_NATURE Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 snatch...ksereis esy..msn :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 kati mou eipan oi antapokrites moy ellada gia ena neo asma pou legete"mpaklabas" to kserete? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thomas85 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 O mpaklavas eine sxetika palios... alla kalos A a ton mpaklavaaa (kata to staying alive) Παράθεση I guess I wish I was different... but a wish is only a wish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 nai....epishs o filtatos snatch mou estile kai to giati gluko moy sweet heart.... :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 a!file snatch...perimeno kai th foto tou idol mas! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thomas85 Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Parta by Polykseni :p Dokimaste to ... tin epeses sti fili mou sto parti mou kai thelo olous tous filous sou gia parti mou... Παράθεση I guess I wish I was different... but a wish is only a wish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. March 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Auto kai an einai parakmi :p To akousa sti diafimisi pou proo8ei to cd tis kai epesa kato apo ta gelia :D Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 shhhhhhhhhhhhh..ti lete kale?h kopela einai asteri(xixixi) thn epeses sthn filh moy sto partyyyyy mou kai 8elo olous tous filous sou gia paaaarty moy...parta ki ante geiaaaaaaaa (to clipaki to eidate?) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Na rotiso ena tou Mpouga to ehete akousei pou leei: ''Fora to mavro sou to string, gia na goustaro opos prin....'' To akousa sto themop alla den ksero pos legetai..! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. March 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Poli oreos stixos :D Prepei na to broume auto to song. Lipon ego 8imi8ika ena allo Eisai esi agapimeni Panagia tou Safeti,poli kommatara!An to exei kapios as me enimerosei :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Thomas85 (17 Μάρ. 2004 , 19:23) Parta by Polykseni :p Dokimaste to ... tin epeses sti fili mou sto parti mou kai thelo olous tous filous sou gia parti mou... πειραζει που για την ηλικια της ειναι ΤΡΕΛΟ ΜΩΡΟ??? :rolleyes: Με τη διαφημηση που της εχουν ρηξει θα πουλησει αρκετα! btw ποσο χρονων την κανετε?Εγω 16! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. March 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Giro sta 15 kai pola einai :D Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john75 ( 1 Μάρ. 2004 , 22:45) Brika kainourgio souksedaki:) Gramisou Akouste stixo:) Bre ante gramisou ante gramisou,eisai oreos kai tipas ma pou to pas an m'agapas pigene stixisou bre ante gramisou.... Korifeo :) gia apospasma tou gramisou katebase http://briefcase.pathfinder.gr/file/anipsios/20300/240360 Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Γοργονα. Σωτ.Χριστοδουλοπουλος Βγηκε η γοργονα παλι στη στερια θελει να τρελλανει ολα τα παιδια... Χορεψε μου λιγο σε παρακαλώ χορεψε μου αν θελεις να μην τρελλαθω... Αιντε πες της μανα πωςτην αγαπώ θα πεθανω μανα αλλο δεν βαστώ Τριανταφυλλο μου - Σωτ. Χριστοδουλοπουλος Τριανταφυλλο μου και λουλουδι μου εισαι της ζωης μου αγγελουδι μου... Κομματια εχω γινει - Παουνη Κομματια εχω γινει κι εχεις την ευθυνη... Ματωμενος Γαμος - Γ..Κόλλιας Αυτος ο γαμος ειναι ματωμενος με το αιμα της καρδιας μου ποτισμενος... Οταν ανεβαινα της εκκλησιας τις σκαλες.... Κομματάρες ολες Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Και επισης <<βγαλτην εξω να στην κοψω..>> στο soutsos.com Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. April 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Wirelessly posted (SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από anipsios1 Και επισης <<βγαλτην εξω να στην κοψω..>> στο soutsos.com To psaxno olokliro auto!Mipos to exei kaneis?Exo mono to refren! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzas7 Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Gia Liges stagones eytixias - Giwrgos Aigyptios Apistefti kommatara.... Παράθεση Οτι αξίζει πονάει...και ειναι δύσκολο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/kavatzas7/15839/198921/0/PiracyTras.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. April 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anipsios1 ( 6 Απρ. 2004 , 19:00) Γοργονα. Σωτ.Χριστοδουλοπουλος Βγηκε η γοργονα παλι στη στερια θελει να τρελλανει ολα τα παιδια... Χορεψε μου λιγο σε παρακαλώ χορεψε μου αν θελεις να μην τρελλαθω... Αιντε πες της μανα πωςτην αγαπώ θα πεθανω μανα αλλο δεν βαστώ Τριανταφυλλο μου - Σωτ. Χριστοδουλοπουλος Τριανταφυλλο μου και λουλουδι μου εισαι της ζωης μου αγγελουδι μου... Κομματια εχω γινει - Παουνη Κομματια εχω γινει κι εχεις την ευθυνη... Ματωμενος Γαμος - Γ..Κόλλιας Αυτος ο γαμος ειναι ματωμενος με το αιμα της καρδιας μου ποτισμενος... Οταν ανεβαινα της εκκλησιας τις σκαλες.... Κομματάρες ολες Ta exeis auta ta kommatia?Sou einai eukolo na mou ta stileis me email! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. April 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Wirelessly posted (SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από john75 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anipsios1 ( 6 Απρ. 2004 , 19:00) Γοργονα. Σωτ.Χριστοδουλοπουλος Βγηκε η γοργονα παλι στη στερια θελει να τρελλανει ολα τα παιδια... Χορεψε μου λιγο σε παρακαλώ χορεψε μου αν θελεις να μην τρελλαθω... Αιντε πες της μανα πωςτην αγαπώ θα πεθανω μανα αλλο δεν βαστώ Τριανταφυλλο μου - Σωτ. Χριστοδουλοπουλος Τριανταφυλλο μου και λουλουδι μου εισαι της ζωης μου αγγελουδι μου... Κομματια εχω γινει - Παουνη Κομματια εχω γινει κι εχεις την ευθυνη... Ματωμενος Γαμος - Γ..Κόλλιας Αυτος ο γαμος ειναι ματωμενος με το αιμα της καρδιας μου ποτισμενος... Οταν ανεβαινα της εκκλησιας τις σκαλες.... Κομματάρες ολες Ta exeis auta ta kommatia?Sou einai eukolo na mou ta stileis me email! Kalo pasxa se olous!Kala na perasete!Ego molis girisa apo gorgones kai mages!Poli skile programa!Kai af8ono poto:)tora splti,ipa na mpo sto forum na euxi8o!Keep doging :) fisika sinexizo me dog music sto radio tou sx1! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Mερικα απο τα τραγουδια που χλευαζετε και ειρωνευεστε ειναι αξιολογα και ποιοτικα.Οπως μερικα του Βασιλη Τερλεγκα ή το ''κατεδαφιζεται'' του Βασιλη Καρρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. April 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (15 Απρ. 2004 , 22:25) Mερικα απο τα τραγουδια που χλευαζετε και ειρωνευεστε ειναι αξιολογα και ποιοτικα.Οπως μερικα του Βασιλη Τερλεγκα ή το ''κατεδαφιζεται'' του Βασιλη Καρρα... Kaneis megalo la8os,den ta xlebazoume oute ta eironeuomaste auta ta tragoudia!Mas aresoun kai para poli malista.Ego prosopika tin goustaro apisteuta autin tin mousiki,giauto kai aniksa auto to 8ema,gia osous goustaroun auto to eidos mousikis. Filika panta etsi :) Min ginei vs to 8ema Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 to mphkan ta gidia sto mantri se dance ekdosh to exete akousei?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thomas85 Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 to mphkan ta gidia sto mantri se dance ekdosh to exete akousei?? Enoeite :) Apsogos o papadopoulos ! To kalytero teleuteo eine to Straight! an eisai straight an eisai bi an eisai down an eisai high :cool: Παράθεση I guess I wish I was different... but a wish is only a wish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guybrush Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 paidia xerei kaneis tipota gia to trgoudi "tolmi kai goitia" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. April 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος guybrush (18 Απρ. 2004 , 15:32) paidia xerei kaneis tipota gia to trgoudi "tolmi kai goitia" To exo akousei,einai korifeo :) Distixos den to exo :( Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts