Jump to content

Προγραμματα i της Cosmote

makouin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aκριβώς, είναι 1,5GB/μήνα μέ την προσφορά.

Παιδιά, ο δωρεάν όγκος αφορά το "cosmote internet" ή το "wirelless internet" που εμφανίζονται στο κινητό;

(νομίζω είναι το πρώτο)

Aς μην περιπλέκουμε τα πράγματα. Είναι η προσφορά κατά την οποία για τους πρώτους δώδεκα μήνες διατίθεται 1,5Gb το μήνα. ( το ερώτημά σου όμως δεν κατάλαβα, απο που παίρνεις αυτή την ενημέρωση; )

• Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aς μην περιπλέκουμε τα πράγματα. Είναι η προσφορά κατά την οποία για τους πρώτους δώδεκα μήνες διατίθεται 1,5Gb το μήνα. ( το ερώτημά σου όμως δεν κατάλαβα, απο που παίρνεις αυτή την ενημέρωση; )

απλά στο κινητό εμφανίζονταν αυτές οι 2 διαθέσιμες συνδέσεις. Στο cosmote internet αντιστοιχεί ο δωρεάν όγκος του προγράμματος ι-35. Πήρα σήμερα στο 1212.

"There's a story still unread"

απλά στο κινητό εμφανίζονταν αυτές οι 2 διαθέσιμες συνδέσεις. Στο cosmote internet αντιστοιχεί ο δωρεάν όγκος του προγράμματος ι-35. Πήρα σήμερα στο 1212.

Προφανως για wirelless internet θα μιλας για το wifi ιντερνετ του κινητου(μεσω συνδεσης καποιου ασυρματου δυκτυου που μπορεις να βρεις και να συνδεθεις)...

Οταν μιλαμε για προγραμμα i και ιντερνετ της cosmote μιλαμε οτι συνδεεσαι στο cosmote internet με τον δωρεαν 1,5GB ογκο και οτι εχεις ιντερνετ στο τηλεφωνο παντου χωρις να ενδιαφερεσαι για wirelless συνδεσεις....

Επισης εχει και το wap το κινητο σου σιγουρα που ειναι συνδεση μεσω cosmote myview την οποιοα ομως εσυ δεν πρεπει να χρησημοποιησης διοτι δεν περιλαμβανεται στο 1,5GB......ογκο δεδομενων... :)

αυτό, δεν είναι το wi-fi αλλά το wirellers internet cosmote με τα 0, 200ΜΒ κτλ. Οπως σωστα ειπες, ο δωρεαν χρονος των ι-προγραμματων καταναλωνεται στο κοσμοτε ιντερνετ.

παιδια καλημερα!

μολις πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων γιατι και εγω το εχω αμφιβολια αν χρεωνομαστε ή οχι με το προφιλ wirelles internet cosmote! με αυτον που μιλησα μου ειπε οτι αφαιρειται απο τον ογκο δεδομενων που εχω διαθεσιμο! και τον ακουσα πολυ σιγουρο!

τελικα ποιο απο τα δυο να χρησιμοποιουμε???

Mic is always on line!

Πιστευω οτι μαλλον παιζει ρολο το πως το λεει τοτε καθε συσκευη....

Η μια μπορει να το λεει ετσι ή αλλη αλλιως.....

Η δικια μου εχει cosmote internet - cosmote mms - cosmote wap και ξεχωριστα εχω την ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση του wifi που συνδεομαι εαν θελησω με καποιο ασυσματο δυκτιο εκτος φυσικα ογκου δεδομενων της cosmote(εκει ειμαι ελευθερος να κανω οτι θελω χωρις περιορισμους)....και συνδεομαι στον δωεαν ογκο των 1,5GB τοτε και μονο τοτε οταν γραφει οτι συνδεθηκσ στο cosmote internet......(μου ηρθε και ο πρωτος λογαριασμος)

Τωρα στη δικη σου συσκευη αφου γραφει wirelless internet cosmote μπορει να το γραφει ετσι το cosmote internet...

Eγω παντως με αυτα που εχω ακουση και απο το 1212 δεν νιωθω και πολυ σιγουρια...(παντα απο προσωπικη εμπειρια)...

Πιστευω οτι μαλλον παιζει ρολο το πως το λεει τοτε καθε συσκευη....

Η μια μπορει να το λεει ετσι ή αλλη αλλιως.....

Η δικια μου εχει cosmote internet - cosmote mms - cosmote wap και ξεχωριστα εχω την ενεργοποιηση ή απενεργοποιηση του wifi που συνδεομαι εαν θελησω με καποιο ασυσματο δυκτιο εκτος φυσικα ογκου δεδομενων της cosmote(εκει ειμαι ελευθερος να κανω οτι θελω χωρις περιορισμους)....και συνδεομαι στον δωεαν ογκο των 1,5GB τοτε και μονο τοτε οταν γραφει οτι συνδεθηκσ στο cosmote internet......(μου ηρθε και ο πρωτος λογαριασμος)

Τωρα στη δικη σου συσκευη αφου γραφει wirelless internet cosmote μπορει να το γραφει ετσι το cosmote internet...

Eγω παντως με αυτα που εχω ακουση και απο το 1212 δεν νιωθω και πολυ σιγουρια...(παντα απο προσωπικη εμπειρια)...

εμένα γράφει και τα 2, δεν είναι θέμα κινητού, απλά πριν το ι-35 είχα ενεργοποιήσει το wireless cosmote internet 200MB και έμεινε σαν σημείο πρόσβασης.:)

να ρωτησω και γω κατι

θελω να κανω συνδεση στο i20 η στο i35

το θεμα ειναι οτι δεν θελω επιδοτηση συσκευης και απο οτι καταλαβα μπορω την επιδοτηση να την παρω σαν εκπτωση στο παγιο.

εγω θα προτιμουσα βεβαια να κανω συνδεση χωρις να εχω δεσμευση να παραμεινω για 12 μηνες στο προγραμμα.

ξερει κανεις αν ειναι κατι τετοιο δυνατο?

να ειμαι αοριστου με αλλα λογια?

ΛΟΙΠΟΝ:

κοιταξα το συμβολαιο και λεει αν κανεις διακοπη πριν τον χρονο επιστρεφεις ποσό.

αν διακοψεις πριν το εξαμηνο επιστρεφεις το συνολο του ποσου που σου εχει καταβληθει σε μορφη εκπτωσης.

αν διακοψεις μετα το εξαμηνο επιστρεφεις τα 2/365 του ποσου που σου εχει καταβληθει σε μορφη εκπτωσης επι του αριθμου των ημερων που υπολοιπονται μεχρι την συμπληρωση του ενος χρονου.

Mic is always on line!

ΛΟΙΠΟΝ:

κοιταξα το συμβολαιο και λεει αν κανεις διακοπη πριν τον χρονο επιστρεφεις ποσό.

αν διακοψεις πριν το εξαμηνο επιστρεφεις το συνολο του ποσου που σου εχει καταβληθει σε μορφη εκπτωσης.

αν διακοψεις μετα το εξαμηνο επιστρεφεις τα 2/365 του ποσου που σου εχει καταβληθει σε μορφη εκπτωσης επι του αριθμου των ημερων που υπολοιπονται μεχρι την συμπληρωση του ενος χρονου.

σε ευχαριστω για τον κοπο σου.

ιδιατερα διαφωτιστικος

και εγω απο multi 40 πηγα i35

εχω το htc kaiser ξερει κανεις τις ρυθμισεις για το internet γιατι απο την comote μου ειπαν οτι θα με παρει καποια στιγμη ενας τεχνικος να μου τις πει

bb pin 2564C061

και εγω απο multi 40 πηγα i35

εχω το htc kaiser ξερει κανεις τις ρυθμισεις για το internet γιατι απο την comote μου ειπαν οτι θα με παρει καποια στιγμη ενας τεχνικος να μου τις πει

Βαζεις το NoData κανεις Diseble το MMSκαι το Wap αφηνεις Enable το Cosmote inrernet και μπες κατευθειαν απο τον explorer τοn Opera ή οποιο αλλο εχεις.....

Λογικα οι ρυθμησεις ςιναι αυτοματες και δεν χρειαζεται κατι παραπανω.....

Τουλαχιστον σε μενα με την ενεργοποιηση του προγραμματος i35 αμεσως μετα την αλλαγη μπηκα κατευθειαν χωρις περαιτερω ρυθμησης....:lol:

σε ευχαριστω φιλε αλλα ζητουσα αναλυτικοτερες ρυθμισεις γιατι η συσκευη ηταν χωρις ρυθμισεις και μου ειπαν οτι δεν γινονται αυτοματα με μνμ

Mαλλον θα περιμενω να μου τηλ

bb pin 2564C061

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού-> συνδέσεις και πάτα στο "εγκατάσταση σύνδεσης". Θα κατεβάσει αυτόματα τις ρυθμίσεις για όλους τους τύπους σύνδεσης της cosmote. Καλό είναι να μπλοκάρεις το wapa ( δεν θυμάμαι αν μπορείς να επιλέξεις να μη κατεβάσει αυτή τη ρύθμιση, κοίτα το, αλλιώς βάλε το nodata που είπε ο makouin παραπάνω για να κλείσεις αυτό το τύπο σύνδεσης και να χρησιμοποιείς μόνο το wireless internet ).

σε ευχαριστω φιλε αλλα ζητουσα αναλυτικοτερες ρυθμισεις γιατι η συσκευη ηταν χωρις ρυθμισεις και μου ειπαν οτι δεν γινονται αυτοματα με μνμ

Mαλλον θα περιμενω να μου τηλ

Οι ρυθμησησς φιλε σου το ξαναλεω ειναι αυτοματες.......

Και εγω στην αρχη νομιζα οτι θελει καποια ρυθμηση και τη ζητησα απο το 1212....

Αποτελεσμα ηταν να με παρουν τηλεφωνο να της περασω χειροκεινητα και να καταληξω να κανω το τηλεφωνο hard reset......μετα το οποιο οι ρυθμησης ηρθαν αυτοματα......χωρις παρεμβασης.... :lol:

Σου μιλαω δηλαδη επειδη το επαθα.... :rolleyes:

Δεν είναι απαραίτητο όμως να κάνει hard reset, θα πάρει τις ρυθμίσεις αν ακολουθήσει τις οδηγίες που έδωσα ( έχω το HD ).

Δεν είναι απαραίτητο όμως να κάνει hard reset, θα πάρει τις ρυθμίσεις αν ακολουθήσει τις οδηγίες που έδωσα ( έχω το HD ).

Οχι δεν ειπα αυτο......εσυ καλα της εδωσες ...εγω ειχα παρει χειροκινητες ρυθμησης του τυπου πανε εκει βαλε αυτο βαλε 10.10.10.10 κτλ κτλ κτλ βαλε προφιλα αυτο και κατι τετοια και κατεληξα να κανω hard reset......μετα το οποιο μου γραφει αναγνωρηστηκε sim της cosmote.....να γινουν αυτοματα οι ρυθμησεις?.....ναι και ολα λειτουργουσαν κανονικα απο εκει και περα.... :lol:

Η ίδια διαδικασία λοιπόν, απλά στη περίπτωσή σου έγινε αυτοματοποιημένα κατά την αναγνώριση της κάρτας. :)

Ευχαριστω πολυ παιδια για την απαντηση σας

Πηγαινω settings connections ξανα connections αλλα δεν βρισκω τιποτα για αυτοματες ρυθμισεις ?

Μπορειτε να βοηθησετε?

Edit: Με πηραν τηλεφωνο απο cosmote και εκανα τις ρυθμισεις. Εχω λογαριασμο internet και mms μονο και δουλευει αψογα. Δεν υπαρχει λογαριασμος wap και ετσι δεν εχω φοβο αλλων χρεωσεων.

bb pin 2564C061

παιδια οσοι εχετε προγραμμα i και στελνετε στο 1265 για ερωτηση υπολοιπου,σας στελνει πισω οτι ¨η υπηρεσια ερωτησης υπολοιπου δεν διατιθετε¨;το στελνω απο χθες το μηνυμα κ παντα το ιδιο μου λεει.

παιδια οσοι εχετε προγραμμα i και στελνετε στο 1265 για ερωτηση υπολοιπου,σας στελνει πισω οτι ¨η υπηρεσια ερωτησης υπολοιπου δεν διατιθετε¨;το στελνω απο χθες το μηνυμα κ παντα το ιδιο μου λεει.

και σε εμενα τιποτα...

απ'οσο γνωριζω απο χθες, 1 μαϊου, ηταν να λειτουργησει αυτη η υπηρεσια για τα προγραμματα i.

ε, ας δωσουμε καμια εβδομαδα περιθωριο στα παιδια, ποτε δουλεψε κατι στην ωρα του για να γινει και τωρα...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

δε στέλνεις ΕΥ στο 1256; στέλνεις κάτι άλλο για το υπόλοιπο στα ι-προγράμματα;

δε στέλνεις ΕΥ στο 1256; στέλνεις κάτι άλλο για το υπόλοιπο στα ι-προγράμματα;

αυτο ακριβως στελνεις.

τελικα ολα καλα τωρα που ξαναδοκιμασα.

τζαμπα τα κακοχαρακτηρισα τα παιδια... :O

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

αυτο ακριβως στελνεις.

τελικα ολα καλα τωρα που ξαναδοκιμασα.

τζαμπα τα κακοχαρακτηρισα τα παιδια... :O

δηλαδη εσενα σου λειτουργει?

γιατι εμενα μονο το μηνυμα λογω προσφορας 500λεπτων και 500sms μου ερχεται με το υπολοιπο τους! τιποτα αλλο

Mic is always on line!

δηλαδη εσενα σου λειτουργει?

γιατι εμενα μονο το μηνυμα λογω προσφορας 500λεπτων και 500sms μου ερχεται με το υπολοιπο τους! τιποτα αλλο

κανονικα λειτουργει.

μου ηρθε 1 μηνυμα που ελεγε για τον χρονο που μου απομενει οσο αναφορα τις ενδοεταιρικες κλησεις και στη συνεχεια ηρθε το δευτερο μηνυμα που ελεγε για τα εναπομειναντα MB και τον δωρεαν χρονο κλησεων εκτος εταιρειας.

πληρης ενημερωση του προγραμματος μου δηλαδη.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

κανονικα λειτουργει.

μου ηρθε 1 μηνυμα που ελεγε για τον χρονο που μου απομενει οσο αναφορα τις ενδοεταιρικες κλησεις και στη συνεχεια ηρθε το δευτερο μηνυμα που ελεγε για τα εναπομειναντα MB και τον δωρεαν χρονο κλησεων εκτος εταιρειας.

πληρης ενημερωση του προγραμματος μου δηλαδη.

μολις ξαναστειλα κ παλι μονο το 500+500 ενημερωση. τιποτα αλλο... ισως ακομα ειναι σε δοκιμες!

Mic is always on line!