eLeKtriK EyE Δημοσιεύτηκε August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2003 Ποιόν ASPI Layer να εγκαταστήσω στο σύστημά μου; Έψαξα το θέμα λίγο και είδα ότι ο τελευταίος της Adaptec (4.7.2) είναι χάλια. Άρα έχω τις εξής επιλογές: Adaptec ASPI 4.60 (ForceASPI) NeroASPI VOB ASAPI ElbyCDIO Driver GoldenHawk ASPI Το ερώτημα είναι ποιό; Έχω Windows XP Professional και δεν έχω εγκαταστήσει κανέναν αλλά δεν έχω πρόβλημα ούτε στο cd ούτε στο dvd ripping. Help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Έχω Windows XP Professional και δεν έχω εγκαταστήσει κανέναν αλλά δεν έχω πρόβλημα ούτε στο cd ούτε στο dvd ripping. Help! Χάλασε κι ο eLeKtriK EyE . Φτου σου προδότη! Πουλήθηκες κι εσύ στα ΧΡ, ε; :eek: :p :whistle: Εγώ ποτέ δεν έχω βάλει ASPI Layer (95, 98, XP) κι όλα δουλεύουν ρολόι τόσα χρόνια... :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) An den to xreiazesai, tote min baleis! ;) Egw pantws ebala tou Nero kai einai mia xara gia osa programata xrisimopoiw. Eixa balei palia kai tis Adaptec, kai exw kai tou CloneCD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Συμφωνώ με τον mikem4600. Αν δεν έχεις πρόβλημα μην τον αλλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Μα τώρα δεν έχω καθόλου ASPI! Ή τουλάχιστον έτσι μου λέει ένα προγραμματάκι της adaptec, το aspichk. Τέλοσπάντων, μάλλον πως δεν θα το πειράξω ακόμα. @gkr41: Τα είχε προεγκατεστημένα ο καινούριος υπολογιστής και βαριέμαι να τα βγάλω... Και μάλλον δεν θα το κάνω, απλά θα περάσω ΚΑΙ τα 98 8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Υπάρχουν κάποια προγράμματα που χρειαζονται aspi για να δουλέψουν σωστά. Αν δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο καλύτερα να μην βάλεις τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Νομίζω ότι στα XP δεν χρειάζονται οι ASPI καθόλου. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την astrolabos Νομίζω ότι στα XP δεν χρειάζονται οι ASPI καθόλου. Nai, exoun kapoio API gia thn prosbasi sta CD-ROM, alla thelei ksexwristi ypostiriksi apo ta programata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Υπάρχουν κάποια προγράμματα που χρειαζονται aspi για να δουλέψουν σωστά. Αν δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο καλύτερα να μην βάλεις τίποτα. Για πες μερικά. :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Ποιόν ASPI Layer να εγκαταστήσω στο σύστημά μου; Έψαξα το θέμα λίγο και είδα ότι ο τελευταίος της Adaptec (4.7.2) είναι χάλια. Άρα έχω τις εξής επιλογές: Adaptec ASPI 4.60 (ForceASPI) NeroASPI VOB ASAPI ElbyCDIO Driver GoldenHawk ASPI Εγω εχω τοσους που δεν τους θυμαμαι :o :p Τωρα στα συγουρα: το Adaptec ASPI 4.7.11 εχω για γενικο, το Nero Aspi, μονο ο Νερονας το χρησημοποιει (ειναι στον φακελο του) το ElbyCDIO, μονο ΚλονοΕπιστημονας το θελει... Συγουρα εχω και καναδυο ακομα, σαν "αρθρωματα" ομως και παλι... Απορω πως δεν εχει μπλεξει τα μπουτια του ο υπολογιστης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Για πες μερικά. :o Θυμάμαι για παράδειγμα το audiocatalyst. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι καλύτερα να μην βάλει aspi αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts