m_name_is_george Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 πραγματικα πολυ ομορφο και πληρες το κινητακι :) θα μπορουσε καποιος που το απεκτησε να μας πει εντυπωσεις απο το gps του?? εχει καποιο προγραμμα ή θα χρειαστει να περαστει καποιο απο εμας? και αν πρεπει να περαστει θα ειναι καποιο απο τα γνωστα (garmin κλπ) ή καποιο που τρεχει σε java? ευχαριστω :) Και εγω για αυτο το γ******ο gps ειμαι σε διλλημα... Υπαρχουν δωρεαν εφαρμογες? Ειναι εγκατεστημενες ήδη ή πρεπει να βαλουμε εμεις? Φιλε Portman μονο εσύ μπορεις να μας πεις! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Πέρα από την αποτελεσματικότητα του GPS φίλε, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις την γνώμη σου για το video και τις φωτό που τραβάει το κινητάκι... είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο S8300 που έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ video και φωτό... είναι το καλλίτερο σε αυτόν τον τομέα και θα ήθελα -αν είναι δυνατόν- να μας πεις την προσωπική σου γνώμη από την ενασχόλησή σου με το S8000... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Τριτη είναι σημερα!Και πρωι! Περιμενουμε review απο τον φιλο Portman Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 πολυ καλημερα σε ολους... σκεφτηκα αντι για review να αφησω εσας να ρωτησετε οτι θελετε, το κινητο ειναι πανεμορφο οντως πραγματικα γρηγορο με ΑΠΛΑ κορυφαια οθονη (τα χρωματα και η ζωντανια τους δεν υπαρχουν!) καμερα και το βιντεο ειναι σε πολυ καλα επιπεδα οποιος θελει το στελνω sample με mail. το μονο αγκαθι ειναι οντως το gps :( σε σημειο που πιστευω οτι ισως εχει προβλημα!!! ηθελα σε αυτο το σημειο να ρωτησω και εσας... το gps δουλευει μονο με gprs??? εχει μεσα μια επιλογη που λεει περιηγηση και μολις το παταω μου βγαζει "λειπει ενα η περισσοτερα αρχεια του λογισμικο. εγκαταστηστε ξανα την εφαρμογη χρησιμοποιωντας το λογισμικο που περιεχεται στο cd/dvd" να πω επισης πως ουτε το geotagging μου δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Όχι! Δεν ηθελα να ακουσω αυτο τώρα...Αν και στο δικο σου οπως μας το λες μου φενεται προβλημα λογισμικου και όχι γενικο.Για πηγαινε το πισω να το ψαξουν λιγο Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 λοιπον μολις μιλησα με samsung... ενας παρα πολυ ευγενικος τυπος με διαβεβαιωσε πως το κινητο δεν εχει καποια προεγκατεστημενη εφαρμογη για gps (οπως γινεται στο εξωτερικο με το route66) και ετσι αναγκαστηκα ανοιξεις το google maps (αν πχ θελεις να βρεις που βρισκεσαι η τελος παντων να εχεις ενα χαρτη) μπαινει αυτοματα το gprs για να βρει το στιγμα σου και ετσι συνδεεσαι... οσο αφορα στο geotagging πρεπει να το κινητο να συνδεθει με αρκετους δορυφορους (απ'οτι μου ειπε) κατι που το δικο μου μεχρι στιγμης δεν το εχει καταφερει... αυτααααααααααααααα κατα τ'αλλα ομως το τηλεφωνο τα σπαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Σου έστειλα pm με την ηλεκτρονική διεύθυνσή μου φίλε! Αν σου είναι εύκολο στείλε sample με video και φωτό!! THANX!! Όσο για gps παίδες, κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν.... τελικά κατέληξα οτι κανένα κινητό δεν θα με ικανοποιήσει και πήγα και πήρα αυτόνομο PNA... και είμαι κατευχαριστημένος.... χωρίς να δώσω μια περιουσία... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 φιλε portman καλυτερα αν σου ηταν ευκολο να ανεβασεις καπου τα samples να δωσεις ενα λινκ εδω ωστε να μην στελνεις σε εναν-εναν email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 δυστυχως δεν εχω καποιο χωρο για upload εχετε να προτεινεται κατι ευκολο και γρηγορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 mediafire.com ή zippyshare.com :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 mediafire.com ή zippyshare.com :) Δεν καταλαβα τι ειναι αυτα... Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 εκει μπορεις να ανεβασεις free αυτα που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 A!Συγγνωμη!Δεν ηξερα ότι επειδη ελειψα 5 λεπτα απο αυτο το χωρο ειπατε για τοσα πραγματα..Δεν τα διαβασα! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 http://www.mediafire.com/?sharekey=c81af1b9a5830430d8f14848abf485ddef3e24121d94c9f75be6ba49b5870170 παιδες εδω ειναι... ευχαριστω πολυ για το mediafire δεν το ηξερα καν... θα ανεβασω κι αλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 ευχαριστούμε φίλε για το link... πάω να το τσεκάρω τώρα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Εγω παντως παιδια που το ειδα απο κοντα το κινητο...Εμεινα αναυδος! Αρκετα ολοκληρωμενο! Σε σχεση με τον ανταγωνισμο μιλωντας παντα.. Κ μαλιστα η τιμη του πολυ καλη για αυτα που προσφερει το κινητο! Πες μας μονο ρε φιλε εσυ που το απεκτησες ποσο σου κραταει η μπαταρια... κ οσο αναφορα την μουσικη με ακουστικα... ειναι καλο? Υποστηριζει 5.1 chanel ηχο γιαυτο σε ρωταω..Πρεπει να ειναι καλο!! Μαλλον θα το αγορασω κ θελω να μαθω οσα περισσοτερα μπορω πριν το κανω.. Επισης θελω να μας πεις αν παρατηρησες οποιαδηποτε κολληματα - bugs στο κινητο οσο το εχεις... Ευχαριστω! Παράθεση Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 λοιπον μολις μιλησα με samsung... ενας παρα πολυ ευγενικος τυπος με διαβεβαιωσε πως το κινητο δεν εχει καποια προεγκατεστημενη εφαρμογη για gps (οπως γινεται στο εξωτερικο με το route66) και ετσι αναγκαστηκα ανοιξεις το google maps (αν πχ θελεις να βρεις που βρισκεσαι η τελος παντων να εχεις ενα χαρτη) μπαινει αυτοματα το gprs για να βρει το στιγμα σου και ετσι συνδεεσαι... οσο αφορα στο geotagging πρεπει να το κινητο να συνδεθει με αρκετους δορυφορους (απ'οτι μου ειπε) κατι που το δικο μου μεχρι στιγμης δεν το εχει καταφερει. Αυτό που σου είπε είναι λάθος. ΑΝ η συσκευή έχει εσωτερικό δέκτη gps, δεν χρειάζεται ούτε σύνδεση μέσω gprs ούτε τίποτα. Απλά, μόλις βρει την θέση σου, σου δείχνει τις συντεταγμένες. Το αν θα σου δείξει σε ποιον δρόμο είσαι, εξαρτάται από το πρόγραμμα πλοήγησης και τον χάρτη που υπάρχει φορτωμένος. ΑΝ δεν έχει κάποιον χάρτη, σου δείχνει το κενό. Τώρα, αυτό που σου είπε για το google maps, έχει ως εξής. Υπάρχει μέσα στην εφαρμογή δυνατότητα να σου δείχνει που είσαι χρησιμοποιώντας το σήμα σου και σου παρουσιάζει τα δεδομένα όντας συνδεδεμένο μέσω gprs. Αυτό όμως γίνεται ακόμα και αν η συσκευή δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη gps (πχ στο Ν73 μπορούσα να προσδιορίσωπου είμαι). Και, καταλήγουμε: Εφόσον η συσκευή έχει ενσωματωμένο δέκτη, θα έπρεπε να μπορεί να βρει την θέση σου, ακόμα και αν δεν υπάρχει μέσα κανένα πρόγραμμα πλοήγησης. Αν αυτό, δεν είναι εφικτό, τότε είναι απλά απαράδεκτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Τι να πει κανεις για αυτο το κινητο(πανευτυχης κατοχος απο σημερα) πανεμορφο η οποιο απιστευτη καθαρη οθονη που εχω δει σε κινητο με τελεια ευκρινεια και φωτεινοτητα, απιστευτα καθαρες φωτογραφιες (το δοκιμασα ημερα) σε εξωτερικο χωρο και σε εσωτερικο ειναι τελειες, πολυ δυνατη και καθαρη αναπαραγωγη μουσικης ,απιστευτη ταχυτητα ιντερνετ,και τελεια αποκριση της αφης στην οθονη μου φιανεται πιο γρηγορη και απο το ιphone και ολα τα λεφτα οι κινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 από τα samples που είδα, υστερεί σε video σε σχέση με το S8300... :( άντε πάλι αδιέξοδο.... αυτό με λίγο χειρότερο video, ή το S8300 με πολύ καλό video και φωτό αλλά πολύ αργό... ε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 το βιντεο ειναι αρκετα καλο κατα τη γνωμη μου, οι φωτος δε με ενθουσιασαν ισως και να εχει να κανει γιατι εχω το renoir που βγαζει πολυ καλες :p το θεμα με το gps ειναι πολυ μεγαλο... το ιδιο προβλημα εχουμε και με το renoir: gps onboard, αλλα δεν υπαρχει εφαμογη για να δουλεψει η καλυτερη εως τωρα λυση ειναι το wetravel που τρεχει σε java, αλλα ειναι σε πολυ πρωτολεια μορφη και δεν εχει καλους χαρτες - καμια σχεση με garmin κλπ :( αυτο που ειπε ο φιλος για το google maps, δουλευει κανονικα με το gps εχει πληρεις χαρτες (κατευθειαν απο το google), εχει πληρη πλοηγηση αλλα δεν παιζει offline δηλαδη για να φορτωσει χαρτες θελει internet ειτε μεσω wifi οταν εισαι σπιτι σου, ειτε μεσω gprs οταν εισαι στο δρομο :O αυτο που ειπε ο portman για το προεγκατεστημενο route66 στις συσκευες εξωτερικου ισχυει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 το route 66 βρισκεται εδω http://www.66.com/samsung/index.php?cid=UK&act=2&cat=2&scat=1. επισης παιζει και σε πολλα τορρεντ αλλα δεν ξερω τι παιζει με χαρτες. εδω λενε οτι παιζει κανονικα http://forum.vodafone.co.uk/index.php?showtopic=28363&st=40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Oχι οτι με καιει κ πολυ το gps αλλα αργα η γρηγορα θα βρεθει καποια λυση που θα παει..... Το θεμα ειναι οτι σε λιγες ημερες παω να το αγορασω κ δεν εχω ακουσει μεχρι στιγμης κατι σοβαρο οσο αναφορα ατελειες η bugs σε αυτο το τηλεφωνο... Αν μαθει κανεις οτιδηποτε...ξερετε ασφαλως που να το γραψετε πρωτα... :) Παράθεση Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 ας ειναι καλα το κλειστο λογισμικο... δεν κολλαει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ας ειναι καλα το κλειστο λογισμικο... δεν κολλαει τιποτα Κοιταξε συμφωνω με αυτο που λες αλλα πριν δω το jet πηγαινα για το Lg arena με το οποιο ξενερωσα ακουγοντας καθε μερα για διαφορετικα bugs...Κ εκεινο κλειστο λογισμικο εχει αλλα... :worry: Γιαυτο ρωταω καθημερινα κ ψαχνομαι με το jet για να μαθω το οποιοδηποτε κολλημα που μπορει να εχει συναντηθει ετσι ωστε να μην πιαστω αδιαβαστος! Αλλωστε τοσα λεφτα δινουμε...γιατι να τρεχουμε ? "Οφειλουν" να ειναι αψογα τετοιου ειδους τηλεφωνα κατα την γνωμη μου. Παράθεση Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 τελικα χθες και μετα απο περιπου 2 λεπτα σε τελειως εξωτερικο χωρο το κινητο εδωσε κανονικα στιγμα... αφου πρωτα συνδεθηκε με 6 δορυφορους! μην κολλατε αυτο δεν σημαινει οτι ειχα πλοηγηση... απλα το gps δουλευει (που φοβομουν οτι εχει προβλημα) το θεμα ειναι 99% σιγουρο πλεον, το κινητο εχει gps αλλα καμια εφαρμογη για πλοηγηση... (ισως στο μελλον δουμε κατι...) οσο αφορα στο google maps τελικα ισχυει οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αναφερει ο φιλος kakofonixx κατα τα αλλα του εχω πιει το αιμα και μεχρι στιγμης, ειμαι πολυ ικανοποιημενος... (η μπαταρια στην πρωτη φορτιση με το αναμενομενο λιωσιμο φυσικα κρατησε 2 μερες και κατι ψηλα...) το τηλεφωνο δεν εχει ιδεα τι σημαινουν κολληματα η bugs... δοκιμασα και multitasking :) ο task manager δεν γινεται πιο ευχρηστος! οσο για το φιλο Ennous που ρωτησε s8300 η s8000 προσωπικα δεν τα συγκρινω καν, και το λεω οχι μονο απο εξωτερικη εμφανιση (υποκειμενικο τελειως) αλλα επειδη δουλεψα λιγο το s8300 να πω οτι δεν εχει σχεση ουτε στο touch ουτε στην ταχυτητα, και ολα αυτα και αλλα πολλα τα προτιμω απο 3ΜΡ επιπλεον στη φωτογραφικη. κατι τελευταιο η ηχος του για samsung ειναι πραγματικα παρα πολυ καλος, αναφερομαι οχι μονο στο ακουστικο του αλλα και στο μεγαφωνακι... το τελευταιο samsung που ειχα ηταν το U900 soul οποτε με αυτο κανω συγκριση ειμαι εδω για ερωτησεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts