fanish1 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Φίλε το κομμάτι που τραγουδούσε ο πατέρας σου λέγεται "Ο ανάπηρος" και το λέει ο μεγάλος Σπύρος Ζαγοραίος!! Αν το θές στείλε με ΡΜ email!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Ένα τραγούδι που παίζεται πολύ συχνά στην μεσημεριανή -κυρίως- ζώνη του Metropolis FM (95,5), το «Βρε άντε γραμήσου»... :p Το ξέρετε; Ποια το τραγουδάει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Gnosto einai to tragoudaki :) Distixos den mporesa na to bro olokliro :( Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 to ante g@mhsou bre m@l@ko 8elete?to exo oloklhro...alla se cd :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 ^ den lene to "ante g@mhsou re m@l@kw" tou gkolemh, alla to "ante gramhsou" mias agnwstwn loipwn stoixeiwn... :D dystyxws kai egw miso to exw kai oute 3erw poia einai h aoidos... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 pedes ta tragoydia o giaoyrtas k o tiropitas toy bagia ta kserete? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ton tiropita ton exo akousei exei poli fasi to kommati :)To allo den to ksero.O tiropitas eitan se ena cd enos periodikou mazi me alla teliou idous kommatia. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 h chiculata exei ginei hit sto eksoteriko!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 hit ?????????????????e ayto dn to perimena enas gyftos na kanei paneyropaiko......hit!!!! Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Enas skilas prostithetai stin parea!Simera vrika ti selida alla distixws variemai na katsw na diavasw 24 selides.Apo edw kai pera tha parakolouthw to forum opote an mporw kapou na voithisw tha to kanw me megali xara! Katarxin,tha ithela na rwtisw an kserei kapoios to tragoudi "ezepsa tin ntalika mou,ti ftinw gia to mati,dinw euxes gia prika mou,kai dinami varvati..."Exei akoustei kai sta paratragouda alla den kserw leptomereies.An mporei kapoios na voithisei tha tou eimai eugnwmwn.(exw arketa mp3 an theleis kapoios as mou pei...) Telos,o giaourtas einai fovero!Vrisketai sto disko Δε ουλτιμειτ λουμπεν κολλέξiον!!!Asmata asmatwn! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Eιχα ακουσει πριν χρονια ενα τραγουδι που ελεγε.....τι πουρό τι καγκουρώ,και τα δυο εχουν κοιλιά...το τραγουδουσε ενας τυπος ,ο οποιος ειχε εκπομπη (underground) στον παλαιο Alter...εχει βγαλει και βιβλιο..τα σκυλαδικα της επαρχιας. Απιθανη εκπομπη μαζευονταν ολα τα τραβε και λοιποι! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι αυτό το τραγούδι και που μπορώ να το βρώ; Μου έστειλαν αυτό το .wav στο κινητό και μου άρεσε πολύ... Αρέσω παιδί μου Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι αυτό το τραγούδι και που μπορώ να το βρώ; Μου έστειλαν αυτό το .wav στο κινητό και μου άρεσε πολύ... Αρέσω παιδί μου Αυτό είναι ενα παλιό απο Ρίτα Σακελλαρίου. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Έτσι μου είπε κι αυτός που μου το έστειλε αλλά πού μπορώ να το βρω ολόκληρο; Το έχει κανείς να μου το στείλει; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. April 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Enas skilas prostithetai stin parea!Simera vrika ti selida alla distixws variemai na katsw na diavasw 24 selides.Apo edw kai pera tha parakolouthw to forum opote an mporw kapou na voithisw tha to kanw me megali xara! Katarxin,tha ithela na rwtisw an kserei kapoios to tragoudi "ezepsa tin ntalika mou,ti ftinw gia to mati,dinw euxes gia prika mou,kai dinami varvati..."Exei akoustei kai sta paratragouda alla den kserw leptomereies.An mporei kapoios na voithisei tha tou eimai eugnwmwn.(exw arketa mp3 an theleis kapoios as mou pei...) Telos,o giaourtas einai fovero!Vrisketai sto disko Δε ουλτιμειτ λουμπεν κολλέξiον!!!Asmata asmatwn! Kalos ir8es Angele stin parea mas :) To tragoudi pou les to tragoudaei o Onoufrios. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Καλησπερίζω όλους τους "σκύλους" & τους "παρακμιακούς" αυτού του θρεντ αν και ομολογώ ότι εγώ δεν ανήκω και τόσο πολύ εδώ! :) Ο λόγος που ποστάρω είναι γιατί κάθομουν με τον αδερφό μου και διαβάζαμε όλα σας τα πόστ και ο ίδιος επισήμανε ότι υπάρχουν κάποια κενά στις γνώσεις σας :X . Λοιπόν παραθέτω την δικιά του παρατήρηση για όσους ξέρουν ;) : Τάνια Λήναίου - Η μπαρόβια, Χρήστος Γέροντας - Το Ριγέ Σακάκι Το Διπλοσταυρωκουμπωτό, Γιώργος Μπουλγουράς - Η Μάσκα, Β. Καρράς & Μαριάνθη Κεφαλά - Του Άντρα Η Φιλία, Γιώργος Αιγύπτιος - Τα Χείλη, Μάκης Χριστοδουλόπουλος - Μια Τσιγγάνα Μου Το Είπε. Αυτά για αρχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Hi guys!Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει συχνα-πυκνα ο Τσαμοπουλος στο ΣπορFM το πρωι και λεει: "Αν δεν εχεις μια, μην κοιτας καμια..."Μπορει κανεις να με βοηθησει? :cool: Κι επειδη ειναι μαλλον δυσκολο να βρεθει, αν το εχει καποιος ας μου το στειλει στο dennis_carfreak@yahoo.gr THANX :cool: Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxs Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Καλησπέρα μπορει να μου στειλει καποιος το "Παράνομος και αν είναι ο δεσμός μας" στο the_ghost@mycosmos.gr thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Ειχα παει στην Πατρα σε ενα μαγαζι και ο καλλιτεχνης τραγουδησε ''Τσακαλεεεε,παπα Τσακαλεεεε,με τα φαρδια μανικια...''... Τι τραγουδι ειναι αυτο? Το ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokritos75 Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 ακουσα ενα τραγουδι και μου αρεσε. δεν θυμαμαι ακριβως τους στιχους, αλλα ελεγε κατι για "κοψιδια" και "στρωσε τραπεζι" ηταν ζωντανο και ευθυμο. μηπως ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Katarxin kalos ir8es sto forum tou myphone :) Einai apo to kainourgio cd tis despoinas vandi Stin auli tou paradisou.To tragoudi einai to teleuteo tou cd kai legete πεινασμένοι Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokritos75 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 euxarito hohn75. to brika!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_sad Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 kserei kaneis poia tragoudhse prwth "8a kanw oti mou aresei telika"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 h lady antzi nomizo ekane th deyterh ektelesh proth apo rita sakelariou htan Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagouras_GR_DK Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 psaxnw ena tragoudi prepei na nai ap to 1992-1993 kai to mono pou thumamai einai to refren "ti einai auto pou theleis? - sex" Παράθεση apo xwma kai apo lasph mas eftiakse o theos, oikodomod-oikodomos htane kai autos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts