Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bluetooth ειναι ξεκλειδωτο & Wi-Fi δουλευει οκ ???

Με gmail μπορεις να συγχρονισεις επαφες???

ευχαριστω

wi-fi αψογο.

bluetooth κανεναν περιορισμο.

απο την στιγμη που το gmail διαθετει pop3 περναει κανονικα,εκτος και εαν ειναι επι πληρωμη οπως το yahoo που θελει χρημα για να ενεργοποιηθει το pop3.

Hotmail που του περασα,ειδα κανονικα τα mail μου.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

wi-fi αψογο.

bluetooth κανενα περιορισμο.

απο την στιγμη που το gmail διαθετει pop3 περναει κανονικα,εκτος και εαν ειναι επι πληρωμη οπως το yahoo που θελει χρημα για να ενεργοποιηθει το pop3.

Hotmail που του περασα,ειδα κανονικα τα mail μου.

οκ ευχαριστω:up:

LG G4

...κάτι τελείως καινούργιο(και ανύπαρκτο) Garmin σε java ή.....:confused:....

ή βγηκε το Garmin σε java ή βαλαν στο Jet WM :p:p:p:lol::lol:

-κανα παιχνιδακι που θα βρουμε?

-υπαρχει καμια διαφανη θηκη για το τηλεφωνο?

επισης:

αυτη μας κανει?http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006089 που αλλου μπορω να βρω?

φυσικα δεν κανει,απο ebay εχει καποιες πολυ καλες προσφορες

ebay μονο?

γιατι δεν κανει?

θελει καποια συγκεκριμενη?

αυτη μας κανει?http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006089 που αλλου μπορω να βρω?

http://www.photoagora.gr/

-ο ηχος απο το ακουστικο ειναι παρα πολυ καλος με αρκετη ενταση και χωρις

ιδιατερη παραμορφωση.τα μαμα ακουστικα ειναι μετρια.εαν αντικ/θουν ομως απο ενα

ζευγαρι αξιας 15-20 ευρω,ακους αλα iphone..

Επειδή το διάβασα και αλλού, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση όσον αφορά το ακουστικό...?

Νομίζω πως αξίζει τον κόπο ...αφού λέτε πως βελτιώνεται τόσο η απόδοση... :)

:)

Το κινητο κυκλοφορα μονο με 2gb ενσωματωμενη μνημη η και με 8???

Με 2 GB ενσωματωμένη και δέχεται κάρτα έως 16 GB

Γειά σας μάγκες,

Καταρχάς να σας πω ότι αγόρασα το κινητό από Αγγλία μέσω ebay και όπως ήταν φυσικό οι γλώσσες του συγκεκριμένου firmware ήταν τα Αγγλικά και κάτι σαν Κινέζικα. Θα ήθελα να σας ρωτίσω εάν υπάρχει τρόπος να βρώ το firmware που περιέχει τα ελληνικά (ή αν δεν είναι θέμα firmware έναν τρόπο να το αλλάξω στα ελληνικά).

Επίσης εάν πάω στην αντιπροσοπεία της samsung αυτοί θα μπορούν να μου το κάνουν?

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδια το εχω επεξεργαστει για αρκετη ωρα και μπορω να πω πως ειναι τηλεφωναρα!Λεπτο,ευχρηστο,γρηγορο με λαμπερη οοθονη και πολυ ομορφο μενου.Αξιζει με χιλια!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Αγορασα σημερα το τφ....ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...!!!! αλλα οταν πρωτοεβγαλα το αυτοκολλητο προστατευτικο που ειχε απο την συσκευασια του ...οταν ειναι σβηστη η οθονη εχουν μεινει κατι σαν «νερα»...μαλλον απο την πιεση ισως που ασκουσε το αυτοκολλητο..???

θα φυγουν αργοτερα αυτα ????

Ευχαριστω!!

LG G4

Επειδή το διάβασα και αλλού, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση όσον αφορά το ακουστικό...?

Νομίζω πως αξίζει τον κόπο ...αφού λέτε πως βελτιώνεται τόσο η απόδοση... :)

τιποτε το ιδιαιτερο και συγκεκριμενο.

απλα ενα ζευγαρι καλα ακουστικα.(akg,koss,sony,sennheiser...).

μ`ενα 15αρι-20αρι εισαι οκ....

πως βαζουμε ταχεια κληση?

πως βαζουμε ταχεια κληση?

ευρετήριο, εκεί που λέει επαφές επέλεξε αγαπημένα και από κει επιλεγεις το νούμερο k ποιον θέλεις να βάλεις.

Να σας υπενθυμίσω ότι εδώ είναι φόρουμ και όχι chat. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμόσουμε ανάλογα και τον τρόπο τον οποίο γράφουμε και συμπεριφερόμαστε μέσα σε αυτό.

Οι χρήστες μπαίνουν σε αυτό το θέμα για να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν όσον αφορά το S8000. Υπάρχουν πολλοί χρήστες που προσπαθούν να διαβάσουν τα όσα έχουν γραφτεί ώστε να βγάλουν μια ολοκληρωμένη άποψη για την συσκευή, να εντοπίσουν τα όποια προβλήματά της, να δουν πόσο πωλείται και τι πρέπει να προσέξουν κατά την αγορά της και τις πρώτες μέρες χρήσης της. Όταν ο ενδιαφερόμενος καταφέρει να συλλέξει τις πληροφορίες που θέλει, χωρίς να κάνει ποστ, τότε αυτό το θέμα και, γενικότερα το φόρουμ, έχει εκπληρώσει επιτυχώς τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Αν συνεχίζει ο κάθε κάτοχος της συσκευής να γράφει τα ίδια ακριβώς πράγματα, αν δεν χρησιμοποιεί την τροποποίηση αλλά ποστάρει συνεχόμενα, αν γεμίσουμε το θέμα με "ευχαριστώ" και "δεν κάνει τίποτα", τότε μάλλον έχουμε χάσει το νόημα. Τελικά, θα δημιουργηθεί ένα θέμα το οποίο θα έχει αμέτρητες σελίδες με τις πληροφορίες να είναι αδύνατο να εντοπιστούν.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε ποιοτικά post ώστε να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους κατόχους αλλά και τους ενδιαφερόμενους. Αν θέλετε πραγματικά να ευχαριστήσετε κάποιον για την απάντησή του και τις πληροφορίες που σας παραχώρησε, μπορείτε κάλλιστα να του στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα και να του δείξετε πόσο εκτιμάτε την βοήθειά του.

τραβαω το λογοτυπο του δικτυου στην ακρη για μην μου κρυβει την φωτογραφια του desktop.

εαν το κλεισω και το ξανανοιξω εμφανιζεται παλι.

κανονικα δεν θα επρεπε να μεινει στην ακρη?

Το έχω ψάξει και στις ρυθμίσεις και στο εγχειρίδιο αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επιλογή για να μην εμφανίζεται το λογότυπο του δικτύου όταν το ξανανοίγεις.....

Μου έχει γίνει συνήθεια να τα ξαναβάζω στην μπάρα με τα widget και για τα 3 desktop.....!!!! Λίγο εκνευριστική πρακτική ομολογουμένως αλλά.... :( Αν κανείς ξέρει κάτι παραπάνω..αναμένω και εγώ...

Το έχω ψάξει και στις ρυθμίσεις και στο εγχειρίδιο αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επιλογή για να μην εμφανίζεται το λογότυπο του δικτύου όταν το ξανανοίγεις.....

Μου έχει γίνει συνήθεια να τα ξαναβάζω στην μπάρα με τα widget και για τα 3 desktop.....!!!! Λίγο εκνευριστική πρακτική ομολογουμένως αλλά.... :( Αν κανείς ξέρει κάτι παραπάνω..αναμένω και εγώ...

γιατι εχω την εντυπωση οτι μεχρι χθες το εκανε?

λες να μπερδευτηκα?

Είμαι αναγκασμένος να πάρω την συσκευή μόνο από τα κεντρικά της cosmote και μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα επειδή η samsung σταμάτησε να την βγάζει. Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό?

Μηπως σου προτειναν καμια αλλη συσκευη αντι για το Jet? Το λεω γιατι ειναι κλασσικη τακτικη να προωθουν καινουργια μοντελα και να λενε οτι το ταδε αποσυρθηκε. Δεν παιζει να το εβγαλε απο την αγορα η Samsung, μην τρελλαθουμε κιολας!

Οσο για το λογοτυπο του δικτυου νομιζω οτι σε ολα τα touch της Samsung ετσι ειναι. Κι εμενα στο Star αυτο γινεται αλλα δεν τρεχει και τιποτα. Το σερνεις στη μπαρα και..τσακ..εξαφανιστηκε! Σιγα την αγγαρεια! Ας χαιρομαστε που σε αυτα τα κινητα μπορουμε να το βγαλουμε γιατι μεχρι τωρα γινοταν σε ελαχιστα μοντελα. Εξαλλου υπαρχουν 3 επιφανειες εργασιας και το λογοτυπο εμφανιζεται μονο στη μια.:happy:

Μόλις βγήκε η επιδότηση της vodafone για νεα συσκευή και θα ήθελα την βοήθειά σας. Μέχρι στιγμής είχα τα 12 τελευταία χρόνια μονο nokia με τελευταίες συσκευές το 6500 slide και το Ν95, τα οπόια έχω ακόμη στην κατοχή μου. Το jet μετά από μια τρίωρη αναζήτηση συσκευών είναι το μόνο που καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό αυτά που ζητώ, δηλαδή:

-Αυτονομία 2 ημερών περίπου (ήπια χρήση κινητού 15 min)

-Σύνδεση μονο wifi περίπου 15min/day για mail

-Φωτογραφική επιπέδου Ν95

-Συδεσιμότητα usb (έστω micro), 3.5mm

-PDF viewer

-GPS

-Κόστος συσκευής μέχρι 400 ευρώ

Αυτό που με προβληματίζει είναι το κλειστό λειτουργικό και εξηγώ:

-Είναι σταθερό; καθε πότε γίνονται αναβαθμίσεις; τι applications μπορούμε να εγκαταστήσουμε;

-copy/paste έχει;

-Τι προγραμμα πλοήγησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Αυτά επιγραμματικά... ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

-Είναι σταθερό;

κατα βαση τα κλειστα λειτουργικα ειναι πολυ πιο σταθερα απο τα ανοιχτα

συγκεκριμενα στο Jet το λειτουργικο ειναι βραχος!

καθε πότε γίνονται αναβαθμίσεις;

απ'οσο ξερω δεν εχει βγει καμια αναβαθμιση εως τωρα.

αλλα τι να την κανεις? το κινητακι δεν εχει κατι που να χρηζει διορθωσης!!

τι applications μπορούμε να εγκαταστήσουμε;

java + route66 για το gps

-copy/paste έχει;

οχι

-Τι προγραμμα πλοήγησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

το route66 που το κατεβαζεις και το εγκαθιστας δωρεαν (πληρωνεις μονο αν θελεις φωνητικη πλοηγηση) και οτι κυκλοφορει σε java (wetravel, google maps κλπ)

Αυτά επιγραμματικά... ευχαριστώ

αυτα επιγραμματικα, παρακαλω :p

• The title was changed to Samsung S8000 Jet