Angelos1983 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Pocopoco σε ευχαριστω πολυ...αλλα καποιο λαθος εγινε!Αλλα σε ευχαριστω για την προσπαθεια οπως και να εχει! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karkinos Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Καλησπέρα σας πριν λίγες μέρες άκουσα σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ένα τραγούδι λαϊκό ( πολύ γέλιο ) και θα ήθελα οποίος γνωρίζει κάτι για αυτό το τραγούδι να με βοηθήσει να το βρω .. κάποιοι στίχοι του τραγουδιού λένε έμεινε η πλατφόρμα χήρα θα της αγοράσω ένα zetor ( μάρκα τρακτέρ ) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Στέλλα Μπεζεντάκου - Όλα τα λεφτά! σουριεεελοοοο! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Ανυπομονώ για το νέο του Κατμαν την τεταρτη στο Je t'aime! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Γιάννης Φλωρινιώτης - Κάλη Φέρρη Δίχως συμβιβασμούς! (Video Clip) http://www.youtube.com/watch?v=JqEaIpOGp9w Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Μεγάλε, είσαι ο πρώτος Μεγάλε (Μεγάλε), μετά από σένα το Χάος (Μεγάλε), μετά το Χάος πάλι εσύ... Του-ΘΕΟΥ-Γιαννη Φλωρινιωτη.Ποιος ο τιτλος του ασματος..?Το εχει κανεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvasilopoul Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Καλησπερα, μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το παπι δανεικο του Λιναρδακη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 του φλωρινιώτη το άσμα είναι το πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα πειράζει... ή κάπως έτσι :p δες και το personal site του :p andrewvasilopoul εχεις πμ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graziapicolo Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 καλησπερα παιδια!θα ηθελα εαν καποιος ξερει να μου πει για καποιο απο τα παρακατω τραγουδια ποιανου ειναι και πως το λενε! 1<παιδι της νυχτας παιδι χαμενο σ ακρατους(?) δρομους πως περπατας εισαι για ολους εργο πεγμενο στο σινεμα της γειτονιας> 2<εδωσα τα παντα τιποτα δεν πηρα ετσι ειναι των καλων η μοιρα ολη η ζωη μου για τους αλλους δωρο την ψυχη μου πληρωσα για φορο> 3<ετσι που εκανες θεε μου τη ζωη ή ξαναφτιαξε την ή παρτην παλι πισω τοσες γυναικες που λαχταρω τι να σου πω τι να σου πω την μια καρδουλα μου σε ποια να την χαρισω> 4<ολα τα χρονια που θα ερθουνε για σενα να ειναι ομορφα να ειναι ευτηχισμενα να χεις αγαπη στην καρδια σου να μου δινεις και μην φοβασαι ποτε δεν θα ξεμινεις> 5<κρυφα τα βραδια σμιγουμε για ερωτα μιλαμε μα το πρωι χωριζουμε σαν ξενοι προσπερναμε> Αν ξερετε καποιο θα με υποχρεωσετε....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Αδελφοί Χαιτίδη - Το τσιφτετέλι του Χαιτίδη! άλλο ένα <<άσμα>> από τους μετρ του είδους... http://www.youtube.com/watch?v=QbdkT2DQlKA Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrossp7 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 ΠΑΙΔΙΑ?????? ΜΗΠΩς , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???? ΨΑΧΝΩ ΤΟ CD ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 106,7 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!! THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Περα απο τα παραδοσιακα σκυλαδιακα του jetaim πατο πιανουν κ οι λαμπρου μπεζαντακου φανη δρακοπουλου θελξη(οι δυο τελευταιες οχι κ τοσο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Παπαδάκη Χριστίνα-Τέλος! είναι τραγούδι που βγήκε από την γνωστή φάρσα! Είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao02 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 ΤΗΑΝΧΧΧΧΧΧΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Η Στέλλα Μπεζεντάκου τραγουδάει Crazy Girl στο πανηγύρι! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 "μου αρεσουν τα μπισκοτα και τα πατατακια ,τωρα το καλοκαιρακι και τα παγωτακια" ξερουμε τιτλο ; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARABIDAS Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 kalo akoygete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Γιάννης Φλωρινιώτης Show 1975 παροξυσμός στο Show! http://www.youtube.com/watch?v=wQoIl8MzjQo Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 παιδια μηπως ξερετε ενα τραγουδι που λεει 'ας μεινουμε δυο φιλοι αν πρεπει να χωρισουμε και μονο αναμνησεις αγαπης να κρατησουμε'?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. September 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Popo ti exo simera :D Akolou8ei MegaPost:lol: Hlias Megaloudis.Ta tragoudia tou einai satirika kai me iponooumena exoun trelo gelio :lol: Κυρά Μαρία Μη Το Λές Ηλία Ο Μανωλιός Ο Παπαγάλος Πές Μου Γιάννη Τα Πρώτα Μου Μαθήματα Τα Σπυράκια Τώρα Άλλο Ξύνεις ------------------------------------ Andreas Konstantinopoulos Panigiri sti Xasia Ola ta leuta to cd Live Xaramata stou Mazaraki Live ------------------------------------- Xristos Augerinos H pio gnosti tou epitixia einai to "Gia ta matia tou kosmou"Grafo kapia epilegmena tragoudia apo ta cd tou pou mou aresan para poli. CD Gia ta matia tou kosmou Protagonistis Gia ta matia tou kosmou Mporo Ela ela Aixmalotos sou CD Nai den akousate la8os Brikes mera Me peirazei Esu me pantreutikes CD Oi megaloi erotes Oi megaloi erotes Mi mou les den prepei Teleia kai paula Sto'xa pei CD San paranomo tsigaro Akou na sou po na ksereis Me misi kardia Oles oi gunekes einai idies Makari na imouna trellos --------------------------------- Bana Drosou Epilegmena tragoudia apo ta cd tis. CD Klapse kardia Monimi sxesi Ferte sampanies CD Se sena to leo Se sena to leo Touti i zalada Se zileuo La8os limani O alitis Kane me na s'agapiso Katse kala ---------------------------------- Baso Xatzi 8a gino kourastikos kai den to 8elo:Dalla pali kapia tragoudia epilegmena apo ta cd tis CD Filise me 8elo to 8eo na ton rotiso Botsalaki Ta kommatia tis kardias mou Sklaba egine i kardia sou Den anoigoune dio portes CD Gela kardoula mou Pou se ksero Apopse teleiono Kardioxtupo kai liono Pali Aggelos eisai Gualia karfia Maggisa mou CD Mia bradua sto Alexander To cd eiani Live kai ola ta tragoudia einai ola ta euro :D CD Na se bro ksana Dos mou ta matia sou Pes mou to onoma sou to mikro Brikes ora na er8eis na me breis Kindinos 8anatos Anapsan ta telia To dizigio CD Pare tin kardia mou Pantremeni xorismeni Bale fotia Ligo ligo me pedeueis CD S'agapo kai pou me bazeis Akouste na sas po Ki ego sou areso Mi stenoxoriese ------------------------------------- Elena Giannakaki Epilegmena kommatia:D CD O xrusos diskos Ase prota na ksexaso Esena 8elo mono Auti i nuxta menei Pou 8a pas Farmakomena xeili Ligo ligo 8a me sini8iseis Eisai nini akoma Monos mou periplanieme Ntalkadaki mou ------------------------------------- Kosta Kolias Epiloges :) CD O xrusos diskos Erota mou agiatreute Oi karduespou agapane Esu eisai ta karabia mou Pe8aino gia keini Eisai egoistria poli Ta matia sou ta arapika Ego eimai to 8uma sou Einai krima ------------------------------------- Tasos Krustalis Epiloges CD Gia ta matia sou mono 8elo na me koitas sta matia Frontise na alakseis repertorio Oti 8eleis esi Paixnidia kai treles CD Paixnidia kai treles Live Olo to cd einai poli oreo!! --------------------------------------- Xara Bera CD 8a kano zimies aksizei olo :D CD Megalo glenti episis olokliro!! CD Na tou peis Live mia apo ta idia olo einai apsogo!! CD Panigiri sto Drepano OLA TA EURO TO CD :D --------------------------------------- Diafoes epiloges Panos Ioannidis-Bale paidi mou bale Panos Ioannidis-Logia monaxa logia Panos Ioannidis-Foties purkages Xristopoulou Eleu8eria-To melaxrinaki Xristopoulou Eleu8eria-Mi mou les Xristopoulou Eleu8eria-Oneiro itane Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Στέλλα Μπεζεντάκου - Θέλω τραλαλά...! τρελό κάψιμο! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosthenis_7 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 re pedia xerete pou mporo na vro tragoudia tsampa zaxaria kristali kai tetion tragoudiston? sto limewire dn exi kanenos!!! opios xeri parakalo na voithisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 στο ΜΙRC #mp3z Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Μηπως ξερουμε ενα τραγουδακι που λεει 'αν πονας σε λεηλατισαν καρδια μου οι τοσες οι αγαπες και εγινες καμενη πολιτεια που δεν εχει πια διαβατες?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Δημητρης Μητροπάνος - Χαμένη Πολιτεία "Άπονα σε λεηλάτησαν" όχι "Αν πονάς..." :) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts