Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάσει του παραπάνω οδηγού που θα χρησιμοποιήσω τώρα, ποια Custom Rom 2.1 θα μπορούσα να βάλω; Εχω της Cosmote(έκδοση κινητού).

σου προτεινω του Sanpei

πολυ καλη

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου πει κάποιος με πιον τρόπο μπορώ να μεταφέρω εικόνες και μουσική mp3 από το PC στο HTC Magic; Έχω συνδέσει το κινητό με USB, έχω εγκαταστήσει και το HTC Sync, αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια επιλογή για μεταφορά αρχείων από το PC προς το κινητό και αντίστροφα.

Ευχαριστώ πολύ

Πηγαινε στο MyComputer και εκεί θα στο εμφανίσει σαν φάκελο "Magic" στις συσκευές αποθήκευσης. Άνοιξε τον, φτιάξε ένα φάκελο για τα αρχεία σου και πέταξε τα μέσα. Το κινητό θα ξεχωρίσει μουσική, εικόνες και βίντεο και θα στα εμφανίσει στο Άλμπουμ.

[*]Κατεβάστε το RUU (mirrors), τη Recovery ROM του Amon_Ra (mirror) (είναι η έκδοση για Hero) και το eng SPL 1.76.2007 (mirrors).

To recovery έχει το σωστό Link;

Edited by giorgos147

Σωστό είναι. Το έλεγξα μόλις τώρα.

Με συγχωρεις! Το recovery ηθελα να πω! Το αλλαξα πριν, αλλα δε θα το ειδες! Ειναι τα ιδια αρχεια με το RUU.

Με συγχωρεις! Το recovery ηθελα να πω! Το αλλαξα πριν, αλλα δε θα το ειδες! Ειναι τα ιδια αρχεια με το RUU.

Έχεις δίκιο (το mirror ήταν το σωστό αρχείο). Το διόρθωσα.

Έχεις δίκιο (το mirror ήταν το σωστό αρχείο). Το διόρθωσα.

Χίλια ευχαριστώ :)

Διόρθωσε το και στο Blog σου εάν θέλεις, για τους άλλους χρήστες.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το magic με στερεοφωνικά ακουστικά bluetooth; Εδώ για κάποιο λόγο το τηλέφωνο γίνεται πολύ αργό όταν παίζει μουσική μέσω bluetooth. Κανονικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζει μουσική και να τρέχει διάφορες εφαρμογές ταυτόχρονα με τα ενσύρματα ακουστικά.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το magic με στερεοφωνικά ακουστικά bluetooth; Εδώ για κάποιο λόγο το τηλέφωνο γίνεται πολύ αργό όταν παίζει μουσική μέσω bluetooth. Κανονικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζει μουσική και να τρέχει διάφορες εφαρμογές ταυτόχρονα με τα ενσύρματα ακουστικά.

Το είχα χρησιμοποιήσει (όταν το είχα) με ένα SE και δεν είχα την παραμικρή καθυστέρηση.

Το είχα χρησιμοποιήσει (όταν το είχα) με ένα SE και δεν είχα την παραμικρή καθυστέρηση.

Χμ, το δικό μου είναι el cheapo από το ebay, μπορεί να φταίει αυτό αν και λογικά το πρωτόκολλο είναι κοινό ίσως υπάρχει διαφορετική κωδικοποίηση του ήχου. Στερεοφωνικό ήταν και το δικό σου, έτσι; Όχι απλό handsfree.

WELL....όλα καλά όλα τέλεια!!TO MAGIC IS ROOTED...YEAHHH.χαχαχαχα.Λοιπόν έβαλα του cyanogen ολα καλα τελεια.ΑΛΛΑ....το market δεν λειτουργει.δοκίμασα τα πάντα από όλο το site του τύπου αλλά τίποτα.στο τέλος δεν μου ανοίγει ούτε το market ουτε το gtalk.Έκανα flash TOOOOOOOOOOOOOOSES φορές.Λοιπόν τι έκανα?Ότι λέει ο τυπάς εδώ.

http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Full_Update_Guide_-_G1/Dream/Magic32A_Firmware_to_CyanogenMod

ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΠΤ ΟΜΩΣ.desperate MAN HERE!!xaxaxa!!Δεν ξέρω χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο.??

WELL....όλα καλά όλα τέλεια!!TO MAGIC IS ROOTED...YEAHHH.χαχαχαχα.Λοιπόν έβαλα του cyanogen ολα καλα τελεια.ΑΛΛΑ....το market δεν λειτουργει.δοκίμασα τα πάντα από όλο το site του τύπου αλλά τίποτα.στο τέλος δεν μου ανοίγει ούτε το market ουτε το gtalk.Έκανα flash TOOOOOOOOOOOOOOSES φορές.Λοιπόν τι έκανα?Ότι λέει ο τυπάς εδώ.

http://wiki.cyanogenmod.com/index.php/Full_Update_Guide_-_G1/Dream/Magic32A_Firmware_to_CyanogenMod

ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΠΤ ΟΜΩΣ.desperate MAN HERE!!xaxaxa!!Δεν ξέρω χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο.??

Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το HTC Sync; Όταν έτρεχες το RUU, σταματούσε να είναι πράσινο το HTC Sync και γενικότερα να κάνει Sync;

Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το HTC Sync; Όταν έτρεχες το RUU, σταματούσε να είναι πράσινο το HTC Sync και γενικότερα να κάνει Sync;

Το HTC SYNC?Δεν το έκανα να δουλεύει.Βασικά δεν ασχολήθηκα.Τι θες να μάθεις?Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι unistall το htc sync και ξανά install.Αν πάλι δεν το βρει η σιγουρή σου λύση είναι το xda.Είχα βρει κάτι αλλά δεν ασχοληθηκα.ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. :( :(

Καλημέρα σε όλους!

Τελικά το αγόρασα και εγώ το Μαγικό αλλά (παρόλο που έκανα αναζήτηση στο forum) δε βρήκα κάποιο τρόπο να βάζω δικό μου mp3 ήχο για το ξυπνητήρι...έχει καμία ιδέα κανείς;

Ευχαριστώ!!!

Υ.Γ. Έχω δοκιμάσει να φτιάξω φάκελο audio->alarms αλλά δεν έγινε τπτ. Δε μου εμφανίζει τα mp3 που έχω βάλει εκεί..Έχει σημασία που το δικό μου έχει ελληνικό μενού??

Τελικά άκυρο...τα είδε..:)

Edited by Clarisha

φιλε εβαλες στην αρχη το DRC 83 defanged ή το HTC ADP 1.6?Απ'οσο εχω διαβασει με το htc adp 1.6 παρατηρουνται τετοια προβληματα,οποτε αν εβαλες αυτο δοκιμασε να ξανακανεις τη διαδικασια απο την αρχη με το DRC 83 defanged

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Χμ, το δικό μου είναι el cheapo από το ebay, μπορεί να φταίει αυτό αν και λογικά το πρωτόκολλο είναι κοινό ίσως υπάρχει διαφορετική κωδικοποίηση του ήχου. Στερεοφωνικό ήταν και το δικό σου, έτσι; Όχι απλό handsfree.

Στερεοφωνικότατο:lol:.

Μπορείς να δεις τις σωστές οδηγίες για εγκατάσταση εδώ. Διάβασε τα FAQs στο πρώτο post. Θα βρεις αρκετές πληροφορίες εκεί.

Ρίξε μια ματιά εδώ. Διάβασε τα FAQs στο πρώτο post. Θα βρεις αρκετές πληροφορίες εκεί.

φιλε εβαλες στην αρχη το DRC 83 defanged ή το HTC ADP 1.6?Απ'οσο εχω διαβασει με το htc adp 1.6 παρατηρουνται τετοια προβληματα,οποτε αν εβαλες αυτο δοκιμασε να ξανακανεις τη διαδικασια απο την αρχη με το DRC 83 defanged

ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!Αν κάποιος χρήστης έχει πρόβλημα να ξέρει πως η λύση είναι το DRC 83 defanged και ολα είναι PERFECTO.

thanks πάντως για την βοήθεια!!

Μία ακόμη ερώτηση παιδιά.

Υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το ξυπνητήρι, ενώ το κινητό είναι απενεργοποιημένο;

Από ότι δοκίμασα, όταν είναι κλειστό το κινητό δεν χτυπάει το ξυπνητήρι. Τι χαζομάρα είναι αυτή; Δεν το καταλαβαίνω.

Υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το ξυπνητήρι, ενώ το κινητό είναι απενεργοποιημένο;

Από ότι δοκίμασα, όταν είναι κλειστό το κινητό δεν χτυπάει το ξυπνητήρι. Τι χαζομάρα είναι αυτή; Δεν το καταλαβαίνω.

Όχι δεν υπαρχει τέτοια δυνατότητα.

Σκέψου τον υπολογιστή σου. Ο υπολογιστής σου έχει αυτή τη δυνατότητα? Δυστυχώς τα κινητά αυτά δεν μπορούν να μπουτάρουν από μόνα τους για να λειτουργήσει έτσι το ξυπνητήρι.

Λεωνίδας

μπες σε flying mode (Λειτουργια πτησης)

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

Hello

Σήμερα λέω τελικά να εγκαταστήσω την ROM με android 2.1 του sanpei :worry:

Εχω την επισημη ελληνική με SenseUI σε vodafone magic και με τα εξής radio 6.35και SPL 1.76 (eng)

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνω ευχαριστημένος με την rom του sanpei, μπορώ να επιστρέψω στην rom που έχω τώρα? Ρωτάω επειδή η τωρινή είναι android 1.5

Ευχαριστώ