Jump to content

dimokritos75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimokritos75

  1. τιποτα για την λαμψη??? την σειρα εννοω για οσους δεν γνωριζουν τι ψαχνω. το τραγουδι που επαιζε στην αρχη
  2. ευχαριστω toto, αλλα δεν βρηκα τιποτα, οσον αφορα αυτο που ψαχνω. Δηλ, τη μουσικη απο την σειρα "ΛΑΜΨΗ"
  3. ρε παιδια πως λεγεται αυτο το site που διαφημιζεται τις τελευταιες μερες απο οπου μπορουμε να κατεβαζουμε μουσικη (πληρωνοντας). δεν μπορω να θυμηθω. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειναι καπως ετσι 123.gr ή καπως ετσι...
  4. http://www.greekbooks.gr/web/cd/details.aspx?ProductID=024170 αλλα δυστυχως δεν το βρισκω. χησημοποιω το DC++ , αλλα δεν βρισκει τιποτα. Ισως σε αυτο το CD να εχει και τα δυο κομματια, δηλ. και της ηρους και το αλλο που επαιζε στην αρχη.
  5. ουτε εγω την εβλεπα!!! αλλα δυστυχως την ακουγα, απο τα γυρω σπιτια. κανε οτι μπορεις. ευχαριστω!
  6. εχεις δικιο. το κοκκινο γαρυφαλλο ηταν στο καλημερα ζωη. Εμεις ψαχνουμε το κομματι των τιτλων αρχης της "λαμψης". Δεν θυμαμαι τους στιχους, αλλα για να το λες εσυ , μαλλον ετσι ειναι. Οποιος μπορει να βοηθησει... γιατι δεν βρηκα τιποτα!!! Βλεπετε!!! μια σειρα που παιζοταν για μια δεκαετια, οι πιο πολλοι με αυτην "μεγαλωσαμε" και δεν μπορουμε να βρουμε το κομματι που παιζοταν στην αρχη!!!!
  7. ναι του φωσκολου!!! βασικα δεν μπορω να θυμηθω ποιο ηταν το κομματι που επαιζε στην αρχη. αυτο που μολις το ακουγαν οι γριες ετρεχαν να το δουν και φωναζαν αρχισε αρχισε!!! θυμαστε? βοηθειστε, γιατι φτιαχνω ενα ερασιτεχνικο βιντεο και το χρειαζομαι!
  8. Ναι καλα καταλαβατε. ψαχνω να βρω το soundrack απο αυτην την σειρα!!! ξερει κανεις που θα το βρω? και επισης ενα τραγουδι... δεν θυμαμαι στιχους, ειναι ερωτικο και εχει σαν ρεφρεν το dab dab da ...
  9. ακουσα ενα τραγουδι και μου αρεσε. δεν θυμαμαι ακριβως τους στιχους, αλλα ελεγε κατι για "κοψιδια" και "στρωσε τραπεζι" ηταν ζωντανο και ευθυμο. μηπως ξερει κανεις?
×
×
  • Create New...