kospilot1 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Εννοεις τον τροπο που γινεσαι dev και πληρωνεις?? Αν οχι ποιον? ψαξε στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μου βγηκαν τα ματια... 30 σελιδες σερι... Λοιπον κατι διευκρινησεις θα ηθελα, εχω iphone 3g voda "μαμα" 1. Αμα πληρωσω τα 10$ για να κατεβασω το UDID και βαλω την 3,0 μετα επανερχομαι ευκολα στην 2,2,1?? 2. Κατι εγραφε στην σελιδα οτι παιζει να αχρηστευθει το κινητο, ισχυει? Υπαρχει οποισδηποτε κινδυνος???? 3.Σαν απλα βηματα αφου εχεις σκασει τα 10$ και χωρις jailbreak/quickpwn κτλ. μπορει καποιος να πει τι κανεις και πως επανερχεσαι? Κουρασα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 καλη σου μερα! ενα ενα 1.εννοειται οτι κανεις ο,τι θελεις 2.εγω δεν νομιζω να υπαρχει κινδυνος αφου ειναι ελληνικο... 3.για να επανελθεις μπορεις μου φαινεται με DFU και restore. μην φοβασαι αφου εχεις ελληνικο Βοντα εισαι οκ! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 εχω ελληνικο απο voda κ εχτες εκανα αναβαθμιση στην 3...ουτε πληρωσα ουτε τπτ...κατεβασα κανονικα το update το περασα στο κινητο κ πριν κανω ενεργοποιηση με το itunes με ενα προγραμμα αλλαξα εικονικα το νουμερο της αναβαθμισης εκανα κανονικα ενεργοποιηση κ ξανα γυρισα στην 3 κ δουλευουν ολα μια χαρα...αν θελετε σας παραθετω τις οδηγιες που εκανα χωρις πληρωμη για να τα κανετε κ εσεις...τα βρηκα απο ενα ελληνικο forum...απλα δεν ξερω αν επιτρεπεται το copy paste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 αχ ναι, αν μπορείς καν'τα... Επιτρέπεται το c/p.... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Όχι ακριβώς... Εάν έχεις την καλή διάθεση μπορείς να φτιάξεις έναν δικό σου οδηγό και μάλιστα μπορούμε να τον μεταφέρουμε στην ενότητα guides για να είναι προσβάσιμος από όλους. Διαφορετικά, δώσε απλά το link για τον πρωτότυπο οδηγό που χρησιμοποίησες και όσοι ενδιαφέρονται θα τον διαβάσουν από την σελίδα όπου είναι δημοσιευμένος. Μόνο πρόσεξε το link που θα δώσεις να μην περιλαμβάνει εκτός από τον οδηγό και παράνομο περιεχόμενο. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μήπως τυχαίνει να έχει καταφέρει κανείς να δουλέψουν τα mms και το tethering ? Εχω πειράξει το carrier bundle και τα βλέπω αλλά ενω δείχνει οτι στέλνει mms κολλάει στο 98% της αποστολής.. :( ( ρυθμίσεις Wind ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ UPGRADE ΣΕ FIRMWARE 3.0 beta 3 ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ACTIVATION AΠΟ ΤΟ ITUNES ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ: 1. TO FIRMWARE ΣΕ ΜΟΡΦΗ .ipsw , WINSCP, IUTILITIES, CYBERDUCK (ΓΙΑ OSX), wifi σύνδεση, itunes, QuickPWN για την 3.0 beta 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FIRMWARE ΑΠΟ ΤΟ ITUNES ME alt + Restore. 3. JAILBRAKE χρησιμοποιώντας το σωστό QuickPWN και επιλεγωντας μονο το icy...προσοχη οχι κ το activate (μόνο για windows) 4. Με τη βοήθεια του iutilities αλλάζουμε την έκδοση του firmware σε κάτι πριν την 3.0 (π.χ. 2.1 ή 2.2.1) (Αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε το βήμα αυτό αν δεν έχουμε DEV account στην Apple) 5. Kάνουμε ACTIVATE τη συσκευή από το itunes 6. Χρησιμοποιώντας το ICY και αφου ενημερώσουμε τα repos, εγκαθιστούμε το OPENSSH. (Για να μπορούμε αργότερα να συνδεθούμε μέσω SSH) 7. Aλλάζουμε πάλι την έκδοση του λειτουργικού σε 3.0 με τη βοήθεια του iutililites ή μέσω SSH αφού αλλάξουμε χειροκίνητα το αρχείο /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist 8. Κατεβάζουμε ένα δωρεάν πρόγραμμα από το Αpplestore 9. Τώρα δοκιμάστε να περάσετε από το itunes τις εφαρμογές σας. Αν για κάποιο λόγο έχετε πρόβλημα με τα Drms, εγκαταστήστε το "πειραγμένο" installd στον φάκελο /usr/libexec 10. Σε όλα τα παραπάνω βήματα, συνήθως χρειάζεται μια επανεκκίνηση για να πάμε στο επόμενο. 11. Είστε έτοιμοι να κάνετe Sync όλες τις εφαρμογές σας από το itunes. Προγράμματα που απλά δεν δουλεύουν ακόμα : Cydia, Installer, WinterBoard, mobile finder, Gold Miner, irealSms, videorecorder3g, SBsettings, TIPS 1. Για να βάλετε τα γραφικά σύμβολα της Cosmote , μέσω SSH τοποθετήστε στον φάκελο /private/var/mobile/Library/Carrier Bundles τα δύο .png της εταιρίας. 2. Για να έχετε και ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας στο status bar, τοποθετήστε το αρχείο Μ68AP.plist στον φάκελο /System/Library/CoreServices/Springboard.app/ Aυτα ακολουθησα εγω κ ειναι jet το iphone μου... ενα ευχαριστω στον ''swtos'' που πρωτοεγγραψε τον βοηθο (Αν κρινετε οτι ειναι σωστο ας μεταφερθει στο guides) ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ: http://rapidshare.com/files/226827922/iPhone_firmware_v3.0_beta_3_Full_package.part1.rar http://rapidshare.com/files/226835022/iPhone_firmware_v3.0_beta_3_Full_package.part2.rar http://rapidshare.com/files/226838949/iPhone_firmware_v3.0_beta_3_Full_package.part3.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ωραίο το tut σου φίλε kagg. Απλά να αναφέρω βέβαια ότι το αρχείο ipsw τις 3.0 beta 3 είναι για iPhone 3G, οπότε προσοχή σε όσους ακολουθήσουν τη διαδικασία. Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngaita Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 εχω την εξης απορια ενω εχω 3 beta 3 με dev στα μηνυματα δεν μου εμφανιζει την επιλογη για τα mms το κοιταξα κ απο τις ρυθμισης αλλα τιποτα το εχει κανει αυτο κανενος γνωριζω οτι δεν δουλευουν τα mms αλλα γιατι δεν εχει την επιλογη? Παράθεση NGAITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 εχω την εξης απορια ενω εχω 3 beta 3 με dev στα μηνυματα δεν μου εμφανιζει την επιλογη για τα mms το κοιταξα κ απο τις ρυθμισης αλλα τιποτα το εχει κανει αυτο κανενος γνωριζω οτι δεν δουλευουν τα mms αλλα γιατι δεν εχει την επιλογη? Αν εψαχνες λιγο καλυτερα θα καταλαβαινες οτι προς το παρον τα mms δεν δουλευουν!Καποια παιδια απο δω προσπαθουν να τα κανουν να δουλεψουν αλλα απ'οτι καταλαβα,υπαρχουν αρκετες δυσκολιες:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Νομίζω βρήκα κάτι που θα σας αρέσει... http://www.theiphoneblog.com/2009/04/28/iphone-30-beta-4-developers/ Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Νομίζω βρήκα κάτι που θα σας αρέσει... http://www.theiphoneblog.com/2009/04/28/iphone-30-beta-4-developers/ Δεν ξέρω κατα πόσο θα μας αρέσει αυτό...γιατί μαζί με το iPhone OS 3.0 Beta 4 βγαίνει και το iTunes 8.2 Pre-Release για τους Developers και ειναι intergrated αυτά τα δύο με ανησυχητικό τρόπο... Στο engadget λένε "On the iTunes 8.2 side of things, we noticed that we were explicitly warned that the app would verify that our phone was activated for use with the beta firmware". Μήπως βρήκαν κάποιον τρόπο να απαγορεύουν στις jailbroken συσκευές από το να συνδεθούν με το itunes, και το εφαρμόζουν τώρα σε beta στάδιο για τους μη-devs? (Προσωπική μου απορία έτσι! Μην αρχίσετε να φωνάζεται ότι κινδυνολογώ χωρίς λόγο...:p) Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngaita Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Αν εψαχνες λιγο καλυτερα θα καταλαβαινες οτι προς το παρον τα mms δεν δουλευουν!Καποια παιδια απο δω προσπαθουν να τα κανουν να δουλεψουν αλλα απ'οτι καταλαβα,υπαρχουν αρκετες δυσκολιες:) Ναι το καταλαβενω αυτο αλλα εχει την επιλογει στα sms εμενα γιατι δεν την εχει δεν εχω καταλαβει? Παράθεση NGAITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Μη ξεχνάς πως είναι beta το λειτουργικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 εχω την εξης απορια ενω εχω 3 beta 3 με dev στα μηνυματα δεν μου εμφανιζει την επιλογη για τα mms το κοιταξα κ απο τις ρυθμισης αλλα τιποτα το εχει κανει αυτο κανενος γνωριζω οτι δεν δουλευουν τα mms αλλα γιατι δεν εχει την επιλογη? η επιλογη για mms υπαρχει κανονικα στην 3 beta μεσα στισ ρυθμισεις στα μηνυματα λεει μηνυματα mms κ εκει αν θες ενεργοποιεις η απενεργοποιεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ναι το καταλαβενω αυτο αλλα εχει την επιλογει στα sms εμενα γιατι δεν την εχει δεν εχω καταλαβει? Διότι δεν βλέπει ρυθμίσεις mms. Το πεδίο mms εμφανίζεται μόνο άμα δει το τηλ τις ρυθμίσεις. Για να δει τις ρυθμίσεις θα πρέπει να έχεις το .ipcc αρχείο με τα Settings και να το περάσεις στην συσκευή σου μέσω itunes. pc: Shift + Update > επιλογή για να βλέπεις .ipcc αρχεία > αφού βρεις το αρχείο κάνεις το update και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Διότι δεν βλέπει ρυθμίσεις mms. Το πεδίο mms εμφανίζεται μόνο άμα δει το τηλ τις ρυθμίσεις. Για να δει τις ρυθμίσεις θα πρέπει να έχεις το .ipcc αρχείο με τα Settings και να το περάσεις στην συσκευή σου μέσω itunes. pc: Shift + Update > επιλογή για να βλέπεις .ipcc αρχεία > αφού βρεις το αρχείο κάνεις το update και είσαι έτοιμος. Αντιγράφω μέσα από τα release Notes του SDK για το firmware 3 : During the beta period, MMS are not supported, and should not be used. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Μόλις έκανα Update το iTunes σε 8.2 και το iPhone σε Beta 4. Ολα καλά.. ούτε ροζ οθόνες ούτε τίποτα. Με είχε κάνει register ενας τύπος απο Αμερική με 10usd.. Το ψάχνω να δω αλλαγές. CU :D Updates Μεσα απο τα settings το itunes store παίζει. Βλέπει και το account μου.. Στα sms η επιλογή mms on/off δεν υπάρχει πια. Εμφανίζεται μόνο με custom ipcc settings Network > Cellular Data Network εμφανίζεται κενό και στη Beta 4 New Baseband 4.26.04 Γενικώς φαίνεται πιο γρήγορο.. Προς το παρόν αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Αντιγράφω μέσα από τα release Notes του SDK για το firmware 3 : During the beta period, MMS are not supported, and should not be used. όντως δεν δουλεύουν ( ισως να έχω κάνει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις.. ) Φαίνονται πάντως έχω postάρει και φώτο πιο πάνω... Μου άνοιξε όμως και το tethering με USB & Bluetooth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 για τις ρυθμισεις των mms σε vodafone που βρισκουμε το .ipcc αρχείο με τα Settings για να το περασουμε στην συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Πώς το έβαλες το beta 4; Σε Mac ή σε Windows; Σε παρακαλώ αν ξέρεις πως πες μου γιατί έχω πάθει τρέλα με το iPhone!!!:p Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Πώς το έβαλες το beta 4; Σε Mac ή σε Windows; Σε παρακαλώ αν ξέρεις πως πες μου γιατί έχω πάθει τρέλα με το iPhone!!!:p Αν έχεις Beta 3 τότε τα βήματα τα ξέρεις.. Σε Windows έγινε η εγκατάσταση. Χρειάζεσαι itunes 8.2 beta και το OS 3 Beta 4 ipsw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Οκ ευχαριστώ.Μία ερώτηση ακόμα.Απο που κατέβασες;από torrent;; Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 για τις ρυθμισεις των mms σε vodafone που βρισκουμε το .ipcc αρχείο με τα Settings για να το περασουμε στην συσκευη? Vodafone ipcc http://rs146.rapidshare.com/files/225660405/Vodafone_gr.ipcc USE AT YOUR OWN RISK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts