navi55 Δημοσιεύτηκε March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2009 Με ποια επιλογή γίνεται να απενεργοποιήσω τον μετρητή για την ram που κάνει κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή? Μέσα από το bios δεν γίνεται? Το έψαξα αλλά.... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 μέσα απο το BIOS και μόνο απο εκεί, ψάξε καλύτερα φίλε μου... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μα γι' αυτό άνοιξα θέμα.. επειδή δεν το βρίσκω! :) Κάποιος που να γνωρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μηπως λεει πουθενα FAST BOOT,μεσα στο BOOT menu του BIOS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Έχει μια επιλογή που λέει AGP Fast Write το οποίο είναι απενεργοποιημένο. Fast Boot δεν βρήκα.. Θα δοκιμάσω μήπως είναι αυτό που βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μην αλλαζεις οτι ναι και σου βγαλει κανα προβλημα. Εισαι σιγουρος οτι δεν λεει πουθενα Mem Test η κατι παρομοιο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Τη μνήμη τη μετράει πάντα στο POST μετά από cold reboot ή power on. Απλά με ενεργή την επιλογή "Quick POST" ή όπως αλλιώς λέγεται αν υπάρχει, τη μετράει μία φορά και όχι τρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Βασικά δεν πολυκατάλαβα τί ακριβώς εννοείς! :O Με το που ανοίγω τον υπολογιστή κάθε φορά το πρώτο πράγμα που δείχνει είναι αυτό.. μετράει την ram. Μια φορά το κάνει αλλά κάνει γύρω στα 10 δευτερόλεπτα περίπου για να την μετρήσει. Παλιά δεν το έκανε αυτό.. απλά λίγο πριν τα χριστούγεννα που είχε χαλάσει το pc μου και το είχα πάει να το δουν.. μου άλλαξαν τροφοδοτικό και από τότε κάνει αυτό το πράγμα. Αλλά τότε είχα μια ram και έκανε σχετικά πιο γρήγορα.. ενώ τώρα με 2 κάνει γύρω στα 10 sec. Δεν υπάρχει επιλογή Mem Test ή κάτι παρόμοιο.. και το AGP Fast Write που δοκίμασα δεν έκανε τίποτα. Μήπως η επιλογή έχει τίποτα σχέση με flash? Γιατί όσο μετράει.. μου λέει αν θέλω να πατήσω del για να κάνει κάτι το flash (δεν θυμάμαι τί!) Πάντως με το del μπαίνει στο bios. Θα το ψάξω πάλι αύριο γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Μήπως η επιλογή έχει τίποτα σχέση με flash? Γιατί όσο μετράει.. μου λέει αν θέλω να πατήσω del για να κάνει κάτι το flash (δεν θυμάμαι τί!) Πάντως με το del μπαίνει στο bios. Θα το ψάξω πάλι αύριο γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω.. OXI! Flash σημαίναι να φλασάρεις το bios με νέο firmware! Είναι επικίνδυνο αν δεν ξέρεις τι κάνεις!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geox01 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καπου στο BIOS πρεπει να εχει μια επιλογή του τύπου Quick Post οπως λεέι και ο Elektrik Eye παραπάνω ή Quick Boot ... ή αλλιώς μια επιλογή Skip Memory Tests κάπως έτσι. Ενεργοποίησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δεν το βρίσκω.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Απ'ότι βλέπω το BIOS σου δεν έχει επιλογή Quick POST ή Fast POST ή Fast boot. Δοκίμασε να πατήσεις ESC την ώρα που κάνει έλεγχο στην μνήμη. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Με Esc γίνεται! Απλά θα προτιμούσα να το κάνει αυτόματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts