Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα εχει ψαχτει κανεις για παιχνιδια-εφαρμογες που μπορουμε να του βαλουμε?ή ολοι το εχουμε "εργοστασιακο"

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και δεν το εχω ακομη ( του Cyberbop πηρα ) εφαρμογες βρηκα εδω για το jet

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Και παιχνιδια εδω , δεν ξερω αν κατα ποσο δουλευουν καποιος που το εχει ας δοκιμασει.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

παιδες το κινητο εγω το αγορασα και εμεινε στα χερια μου μονο πεντε μερες! ολα καλα ολα ωραια αλλα απο κεραια πασχει πραγματικα!! σε φαση που με ενδειξη σηματος δεν ειχε καθολου καλη επικοινωνια!!! διακοπες κλπ!!!γι αυτο προσοχη σε οσους απο εσας θελετε καλο σημα !!!!!

Αληθεια και αυτο τα ιδια?

Τα περισσοτερα σαμυ που εχω παρει εκει εχουν προβλημα οπως και το πανεμορφο S7350 που εδωσα για αυτο το λογο.

Ας μας πει και καποιος αλλος την εμπειρια του σχετικα με το ποσο ειναι ευχαριστημενος απ τη ληψη του κινητου.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

1. ελεος ψαξτε λιγο το θεμα και games εχουν ποσταρει οι συμφορουμιτες και εφαρμογες και πως μπαινουν και ολα κομπλε.

2. το μηλοφωνο ειναι μια κλαση μονο του παρολα τα ελλατωματα ειναι ασυλληπτα γρηγορο γι αυτο και κοστιζει τοσο. γνωμη μου παντα δεν πιστευω οτι αξιζει.

3. θεμα με το σημα δεν υπαρχει. ναι ειναι λιγο χειροτερο απο το ericsson που ειχα αλλα οχι και σε βαθμο που να αποτρεψει καποιον να το αγορασει (καλυτερα λιγο χειροτερο σημα και πολυ χαμηλοτερο SAR).

4. το θεμα με την οθονη ειναι υπαρκτο και πιστευω εχει να κανει και με την ζεστη (οταν το εχω πολυ ωρα στην τσεπη ή στον ηλιο τοτε κυριως βλεπω την σταγονα)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2920931#post2920931

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2877375#post2877375

διαβαστε καλυτερα το thread εχουν απαντηθει σχεδον τα παντα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2920931#post2920931

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2877375#post2877375

διαβαστε καλυτερα το thread εχουν απαντηθει σχεδον τα παντα.

δεν είναι και τόσο εφικτό να διαβαστεί 55 σελίδες topic...

Μην εισαι και τοσο σιγουρος :Dτου αδελφου μου δεν εχει καθολου....!!!!!:X!!!!!!

κι εγω εχω φαει το χριστο μου μια ωρα να ψαχνω αυτην την κωλοφουσκα... αλλα ματαια...

εγινε τρελο θεμα τελικα... (και μαλλον για το τιποτα...)

κι εγω εχω φαει το χριστο μου μια ωρα να ψαχνω αυτην την κωλοφουσκα... αλλα ματαια...

εγινε τρελο θεμα τελικα... (και μαλλον για το τιποτα...)

ετσι ειναι μιας και δεν εχει επιπτωση σε τιποτα...:mobile:

LG G4

εγω παντως παιδια χθες για πρωτη φορα χρησιμοποιησα τον browser για αρκετα πολυ ωρα(1ωρα περιπου) και μπορω να πω οτι αν και γενικα ειναι καλος,στα κλικ το λινκ μου εσπασε τα νευρα(χρησιμοποιησα και πολυ γκουγκλ) , μερικες φορες το πατουσα 5-6 φορες μεχρι να ανοιξει το λινκ

προσπαθησα να περασω το route66 ακολουθωντας κατα γραμμα τις οδηγιες του site.

κατεβασμα>εγκατασταση route66>λειτουργια μαζικης απoθηκευσης στο τηλεφωνο.

οποια κινηση και να κανω με το τηλεφωνο ρυθμισμενο ως mass storage ,παιρνω το μηνυμα

"η συσκευη δεν ειναι σωστα συνδ/ν...".

εαν προσπαθησω με την συσκευη ενεργ/νη στην λειτουργια pcsuite,με προτρεπει να γυρισω την συσκευη σε mass storage.

τι λαθος κανω?

Γειά σας παιδιά....Θελω την βοηθεια σας.....εχω αγορασει s8000 και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται με το gps αλλα δεν βγαζω ακρη......μηπως μπορει να βοηθησει καποιος....εαν εχει καποιο προγραμμα που ειναι κομπλε με ελληνικους χαρτες....και αν γινεται δωρεαν....!!! παρακαλω...!!!

αν και το ενα ειναι smartphone και το αλλο οχι, το jet η το iphone?

ο browser ειναι καλος? το κινητο ειναι γρηγορο η αργει?

στις επαφες σου σπαει τα νευρα ή η οθόνη αποκρίνεται καλά?

Για επιλογή συσκευής, θα απευθυνθείς στην ενότητα Διαξιφισμοί. Στο συγκεκριμένο θέμα, συζητάμε ότι αφορά το S8000.

δυστυχως η φουσκα πλεον φαινεται και οταν λειτουργει η οθονη καθε μερα με αλλο μεγεθος και σχημα. πραγματικα εχω μπερδευτει...

Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Αν έχω συμβόλαιο με ίντερνετ στο κινητό και χρησιμοποιώ το wifi,τα MB χρεώνονται κανονικά?

αμάν ρε παιδιά, δεν μιλάω αλλα με έχετε αγχώσει για την οθόνη,:wacko: και εγώ όταν κλείνω το κινητό φαίνεται στη γωνια δεξιά, k σβήνει μετά πολύ γρήγορα.

βεβαια αυτό το βλέπω όταν κλείνω το κινητό και όταν είναι σκοτάδι.

άντε αποφασίστε να τα γυρίσουμε όλα τα κινητά η όχι? :cry:

Εγω που πηρα του cyberbop , φουσκα δεν βλεπω αν και ειπε οτι ειχε , τι σε σκοταδι με κλειστη την οθονη τιποτα.

Αν για να δεις την φουσκα πρεπει να βαλεις την μουρη μεσα στο κινητο και να κλειστεις σε μια ντουλαπα για να ειναι σκοτεινα ε τι να πω :p

Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Αν έχω συμβόλαιο με ίντερνετ στο κινητό και χρησιμοποιώ το wifi,τα MB χρεώνονται κανονικά?

Εφοσον μπαινεις με wifi δεν πρεπει να υπαρχει χρεωση , μονο οταν χρησιμοποιείς το gprs θα χρεωνεσαι.

Μέγας Αλέξανδρος

Ρε παιδιά τι φούσκες και μπαλόνια?

Μας έχετε βάλει όλους να ψάχνουμε τις οθόνες μας δίχως λόγο!

Μια χαρά είναι, και στο δικό μου και σε ενό φίλου που το έχει κανέναν μήνα τώρα!

CR electronics

Εγω που πηρα του cyberbop , φουσκα δεν βλεπω αν και ειπε οτι ειχε , τι σε σκοταδι με κλειστη την οθονη τιποτα.

Αν για να δεις την φουσκα πρεπει να βαλεις την μουρη μεσα στο κινητο και να κλειστεις σε μια ντουλαπα για να ειναι σκοτεινα ε τι να πω :p

αυτό είναι το θέμα ότι σε μερικά κινητά το έχουνε και σε αλλα όχι, άρα κάτι τρέχει τελικά? ;):confused:

δεν είναι φούσκα. κλείνεις το κινητό k τότε δεξιά μέση και κάτω εμφανίζεται σε κλάσματα δευτερολέπτου ένα μπλε χρώμα. μονο στο σκοτάδι εε :p

Με σκασατε πια με τις φουσκες σας!:p Αμα παω να το παρω θα τους πω να με κλεισουν σε ενα σκοτεινο δωματιο για να το ελεγξω..:lol:

Μήπως αυτή η "φούσκα" που λέτε υπάρχει μόνο στην αρχική παρτίδα του κινητού?

δεν νομίζω γιατί δεν το έχω και πολύ καιρό.

4sept το πήρα.

δεν νομίζω να ήτανε από τις πρώτες παρτίδες. και μια φιλή μου, που το πήρε εδώ και μια βδομάδα έχει το ίδιο.:lol:

• The title was changed to Samsung S8000 Jet