dread Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Εμένα δε μου αρέσει κανένα από τα 2, 3 όσα έχουν βγει τέλος πάντων :mad: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Pantws... ORIGINAL RuLeZ !!! Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (23 Φεβ. 2004 , 18:43) Εμένα δε μου αρέσει κανένα από τα 2, 3 όσα έχουν βγει τέλος πάντων :mad: mia apo ta idia kai edw,gia geloia h olh katastash pou dimiourgithike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 KANENAAAAAAA :[ Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 entaxei i alitheia einai oti to thema pire askopa terasties diastaseis kai olo auto einai emesi diafimisi ston mazwnaki. apla skopos itan na anevoun kapou ta kommatia gia osous eixan periergia na ta akousoun Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanourakis Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Εγω ψηφιζω RELOADED διοτι τα παιδια που το γραψανε ειναι και πατριωτακια αλλα και γνωστοι μου.Για να ειμαστε αντικειμενικοι ομως και τα δυο τραγουδακια ειναι λιγο βλακειες!!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/woca1/23907/378388/0/Survival.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Egw aporo pou se merikous aresi to tragoudaki tou mazonaki .... apo tis pio mpipppppppppppppp tragoudia pou exw akousi einai ........ tespa ti na pis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Λοιπον.... Ο Μαζωνακης ειναι μεγαλος καραγκιοζης που θελει να το παιξει και rapper. Αμα τον εβλεπα μπροστα μου θα του ανοιγα το κεφαλι!! :blink: :p Δεν μου αρεσε ομως καθολου που οι ΒηταΠεις και οι BBC που ειναι πραγματικοι rappers, επεσαν στο επιπεδο του βριζοντας τον... Aμα καποιος ειναι βλακας, ασε τον να ειναι, δεν προκειται να τον αλλαξεις! :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 πωπω βρε συ τι bumping ειναι αυτο...? Αστο το καημενο το θεμα να πεσει κατω εκει που του αξιζει.... :rolleyes: ;) :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapa87 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 na rotiso re paidia kati?pos legete ayto to tragoudi.diladi poion titlo na grapso gia na to bri.....euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 γκουχ γκουχ....σηκωθηκε σκονη απο το ξεθαμα:p:p:p τεσπα, ποιο κομματι ζητας? του μαζωνακη ή των αλλων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapa87 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 ton allwn....mporis na mou peis?eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 φυσικα και το original. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts