Jump to content

Δεν λειτουργει το touchpad στο laptop

Cavaradossi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια μερα ετσι ξαφνικα σταματησε να λειτουργει στο laptop μου το ποντικι που εχει στο πληκτρολογιο οχι αυτο που βαζουμε εξτρα εμεις με usb.μηπως εκανα μια ρυθμιση εγω και δεν το καταλαβα? δεν δουλευουν ουτε τα πληκτρα του ποντικιου:(
Don't give up! :!:

εννοεις το touchpad ε? μηπως κατι πειραξες στις ρυθμισεις?

αλλα και παλι δεν νομιζω να μην λειτουργει ετσι απλα... κατι θα επαθε. εχεις ποντικι με usb να το ψαξεις το θεμα?

Χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο για να δεις αν υπάρχει η συσκευή στο device manager (start-run-devmgmt.msc)

Αν υπάρχει και έχει ερωτηματικό δοκίμασε να τη διαγράψεις και να κάνεις επανεκκίνηση.

εννοεις το touchpad ε? μηπως κατι πειραξες στις ρυθμισεις?

αλλα και παλι δεν νομιζω να μην λειτουργει ετσι απλα... κατι θα επαθε. εχεις ποντικι με usb να το ψαξεις το θεμα?

δεν πειραξα τπτ στις ρυθμισεις δεν ξερω καν που ειναι.

το ποντικι με usb δουλευει κανονικα που να ψαξω ?

τι μπορει να επαθε ξαφνικα?

Don't give up! :!:

Eχεις κουμπι FN;Αν το πατησεις θα σου βγαλει καποιες επιλογες ,καποια θα ειναι για την πινακιδα αφης και θα αλλαξεις την ρυθμιση.

πατα το πληκτρο fn και ταυτοχρονα καποιο απο τα αρηθμητικα κουμπια ποθ απεικονιζουν το touchpad...νομιζο το 2 η το 4 ειναι

Μήπως το laptop έχει κουμπί που απενεργοποιεί το touchpad (τέτοιο κουμπί έχουν πχ τα περισσότερα HP)?

• 7 years later...
Καλημέρα. Μετα απο αλλαγη τροφοδοτικου στο λαπτοπ εχω το παρακατω προβλημα. Μολις συνδεσω το καινουριο τροφοδοτικο ο κερσορας τρεχει μονος του γυρω γυρω στην οθονη μολις το βγαλω και δουλευει με την μπαταρια ειναι ενταξει. Με το παλιο τροφοδοτικο δεν ειχα κανενα προβλημα . Το νεο τροφοδοτικο ειναι 60w αυτο με τα διαφορα pins για να ταιριαζει σε διαφορες συσκευες ενω το παλιο ηταν 120w σταθεροποιημενο. Γνωριζει καποιος κατι;;

• 5 months later...
Αγορασα ενα καινουργιο λαπτοπ της Asus με windows 10 windows και εκανα τα windows updates και απο τοτε δεν λειτουργει το scroll στο ποντικι...Μπορει καποιος να βοηθησει;;

• 1 year later...

είσαι ωραίος είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα κομπλέ τώρα σε ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έχεις Acer πάτα Fn+F7

είσαι ωραίος είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα κομπλέ τώρα σε ευχαριστώ