myphone-fan Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Αυτό είναι δική σου άποψη. Εκτός εαν έχεις τα στατιστικά στοιχεία των κλήσεων της επικράτειας. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να συγκρίνεις τις τιμές των διαφόρων εταιριών και να καταλάβεις αυτό που σου λέει ο fixed... :rolleyes: Επίσης επειδή στα υπεραστικά δίνει ΜΑΚΡΑΝ την φθηνότερη τιμή το σύνολο του λογαριασμού είναι πολύ φθηνότερο. Χμμμμ... Κι αυτό "σηκώνει" κουβέντα... :whistle: Χρησιμοποιώ κι εγώ Telepassport για τα υπεραστικά, όμως γνωρίζω ότι η Lannet και η Cosmoline προσφέρουν τις υπεραστικές κλήσεις ως αστικές όλο το Σαββατοκύριακο και η acn κάθε μέρα από το βράδυ έως το πρωί... Ας σημειωθεί ότι η Lannet και η Cosmoline χρεώνουν ανά 1'' μετά τα 2', ενώ η Telepassport χρέωση ανά 1' πάντα. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Χμμμμ... Κι αυτό "σηκώνει" κουβέντα... :whistle: Χρησιμοποιώ κι εγώ Telepassport για τα υπεραστικά, όμως γνωρίζω ότι η Lannet και η Cosmoline προσφέρουν τις υπεραστικές κλήσεις ως αστικές όλο το Σαββατοκύριακο και η acn κάθε μέρα από το βράδυ έως το πρωί... Αν είναι να περιμένω να έρθει Σ/Κ για να μιλήσω... ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εγω θέλω κάθε μέρα φθηνή χρέωση. Εγω είπα πως δεν μπορεί ο κανένας να μιλάει σαν εκπρόσωπος του συνόλου. Ο καθένας μόνος του μπορεί να ορίσει τι τον συμφέρει και τι όχι. Δεν μπορείς να λές πως ΓΕΝΙΚΑ η "ταδε" εταιρία δεν συμφέρει μόνο και μόνο επειδή εσένα δεν σου κάνει. Ας σημειωθεί ότι η Lannet και η Cosmoline χρεώνουν ανά 1'' μετά τα 2', ενώ η Telepassport χρέωση ανά 1' πάντα. :!: Αν μιλάς για τα υπεραστικά, κάνεις λάθος. Και μιάς και το θυμήθηκα :!: Ποιά εταιρία έδωσε για Χριστουγεννιάτικο δώρο μία ώρα αστικά + μία ωρα υπεραστικά; :rolleyes: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Καλησπέρα. Μήπως φταίω εγώ που άνοιξα πόλεμο με το post μου βρε παιδιά?? Ούτε συνεργάτης της Telepassport είμαι, ούτε καμμιάς άλλης εταιρίας. Ένας απλός καταναλωτής είμαι που είπα να δοκιμάσω έναν εναλλακτικό παροχέα σταθερής τηλεφωνίας, και ομολογουμένως χωρίς ιδιαίτερο "ψάξιμο" κατέληξα στην Telepassport. Ναί, ίσως υπάρχει και φθηνότερη - σε κάποιες επιμέρους κατηγορίες κλήσεων - αλλά εμένα με ενδιέφερε να πληρώνω γενικώς λιγότερα όλες τις ώρες, χωρίς χρονόμετρα στο χέρι, και πάντα σύμφωνα με τους δικούς μου ρυθμούς κλήσεων. Μιά δοκιμή ήταν για μένα, και πέτυχε!! ΥΓ: Ειρήνη Υμίν!! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Λοιπόν το λέω με κάθε επιφύλαξη! Υπάρχει ήδη συμφωνία με 30 (προς το παρόν) περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στην Αττική στα οποία θα μπορούν οι πελάτες να εξοφλούν τον λογαριασμό. Δεν ξέρω αν θα είναι με χρέωση ή οχι. Υπάρχουν και αλλα 5 στα... Τρίκαλα αλλα απ'ότι λένε το σύστημα θα πιάσει μεγάλα νούμερα και θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο και το ξαναλέω πως αυτά είναι ανεπίσημα!! Αν πάντως γίνει κάτι τετοιο θα είναι πολύ εξυπηρετικό. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε νεότερα. Εξυπηρέτηση αν γίνει αυτό με τα περίπτερα, αλλά ποιος εμπιστεύεται τον περιπτερά... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Μου φαίνεται Fixed ότι χάνεις τα λόγια σου. Απέδειξα παραπάνω στον Topmar ότι η κλήση 1,31 που έκανε με την τελεπασπορτ και τη θεωρεί φτηνή είναι ακριβότερη από όλες τις εταιρίες και από τον ΟΤΕ και αυτός συνεχίζει παραβλέποντας το. Τι να πεις μετά από αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Τις Κυριακές χρεώνει ανα λεπτό, ενώ ακόμα και ο ΟΤΕ χρεώνει ανά δευτερόλεπτο μετά το 2ο λεπτό και έχει και ΟΤΕπιλογες... Αρα και εκεί ακριβότερη. Δεκτό! Τα Σάββατα στα υπεραστικά η Telepass είναι ακριβότερη κατά 70% πχ από την Cosmoline (0,039 έναντι 0,023). Τις καθημερινές μετά τις 8 το βράδυ είναι επίσης 70% ακριβότερη σε σχέση πχ με την Altec. Τις καθημερινές μέχρι τις 8 το βράδυ είναι περίπου 10-20% φθηνότερη από τον ανταγωνισμό στις υπεραστικές. Δηλαδή, από τις 168 ώρες που έχει μία εβδομάδα, τις 60 είναι φθηνότερη κατά 10-20% και τις υπόλοιπες 108 είναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ έως και 70% Εδω θα διαφωνήσω! Μου μετράς τα άγρια χαράματα ώς χρόνο που ο πελάτης θα μιλάει στο τηλέφωνο. Δικαίωμα σου αλλά δεν το βρισκω λογικό. Επίσης μου παραθέτεις ΟΤΕ, Altec, και Cosmoline και μου δείχνεις το πλεονέκτημα της καθεμίας έναντι της TelePassport. Μα φυσικά και έχει αδύνατα σημεία η Telepassport. Με την λογική σου θα βάλω όλες τις εταιρίες και κάθε στιγμή θα επιλέγω με ποιά θα μιλήσω. Σε συνδυασμό με το ότι είναι ακριβότερη από τον ανταγωνισμό σε ΟΛΕΣ τις άλλες κατηγορίες κλήσεων, πλην ορισμένων κλήσεων για κινητα εξωτερικού, ελάτε μετά να συνεχίσετε να μας πουλάτε παραμύθια για το ποια είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ. Είναι ιδιαίτερα φθηνή και στα σταθερά εξωτερικού (μετά την Q) Αν διαβάσεις καλύτερα, εννοώ πως πλέον δεν υπάρχει Η ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ εταιρία. Ο καθένας πρέπει να επιλέγει αυτή που τον συμφέρει περισσότερο. ΝΑΙ η telePassport κάποιους δεν τους συμφέρει έναντι π.χ της cosmoline. Δεν ξέρεις όμως τι τηλέφωνα κάνει ο καθένας και πότε τα κάνει για να του πείς εαν τον συμφέρει η οχι. Εσένα και πολλούς άλλους εδω μέσα μπορεί να μην σε συμφέρει και καλά κάνεις και δεν βάζεις TelePassport. Δεν μπορείς όμως να μιλάς σαν να εκπροσωπείς όλη την αγορά. ανεξάρτητος από πυραμιδικά συστήματα στυλ Telepassport... Τι σχέση έχει ο τρόπος που προωθεί η εταιρία τις υπηρεσίες της με το θέμα μας; Με προσβάλλεις διότι ΠΟΤΕ μου δέν έχω κρύψει απο κανέναν πελάτη μου τίποτα και μάλιστα υπάρχουν άτομα που τους προέτρεψα να μην βάλουν tp διότι δεν θα τους συνέφερε. Και απο περιέργεια... Εσυ ποιά εταιρία προτείνεις; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Τι σχέση έχει ο τρόπος που προωθεί η εταιρία τις υπηρεσίες της με το θέμα μας; Με προσβάλλεις διότι ΠΟΤΕ μου δέν έχω κρύψει απο κανέναν πελάτη μου τίποτα και μάλιστα υπάρχουν άτομα που τους προέτρεψα να μην βάλουν tp διότι δεν θα τους συνέφερε. Δε νομίζω ότι έκρυψες από κάποιον πελάτη σου κάτι. Το πρόβλημα για εμένα εντοπίζεται στην αδιάκοπη και χωρίς όρια προσπάθειά σου να υποστηρίζεις την Telepassport και τις τιμές ως την καλύτερη επιλογή, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου αναμφισβήτητα όλοι γνωρίζουμε ότι δεν συμφέρει (π.χ. για κλήσεις προς κινητά). :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 το ποσοστό που τσεπώνεις εσύ από τα τηλέφωνα που κάνει κάποιος συνδρομητής, θα μπορούσε άνετα η εταιρεία να το δίνει εν μέρει στον συνδρομητή και έτσι να είναι πραγματικά ανταγωνιστική. Βρε fixed δεν γίνεται να μην κάνεις διαφήμιση και ταυτόχρονα να μήν έχεις πωλητές. Πως αλλιώς θα βρείς πελάτες; Και στο κάτω κάτω καλύτερα να τα τσεπώνουν οι πωλητές παρά να τα χοντροτσεπώνουν οι μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες. Αλλες εταιρίες όπως πχ Forthnet. Πληρώνουν διαφήμιση και ταυτόχρονα δίνουν και ποσοστά στους πωλητές. Φυσικά κι εγώ δεν θα συνεχίσω την κουβέντα. Ουτε κι εγώ έχω κάτι μαζί σου. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως η γνώμη μου ΔΕΝ είναι πως η Telepassport είναι η φθηνότερη. Εγω πιστεύω πως ο κάθε πελάτης μπορεί να βρεί κάποια εταιρία που να τον συμφέρει περισσότερο και πως δεν μπορείς να κρίνεις εαν τον συμφέρει ή οχι εαν πρώτα δεν δεις την ανάλυση του λογαριασμού του. Και κάτι τελευταίο! Θέλω να πιστεύω πως πάντα είμαι αντικειμενικός σε αυτά που γράφω. Δεν σημαίνει πως αυτά τα γράφω για να προωθήσω την tp και οποιαδήποτε tp... Δεν χρησιμοποιώ το myphone για να κερδίσω 1-2 πελάτες παραπάνω.Αλλωστε δεν μου έχει γίνει ποτέ σύσταση για κάτι τέτοιο. Ακόμα και για την υπογραφή μου (η οποία μοιάζει με το σλόγκαν της tp) ζήτησα άδεια για να την βάλω. Συμφώνω κι εγώ πως εδώ είμαστε να βοηθήσουμε και οχι να προωθήσουμε. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Δεν σημαίνει πως αυτά τα γράφω για να προωθήσω την tp και οποιαδήποτε tp... Χμμμμμ... Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω κάποιες φορές γι' αυτό... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Χμμμμμ... Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω κάποιες φορές γι' αυτό... :whistle: Φίλε μου δεν έχω μετοχές στην telepassport. Εγω κερδίζω απο τους πελάτες που γράφω πράγμα που δεν επιδιώκω μέσω του myphone. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Και εγώ διατηρώ τις αμφιβολίες μου. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια σου είναι θετικά για την Tp ακόμα και σε εξοργιστικές περιπτώσεις όπως η χρέωση προς κινητά (ανά 30 δευτ). :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Αν και έχουμε ξεφύγει τελείως (off-topic) θα επιμείνω πως ποτέ δεν είπα πως η TelePassport τους συμφέρει όλους. Αλλά επιμένω πως υπάρχουν πάρα πολλοί που τους συμφέρει η tp ΚΑΙ στα κινητά Και κάτι τελευταίο. Συμφέρει - δεν συμφέρει, εγώ και κάποιοι άλλοι συνεργάτες κάνουμε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ αγώνα για να αλλάξει αυτός ο ρυθμός χρέωσης. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Αν και έχουμε ξεφύγει τελείως (off-topic) θα επιμείνω πως ποτέ δεν είπα πως η TelePassport τους συμφέρει όλους. Αλλά επιμένω πως υπάρχουν πάρα πολλοί που τους συμφέρει η tp ΚΑΙ στα κινητά Αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΟ ψεμα. ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν συμφερει η χρεωση ανα 30 δευτερολεπτα. :blink: Εκτος αν θελεις να μιλαμε με το χρονομετρο στο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Αλλά επιμένω πως υπάρχουν πάρα πολλοί που τους συμφέρει η tp ΚΑΙ στα κινητά ΕΛΕΟΣ telePS!!!!! :X Δεν συνηθίζω να απευθύνομαι προσωπικά και να κρίνω συμπεριφορές, αλλά οφείλω να σου πω ότι "έχεις ξεφύγει" τελείως... :!: :blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Και βέβαια υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συμφέρει τις κλήσεις προς κινητά να τις κάνεις μέσω Τelepassport διότι έχει τη χαμηλότερη ελάχιστη χρέωση κλήσης. Μέσω ποιας άλλης εταιρείας, ακόμα και κινητής τηλεφωνίας, η ελάχιστη χρέωση σε κλήση προς Cosmote, Vodafone για παράδειγμα, κοστίζει 0,0795; Εκτός αυτού η Telepassport μου παρέχει και μισή ώρα δωρεάν κλήσεις σε κινητά για τρεις μήνες ! Δικαίως λοιπόν ο telePS ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και πελάτες της Telepassport που τους συμφέρει η ΤΡ και στα κινητά. Παράθεση ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Και βέβαια υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συμφέρει τις κλήσεις προς κινητά να τις κάνεις μέσω Τelepassport διότι έχει τη χαμηλότερη ελάχιστη χρέωση κλήσης. Μέσω ποιας άλλης εταιρείας, ακόμα και κινητής τηλεφωνίας, η ελάχιστη χρέωση σε κλήση προς Cosmote, Vodafone για παράδειγμα, κοστίζει 0,0795; Εκτός αυτού η Telepassport μου παρέχει και μισή ώρα δωρεάν κλήσεις σε κινητά για τρεις μήνες ! Δικαίως λοιπόν ο telePS ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και πελάτες της Telepassport που τους συμφέρει η ΤΡ και στα κινητά. Ο telePS ισχυρίζεται πάρα πολλοί πελάτες... Εσύ γράφεις: "Δικαίως λοιπόν ο telePS ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και πελάτες":wacko: :blink: Η Telepassport για κλήσεις προς κινητά ισχύει ΜΟΝΟ για κλήσεις έως 30'' και για τίποτα παραπάνω. Δεν είσαι καθόλου σίγουρος π.χ. αν μια κλήση 59'' χρεωθεί για 58'' ή για 59'' ή και για 60''. :!: Άντε, αρκετά ασχοληθήκαμε με την Τelepassport και τις χρεώσεις της προς κινητά. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Η TelePassport έχει ήδη εξουσιοδοτήσει πάνω απο 100 περίπτερα και mini markets της Αττικής για την ΔΩΡΕΑΝ εξόφληση του λογαριασμού. Δυστυχώς αδυνατώ να βάλω όλη την λίστα εδώ και το myphone δεν "σηκώνει" μορφή word για να το ανεβάσω. Ενδεικτικά αναφέρω: -5 περίπτερα στην πλατεία Ομονοίας -Αμπελόκηποι Περίπτερο Κηφισίας 26 -Περιστέρι Περίπτερο Κων/πόλεως & Σολωμού -Πειραιά Περίπτερο Γρ. Λαμπράκη 116 -Χαλάνδρι Video Club Πελοποννήσου 6 & Ειρήνης -Κ. Πετράλωνα Μinimarket Νεφέλης 10 & Κειριαδών -Αιγάλεω Περίπτερο Θηβών 286 Οποιος θέλει την πλήρη λίστα, ας στείλει το e-mail του με PM Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Δυστυχώς αδυνατώ να βάλω όλη την λίστα εδώ και το myphone δεν "σηκώνει" μορφή word για να το ανεβάσω. Μπορείς να zipάρεις ή να rarάρεις (funny word :w00t: ) το αρχείο doc με τη λίστα και να το κάνεις attach εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Μπορείς να zipάρεις ή να rarάρεις (funny word :w00t: ) το αρχείο doc με τη λίστα και να το κάνεις attach εδώ. eLeKtriK EyE, ευχαριστώ για την βοήθεια. Την ανέβασα την λίστα. :)passpoints.zip Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Η TelePassport μεσω της θυγατρικης της Passpoint εχει εγκαταστήσει οπως αναφέρθηκε ηδη "μηχανάκια" εξόφλησης λογαριασμών σε διάφορα σημεία της Αττικής και στα Τρικαλα, συντομα τα "μηχανακια" αυτα θα επεκταθούν σε όλες τις πόλεις. Επίσης τα "μηχανακια" εκτός λογαριασμών telepassport μπορούν να ανανεώνουν χρονο ομιλίας σε όλα τα καρτοκινητά όλων των εταιριών. Λίστα με όλα τα σημεία θα υπάρχει και στο www.geogo.gr απο αύριο το πρωί η οποία θα ανανεώνεται... Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Τα PassPoint συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους. :) Μερικά καταργήθηκαν, άλλα παραμένουν ίδια και επίσης προστέθηκαν νέα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας πλέον όπως: Αίγιο, Αρτα, Βολο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πύργο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Φλώρινα κλπ. Επίσης γίνεται εξόφληση και σε μεγάλη αλυσίδα pizza! Αν πάτε να πάρετε pizza πληρώστε και τον λογαριασμό επι τη ευκαιρία!! :D :alien: Υπενθυμίζω οτι η εξόφληση των λογαριασμών στα PassPoint γίνεται χωρίς χρέωση και τις περισσότερες φορές χωρίς να περιμένεις σε ουρά!! Η ανανεωμένη λίστα σε μορφή .zip στην διάθεσή σας.PassPoints.zip Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Τα PassPoint συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους. :) Μερικά καταργήθηκαν, άλλα παραμένουν ίδια και επίσης προστέθηκαν νέα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας πλέον όπως: Αίγιο, Αρτα, Βολο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πύργο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Φλώρινα κλπ. Επίσης γίνεται εξόφληση και σε μεγάλη αλυσίδα pizza! Αν πάτε να πάρετε pizza πληρώστε και τον λογαριασμό επι τη ευκαιρία!! :D :alien: Υπενθυμίζω οτι η εξόφληση των λογαριασμών στα PassPoint γίνεται χωρίς χρέωση και τις περισσότερες φορές χωρίς να περιμένεις σε ουρά!! Η ανανεωμένη λίστα σε μορφή .zip στην διάθεσή σας. Καλα παμε, αλλα μονο 1 στη Θεσ/νικη? :confused: Ξερεις αν αυτα τα μηχανηματα ειναι ιδια με αυτα που βγαζουν κωδικους ανανεωσης για τα καρτοκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Καλα παμε, αλλα μονο 1 στη Θεσ/νικη? :confused: Ξερεις αν αυτα τα μηχανηματα ειναι ιδια με αυτα που βγαζουν κωδικους ανανεωσης για τα καρτοκινητα? Σιγά σιγά αυξάνονται. Θα δούμε περισσότερα και στην Θεσσαλονίκη. Είναι τα ίδια με αυτά που λές. Άλλωστε στα PassPoints μπορείς να κάνεις και ανανέωση χρόνου ομιλίας για καρτοκινητά. (Νομίζω και λογαριασμών της NOVA) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts