-orestis- Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Παιδες Ειχα ακουσει παλιοτερα στο Λαδι στη φωτια ενα απιστευτα αστειο κομματι απο αντρα που ελεγε αναμεσα στους στιχους: ''θα πουλησω στο internet το γαλα των προβατων'' δεν ξερω αν το εχει ακουσει καποιος αλλα μιλαμε για τρελα γελοιο κομματι!:lol: αυτο που αναφερεις ειναι τελειωμα μαντιναδας. παει ετσι: << θα βαλω υπολογιστη μεσα στο μιτατο για να πουλω στο internet το γαλα των προβατων>>. δεν ξερω τωρα μπορει να ακουσες κατι αλλο αλλα αυτο ξερω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Πεδες ξερετε αν υπαρχει κανενα live cd της Πεγκυ Ζηνας εκτος απο ενα παλοιο live δυπλο που ειχαι κυκλοφοριση; υπαρχει ενα σχετικα καινουργιο.του 2005. live στην πυλη αξιου λεγετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Καλημέρα παίδες! Λοιπόν ψάχνω ένα φοβερό τραγούδι, παρακμιακό, αστείο και τρελό... Το λένε μάλλον το Θερμοτσιπιάτσι και έχει να κανει με μια τύπισσα που λέει το τί προσφέρουν τα κορίτσια της ταβέρνας "Θερμοτσιπιάτσι" Έχετε τίποτα υπ' όψη σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! φιλε jbouro.δεν ειναι τραγουδι.ειναι κ καλα αστειος ηχος.το εχω αλλα δεν εχω τροπο να στο δωσω.ελπιζω να τα καταφερω με κανενος φιλο μου το κινητο. θα σε ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 αυτο που αναφερεις ειναι τελειωμα μαντιναδας. παει ετσι: << θα βαλω υπολογιστη μεσα στο μιτατο για να πουλω στο internet το γαλα των προβατων>>. δεν ξερω τωρα μπορει να ακουσες κατι αλλο αλλα αυτο ξερω εγω. Ναι δικιο εχεις,αυτο ειναι,αλλα καποιο ταλεντο το εχει κανει σκυλοbeat!:lol: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 υπαρχουν πολλα ταλεντα. εδω στην κρητη πολυ dj 's το εχουν κανει <<επιτυχια>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. October 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 To kenourgio tis Elenas vendi to exete akousei :p M'aresei to sex Peirazei? Poli asma :p Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 To kenourgio tis Elenas vendi to exete akousei :p M'aresei to sex Peirazei? Poli asma :p re file xereis pou mporo na to vro? prepei na to akousa sti lampiri :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Καλημέρα. Υπάρχει ένας τύπος μάλλον Νανόπουλος ο οποίος λέει ένα τραγούδι για κάτι πρών . Υπάρχει κάτι που θα μας βοηθούσε περισσότερο να τον ανακα- λύψουμε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Τώρα πού να το βάλω εγώ αυτό που άκουσα? Είναι παρακμή όμως..Η Έφη τραγουδάει 'can't take my eyes off you'..No mercy for my soul..:p Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Τώρα πού να το βάλω εγώ αυτό που άκουσα? Είναι παρακμή όμως..Η Έφη τραγουδάει 'can't take my eyes off you'..No mercy for my soul..:p kal to videoclip den to eides pou fernei kai gurovolies mesa se club :lol: :lol: :lol: paei o kosmos trelathike. kala re thirio pou tro vrikes? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ε α στο καλό..Έχει και βίδεο κλιπ? Αα μισές δουλειές κάνω..Είμαι περίεργη να το δω.. :lol: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangef Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 re paidia exei kanenas to "allo allo sou thlefwnw" kai ena allo pou leei "an 8es koko matakia mou,na 3ereis 8elw antra,alliws katse sto spiti sou kai phdage th mantra" ths komissas? please help. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamos007 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 na kai to video apo disco-thodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ρε παιδια ενα αλλο που λεει: "δεν μπορω,δεν μπρορω να κοψω εσενα και το marlboro" το ξερει κανεις?Το ακουγε ενα ταλεντο στη σχολη μου αλλα δεν τον ξαναδα.αν το ξερει κανεις pls post. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Αν εννοείς το τραγούδι που λένε οι Βαζαίος - Γιανούλης Που λέει Να σταματήσω δεν μπορώ εσένα και το Marlboro Θα το βρείς σε κάποιο από τα Live CD τους αλλά δυστυχώς δεν Θυμάμαι σε ποιό... Παίδια Αν εχει κάποιος το τραγουδι του Κρυστάλλη Που λέει Είναι ωραίο ν' αγαπας και ν' αγαπιέσαι ας το ανεβάσει κάπου... Ευχαριστώ! Ναι,αυτο πρεπει να ναι,thanks,τωρα δεν μπορει,καπου θα το πετυχω:w00t: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamos007 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 vamos007 na to tragoudi pou anazitas!!! thanks wasp!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Νοτης Βολανάκης - Μια Θεά! αυτό είναι βίντεο-κλιπ!! http://www.flurl.com/item/Notis_Volanakis___Mia_thea_u_196174 Μιλαμε για ΠΑΡΑΚΜΗ!!! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 to kainourgio tis kokkinou me titlo 'ki alo' :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wasp21 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 to nini to nini to nini sernei karabi kai den to xeis katalabei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Taki Chan - O Thauma Elena Venti - M'aresei to sex..peirazei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Ayto me tin bezentakou einai oti prepi gia tin Eurovision! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 ποιο απο ολα??το μπλουζακι? το με λενε στελλα?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 ηταν η ζωη μου κολαση...και την εκανες απολαυση:D αγαπημενο μου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 To one night - tis bezentakou! gia eurovision! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 To one night - tis bezentakou! gia eurovision! prosoxh mono giati kukloforei kai video clip..anazhthste to!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts