ταξιδιωτης22 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 εγω παντως οπως και να γυρισω το τηλεφωνο,φουσκα δεν βλεπω.να εχει και να μην την βλεπω?μπορει.. το μονο "περιεργο" στην οθονη ειναι οταν παταω το off για να κλεισει το τηλεφωνο,λιγο πριν σβησει εντελως και για κλασματα δευτερολεπτου,φαινεται στο κλεισιμο της οθονη να κανει ενα διαγωνιο "ραγισμα". το εχει παρατηρεισει καποιος? μηπως να πας και να το δουν αυτο?ακομα κι αν δειχνει πως δεν εχει προβλημα οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 μηπως να πας και να το δουν αυτο?ακομα κι αν δειχνει πως δεν εχει προβλημα οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. δεν εχει παρατηρησει κανεις αλλος κατι παρομοιο? εαν οντως υπαρχει προβλημα ποιος πρεπει να το τσεκαρει? ποσες ημερες για δικαιωμα επιστροφης εχω απο το πλαισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 7 μέρες από την ημερομηνία αγοράς νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 7 μέρες από την ημερομηνία αγοράς νομίζω. χμμμμ....εχουν περασει... καντε εναν κοπο ρε παιδια και δειτε εαν στο κλεισιμο σας κανει κατι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 αφού το είπαμε αυτό, νομίζω σχεδόν όλα τα κινητά το χουν, αλλα anyway δεν είναι τίποτα ,το συζητήσαμε και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 αφού το είπαμε αυτό, νομίζω σχεδόν όλα τα κινητά το χουν, αλλα anyway δεν είναι τίποτα ,το συζητήσαμε και πριν. δες λιγο το μηνυμα 884. δεν μιλαω για την φουσκα. εκτος και εαν εχει αναφερθει παλι αυτο που λεω εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δες λιγο το μηνυμα 884. δεν μιλαω για την φουσκα. εκτος και εαν εχει αναφερθει παλι αυτο που λεω εγω.. ναι το έχουμε αναφέρει,αν πας λίγο πιο πίσω στις σελίδες. μιλάς για όταν κλείνει το κινητό,k το βλέπεις στο σκοτάδι.ένα μπλε σκούρο φως που αποφορτίζεται αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xenos_P Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Καλησπερα στην παρεα, πριν 4 μερες δυστυχως εχασα το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε απο αποψη ευκολιας,ποιοτητας και αξιοπιστιας.Ο λογος για το sharp 903sh. Mετα απο αρκετο διαβασμα εδω μεσα βρηκα το κινητο που μου ταιριαζει και δεν ειναι αλλο απο το S8000. Την Παρασκευη, πρωτα ο Θεος,θα το εχω στην κατοχη μου. Συγχαρητηρια για την ενημερωση που προσφερετε απλοχερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 ναι το έχουμε αναφέρει,αν πας λίγο πιο πίσω στις σελίδες. μιλάς για όταν κλείνει το κινητό,k το βλέπεις στο σκοτάδι.ένα μπλε σκούρο φως που αποφορτίζεται αμέσως. ναι φιλε-ακριβως αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_XLR8 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 εγω παντως οπως και να γυρισω το τηλεφωνο,φουσκα δεν βλεπω.να εχει και να μην την βλεπω?μπορει.. το μονο "περιεργο" στην οθονη ειναι οταν παταω το off για να κλεισει το τηλεφωνο,λιγο πριν σβησει εντελως και για κλασματα δευτερολεπτου,φαινεται στο κλεισιμο της οθονη να κανει ενα διαγωνιο "ραγισμα". το εχει παρατηρεισει καποιος? Πήρα το κινητό στα χέρια μου την Παρασκευή και το παρατήρησα κι εγώ. Στο κλείσιμο μόνο εμφανίζεται αυτό... ωστόσο δε νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα. Λογικά να το πάρουμε, εάν υπήρχε πρόβλημα στην οθόνη θα φαινόταν κατά τη χρήση, ειδικά όταν έχουμε ενεργοποιημένο το εφέ που είναι σα να γυρνάει σελίδα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι το περίεργο ή ύποπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Επισκεύτηκα σήμερα ένα κατάστημα πλαισίου και είδα οτι το καλώδιο tv-out της samsung έχει 18 ευρά! Φυσικά και δεν το πήρα και γυρνόντας πέρασα απο ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και πήρα ένα ίδιο καλώδιο με 1,25 ευρώ!!! :p Αυτό που χρειάστηκε για να δέιξει εικόνα ήταν να συνδέσω ανάποδα το κίτρινο με το άσπρο jack το οποίο δεν ξέρω αν είναι κατασκευαστήκο λάθος του καλώδιου ή η διαφορά του με αυτό της samsung αλλά σίγουρα άξιζε τα 1,25!:lol: Βλέπεις ταινία άνετα ακόμα και σε CRT τηλεώραση όπως και τα video που τραβάει το κινητο, αλλά ακόμα δεν έχω βρεί αν μπορεί να κάνει προβολή και φωτογραφίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Επισκεύτηκα σήμερα ένα κατάστημα πλαισίου και είδα οτι το καλώδιο tv-out της samsung έχει 18 ευρά! Φυσικά και δεν το πήρα και γυρνόντας πέρασα απο ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και πήρα ένα ίδιο καλώδιο με 1,25 ευρώ!!! :p Αυτό που χρειάστηκε για να δέιξει εικόνα ήταν να συνδέσω ανάποδα το κίτρινο με το άσπρο jack το οποίο δεν ξέρω αν είναι κατασκευαστήκο λάθος του καλώδιου ή η διαφορά του με αυτό της samsung αλλά σίγουρα άξιζε τα 1,25!:lol: Βλέπεις ταινία άνετα ακόμα και σε CRT τηλεώραση όπως και τα video που τραβάει το κινητο, αλλά ακόμα δεν έχω βρεί αν μπορεί να κάνει προβολή και φωτογραφίες... μου εχει μεινει απο το n95 το αντιστοιχο καλωδιο.κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 μου εχει μεινει απο το n95 το αντιστοιχο καλωδιο.κανει? Η λογική λέει οτι κάνει. Ίδια καλώδια είναι. Απλά αν δέν δουλέψει δοκίμασε και την εναλλαγή των καλωδίων στις υποδοχές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 απο ποιο μαγαζι αν επιτρεπεται; καλη φαση ειδικα σε καμμια εξοχη να το συνδεσεις και να αραξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 απο ποιο μαγαζι αν επιτρεπεται; καλη φαση ειδικα σε καμμια εξοχη να το συνδεσεις και να αραξεις. Το αγόρασα απο το technika στην Ν.Ιωνία το οποίο είναι ενα μικρό μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη οπότε φαντάζομαι σε ενα οποιοδήποτε τέτοιο κατάστημα μπορεί να βρεθεί ενα τέτοιο καλώδιο. Εμένα με σώνει σε ορισμένες περιπτώσεις που χρειαζόταν να πέρνω μαζί μου ένα dvd player για να δώ μια ταινία στην εξοχή. Τώρα που βεβαιώθηκα οτι δουλέυει στα πλάνα είναι να πάρω και ένα ανταπτοράκι για μετατροπή σε scart! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω, οποιον εχει αγορασει το κινητακι απο εξωτερικο, αν αξιζει τον κοπο και τα ευρω. Σκεφτομαι να το παρω με 280 ευρω απο ebay αγγλιας και θα ηθελα να ρωτησω τι προβληματα μπορει να προκυψουν, δεδομενου οτι το κινητο αναφερεται ως ξεκλειδωτο. Π.χ. με τον φορτιστη θα εχω προβλημα αν ειναι για αγγλια μιας και εκει ειχαν αλλες πριζες απο οσο θυμαμαι? Μετα θα ειναι ευκολο να του περασω μονος μου ελληνικα? Με την εγγυηση ειναι ρισκο ? Σκεφτομουν τη συγκεκριμμενη αγορα ωστε να κανω συμβολαιο στην cosmote με εκπτωση αντι επιδοτησης. Πιστευετε οτι αυτη η κινηση αξιζει συνολικα ή να παω να το παρω απο ενα καταστημα εδω να τελειωνω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Πήρα το κινητό στα χέρια μου την Παρασκευή και το παρατήρησα κι εγώ. Στο κλείσιμο μόνο εμφανίζεται αυτό... ωστόσο δε νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα. Λογικά να το πάρουμε, εάν υπήρχε πρόβλημα στην οθόνη θα φαινόταν κατά τη χρήση, ειδικά όταν έχουμε ενεργοποιημένο το εφέ που είναι σα να γυρνάει σελίδα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι το περίεργο ή ύποπτο. + εμενα το ιδιο... δεν νομιζω να ειναι τπτ σημαντικο... Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω, οποιον εχει αγορασει το κινητακι απο εξωτερικο, αν αξιζει τον κοπο και τα ευρω. Σκεφτομαι να το παρω με 280 ευρω απο ebay αγγλιας και θα ηθελα να ρωτησω τι προβληματα μπορει να προκυψουν, δεδομενου οτι το κινητο αναφερεται ως ξεκλειδωτο. Π.χ. με τον φορτιστη θα εχω προβλημα αν ειναι για αγγλια μιας και εκει ειχαν αλλες πριζες απο οσο θυμαμαι? Μετα θα ειναι ευκολο να του περασω μονος μου ελληνικα? Με την εγγυηση ειναι ρισκο ? Σκεφτομουν τη συγκεκριμμενη αγορα ωστε να κανω συμβολαιο στην cosmote με εκπτωση αντι επιδοτησης. Πιστευετε οτι αυτη η κινηση αξιζει συνολικα ή να παω να το παρω απο ενα καταστημα εδω να τελειωνω? Ευχαριστω Για την πριζα μονο εναν ανταπτορα 1-1,20 ευρω περιπου ...αλλα καλυτερα πανε απο Ελλαδισταν ... να σαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peroukas6 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Καλησπερα και απο μενα! Εχω δυο αποριες! 1) Πως μπορω να περασω το Ebuddy ή καποιο αλλο προγραμμα στο κινητο???? 2)Πως θα μπορουσα να συγχρονισω το λογαριασμο μου της Hotmail στο Jetaki??? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Εχω τις εξής απορίες: 1) Εχει μετρητη μηνυματων και δεδομενων? 2) Πως στο καλο λειτουργεί το motion gate?Πως μπορω να εχω πχ ανοιχτο το ραδιο και να κλεινει με χτυπηματα? 3)Πως να κανω ωστε να μην υπαρχει ηχος στα πληκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Εχω τις εξής απορίες: 1) Εχει μετρητη μηνυματων και δεδομενων? 2) Πως στο καλο λειτουργεί το motion gate?Πως μπορω να εχω πχ ανοιχτο το ραδιο και να κλεινει με χτυπηματα? 3)Πως να κανω ωστε να μην υπαρχει ηχος στα πληκτρα? 1) Ναι 2) Λειτουργει οταν πατησεις παρατεταμενα το κουμπι του κυβου για να διαλεξεις δεξια η αριστερα , οταν βλεπεις φωτογραφιες γερνοντας το κινητο δεξια κ αριστερα αλλαζει φωτο ( αυτα εχω βρει ) 3) Πατωντας το κουμπι της εντασης στο κεντρικο μενου αλλαζεις την ενταση αλλα και την δονηση οταν πατας τα πληκτρα Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τον μετρητηή μυνυμάτων τον βρήκα,ο μετρητής δεδομένων? Λέει ότι με το motion gate μπορείς να κλείσεις το ραδιόφωνο με ένα χτύπημα,να βγεις απο εφαρμογή.Πως γίνονται αυτά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τον μετρητηή μυνυμάτων τον βρήκα,ο μετρητής δεδομένων? Λέει ότι με το motion gate μπορείς να κλείσεις το ραδιόφωνο με ένα χτύπημα,να βγεις απο εφαρμογή.Πως γίνονται αυτά??? Για να δεις τους μετρητες απο το κεντρικο μενου πατα το αριστερο κουμπι ( για να απαντησεις σε κληση ) και σε παει στο αρχειο κλησεων . Κάτω δεξια εχει διαχειρηση κλήσεων , πατα το και θα σου βγαλει ολους τους μετρητες . Για το αλλο δεν ξερω Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τον μετρητηή μυνυμάτων τον βρήκα,ο μετρητής δεδομένων? Λέει ότι με το motion gate μπορείς να κλείσεις το ραδιόφωνο με ένα χτύπημα,να βγεις απο εφαρμογή.Πως γίνονται αυτά??? Στο motion gate μπορείς να έχεις μέχρι 2 εφαρμογές επιλέγοντας από κάμερα, μουσική, ράδιο, ταχεία κλήση ενός αριθμού, παιχνίδι κίνησης. Επιλέγεις ποιές εφαρμογές θές απο το menu- ρυθμίσεις- ρυθμίσεις κίνησης- motion gate- και πατάς πάνω στον κύβο στην πλευρά που θέλεις να βάλεις την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 παιδια,ξερει κανεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του s8000 jet και του s8000 ABSOLUT BLACK 3G που ειναι στο side του e-shop σημερα?προφανως ειναι το ιδιο,μηπως εχει σχεση με το πισω καλυμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Εγω χτες το πηρα απο vodafone,το κουτί του λέει samsung jet αλλά όταν το ανοίγω μου βγάζει samsung 3g.Οπότε μαλλον ειναι το ιδιο.Απλα αναφερεται στο χρωμα Όποιος γνωρίζει θέλω να με βοηθήσει σχετικά με το πως δουλευει το motion gate και οι κινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts