johnthegreek Δημοσιεύτηκε February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2009 Σήμερα ανοίγοντας τον υπολογιστή μου είδα ότι το ρολόι πάει 10 λεπτά πίσω.Το άνοιξα για να κάνω συγχρονισμό με το server της Microsoft αλλά μου γράφει:"An error occured getting the status of the last synchronization.The handle is invalid".Όσο και να το ρυθμίσω στο επόμενο restart πάλι λάθος είναι η ώρα.Τι μπορώ να κάνω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Προβλήματα με το ρολόι του μηχανήματος συνήθως οφείλονται σε προβληματική μπαταρία μητρικής. Συμβαίνει όταν το μηχάνημα είναι παλιό. Υπάρχει ο σχετικός κατάλογος με ntp servers για να ενημερώνεται αυτόματα η ώρα: http://www.pool.ntp.org/ Για την Ελλάδα υπάρχει το: gr.pool.ntp.org Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Προβλήματα με το ρολόι του μηχανήματος συνήθως οφείλονται σε προβληματική μπαταρία μητρικής. Συμβαίνει όταν το μηχάνημα είναι παλιό. Κα τι μπορώ να κάνω με την μπαταρία της μητρικής;Επίσης μόνο 2 χρόνια τον έχω τον υπολογιστή.Χάλασε κιόλας η μπαταρία;:confused::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Κα τι μπορώ να κάνω με την μπαταρία της μητρικής;Επίσης μόνο 2 χρόνια τον έχω τον υπολογιστή.Χάλασε κιόλας η μπαταρία;:confused::cry: Παρε μια καινουργια ανοιξε το κουτι απο το μηχανακι σου και αλλαξε την!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αν ηταν προβλημα μπαταριας ομως δεν θα τον ενημερωνε στο ανοιγμα???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Κα τι μπορώ να κάνω με την μπαταρία της μητρικής;Επίσης μόνο 2 χρόνια τον έχω τον υπολογιστή.Χάλασε κιόλας η μπαταρία;:confused::cry: Δύσκολο σε 2 χρονών υπολογιστή να τελείωσε η μπαταρία. Μπες στο BIOS και δες αν εκεί είναι σωστή η ώρα. Επίσης, ξετίκαρε την επιλογή να παίρνει την ώρα από time server και βάλ' την χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts