dp8 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Εξαλλου υπαρχουν 3 επιφανειες εργασιας και το λογοτυπο εμφανιζεται μονο στη μια.:happy: σ`εμενα και στα 3 desktop..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 κατα βαση τα κλειστα λειτουργικα ειναι πολυ πιο σταθερα απο τα ανοιχτα συγκεκριμενα στο Jet το λειτουργικο ειναι βραχος! απ'οσο ξερω δεν εχει βγει καμια αναβαθμιση εως τωρα. αλλα τι να την κανεις? το κινητακι δεν εχει κατι που να χρηζει διορθωσης!! java + route66 για το gps οχι το route66 που το κατεβαζεις και το εγκαθιστας δωρεαν (πληρωνεις μονο αν θελεις φωνητικη πλοηγηση) και οτι κυκλοφορει σε java (wetravel, google maps κλπ) αυτα επιγραμματικα, παρακαλω :p Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα που είσαι διαθέσιμος !!!! επειδη χρησιμοποιώ kubuntu δεν νομίζω να έχω πρόβλημα όταν το συνδέω για μεταφορά αρχείων από την μνήμη; Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Αγορασα σημερα το τφ....ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...!!!! αλλα οταν πρωτοεβγαλα το αυτοκολλητο προστατευτικο που ειχε απο την συσκευασια του ...οταν ειναι σβηστη η οθονη εχουν μεινει κατι σαν «νερα»...μαλλον απο την πιεση ισως που ασκουσε το αυτοκολλητο..??? θα φυγουν αργοτερα αυτα ???? Ευχαριστω!! ΤΕΛΙΚΑ μετα απο 3 ημερες αυτα τα «νερα» παραμενουν..βεβαια δεν ειναι ευδιακριτα και τα παρατηρεις μονο εαν γυρισει πολυ πλαγια η συσκευη και κατω απο σκοτεινο περιβαλλλον κκαθως δεν επηρεαζουν την ποιοτητα της οθονης....αξιζει να το επιστρεψω για περαιτερω ελγχο ????:X Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 ΤΕΛΙΚΑ μετα απο 3 ημερες αυτα τα «νερα» παραμενουν..βεβαια δεν ειναι ευδιακριτα και τα παρατηρεις μονο εαν γυρισει πολυ πλαγια η συσκευη και κατω απο σκοτεινο περιβαλλλον κκαθως δεν επηρεαζουν την ποιοτητα της οθονης....αξιζει να το επιστρεψω για περαιτερω ελγχο ????:Xν Ναι φιλε εχεις δικιο και στο δικο μου το ιδιο παρατηρησα.Προφανως ειναι η πιεση της οθονης,δεν νομιζω να ειναι υγρασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 5 Η μερα εναι τρελα εβαλα και το ρουτε 66 ολα οκ , αν και πεδευτηκα λιγο. Eνα θεματακι εχω με το wifi του σπιτιου αλλα θα το καταφερω που θα παει , στα ξεκληδοτα κλειδωνει οκ . τα παιχνιδακια ειναι ουαο !!!!! ευχαριστω ολα τα παιδια που με την βοηθεια τους μπορουμε και κανουμε πολλα πραγματα οσο αφορα το τζετακι μας . τα παιδια που δεν διαθετουν pc δεν θα μπορεσουν να εκμεταλευτουν στο επακρο αυτο το τηλ. . ........ (σημειοση) βλεπω πολους φιλους που οπως και εγω ειχαν το πολυ καλο Ν82 λεει κατι αυτο ??? για χαρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 ΚΑΙ εγω ακομη και στο δικο μου (κλειδομενο) δεν μπορω να μπω..καποια ρυθμιση θα θελει..!! ποιος ειναι ο κωδικος ξεκλειδοματος για να διαγραψουμε τις επαφες απο την σιμ ??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα που είσαι διαθέσιμος !!!! επειδη χρησιμοποιώ kubuntu δεν νομίζω να έχω πρόβλημα όταν το συνδέω για μεταφορά αρχείων από την μνήμη; να΄σαι καλα :) δεν γνωριζω να σου πω σιγουρα, αλλα εφοσον το βλεπει σας mass storage device κατα 99% δε θα εχεις προβλημα btw αν βαλεις καρτα μνημης κατα τη συνδεση με το pc "βλεπει" 2 δισκους: εναν την εσωτερικη μνημη του κινητου και εναν την καρτα μνημης! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 ν Ναι φιλε εχεις δικιο και στο δικο μου το ιδιο παρατηρησα.Προφανως ειναι η πιεση της οθονης,δεν νομιζω να ειναι υγρασια Σε ολα το ιδιο ειναι μαλλον,το παρατηρησα κι εγω. No need for worries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Εγω φιλοι μου το πουλω οποιος ενδιαφερεται με pm..διοτι μπηκα στο πειρασμο και παρηγγειλα το μηλοφωνο.. :) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Είναι άνετο για σερφάρισμα το κινητό?Το mini opera εγκαθίσταται εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 @ france ναι και στα δυο @ cyberbop γιατι εκανες αυτη την επιλογη; μεγαλυτερο ατου στο iphone ειναι η ταχυτητα αποκρισης της οθονης και η εμφανιση. απο κει και περα πραγματα αυτονοητα για τα περισσσοτερα κινητα δεν θα τα εχεις (με jail break και εγκατασταση προγραμματων καποια διορθωνονται). δεν αξιζει τα τοσα λεφτα παραπανω απο το jet. τι θεμα με την σταγονα το παρατηρησα και γω αλλα μονο μια φορα σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο την οθονη σβηστη και υπο γωνια και μετα απο πιεση σε διαφορα σημεια της οθονης. οταν η οθονη λειτουργει τοτε δεν φαινεται τιποτα. μαλλον δεν ειναι κατι το ανησυχητικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 μελωδια και ενταση μηνυματων πως αλλαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Είναι άνετο για σερφάρισμα το κινητό?Το mini opera εγκαθίσταται εύκολα? θα πρεπει να κανεις τα εξεις . 1)Googlάρετε το TkFileExplorer v2.2 και εγκαταστήστε το. 2)Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το Samsung new PC Studio 3)συνδέστε το jet στο pc και πατήστε pc studio usb mode 4)τρέξτε το TkFileExplorer 5)διαλέξτε το right com port ή γενικά την θύρα που συνδέσατε το κινητό και πατήστε connect 6)πηγαίντε στον φάκελο User/Mass/Java/Games 7)Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο για κάθε εφαρμογή που έχετε και βάλτε μέσα τα jar jad αρχεία 8)κλείστε το πρόγραμμα και ανοίξτε το πληκτρολόγιο του κινητού 9)Γράψτε *#6984125*# για να ανοίξετε το factory menu 10)διαλέξτε internals 11)βάλτε *#9072641*# (master key) 12)διαλέξτε 6 storage settings 13)διαλέξτε 3 update java db 14)βγείτε απο το factory menu και τσεκάρετε το μενού παιχνιδιών και εφαρμογων java. θα χρειαστητε και το JAD MAKER που θα σας δωση το jad αρχειακη να βαλετε στο φακελο του παιχνιδιου η εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 παντος το gps του δεν ειναι και τοσο δυνατο οσο του Ν82 .δεν ξερω αν πεζη ρολο το προγραμμα (rute 66 ) αλλα το 82 μου με το garmin κληδωνει σε δευτερολεπτα μεσα σε κτηριο κοντα σε παραθηρο ενω το jet οταν βγηκα στο δρομο και μετα απο 2 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 θα πρεπει να κανεις τα εξεις . 1)Googlάρετε το TkFileExplorer v2.2 και εγκαταστήστε το. 2)Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το Samsung new PC Studio 3)συνδέστε το jet στο pc και πατήστε pc studio usb mode 4)τρέξτε το TkFileExplorer 5)διαλέξτε το right com port ή γενικά την θύρα που συνδέσατε το κινητό και πατήστε connect 6)πηγαίντε στον φάκελο User/Mass/Java/Games 7)Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο για κάθε εφαρμογή που έχετε και βάλτε μέσα τα jar jad αρχεία 8)κλείστε το πρόγραμμα και ανοίξτε το πληκτρολόγιο του κινητού 9)Γράψτε *#6984125*# για να ανοίξετε το factory menu 10)διαλέξτε internals 11)βάλτε *#9072641*# (master key) 12)διαλέξτε 6 storage settings 13)διαλέξτε 3 update java db 14)βγείτε απο το factory menu και τσεκάρετε το μενού παιχνιδιών και εφαρμογων java. θα χρειαστητε και το JAD MAKER που θα σας δωση το jad αρχειακη να βαλετε στο φακελο του παιχνιδιου η εφαρμογης. :X Αυτό είναι εύκολο?????Ο browser του κινητού τουλάχιστον είναι καλός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 ναι ειναι πολυ καλος και η διαδικασια ειναι πανευκολη μην τρομαζεις απο τα βηματα μιας και παντα πετυχαινει και την κανεις μια φορα οταν εχεις σκοπο να περασεις πολλες εφαρμογες και games μαζι. οντως για το gps ισχυει ειναι με τις ωρες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsalhs Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 παιδια ειαι αναμεσα στο arena και στο jet...διαβασα πολλα πραγματα και για τα δυο κινητα στο site αλλα μου φαινονται δυο κινητα που μοιαζουν πολυ...και εχω φτασει σε ενα τοιχος :blink: παρακαλω τη γνωμη σας...για το σας αρεσει και τη οχι στα δυο κινητα... Ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pao132003 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 θα πρεπει να κανεις τα εξεις . 1)Googlάρετε το TkFileExplorer v2.2 και εγκαταστήστε το. 2)Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το Samsung new PC Studio 3)συνδέστε το jet στο pc και πατήστε pc studio usb mode 4)τρέξτε το TkFileExplorer 5)διαλέξτε το right com port ή γενικά την θύρα που συνδέσατε το κινητό και πατήστε connect 6)πηγαίντε στον φάκελο User/Mass/Java/Games 7)Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο για κάθε εφαρμογή που έχετε και βάλτε μέσα τα jar jad αρχεία 8)κλείστε το πρόγραμμα και ανοίξτε το πληκτρολόγιο του κινητού 9)Γράψτε *#6984125*# για να ανοίξετε το factory menu 10)διαλέξτε internals 11)βάλτε *#9072641*# (master key) 12)διαλέξτε 6 storage settings 13)διαλέξτε 3 update java db 14)βγείτε απο το factory menu και τσεκάρετε το μενού παιχνιδιών και εφαρμογων java. θα χρειαστητε και το JAD MAKER που θα σας δωση το jad αρχειακη να βαλετε στο φακελο του παιχνιδιου η εφαρμογης. ή απλά το κατεβάζεις από το κινητό μέσω wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 14)θα χρειαστητε και το JAD MAKER που θα σας δωση το jad αρχειακη να βαλετε στο φακελο του παιχνιδιου η εφαρμογης. αυτο δεν καταλαβα,επισης εχετε βρει εκδοση για το jet,γιατι εγω μεσω νετ που πηγα να βαλω τον οπερα μου λεει οτι δεν εντοπιστικε εκδοση για το κινητο μου και κατεβαζει την general Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καμια εφαρμογη/παιχνιδι μεσω wi-fi που μπορουμε να βρουμε? getjar.wap αφοβα.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 getjar.wap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Απο σήμερα είμαι και εγώ ένας απο τους ευτυχείς κατόχους του κινητού.... ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ! Έχω μείνει άφωνος με την ταχύτητα του και τις δυνατότητές του! Το μόνο αρνητικό που βλέπω δε διορθώνεται ποτέ στην SAMSUNG είναι εκείνο το γ@%^&νο το Τ9... Έλεος δηλαδή... Κατα τα άλλα το κινητό είναι αλλού.... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Λοιπον δε θελω να το ματιαξω αλλα...οσοι το σκεφτεστε για αγορα..σπευσατε ! Πρωτες εντυπωσεις απλα αριστες(και εχω πιασει πολλα κινητα...) Επειδη ομως συνηθισα τοοοσα χρονια σε symbian κυριως και σε windows μπορειτε να μου δωσετε μερικα sites με ενδιαφερουσες εφαρμογουλες/παιχνιδακια ; κι αν δεν γινεται εδω υπαρχουν και τα pm ετσι ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 παιδια ειαι αναμεσα στο arena και στο jet...διαβασα πολλα πραγματα και για τα δυο κινητα στο site αλλα μου φαινονται δυο κινητα που μοιαζουν πολυ...και εχω φτασει σε ενα τοιχος :blink: παρακαλω τη γνωμη σας...για το σας αρεσει και τη οχι στα δυο κινητα... Ευχαριστω!!!! Η αληθεια ειναι πως ειμαι και εγω αναμεσα στα δυο. Μετα απο λιγο ψαξιμο και διαβασμα σε forums οι βασικες διαφορες τους ειναι. 1. Αναλυση οθονης η ιδια , με διαφορα οτι η μια ( sam ) δεν ειναι capacitive αλλα ειναι AMOLED και ειναι 3.1" αντι 3.0" του lg . 2. Το samsung μπορει και παιζει ολα τα αρχεια video ( avi. divx κτλ ) χωρις καμια μετατροπη ενω στο lg πρεπει να γινουν μετατροπη σε mp4 για να τα δεις. 3. Το lg απο αποψη gps ειναι λιγο δυσκολο και εινα A-GPS ( χρειαζεται συνδεση στο internet ) ενω στο samsung ειναι κανονικο gps ( δουλευει με το route66 ) . Για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος καποιοι που εχουν το samsung ας πουν. Πιστευω το samsung υπερτερει λιγο . Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Η αληθεια ειναι πως ειμαι και εγω αναμεσα στα δυο. Μετα απο λιγο ψαξιμο και διαβασμα σε forums οι βασικες διαφορες τους ειναι. 1. Αναλυση οθονης η ιδια , με διαφορα οτι η μια ( sam ) δεν ειναι capacitive αλλα ειναι AMOLED και ειναι 3.1" αντι 3.0" του lg . 2. Το samsung μπορει και παιζει ολα τα αρχεια video ( avi. divx κτλ ) χωρις καμια μετατροπη ενω στο lg πρεπει να γινουν μετατροπη σε mp4 για να τα δεις. 3. Το lg απο αποψη gps ειναι λιγο δυσκολο και εινα A-GPS ( χρειαζεται συνδεση στο internet ) ενω στο samsung ειναι κανονικο gps ( δουλευει με το route66 ) . Για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος καποιοι που εχουν το samsung ας πουν. Πιστευω το samsung υπερτερει λιγο . Εχω το Jet,εχω παρει δωρο στην αδερφη μου το arena(το οποιο γουσταρα πολυ οταν βγηκε). Ψηφιζω Jet,εχει "καλυτερη δουλεια" σαν κινητο. Αλλα για 50 ευρω λιγοτερα και το arena ειναι μια χαρα. Αν εξαιρεσεις την πιο φτωχη του μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts