filanthi Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΙΤΣΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ LOGIN ΤΗΣ...... Β)ΚΑΨΟΥΡΟΖΕΙΜΠΕΚΙΕΣ 1.ΑΓΑΠΗ ΜΗ ΖΗΤΑΣ-ΑΝΘΗΣ 2.ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΡΗΓΑΣ 3.ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ-ΡΑΖΗΣ 4.ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 5.ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ-ΛΙΑΓΟΥΡΗΣ 6.ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ-ΔΡΟΣΟΥ 7.ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΑΤΗ-ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ 8.ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ-ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ 9.ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΣΑΙ-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 10.ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ-ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ 11.ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΛΑΙΓΑΝΕ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 12.ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 13.ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 14.ΕΙΠΑΜΕ ΒΑΡΕΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ-ΚΕΦΑΛΑ 15.ΕΙΣΑΙ ΦΩΤΙΑ-ΒΑΛΕΡΗΣ 16.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ-ΚΕΛΛΗΣ 17.ΚΡΑΥΓΕΣ-ΚΕΛΛΗΣ 18.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ-ΤΖΕΛΕΠΗ 19.ΕΝΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ-ΔΟΥΛΑΜΗΣ 20.ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΗΤΑΩ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ.............ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 20...........ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΤΗΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.....ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ(ΑΙΣΧΟΣ)!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakisk Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Μόλις μπήκα στο forum :D:D , καλως σας βρήκα και αρχίζω... Γνωρίζετε το τραγούδι << Φεγγάρι που το σουρουπο ξεκίνησες , και εφυγες σαν ηρθε το πρωί>> ?? Το ψάχνω πολύ καιρό και νομίζω οτι το λέει α Τάκης Ανθής. Ευχαριστώ πολύ - Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Kalos ir8es sto forum kosta :) To tragoudi den to ksero,an to bro kapia stigmi 8a enimeroso. Lipon exo na protino kapia kommatia apo Dimitri Terzopoulo. CD Eksomologisi 1981 Eksomologisi Akoma klaio Adika kegese kardia mou Balte fotia 8imame (Einai to tragoudi pou prin kapia xronia to eixe ksanakanei soukse i Eudokia) Agapes poulimenes Ksan8e mou agele Giati na paizeis me tin kardia mou Erotiara CD Ftanei pou agapiomaste 1982 Pes mou ti den ekana gia sena Brikes tin ora na me prodoseis Giati de me kitas sta matia Emeis oi prodomenoi Den ftes esi Ftanei pou agapiomaste An 8eleis esi Bazo tin kardia Ekana la8os Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Καλησπερα .Γνωριζει καποιος ενα τραγουδι ποθ οι στιχοι του πανε καπως ετσι.... "good bye my darling", you said to me and you left away! Εσύ που με χεις κάνει στη ζωή Να ζω με τη δική σου αναπνοή δίχως αφορμή και χωρίς ντροπή φεύγεις τώρα και μου λες good byye myyy darling......... Πρεπει να ειναι δεκαετια 60 αλλα δεν θυμαμαι ουτε τον τιτλο ουτε και ερμηνευτες . Μιλαμε για το απολυτο παρακμιακο σκυλοτραγουδο των 60ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakisk Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Καλησπερα .Γνωριζει καποιος ενα τραγουδι ποθ οι στιχοι του πανε καπως ετσι.... "good bye my darling", you said to me and you left away! Εσύ που με χεις κάνει στη ζωή Να ζω με τη δική σου αναπνοή δίχως αφορμή και χωρίς ντροπή φεύγεις τώρα και μου λες good byye myyy darling......... Πρεπει να ειναι δεκαετια 60 αλλα δεν θυμαμαι ουτε τον τιτλο ουτε και ερμηνευτες . Μιλαμε για το απολυτο παρακμιακο σκυλοτραγουδο των 60ς Το τραγούδι είναι πραγματικά παρακμιακο (louben) , είναι της 10ετίας 60, ο τίτλος του είναι "bye bye my darling" και το λέει ο Μ Μαρκάκης -Ρ.Καλάκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daniel11 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 na rotiso kati re paidia???? pos ta katevazo ola auta?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 na rotiso kati re paidia???? pos ta katevazo ola auta?????? dc++,limewere για αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ψαχνω τραγουδια που οι στιχοι αναφερονται σε "μαναβηδες".. Βρηκα ενα παλιο ρεμπετικο."Ο μαναβης και η Δουλα"...και ψαχνω και αλλα.. Αλλα μου εχει κολλησει και μια ατακα.."Μαναβης...Μαναβης..Μ'αναβεις φωτιες!"..Γνωριζετε εαν αυτο ειναι στιχος τραγουδιου?Η ειναι μια απλη ατακα? Ευχαριστω.!! Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parasense Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Γεια σας παιδιά, ψάχνω πολύ καιρό ένα τραγούδι, δεν ξέρω καλλιτέχνη, μόνο οτι μέσα λέει : ..ουζάκι ουζάκι marlboro τσιγαράκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. February 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 kalos ir8es sto forum tou myphone :)To tragoudi pou les to exo akousi se kapia fasi alla de 8imame pios to leei distixos :(exo pantos mia iponia pos einai apo Ta paidia apo tin Patra. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 μπρουκ και καρολαιν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 το καπνιζω μπαφους και παιζω pro,σας λεει κατι??:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 το καπνιζω μπαφους και παιζω pro,σας λεει κατι??:blink: ναι το λενε οι locomondo.παιζει απο το καλοκαιρι σχεδον. νομιζς δεν εχει βγει σε cd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ναι το λενε οι locomondo.παιζει απο το καλοκαιρι σχεδον. νομιζς δεν εχει βγει σε cd. αυτο θα ελειπε...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Παιδιά μπορείτε να γράψετε μερικά παρακμιακά τραγούδια με γελοίο στίχο; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drcalar Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 s eyxaristw para poly.........to epsaxna xronia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 s eyxaristw para poly.........to epsaxna xronia ??ti pragma epaxnes xronia???:wacko::wacko: Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_thibs Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 καλημερα σε ολους νεο μελος εδω αλλα παλιος στον χωρο της ποιοτικης σκυλαδικης μουσικης.με δικο μου σταθμο μεχρι τωρα προσφατα κ με πορεια σε μεγαλους σταθμους σκυλοτραγουδων αθηνα κ επαρχια.απο πραγματικα σκυλαδικα κ παλια λαικα τραγουδια εχω χιλιαδες αλλα σιγουρα εχετε κ σεις πολλα που μου λοιπουν.καλα να περασουμε κ χερομαι που υπαρχουν κ δω ατομα που τα γουσταρουν.<<κυριες μου ο κουκου>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Πλάτσα πλάτσα πλούτσα! Τάκης Βαμβακίδης http://www.youtube.com/watch?v=XLcDhgke3-8 Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=Aj6INq2B-hc&feature=related :X: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 1.ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ ΜΕΣ' ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ, ΠΑΓΟΥΡΙ 2.ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ... ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΥΡΕΞ... (ξερουμε καλλιτεχνη?) επισης 1.Χριστίνα Γαλάνη 'Από κορμί είμαι η best Κι από προσόντα είμαι first Μ' αυτό στους άντρες κάνω test Για να διαλέξω. Μπες όπως όλοι στη γραμμή Ασε τα μα, τα μου, τα μη Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή Και ίσως σε επιλέξω' 2.Κώστας Καφάσης 'Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω, γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο.' Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 1.ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ ΜΕΣ' ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ, ΠΑΓΟΥΡΙ 2.ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ... ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΥΡΕΞ... (ξερουμε καλλιτεχνη?) επισης 1.Χριστίνα Γαλάνη 'Από κορμί είμαι η best Κι από προσόντα είμαι first Μ' αυτό στους άντρες κάνω test Για να διαλέξω. Μπες όπως όλοι στη γραμμή Ασε τα μα, τα μου, τα μη Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή Και ίσως σε επιλέξω' 2.Κώστας Καφάσης 'Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω, γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο.' Καλά, υπάρχουν τέτοια τραγούδια.....;;;;;;; Να βρούμε τους συνθέτες τους να τους δώσουμε χρυσό αγαλματίδιο....:X:X:X:X:X Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Καλά, υπάρχουν τέτοια τραγούδια.....;;;;;;; Να βρούμε τους συνθέτες τους να τους δώσουμε χρυσό αγαλματίδιο....:X:X:X:X:X Στης καρδιάς μου το τερέν,προηγείσαι Ένα-μηδέν.Αξέχαστο. Επιτέλους λίγη ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Και τηλεφωνω στον εαυτο μου, απ΄το σταθερο στο κινητο μου... ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ!Με πολυυυυυυ νοημα! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts