Jump to content

LG Viewty Smart / Viewty II (GC900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 399
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ok ευχαριστώ, φαντάζομαι πως ακολούθησες τον οδηγό εδώ:

http://www.mylgcellphone.com/index.php/topic,256.0.html

ακριβως.το συγκεκριμενο προγραμμα κανει πληρη διαγραφη του λογισμικου και του filesystem.

προσοχη ομως,η συγκεκριμενη εκδοση v10b δεν εχει ελληνικη γλωσσα.

αμεσως μετα απαιτειται update μεσω pc suite.

το φλασαρισμα με το συγκεκριμενο προγραμμα γινεται χωρις μπαταρια.

Homtom HT7

δοκίμασες κάποια άλλη έκδοση στη συνέχεια; όπως την v10h;

οχι,μετα την v10b δεν δοκιμασα την v10h η καποια αλλη.με βολευει η v10d που μου περασε το pc suite και ειμαι και εντος εγγυησης πλεον μ'άυτο το λογισμικο:D

λεω να μην πειραματιστω αλλο με φλασαρισματα,μεσα σε 2 μερες το φλασαρισα 8 φορες με διαφορες εκδοσεις μεχρι να το κανω να δουλεψει σωστα και χωρις bugs.

Homtom HT7

επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου ότι πηγαίνοντας πίσω στη v10b με το παραπάνω οδηγό και στη συνέχεια σε αυτόματη αναβάθμιση μέσω lg, η επεξεργασία εικόνας δουλεύει κανονικά. Όλα ΟΚ!

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και νέος κάτοχος του lg gc900. Αφού πέρασα μια εβδομάδα ταλαιπωρίας διαβάζοντας εσάς εδώ και προσπαθώντας αρχικά να βλέπω την οθόνη όταν με καλούν, στη συνέχεια να μάθω να απαντάω στις κλήσεις (απαράδεκτα πράγματα), έκανα αναβάθμιση σε gc900at_v10d, και τώρα μπορώ να πώ ότι ησύχασα κάπως χωρίς να είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου τώρα είναι ότι προσπαθώντας να βρώ στις επαφές κάποιον που θέλω να καλέσω, κυλώντας την οθόνη με το δάχτυλο έχω καλέσει αρκετούς κατά λάθος. Μια φίλη μου είπε να μάθω να χαιδεύω πιο απαλά (γι αυτό να χαιδεύω και τη γυναίκα μου περισσότερο). Πέρα απ τα αστεία είναι πρόβλημα για μένα και ρωτώ. μήπως υπάρχει τρόπος επιβεβαίωσης της επιθυμίας κλήσης πρίν γίνει η κλήση η κάποιος άλλος τρόπος να αποφεύγω τις λανθασμένες κλήσεις;

όχι νομίζω πως δεν υπάρχει και μπορώ να πω ότι είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Το σίγουρο είναι πως θα τη συνηθίσεις όπως και εγώ την οθόνη και θα κάνεις λιγότερα λάθη. Ωστόσο εγώ προχώρησα παρακάτω και έκανα το εξής. Όταν πας στις επαφές έχει πάνω πάνω ένα μενού που λέει επαφές. Εκεί αν κάνεις κλικ θα σου βγάλει ένα υπομενού που θα λέει αγαπημένα. Ουσιαστικά αυτό που έχω κάνει είναι να κάνω "αγαπημένα" τα τηλέφωνα που παίρνω πιο συχνά ώστε να μη ψάχνω πολύ και κάνω και εγώ λάθη. Επίσης εγώ τα έχω βάλει στο "κύβο" και με βολεύει και εκεί γιατί χώνεις και φωτογραφίες των προσώπων. Όταν είσαι στο κύβο πάντως ζητάει πάντα επιβεβαίωση πριν κάνεις κλήση!

Καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα....

Έχω την αναβάθμισή μου σε λίγο καιρό και είμαι ανάμεσα στο Viewty Smart και το Arena.

Η ερώτησή μου είναι η εξής... αξίζει κάποιος να πάρει το Viewty Smart με τη σημερινή διαφορά τιμής ( περίπου 90€ περισσότερα από το Arena )?

Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο σε διάφορα καταστήματα και έχω την εντύπωση ότι το αρενα είναι λίγο πιο αργό στην οθόνη αφής ( βέβαια δεν είχα ξανα κινητό αφής οπότε δεν είμαι και ο πιο καλός κριτής )... τι έχετε να πείτε γι' αυτό?

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά!!έχω και εγώ 2 ερωτήσεις σαν νέος κάτοχος του κινητού

1) η αναβάθμιση στην έκδοση που κάνατε μέσω του οδηγού είναι στα ελληνικά;;;

2)εμένα στα μηνύματα δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το τ9!στην δημιουρ΄για του μηνύματος στην αρχή είναι πάντα ενεργοποιημένο!δεν μπορώ να το κάνω από την αρχή απενεργοποιημένο;πρέπει να το απενεργοποιώ αφού μπώ για το μήνυμα;;;;

α ξέχασα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα!παιχνιδάκια ωράια από που βρίσκουμε;;;;

παιδιά σόρρυ που σας ξαναστέλνω αλλά το ψάχνω τώρα και βρίσκω διάφορα!!μου είπε ένας φίλος που το έχει ότι πήρε μια κάρτα μνήμης 16gb SDHC και δεν του έγγραφε δεδομένα;εγώ που θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης τι να διαλέξω;

επίσης στην αρχική οθόνη πάνω πάνω εκεί που δείχνει και το εικονιδιάκι του προφίλ ή ότι υπάρχουν μηνύματα μου εμφανίζει εμένα και το ημερολόγιο;;;γιατί;;πώς μπορώ να το βγάλω;

Καλημέρα,

Επαναφέρω ερώτηση που έχω ξανακάνει, ύπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με την διαδικασία update του λογισμικού μέσω του Pc suite?

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με το δικό μου αλλά από όταν τρέχει η διαδικασία ενω το τηλ είναι κανονικά συνδεμένο μου βγάζει μην ότι υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση!!!

Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες που δίνει για παοσύνδεση - επανασύδνεση βγάλσιμο μπαταρίας κλπ αλλά τίποτα.

Έστειλα σχετικό mail στην LG στο τεχνικό τμήμα και με παρέπεμψαν σε 'ενα site της εταιρίας που δεν βοήθησε καθόλου.

Ευχαριστώ.

το καλώδιο του usb να το συνδέσεις πίσω από το κουτί του υπολογιστή (δηλαδή απ' ευθείας πάνω στη μητρική) και όχι από μπροστά ή γενικά από κάποιο usb hub. Επίσης προτείνω να ακολουθήσεις τη διαδικασία μέσω Windows XP γιατί από ότι ακούω είναι απροβλημάτιστα όσον αφορά αυτή τη διαδικασία

Καλησπέρα παιδιά!!έχω και εγώ 2 ερωτήσεις σαν νέος κάτοχος του κινητού

1) η αναβάθμιση στην έκδοση που κάνατε μέσω του οδηγού είναι στα ελληνικά;;;

2)εμένα στα μηνύματα δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το τ9!στην δημιουρ΄για του μηνύματος στην αρχή είναι πάντα ενεργοποιημένο!δεν μπορώ να το κάνω από την αρχή απενεργοποιημένο;πρέπει να το απενεργοποιώ αφού μπώ για το μήνυμα;;;;

α ξέχασα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα!παιχνιδάκια ωράια από που βρίσκουμε;;;;

παιδιά σόρρυ που σας ξαναστέλνω αλλά το ψάχνω τώρα και βρίσκω διάφορα!!μου είπε ένας φίλος που το έχει ότι πήρε μια κάρτα μνήμης 16gb SDHC και δεν του έγγραφε δεδομένα;εγώ που θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης τι να διαλέξω;

επίσης στην αρχική οθόνη πάνω πάνω εκεί που δείχνει και το εικονιδιάκι του προφίλ ή ότι υπάρχουν μηνύματα μου εμφανίζει εμένα και το ημερολόγιο;;;γιατί;;πώς μπορώ να το βγάλω;

1) Ναι

2) Σε μένα δε συμβαίνει αυτό, αλλά ίσως οφείλεται στην αναβάθμιση που έκανα

3) για παιχνίδια δες εδώ : http://www.mylgcellphone.com/index.php/board,2.0.html

Αυτό με το ημερολόγιο δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Κάνε reset ίσως βοηθήσει.

ευχαριστω για την απάντηση τον johnb,

τωρα έχω ένα ΕΠΕΙΓΟΝ ζήτημα.

Εκανα όπως σας είπα αναβάθμιση σε gc900at_v10d, και ενω απαντουσα αρκετές μέρες πατώντας το πράσινο κουμπί αποδοχής κλήσης, σήμερα δεν ανταποκρίνεται καθόλου στο πάτημα αυτό το κουμπί, με αποτέλεσμα να καλώ εγώ αυτούς που βλέπω ότι με κάλεσαν. Οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.

αυτό και αν είναι καινούργιο! Βασικά εγώ όταν έκανα αναβάθμιση απ' ευθείας μέσω pc suite το κινητό κόλαγε ή έκανε και επανεκκινήσεις ενώ δεν δούλευε καθόλου η επεξεργασία εικόνας. Όταν όμως έκανα flashback μέσω του οδηγού εδώ: http://www.mylgcellphone.com/index.php/topic,256.0.html και μετά έκανα ξανά αναβάθμιση μέσω του pc suite φαίνεται πως όλα λειτουργούν σωστά....

Εσύ αν έκανες απ' ευθείας αναβάθμιση μέσω pc suite τότε αν έχεις όρεξη κάνε ένα flashback ακολουθώντας τις οδηγίες και όπως έγραψα παραπάνω να το έχεις συνδεδεμένο πάντα απ' ευθείας στη μητρική του pc και όχι σε κάποιο usb hub και καλύτερα μέσω windows xp...

το πρόβλημα μου λύθηκε σήμερα μόνο του απλά κλείνοντας κι ανοίγοντας πάλι το κινητό, κάτι που είχα πολλές μέρες να κάνω διότι ότι δεν το κλείνω ποτέ και το φορτίζω καθημερινά. Την επόμενη φορά που θα παρουσιάσει κατι άλλο θα κάνω το flashback που μου προτείνετε. Είδωμεν.

δοκίμασες κάποια άλλη έκδοση στη συνέχεια; όπως την v10h;

πριν απο μερικες μερες περασα και την v10h μετα την v10d που μου ειχε περασει το Pc suite.

μεχρι τωρα δεν παρουσιασε κανενα προβλημα(η επεξεργασια εικονας δουλευει κανονικα).

Homtom HT7

• 2 weeks later...

αν και λίγο καθυστερημένα παρατήρησα πως μετά την αναβάθμιση σε "D" δε μπορώ να δω online video στο youtube γιατί μου δείχνει συνέχεια μια πράσινη εικόνα ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά.

Συμβαίνει και σε άλλους;

παιδια μπορουμε να εχουμε και εμεις WE-TRAVEL με ελληνικη πλοηγηση και ελληνικο μενου μια πολυ καλη δουλεια του Spidey, arxita και αλλων μελων που δουλευει και στο δικο μας τηλεφωνο. το δοκιμασα και δουλευει.....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256123

δοκιμαστε το

Guest triptico
Μπορεί κάποιος φίλος να εξηγήσει αναλυτικά πως γίνεται η εγκατάσταση του wetravel στο gc900? (... ή να παραπέμψει κάπου όπου υπάρχει αναλυτική περιγραφη)

Μπορεί κάποιος φίλος να εξηγήσει αναλυτικά πως γίνεται η εγκατάσταση του wetravel στο gc900? (... ή να παραπέμψει κάπου όπου υπάρχει αναλυτική περιγραφη)

οταν κατεβασεισ το wetravel μεσα στα rar υπαρχει και ενα αρχειο με οδηγιες στα ελληνικα

Guest triptico
Δυστυχώς αν και ακολούθησα κατα γράμμα τις οδηγίες δεν δουλεύει. Για την ακρίβεια δείχνει να ψαχνει σήμα χωρίς όμως να γίνεται τίποτα....

καλησπερα σε ολους...βρε σεις απο χθες κατι παθαινει το viewtyII μου και

στα καλα καθουμενα σβηνει, απενεργοποιηση, και αναβει παλι μονο του στην οθονη

του PiN... τι στο καλο?? το εσβησα το ξαναναψα κι εγω βγαζοντας και τη μπαταρια

αλλα τιποτα...ακομα το κανει.... ???!!:mad:

Nα κανω μια ερωτηση το συγεκριμενο κινητο εχει fm transmitter οπως το arena.

Χρειαζεται ανβαθμιση firmware για να εμφανιστει το fm transmitter ή το εχει απο την αρχή?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Nα κανω μια ερωτηση το συγεκριμενο κινητο εχει fm transmitter οπως το arena.

Χρειαζεται ανβαθμιση firmware για να εμφανιστει το fm transmitter ή το εχει απο την αρχή?

Aν ισχύει ότι ισχύει με το Αρένα (που λογικά ισχύει), υπάρχει η λειτουργία ως hardware, αλλά επειδή στην Ελλάδα το απαγόρευσαν, οι ελληνικές εκδόσεις το έχουν αποκλείσει αυτό το χαρακτηριστικό.Στο αρένα

φλασάραμε σε ξένη έκδοση για να το έχουμε.

Ace of Hearts..

Aν ισχύει ότι ισχύει με το Αρένα (που λογικά ισχύει), υπάρχει η λειτουργία ως hardware, αλλά επειδή στην Ελλάδα το απαγόρευσαν, οι ελληνικές εκδόσεις το έχουν αποκλείσει αυτό το χαρακτηριστικό.Στο αρένα

φλασάραμε σε ξένη έκδοση για να το έχουμε.

To viewty smart δεν εχει σαν hardware το fm transmitter οπως το αρενα,οποτε και να φλασαρει σε μη ελληνικη εκδοση δεν θα το εχει.

Homtom HT7