zzzzz Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Βάσει του παραπάνω οδηγού που θα χρησιμοποιήσω τώρα, ποια Custom Rom 2.1 θα μπορούσα να βάλω; Εχω της Cosmote(έκδοση κινητού). σου προτεινω του Sanpei πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Υπάρχει κάποιο free iPhone theme? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_1978 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου πει κάποιος με πιον τρόπο μπορώ να μεταφέρω εικόνες και μουσική mp3 από το PC στο HTC Magic; Έχω συνδέσει το κινητό με USB, έχω εγκαταστήσει και το HTC Sync, αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια επιλογή για μεταφορά αρχείων από το PC προς το κινητό και αντίστροφα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Πηγαινε στο MyComputer και εκεί θα στο εμφανίσει σαν φάκελο "Magic" στις συσκευές αποθήκευσης. Άνοιξε τον, φτιάξε ένα φάκελο για τα αρχεία σου και πέταξε τα μέσα. Το κινητό θα ξεχωρίσει μουσική, εικόνες και βίντεο και θα στα εμφανίσει στο Άλμπουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 (edited) [*]Κατεβάστε το RUU (mirrors), τη Recovery ROM του Amon_Ra (mirror) (είναι η έκδοση για Hero) και το eng SPL 1.76.2007 (mirrors). To recovery έχει το σωστό Link; Edited April 25, 2010 by giorgos147 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 To RUU έχει το σωστό Link; Σωστό είναι. Το έλεγξα μόλις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Σωστό είναι. Το έλεγξα μόλις τώρα. Με συγχωρεις! Το recovery ηθελα να πω! Το αλλαξα πριν, αλλα δε θα το ειδες! Ειναι τα ιδια αρχεια με το RUU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Με συγχωρεις! Το recovery ηθελα να πω! Το αλλαξα πριν, αλλα δε θα το ειδες! Ειναι τα ιδια αρχεια με το RUU. Έχεις δίκιο (το mirror ήταν το σωστό αρχείο). Το διόρθωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Έχεις δίκιο (το mirror ήταν το σωστό αρχείο). Το διόρθωσα. Χίλια ευχαριστώ :) Διόρθωσε το και στο Blog σου εάν θέλεις, για τους άλλους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το magic με στερεοφωνικά ακουστικά bluetooth; Εδώ για κάποιο λόγο το τηλέφωνο γίνεται πολύ αργό όταν παίζει μουσική μέσω bluetooth. Κανονικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζει μουσική και να τρέχει διάφορες εφαρμογές ταυτόχρονα με τα ενσύρματα ακουστικά. Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το magic με στερεοφωνικά ακουστικά bluetooth; Εδώ για κάποιο λόγο το τηλέφωνο γίνεται πολύ αργό όταν παίζει μουσική μέσω bluetooth. Κανονικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζει μουσική και να τρέχει διάφορες εφαρμογές ταυτόχρονα με τα ενσύρματα ακουστικά. Το είχα χρησιμοποιήσει (όταν το είχα) με ένα SE και δεν είχα την παραμικρή καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Ξεκλείδωσα και εγώ το spl μου!! Δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Γιατί με το που ανοίγω το RUU σταματάει να κάνει Sync με το HTCSync; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Το είχα χρησιμοποιήσει (όταν το είχα) με ένα SE και δεν είχα την παραμικρή καθυστέρηση. Χμ, το δικό μου είναι el cheapo από το ebay, μπορεί να φταίει αυτό αν και λογικά το πρωτόκολλο είναι κοινό ίσως υπάρχει διαφορετική κωδικοποίηση του ήχου. Στερεοφωνικό ήταν και το δικό σου, έτσι; Όχι απλό handsfree. Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrougos Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 WELL....όλα καλά όλα τέλεια!!TO MAGIC IS ROOTED...YEAHHH.χαχαχαχα.Λοιπόν έβαλα του cyanogen ολα καλα τελεια.ΑΛΛΑ....το market δεν λειτουργει.δοκίμασα τα πάντα από όλο το site του τύπου αλλά τίποτα.στο τέλος δεν μου ανοίγει ούτε το market ουτε το gtalk.Έκανα flash TOOOOOOOOOOOOOOSES φορές.Λοιπόν τι έκανα?Ότι λέει ο τυπάς εδώ. http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Full_Update_Guide_-_G1/Dream/Magic32A_Firmware_to_CyanogenMod ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΠΤ ΟΜΩΣ.desperate MAN HERE!!xaxaxa!!Δεν ξέρω χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 WELL....όλα καλά όλα τέλεια!!TO MAGIC IS ROOTED...YEAHHH.χαχαχαχα.Λοιπόν έβαλα του cyanogen ολα καλα τελεια.ΑΛΛΑ....το market δεν λειτουργει.δοκίμασα τα πάντα από όλο το site του τύπου αλλά τίποτα.στο τέλος δεν μου ανοίγει ούτε το market ουτε το gtalk.Έκανα flash TOOOOOOOOOOOOOOSES φορές.Λοιπόν τι έκανα?Ότι λέει ο τυπάς εδώ. http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Full_Update_Guide_-_G1/Dream/Magic32A_Firmware_to_CyanogenMod ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΠΤ ΟΜΩΣ.desperate MAN HERE!!xaxaxa!!Δεν ξέρω χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο.?? Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το HTC Sync; Όταν έτρεχες το RUU, σταματούσε να είναι πράσινο το HTC Sync και γενικότερα να κάνει Sync; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrougos Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το HTC Sync; Όταν έτρεχες το RUU, σταματούσε να είναι πράσινο το HTC Sync και γενικότερα να κάνει Sync; Το HTC SYNC?Δεν το έκανα να δουλεύει.Βασικά δεν ασχολήθηκα.Τι θες να μάθεις?Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι unistall το htc sync και ξανά install.Αν πάλι δεν το βρει η σιγουρή σου λύση είναι το xda.Είχα βρει κάτι αλλά δεν ασχοληθηκα.ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clarisha Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους! Τελικά το αγόρασα και εγώ το Μαγικό αλλά (παρόλο που έκανα αναζήτηση στο forum) δε βρήκα κάποιο τρόπο να βάζω δικό μου mp3 ήχο για το ξυπνητήρι...έχει καμία ιδέα κανείς; Ευχαριστώ!!! Υ.Γ. Έχω δοκιμάσει να φτιάξω φάκελο audio->alarms αλλά δεν έγινε τπτ. Δε μου εμφανίζει τα mp3 που έχω βάλει εκεί..Έχει σημασία που το δικό μου έχει ελληνικό μενού?? Τελικά άκυρο...τα είδε..:) Edited April 26, 2010 by Clarisha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 WELL....όλα καλά όλα τέλεια!!TO MAGIC IS ROOTED...YEAHHH.χαχαχαχα.Λοιπόν έβαλα του cyanogen ολα καλα τελεια.ΑΛΛΑ....το market δεν λειτουργει.δοκίμασα τα πάντα από όλο το site του τύπου αλλά τίποτα.στο τέλος δεν μου ανοίγει ούτε το market ουτε το gtalk.Έκανα flash TOOOOOOOOOOOOOOSES φορές.Λοιπόν τι έκανα?Ότι λέει ο τυπάς εδώ. http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Full_Update_Guide_-_G1/Dream/Magic32A_Firmware_to_CyanogenMod ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΠΤ ΟΜΩΣ.desperate MAN HERE!!xaxaxa!!Δεν ξέρω χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο.?? φιλε εβαλες στην αρχη το DRC 83 defanged ή το HTC ADP 1.6?Απ'οσο εχω διαβασει με το htc adp 1.6 παρατηρουνται τετοια προβληματα,οποτε αν εβαλες αυτο δοκιμασε να ξανακανεις τη διαδικασια απο την αρχη με το DRC 83 defanged Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Χμ, το δικό μου είναι el cheapo από το ebay, μπορεί να φταίει αυτό αν και λογικά το πρωτόκολλο είναι κοινό ίσως υπάρχει διαφορετική κωδικοποίηση του ήχου. Στερεοφωνικό ήταν και το δικό σου, έτσι; Όχι απλό handsfree. Στερεοφωνικότατο:lol:. WELL....όλα καλά όλα τέλεια!!TO MAGIC IS ROOTED...YEAHHH.χαχαχαχα.Λοιπόν έβαλα του cyanogen ολα καλα τελεια.ΑΛΛΑ....το market δεν λειτουργει.δοκίμασα τα πάντα από όλο το site του τύπου αλλά τίποτα.στο τέλος δεν μου ανοίγει ούτε το market ουτε το gtalk.Έκανα flash TOOOOOOOOOOOOOOSES φορές.Λοιπόν τι έκανα?Ότι λέει ο τυπάς εδώ. http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Full_Update_Guide_-_G1/Dream/Magic32A_Firmware_to_CyanogenMod ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΠΤ ΟΜΩΣ.desperate MAN HERE!!xaxaxa!!Δεν ξέρω χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο.?? Μπορείς να δεις τις σωστές οδηγίες για εγκατάσταση εδώ. Διάβασε τα FAQs στο πρώτο post. Θα βρεις αρκετές πληροφορίες εκεί. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το HTC Sync; Όταν έτρεχες το RUU, σταματούσε να είναι πράσινο το HTC Sync και γενικότερα να κάνει Sync; Ρίξε μια ματιά εδώ. Διάβασε τα FAQs στο πρώτο post. Θα βρεις αρκετές πληροφορίες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrougos Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 φιλε εβαλες στην αρχη το DRC 83 defanged ή το HTC ADP 1.6?Απ'οσο εχω διαβασει με το htc adp 1.6 παρατηρουνται τετοια προβληματα,οποτε αν εβαλες αυτο δοκιμασε να ξανακανεις τη διαδικασια απο την αρχη με το DRC 83 defanged ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!Αν κάποιος χρήστης έχει πρόβλημα να ξέρει πως η λύση είναι το DRC 83 defanged και ολα είναι PERFECTO. thanks πάντως για την βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_1978 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μία ακόμη ερώτηση παιδιά. Υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το ξυπνητήρι, ενώ το κινητό είναι απενεργοποιημένο; Από ότι δοκίμασα, όταν είναι κλειστό το κινητό δεν χτυπάει το ξυπνητήρι. Τι χαζομάρα είναι αυτή; Δεν το καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μία ακόμη ερώτηση παιδιά. Υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το ξυπνητήρι, ενώ το κινητό είναι απενεργοποιημένο; Από ότι δοκίμασα, όταν είναι κλειστό το κινητό δεν χτυπάει το ξυπνητήρι. Τι χαζομάρα είναι αυτή; Δεν το καταλαβαίνω. Όχι δεν υπαρχει τέτοια δυνατότητα. Σκέψου τον υπολογιστή σου. Ο υπολογιστής σου έχει αυτή τη δυνατότητα? Δυστυχώς τα κινητά αυτά δεν μπορούν να μπουτάρουν από μόνα τους για να λειτουργήσει έτσι το ξυπνητήρι. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μία ακόμη ερώτηση παιδιά. Υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το ξυπνητήρι, ενώ το κινητό είναι απενεργοποιημένο; Από ότι δοκίμασα, όταν είναι κλειστό το κινητό δεν χτυπάει το ξυπνητήρι. Τι χαζομάρα είναι αυτή; Δεν το καταλαβαίνω. μπες σε flying mode (Λειτουργια πτησης) Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sghf700 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Hello Σήμερα λέω τελικά να εγκαταστήσω την ROM με android 2.1 του sanpei :worry: Εχω την επισημη ελληνική με SenseUI σε vodafone magic και με τα εξής radio 6.35και SPL 1.76 (eng) Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνω ευχαριστημένος με την rom του sanpei, μπορώ να επιστρέψω στην rom που έχω τώρα? Ρωτάω επειδή η τωρινή είναι android 1.5 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts