ioma Δημοσιεύτηκε March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 25, 2009 Η συζυγος μου ειχε κατι σκουλαρακια swarovski τα οποια παρουσιασαν μεσα σε 5 μηνες απο την αγορα καποιο προβλημα.Δοθηκαν στο υποκαταστημα του Mall για να σταλουν στο σερβις.Ο αρχικος εκτιμωμενος χρονος επισκευης ηταν 3-4 εβδομαδες.Εχουν περασει 9 εβδομαδες και τα σκουλαρικια δεν εχουν επιστραφει.Απο το καταστημα δεν ξερουν τιποτα.Το τηλεφωνο στο σερβις δεν το σηκωνει κανεις.Υπαρχει κανενας κρατικος φορεας στον οποιο μπορει κανεις να κανει τετοιες καταγγελιες διοτι τα εχω παρει στο κρανιο οπως λενε. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 για το αν υπαρχει κρατικος φορεας δεν γνωριζω να σου πω. υπαρχει καποιο αποκομμα που σου δωσανε που γραφει πανω ημερομηνια παραλαβης? μπορεις να στειλεις ενα εξωδικο.να δεις για ποτε θα σου τα δωσουν "επισκευασμενα" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Η συζυγος μου ειχε κατι σκουλαρακια swarovski τα οποια παρουσιασαν μεσα σε 5 μηνες απο την αγορα καποιο προβλημα.Δοθηκαν στο υποκαταστημα του Mall για να σταλουν στο σερβις.Ο αρχικος εκτιμωμενος χρονος επισκευης ηταν 3-4 εβδομαδες.Εχουν περασει 9 εβδομαδες και τα σκουλαρικια δεν εχουν επιστραφει.Απο το καταστημα δεν ξερουν τιποτα.Το τηλεφωνο στο σερβις δεν το σηκωνει κανεις.Υπαρχει κανενας κρατικος φορεας στον οποιο μπορει κανεις να κανει τετοιες καταγγελιες διοτι τα εχω παρει στο κρανιο οπως λενε. 1520 υπ. αναπτυξης, κανεις παραπονα εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας: http://www.inka.gr/ Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 για το αν υπαρχει κρατικος φορεας δεν γνωριζω να σου πω. υπαρχει καποιο αποκομμα που σου δωσανε που γραφει πανω ημερομηνια παραλαβης? μπορεις να στειλεις ενα εξωδικο.να δεις για ποτε θα σου τα δωσουν "επισκευασμενα" Υπαρχει αποκομμα.Το βλεπω το εξωδικο ως τελευταια λυση. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Η συζυγος μου ειχε κατι σκουλαρακια swarovski τα οποια παρουσιασαν μεσα σε 5 μηνες απο την αγορα καποιο προβλημα.Δοθηκαν στο υποκαταστημα του Mall για να σταλουν στο σερβις.Ο αρχικος εκτιμωμενος χρονος επισκευης ηταν 3-4 εβδομαδες.Εχουν περασει 9 εβδομαδες και τα σκουλαρικια δεν εχουν επιστραφει.Απο το καταστημα δεν ξερουν τιποτα.Το τηλεφωνο στο σερβις δεν το σηκωνει κανεις.Υπαρχει κανενας κρατικος φορεας στον οποιο μπορει κανεις να κανει τετοιες καταγγελιες διοτι τα εχω παρει στο κρανιο οπως λενε. Ένα τηλέφωνο ή ένα φαξ-καταγγελία στην επίσημη αντιπροσωπεία μήπως βοηθούσε καλύτερα;Αν εννοείς ότι αυτοί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα μήπως να πήγαινες εκεί ο ίδιος; http://www.swarovski.com/is-bin/intershop.static/WFS/SCO-Web_GR-Site/-/en_US/img/basics/headlines/aftersalesservice.gif The following Customer Relations team is at your service: Greece Swarovski Hellas Customer Relations 8, Rodon str., GR - 174 56 Alimos-Athens Greece tel: +30210 99 33 020 fax: +30210 99 01 012 customer_relations.gr@swarovski.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ένα τηλέφωνο ή ένα φαξ-καταγγελία στην επίσημη αντιπροσωπεία μήπως βοηθούσε καλύτερα;Αν εννοείς ότι αυτοί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα μήπως να πήγαινες εκεί ο ίδιος; http://www.swarovski.com/is-bin/intershop.static/WFS/SCO-Web_GR-Site/-/en_US/img/basics/headlines/aftersalesservice.gif The following Customer Relations team is at your service: Greece Swarovski Hellas Customer Relations 8, Rodon str., GR - 174 56 Alimos-Athens Greece tel: +30210 99 33 020 fax: +30210 99 01 012 customer_relations.gr@swarovski.com Δυστυχως αυτοι ειναι που δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα.Το να παω απο εκει ειναι δυσκολο λογω δουλειας.Εχω προσπαθησει να βρω το email της swarovski στην Αυστρια χωρις επιτυχια. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Πληροφοριακα να αναφερω οτι μετα απο ενα ωραιο email στην Αυστρια τα σκουλαρικια αντικατασταθηκαν με καινουργια.Το συμπερασμα ειναι οτι στην Ελλαδα σχεδον ολα τα καταστηματα ακολουθουν το ρητο "ο πελατης εχει παντα αδικο" Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Πληροφοριακα να αναφερω οτι μετα απο ενα ωραιο email στην Αυστρια τα σκουλαρικια αντικατασταθηκαν με καινουργια.Το συμπερασμα ειναι οτι στην Ελλαδα σχεδον ολα τα καταστηματα ακολουθουν το ρητο "ο πελατης εχει παντα αδικο" Δεν νομίζω να φταίει το Ελληνικό μαγαζί που το πήρες ... ! Αυτοί προφανώς τα έστειλαν εκεί και για κάποιο λόγο έμειναν και εκεί! Προφανώς , τα Αγγλικά της υπαλλήλου που έγραψε την επιστολή της βλάβης , δεν ήταν και τα καλύτερα και ίσως οι υπάλληλοι της Swarovski να νόμιζαν ότι είναι δώρο από κάποιον ...:lol: Προφανώς με το mail σου , το βρήκαν και κατάλαβαν τι παίζει! Πέρα από την πλάκα , είμαστε και μεις χάλια εδώ ... αλλά μην νομίζεις ότι και εκτός Ελλάδας είναι όλα ρόδινα! Ξέρω περιπτώσεις που αποστέλνονται χαλασμένα (π.χ.) Laptop στο εξωτερικό και να έρχονται πίσω μετά από 5+ μήνες! Πληροφοριακά πάντως , τα κεντρικά γραφεία της Svarovski στην Αυστρία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμορφα ... απέραντο πράσινο , βιτρίνες με κοσμήματα και ότι μπορείς να φανταστείς στολισμένα με τέτοιες πέτρες, ένα πρόσωπο - συντριβάνι απ' έξω με μάτια 2 τεράστιες πέτρες , μαγαζί μέσα που μπορείς ν' αγοράσεις ΟΤΙ θέλεις (..ακριβά πάντως , ότι πήρα από εκεί , το βρήκα φτηνότερο εδώ...), μέχρι και οι W.C. είναι στολισμένες με Swarovski (κρίμα που δεν είχα ένα κατσαβίδι να ξεπατώσω μερικά .. :p) - και ένα τελευταίο , δουλεύουν ΑΡΚΕΤΟΙ Έλληνες εκεί! Αυτά ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Δεν νομίζω να φταίει το Ελληνικό μαγαζί που το πήρες ... ! Αυτοί προφανώς τα έστειλαν εκεί και για κάποιο λόγο έμειναν και εκεί! Προφανώς , τα Αγγλικά της υπαλλήλου που έγραψε την επιστολή της βλάβης , δεν ήταν και τα καλύτερα και ίσως οι υπάλληλοι της Swarovski να νόμιζαν ότι είναι δώρο από κάποιον ...:lol: Προφανώς με το mail σου , το βρήκαν και κατάλαβαν τι παίζει! Πέρα από την πλάκα , είμαστε και μεις χάλια εδώ ... αλλά μην νομίζεις ότι και εκτός Ελλάδας είναι όλα ρόδινα! Ξέρω περιπτώσεις που αποστέλνονται χαλασμένα (π.χ.) Laptop στο εξωτερικό και να έρχονται πίσω μετά από 5+ μήνες! Πληροφοριακά πάντως , τα κεντρικά γραφεία της Svarovski στην Αυστρία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμορφα ... απέραντο πράσινο , βιτρίνες με κοσμήματα και ότι μπορείς να φανταστείς στολισμένα με τέτοιες πέτρες, ένα πρόσωπο - συντριβάνι απ' έξω με μάτια 2 τεράστιες πέτρες , μαγαζί μέσα που μπορείς ν' αγοράσεις ΟΤΙ θέλεις (..ακριβά πάντως , ότι πήρα από εκεί , το βρήκα φτηνότερο εδώ...), μέχρι και οι W.C. είναι στολισμένες με Swarovski (κρίμα που δεν είχα ένα κατσαβίδι να ξεπατώσω μερικά .. :p) - και ένα τελευταίο , δουλεύουν ΑΡΚΕΤΟΙ Έλληνες εκεί! Αυτά ...:) Δεν τα πηρα απο ελλαδα.Τα πηρα απο Γερμανια.Η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη και υπαρχει service στην Ελλαδα.Το service της Ελλαδας με αλλα λογια καθυστερουσε. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Δεν τα πηρα απο ελλαδα.Τα πηρα απο Γερμανια.Η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη και υπαρχει service στην Ελλαδα.Το service της Ελλαδας με αλλα λογια καθυστερουσε. μου αρεσουν πολυ οι ανθρωποι που δεν καθονται με σταυρωμενα χερια κ διεκδικουν τα δικαιωματα τουσ.πολυ σωστα επραξεσ φιλε μου κ εστειλεσ mail στην αυστρια. μπραβο σου που το κυνηγησεσ κ δεν περιμενεσ κανα χρονο για να παρεισ τα σκουλαρικια πισω. αθανατο ελλαδισταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Καθίστε ρε παιδιά ... γιατί κεραυνώνετε την Ελλάδα! Από Γερμανία τα πήρε ο άνθρωπος , τα έδωσε εδώ στην εταιρεία και αυτοί προφανώς τα έστειλαν έξω! Που ακριβώς φταίει η Ελληνική εταιρεία ?????? :confused: Εντάξει , δεν είμαστε και πρότυπο εξυπηρέτησης και αποτελεσματικότητας , αλλά μην τα ισοπεδώσουμε και όλα... αμάν με αυτή την κλάψα μας!!! Ας μας πει ο φίλος , στο mail που έλαβε ... τι ακριβώς του είπαν? Του είπαν ότι άργησε να τους έρθει από Ελλάδα? Γιατί σίγουρα θα του είπαν τον λόγο της αργοπορίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Καθίστε ρε παιδιά ... γιατί κεραυνώνετε την Ελλάδα! Από Γερμανία τα πήρε ο άνθρωπος , τα έδωσε εδώ στην εταιρεία και αυτοί προφανώς τα έστειλαν έξω! Που ακριβώς φταίει η Ελληνική εταιρεία ?????? :confused: Εντάξει , δεν είμαστε και πρότυπο εξυπηρέτησης και αποτελεσματικότητας , αλλά μην τα ισοπεδώσουμε και όλα... αμάν με αυτή την κλάψα μας!!! Ας μας πει ο φίλος , στο mail που έλαβε ... τι ακριβώς του είπαν? Του είπαν ότι άργησε να τους έρθει από Ελλάδα? Γιατί σίγουρα θα του είπαν τον λόγο της αργοπορίας! η ελληνικη εταιρεια φταιει γιατι στο σερβισ δεν απανταει κανεισ, κατι που ειναι απαραδεκτο. αν δεν το σηκωνουν το τηλ τοτε γιατι το εχουν?για να σπανε τα νευρα του κοσμου?ασ απαντουσανε κ ασ λεγανε οτι η διαδικασια θα κρατουσε ακομα 5 μηνεσ που λεει ο λογοσ. θα υπηρχε μια ενημερωση κ ο ανθρωποσ θα ηξερε τι του γινοτανε. οχι να μην απαντανε κ να κρυβονται. μη μου πεισ οτι δεν ακουγανε το τηλ?η οτι δεν ηταν κανενασ στο γραφειο την ωρα που επαιρνε τηλ ο φιλοσ.αν ησουν εσυ αυτοσ που επαιρνε κ δεν απαντιυσανε δεν θα σου γυρνουσε το μυαλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Aντε να το ξαναγραψω.Υπαρχει σερβις στην Ελλαδα.Δεν πανε στο εξωτερικο.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.Οι οροι της εγγυησης αναφερουν οτι πρεπει να γινει η επισκευη σε 4 εβδομαδες το πολυ.Σημερα που εγινε η αντικατασταση συμπληρωθηκαν 10 εβδομαδες.Επισης οι οροι αναφερουν οτι τα κοσμηματα οταν παρουσιασουν το προβλημα που ειχα εγω αλλαζονται.Κανεις δεν μου το ανεφερε αυτο μεχρι που εψαξα και βρηκα τους ορους της εγγυησης.Στο service δεν σηκωνουν το τηλεφωνο οτι ωρα και να παρεις(πηρα 6 φορες τηλ.)Μιλησα με μια υπευθυνη (υποτιθεται) στα κεντρικα η οποια δεσμευτηκε οτι θα με καλεσει σε λιγα λεπτα.Σημερα εχουν συμπληρωθει 4 ολοκληρες μερες που ακομα με καλει. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Aντε να το ξαναγραψω.Υπαρχει σερβις στην Ελλαδα.Δεν πανε στο εξωτερικο.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.Οι οροι της εγγυησης αναφερουν οτι πρεπει να γινει η επισκευη σε 4 εβδομαδες το πολυ.Σημερα που εγινε η αντικατασταση συμπληρωθηκαν 10 εβδομαδες.Επισης οι οροι αναφερουν οτι τα κοσμηματα οταν παρουσιασουν το προβλημα που ειχα εγω αλλαζονται.Κανεις δεν μου το ανεφερε αυτο μεχρι που εψαξα και βρηκα τους ορους της εγγυησης.Στο service δεν σηκωνουν το τηλεφωνο οτι ωρα και να παρεις(πηρα 6 φορες τηλ.)Μιλησα με μια υπευθυνη (υποτιθεται) στα κεντρικα η οποια δεσμευτηκε οτι θα με καλεσει σε λιγα λεπτα.Σημερα εχουν συμπληρωθει 4 ολοκληρες μερες που ακομα με καλει. βλεπεισ φιλε μου χασιοτη γιατι λεω ελλαδισταν?αν στο εξωτερικο σου πουν θα επικινωνησουμε μαζι σασ σε λιγα λεπτα κ δεν σε παρουν. ειναι πειθαρχικο παραπτωμα κ αυτοσ πυ δεν σε πηρε θα υποστει κυρωσεισ. αυτη ειναι η διαφορα μασ. κ γιαυτο ειμαστε οι τελευταιοι στην ευρωπη. κ στον δημοσιο κ στον ιδιωτικο τομεα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts