Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για gps εκτος απο το route66 υπαρχει κάτι αλλο?To google maps ειναι πρόγραμμα πλοήγησης ή οχι?

Επίσης από που μπορω να το κατεβασω?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι και εγω αναμεσα στο jet και στο nokia 5800. Εχω και εγω μερικες ερωτησουλες να κανω:

1) Εχει κανενα προβλημα με την αποθηκευση επαφων; Τις βαζει σωστα αλφαβητικα;

2) Το Τ9 εχει ειπωθει οτι πασχει πολυ; Τοσο δηλ που να μην μπορεις να το χρησιμοποιησεις εστω και με συμβιβασμους; Υποστηριζει αναγνωριση γραφης; Δηλ μπορεις να γραψεις 3-4 λεξεις και αυτοματα να τις μετατρεψει ή θελει μια μια; To εικονικο πληκτρολογιο εχει και ελληνικα γραμματα; Μυνηματα χωραει μονο 300 αλλα μπορεις να τα σωζεις μετα σε φακελλο;

3) Με bluetooth συνδεεται ευκολα; Εχει καλη ακουστικη;

4) Οι φωτος και τα βιντεο του ειναι full screen? Τα γραμματα στις ταινιες ειναι ευαναγνωστα; Παιζει αρχεια avi χωρις καμια μετατροπη; Οταν το γυρνας οριζοντια αλλαζει η οθονη αυτοματα σε οριζοντια προβολη ειτε ειναι φωτο ειτε βιντεο;

5) Επειδη δεν καταλαβα καλα, εφαρμογες και παιχνιδια παιρνει ή οχι; Υποστηριζει java? Το μενου του και τα υπομενου ειναι στα ελληνικα;

6) η οθονη αφηνει δακτυλιες; ΣΕ χρωμα ερχεται μονο σε μαυρο και πισω ειναι καπως ιριδιζον;

Ξερω οτι ειναι σπαστικο ο καθενας να ρωταει οτι του κατεβει αλλα θα το εκτιμουσα πολυ να μου απαντουσατε σε αυτες τις ερωτησεις, γιατι εχω προθεσμια μεχρι την τριτη για να παρω την συσκευη...

1. κανενα προβλημα

2. δεν ειναι και τοσο τραγικο μαθαινει οσο γραφεις νεες λεξεις εχει και qwerty εικονικο πληκτρολογιο εγω αυτο χρησιμοποιω

3. ναι ολα τελεια ειδικα με Sony Ericsson bluetooth

4. ναι σε ολα θα χορτασεις ποιοτητα στην προβολη βιντεο και ηχου και χωρις μετατροπες δεν παιζει μονο flv mkv και πανω απο 720x480 βιντεο

5. παιρνει java και υπαρχουν παρα πολλα ακομα και 3d

6. ναι γεμιζει ευκολα οπως και το σωμα του κινητου για το χρωμα κυριως ερχεται σε πολυ σκουρο μπορντω σχεδον μαυρο ρωτα απο κει που θα το παρεις τι παιζει.

Παιδιά καλημέρα και από μένα. Σας έχει τύχει όταν υπάρχει δεύτερη γραμμή στην αναμονή να κάνει το τηλέφωνο reset????

Παιδιά καλημέρα και από μένα. Σας έχει τύχει όταν υπάρχει δεύτερη γραμμή στην αναμονή να κάνει το τηλέφωνο reset????

Πάντα όταν έχω 2η γραμμή..!!!..Ποτέ δεν μου έχει λειτουργήσει αυτό σωστά...!!

Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και το έδωσα για service... :(.... Ενώ το τηλέφωνο ήταν ανοικτό και λειτουργούσε κανονικά (άκουγα μουσική, με καλούσαν, μιλούσα κ.λπ) δεν ενεργοποιούταν η οθόνη..!!! Έκανα reset βγάζοντας την μπαταρία (αφού δεν έκλεινε με άλλο τρόπο) και όταν άνοιγε εμφάνιζε μόνο την οθόνη του pin για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετά πάλι χανόταν...:(...

Από το Γερμανό που το άφησα, μου είπαν πως επειδή θα πρέπει να πάει στα κεντρικά ίσως πάρει και 20-30 ημέρες.... :(..

Το χειρότερο είναι πως δεν έχω πρόσφατο back up των επαφών μου και μάλλον θα τις χάσω...!!!.. Όσο και να τους παρακάλεσα...δεν το βλέπω να ασχολούνται για να μου τις σώσουν... :( :(

:)

να ρωτήσω κάτι, χτες τραβούσα κάτι βιντεάκια και μετά τα έβαλα να τα δώ από τη συσκευή. Εκεί που παίζανε κανονικά ξάφνικά άρχισε να χάνεται ο ήχος (λες και κάποιος το χαμήλωνε) και από ένα σημείο και μετά έβλεπα μόνο εικόνα!!! Το έχει πάθει και κανένας άλλος αυτό? Πολύ περίεργο μου φάνηκε. Καμιά ιδέα????

καμιά ιδέα???

3GS BLACK 16GB MAMA EDITION.-

γεια σας κ απο μενα! σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω το jetακι αλλα κολλαω γι'αυτο το προβλημα με την δευτερη γραμμη, ειναι πολυ σημαντικο.

οσοι εχουν την συσκευη ας μας πουν αν το εχουν αντιμετωπισει κ αν υπαρχει τροπος να λυθει οριστικα. επισης εχει βγει καμμια αναβαθμιση γενικοτερα κ αν ναι προσθετει τπτ καλο η βελτιωνει κατι? καποια αλλα μειονεκτηματα π θα επρεπε να ξερω??

επισης εχει βγει καμμια αναβαθμιση γενικοτερα κ αν ναι προσθετει τπτ καλο η βελτιωνει κατι? καποια αλλα μειονεκτηματα π θα επρεπε να ξερω??

Από τη Samsung μου είπαν την Παρασκευή πως δεν έχει βγει καμμία αναβάθμιση καθώς το κινητό είναι ΠΟΛΥ καινούριο...λένε....!!!

:)

πηρα στο service της samsung κ τους ειπα οτι 1 ξαδερφος μ εχει το jet κ εχει το προβλημα με την δευτερη γραμμη. μ ειπαν οτι δεν ειναι φυσιολογικο κ δεν ξερουν τι μπορει να φταιει. ρωτησα κ ποσο το κρατανε κ μου ειπα 3 με 4 μερες, αναλογα το τι θα χρειαστει το κινητο υποθετω.

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις goldeneye. Εχουν μεινει ακομα οι εξης αναπαντητες:

1) Υποστηριζει αναγνωριση γραφης; Δηλ μπορεις να γραψεις 3-4 λεξεις και αυτοματα να τις μετατρεψει ή θελει μια μια; To εικονικο πληκτρολογιο εχει και ελληνικα γραμματα; Μυνηματα χωραει μονο 300 αλλα μπορεις να τα σωζεις μετα σε φακελλο;

2) Παιζει αρχεια avi χωρις καμια μετατροπη;

3) Το μενου του και τα υπομενου ειναι στα ελληνικα;

4) Που βρισκεται το service της samsung;

Πως γίνεται τα μηνύματα να αποθηκεύονται κατευθείαν στο τηλέφωνο κι όχι στην κάρτα?

Lionor:

Ολα τα μενου και υπομενου ειναι ελληνικοτατα

Στην Αθηνα service που το πηγα εγω εχει στην Πανεπιστημιου.Μπορεις να μπεις στο σαιτ τους και να δεις σε καθε πολη που εχει.

Φακελους για μηνυματα δημιουργεις κανονικα οσους θες

Πως γίνεται τα μηνύματα να αποθηκεύονται κατευθείαν στο τηλέφωνο κι όχι στην κάρτα?

Aν ξέρει κάποιος ας απαντήσει...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Μην χρησιμοποιείς greeklish. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, τα μηνύματα με greeklish διαγράφονται. Χρησιμοποίησε πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματά σου να είναι πιο ευανάγνωστα. Διάβασε και την σχετική ανακοίνωση:

-= Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish =-

Σε ευχαριστω πολυ france... Περιμενουμε εξελιξεις στο προβλημα σου...

Ακομα 2 αναπαντητες ερωτησεις που με ενδιαφερουν παρα πολυ: αν παιζει αρχεια avi και αν λειτουργει καλα το handwrite recognition, δηλ αν μπορεις να γραψεις 3-4 λεξεις ταυτοχρονα ή θελει μια μια και αν εχει ελληνικους χαρακτηρες στο εικονικο πληκτρολογιο

Μόλις το πήρα το τηλέφωνο...

Μου άλλαξαν την οθόνη!

Κι έχω ένα τηλέφωνο χωρίς φούσκα!!!!!

Μπραβο Frαnce!!!! Τελεια νεα....γρηγορα και σωστα...να σε ρωτησω κατι...απο που το πηρες? Ο λογος που σε ρωταω ειναι οτι βρηκα φιλη στη Vodafone και κοιταξε στα αρχεια του service-Samsung στη Θεσσαλονικη....εχουν πουληθει 37 κινητα S8000 και δεν εχει παει ουτε ενα με προβλημα (ειδε τα δελτια αποστολης στην Samsung!!!!). Μηπως τελικα ειναι παρτιδα καποιυ προμηθευτη???? Εσενα σου κανει restart με 2η γραμμη?

Μπραβο Frαnce!!!! Τελεια νεα....γρηγορα και σωστα...να σε ρωτησω κατι...απο που το πηρες? Ο λογος που σε ρωταω ειναι οτι βρηκα φιλη στη Vodafone και κοιταξε στα αρχεια του service-Samsung στη Θεσσαλονικη....εχουν πουληθει 37 κινητα S8000 και δεν εχει παει ουτε ενα με προβλημα (ειδε τα δελτια αποστολης στην Samsung!!!!). Μηπως τελικα ειναι παρτιδα καποιυ προμηθευτη???? Εσενα σου κανει restart με 2η γραμμη?

Το πήρα από vodafone και το πήγα για επισκευή οχι στη vf αλλά στην αντιπροσωπεια.

παιδια που ειναι η αντιπροσωπεια; και ποσο σας το κρατησαν;γιατι εμενα η φουσκα πιανει την μιση οθονη (αλλα δεν φαινεται οταν λειτουργει). επισης σας ενημερωσαν γιατι την αλλαξαν αν ειναι καποιου ειδους βλαβη η αν ειναι καποιο ελλατωμα κατασκευαστικο;

παιδια που ειναι η αντιπροσωπεια; και ποσο σας το κρατησαν;γιατι εμενα η φουσκα πιανει την μιση οθονη (αλλα δεν φαινεται οταν λειτουργει). επισης σας ενημερωσαν γιατι την αλλαξαν αν ειναι καποιου ειδους βλαβη η αν ειναι καποιο ελλατωμα κατασκευαστικο;

Eγώ πήγα στην Πανεπιστημίου 56 (νομίζω).

Το παρέδωσα την προηγούμενη Δευτέρα και το πήρα πίσω σήμερα.1 βδομάδα δηλ έκανε.

Δεν μου είπαν πως και γιατί,απλά στο δελτίο που μου έδωσαν έγραφε αντικατάσταση οθόνης.

Σε ευχαριστω πολυ france... Περιμενουμε εξελιξεις στο προβλημα σου...

Ακομα 2 αναπαντητες ερωτησεις που με ενδιαφερουν παρα πολυ: αν παιζει αρχεια avi και αν λειτουργει καλα το handwrite recognition, δηλ αν μπορεις να γραψεις 3-4 λεξεις ταυτοχρονα ή θελει μια μια και αν εχει ελληνικους χαρακτηρες στο εικονικο πληκτρολογιο

Handwrite recognition έχει και λειτουργεί κανονικότατα και στα ελληνικά. Ένα-ένα γράμμα γράφεις. Πως θα μπορούσες να γράψεις 3-4 λέξεις ταυτόχρονα? Δεν λειτουργεί έτσι η αναγνώριση γραφής!

Για .avi παίζει κανονικά ένα που δοκίμασα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Handwrite recognition έχει και λειτουργεί κανονικότατα και στα ελληνικά. Ένα-ένα γράμμα γράφεις. Πως θα μπορούσες να γράψεις 3-4 λέξεις ταυτόχρονα? Δεν λειτουργεί έτσι η αναγνώριση γραφής!

Για .avi παίζει κανονικά ένα που δοκίμασα.

Σε καποιο βιντεο μου φανηκε οτι ειδα να παιρνει κι ολοκληρη λεξη, αλλα οκ δεν παιρνω και ορκο. Αν παιρνει μονο ενα-ενα γραμμα μαλλον δεν λεει :) Τελευταια ερωτηση: τα εικονικο πληκτρολογιο εχει ελληνικους χαρακτηρες;

Σε ευχαριστω και εσενα. Σημερα κατεβαινω πλαισιο μηπως το χει να το δω κι απο κοντα και συντομα το κλεινω μαλλον. Εχω εταιρικη επιδοτηση 333 ευρω! :rolleyes:

Lionor:

Το εικονικό πληκτρολόγιο το βάζεις σε ό,τι γλώσσα θες.Εχει και επιλογή ελληνικών κανονικά και qwerty.

Καλημερα παιδια...Τελικα υπαρχει καποιος εκει εξω να μας πει πως αποθηκευονται τα sms κατευθειαν στο τηλεφωνο και οχι στην sim;

Γιατι αλλιως θα πρεπει για καθε sms που ερχεται να το επιλεγεις και μετα να το περνας στην μνημη του τηλεφωνου.

Helppppppp!!!!!!!!

Eγώ πήγα στην Πανεπιστημίου 56 (νομίζω).

Το παρέδωσα την προηγούμενη Δευτέρα και το πήρα πίσω σήμερα.1 βδομάδα δηλ έκανε.

Δεν μου είπαν πως και γιατί,απλά στο δελτίο που μου έδωσαν έγραφε αντικατάσταση οθόνης.

Απ΄οτι καταλαβαινω, εφοσον η αντιπροσωπεια δεχεται αντικατασταση οθονης χωρις σουξου μουξου μανταλακια(οπως κανουν τα καταστηματα)παει να πει οτι υπαρχει οντως προβλημα και οσοι το εχουν(αν τους ενοχλει)καλα θα κανουν να το δωσουν παραυτα για επισκευη. Κι ελπιζω στις νεες παρτιδες να μην εχουμε τετοια περιστατικα γιατι ειναι πολυ καλο τηλεφωνο και το εχω στα υποψηφια τους επομενους μηνες.

Λοιπον πηγα στο plaisio και το ειδα και 'επαιξα΄ αρκετα μαζι του. Μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Σιγουρα δεν ειναι τοσο ευκολη η ...μεταβαση απο τα πληκτρα σε οθονη αφης αλλα σιγουρα θα ειναι ξεχωριστη εμπειρια. Ισως στην αρχη χρειαστω πενακι, μεχρι να συνηθισω. France εχεις απολυτο δικιο για το nokia, η λεξη 'γκουμουτσα΄ ηρθε στο μυαλο μολις το ειδα και το πιασα στα χερια. Απορριφθηκε σχεδον αμεσως. Αντιθετα το jet εχει ωραιο design και πιστευω οτι γενικα αρεσει. Δεν μπορουσα να δω και πολλα πραγματα, αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι η οθονη γυρνουσε τρελλα απο οριζοντια σε καθετη τοποθετηση, ενω εγω την ειχα σταθερη. Δεν ξερω αν ειναι θεμα ρυθμισης η θεμα....bug. Οντως εχει αναγνωριση γραφης :) αλλα οσο την δοκιμασα δεν λεει πρακτικα και πολλα πραγματα :( Κατ' τα αλλα φαινεται να ειναι καλο κινητο και θα το παρω συντομα. Δεν μου αρεσε που στο ιντερνετ αλλες σελιδες τις ανοιγε και αλλες οχι....Αλλα να πω την αληθεια, προσωπικα δυσκολα θα αντεξω να...σερφαρω πανω απο 10-15 λεπτα (η οθονη ακομα και 3,1 ιντσων την θεωρω πολυ μικρη).

• The title was changed to Samsung S8000 Jet