Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ευχαριστώ πολύ Κάτι ακόμη, τώρα έχω μια energy, πρέπει να περάσω πρώτα μια stock ή να κάνω κάτι σαν το task29 πριν περάσω την dutty; Δεν θα ήταν άσχημο να κάνεις ένα task29 πρώτα χωρίς όμως να είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλή, γρήγορη και χωρις κολήματα δείχνει η v3 Dutty. Θα δείξει. ευχαριστώ τον webvirus για την υπόδειξη και τον athanaso77 για το νεότερο link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ΓΕΙΑΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΟ DIAMOND 2.ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ΓΕΙΑΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΟ DIAMOND 2.ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Πας settings-menu-all settings-clock&alarms και ξετσεκαρεις το "display the clock on the title bar" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ΓΕΙΑΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΟ DIAMOND 2.ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ...και αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Πας settings-menu-all settings-clock&alarms και ξετσεκαρεις τ "display the clock on the title bar"Ε Εντάξει φίλε το ρύθμισα σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 ρε παιδια εχω την 6.5 εκδοση και εχω κατι κοληματα τελευταια, οταν ειναι πολλα τα μνματα απο ενα ατομο κ εισαι εκει που απαντας βλεποντας τον διαλογο απο πανω, αν μου κλεισει η οθονη μετα αν πατησω το κουμπι να ανοιξει,δεν ανοιγει η οθονη, θελει ωρα και πολλες φορες ρεσετ. Το εχει κανεις αλλος το προβλημα ή φταινε οι τουμπες :D ? επισης πληκτρολογιο swype εχει βγει για το κινητο μας? τα μπερδεψα λιγο ελπιζω να βγαινει νοημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Για το πρόβλημα... μάλλον πας για hard reset. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο ελληνικό swype για windows mobile δεν βγήκε ποτέ. Υπάρχει πάντως η εναλλακτική του SlideIT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Θέλω να αγοράσω το DIAMOND 2 Κινέζικο με δύο κάρτες SIM και WINDOWS MOBILE 6.5.Μπορώ να βάλω την Ελληνική ROM. Και πόσο διαρκεί η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Θέλω να αγοράσω το DIAMOND 2 Κινέζικο με δύο κάρτες SIM και WINDOWS MOBILE 6.5.Μπορώ να βάλω την Ελληνική ROM. Και πόσο διαρκεί η μπαταρία Δεν μπαίνει με τίποτα η ελληνική rom. Όμως, πολλά από αυτά έχουν και ελληνικό μενού, ψάξτο λίγο. Και όπως θα φαντάζεσαι... δεν έχουν καμία σχέση με το official μοντέλο από θέμα ταχύτητας και σταθερότητας. Εντούτοις και αγγλικό μενού να έχει μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο για να έχεις πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δεν μπαίνει με τίποτα η ελληνική rom. Όμως, πολλά από αυτά έχουν και ελληνικό μενού, ψάξτο λίγο. Και όπως θα φαντάζεσαι... δεν έχουν καμία σχέση με το official μοντέλο από θέμα ταχύτητας και σταθερότητας. Εντούτοις και αγγλικό μενού να έχει μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο για να έχεις πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Πολύ καλά επειδή στο κανονικό DIAMOND 2 ήταν Αγγλικό και έβαλα Ελληνική rom της HTC με άλλο κωδικό έλεγα μήπως μπωρώ να κάνω το ίδιο και στο Κινέζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Πολύ καλά επειδή στο κανονικό DIAMOND 2 ήταν Αγγλικό και έβαλα Ελληνική rom της HTC με άλλο κωδικό έλεγα μήπως μπωρώ να κάνω το ίδιο και στο Κινέζικο Δεν μπορείς. Και δεν μπορείς επειδή απλά δεν υπάρχει για τη συσκευή που σε ενδιαφέρει. Εάν υπήρχε θα υπήρχε και τρόπος όπως έχεις κάνει και στο δικό σου. Edited January 28, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Πέρασα στο τηλέφωνο μια rom Dutty και ήθελα ελληνικό πληκτρολόγιο.Πέρασα αυτό b16b_IME___EZ_Input_Greek και για αλλαγή του μανίλα σε Ελληνικό αυτό b16b Make Manila Greek.Όλα καλά φαίνονται ξε-τίκαρα και την επιλογή unicode και στέλνει 160 χαρακτήρες αλλά ????? όταν το λαμβάνω στο Leo (τώρα έχω πάνω μια Energy και έχω κάνει τα παραπάνω και στο leo).Το αντίστροφο γίνεται κανονικά ,δηλαδή απο το Leo στο D2 σε Ελληνικά. Ποιά συσκευή έχει το πρόβλημα ;Το D2 δεν μπορεί να στείλει ή Το HD2 δεν μπορεί να δεχθεί ; Μια λύση αν είναι εύκολο; Edit: Στέλνει κεφαλαία αλλά όχι μικρά.Με τα μικρά τί γίνεται; Edit2:Και το HD2 βλέπω τώρα πως γράφει μόνο κεφαλαία, άσχετα αν στο πληκτρολόγια εμφανίζει τα μικρά.:lost: Edited January 30, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Edit: Στέλνει κεφαλαία αλλά όχι μικρά.Με τα μικρά τί γίνεται; Edit2:Και το HD2 βλέπω τώρα πως γράφει μόνο κεφαλαία, άσχετα αν στο πληκτρολόγια εμφανίζει τα μικρά.:lost: Σωστά και τα δύο. Το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms. Όπου βλέπεις μικρά τα κάνει η εκάστοτε συσκευή που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoossss Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) και παλι μετα απο 6 μηνες η οθονη ξανακανει αυτα τα περιεργα νερα και δεν <ακουει>καλα.επειδη εχει αρκετα σημαδια αυτη τη φορα και σιγουρα δε θα το περασουν στην εγγυηση...λεω να παρω απο το e bay το σετακι(τζαμι -οθονη-καπακι)...το εχει δοκιμασει κανεις?τα χρωματα της οθονης ειναι το ιδιο εντονα? μ'αυτο το προβλημα χρειαζεται μονο αλλαγη το τζαμι μπροστα η και η οθονη? Edited February 1, 2011 by mmaannoossss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Ενδεχομένως να χρειάζεται μόνο το digitizer αλλά δεν είμαστε σε θέση να πούμε με σιγουριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά καλησπέρα, έχω την ελληνική τελευταία επίσημη ρομ στο κινητό. Θέλω να βάλω την τελευταία αγγλική επίσημη έκδοση που έχει βγει. Μπορώ να το κάνω αυτό επίσημα; Αν όχι ανεπίσημα είναι εύκολο; Ποια είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Επίσημα όχι. Ανεπίσημα... ναι. Edited February 3, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Επίσημα όχι. Ανεπίσημα... ναι. Ευχαριστώ φίλε. Αλλά νομίζω ότι μου έδωσες λάθος link, ή δεν το καταλαβαίνω καλά. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Έχεις δίκιο φυσικά, το διόρθωσα και το παραθέτω και εδώ... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7033683&postcount=3 Εν ολίγοις... πρέπει να κάνεις hard-spl τη συσκευή σου για να πάρει οποιαδήποτε άλλη rom πέρα από την official ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Ευχαριστώ φίλε. Να σαι καλά. Το έκανα το hard-spl, αλλά τελικά έβαλα την energy .sencity: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562942 Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει το επίσημο ελληνικο-αγγλικό πληκτρολόγιο διαθέσιμο να το βάλω που είχα από την επίσημη ρομ πριν; Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει το επίσημο ελληνικο-αγγλικό πληκτρολόγιο διαθέσιμο να το βάλω που είχα από την επίσημη ρομ πριν; http://www.4shared.com/file/QSkaH9ns/HTC_Touch_Input_21.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 http://www.4shared.com/file/QSkaH9ns/HTC_Touch_Input_21.html Ωραίος. Και πάλι ευχαριστώ.... Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 και παλι μετα απο 6 μηνες η οθονη ξανακανει αυτα τα περιεργα νερα και δεν <ακουει>καλα.επειδη εχει αρκετα σημαδια αυτη τη φορα και σιγουρα δε θα το περασουν στην εγγυηση...λεω να παρω απο το e bay το σετακι(τζαμι -οθονη-καπακι)...το εχει δοκιμασει κανεις?τα χρωματα της οθονης ειναι το ιδιο εντονα? μ'αυτο το προβλημα χρειαζεται μονο αλλαγη το τζαμι μπροστα η και η οθονη? το περίεργο ήταν ότι σήμερα σταμάτησε και η δική μου οθόνη να ανταποκρίνεται. Ευτυχώς όμως, ανακάλυψα, ότι για κάποιο ΤΡΕΛΟ λόγο, έφταιγε το screen protector. Μόλις το έβγαλα δούλεψε. Όσο για τα περίεργα νερά, το έχω και εγώ, εδώ και κάτι μήνες (δεν φαίνεται όταν η οθόνη ανάβει), αλλά σε μένα μάλλον φταίει το γεγονός ότι ένα ποτήρι νερό, άδειασε ΟΛΟ πάνω στο D2 μου. (Καρδιακό, έφραγμα κτλ). Το στέγνωσα άμεσα, και ευτυχώς δούλεψε τότε. Αυτά τα νερά για να τα εξαφανίσω, όταν βγαίνουν, κάνω το εξής απλό... παίρνω ένα μπιστολάκι, και φυσάω ζεστό αέρα πάνω στην οθόνη. Φεύγουν, αλλά θα ξαναγυρίσουν. Μην ρωτάτε πως και γιατί... δεν ξέρω. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Αυτά τα νερά για να τα εξαφανίσω, όταν βγαίνουν, κάνω το εξής απλό... παίρνω ένα μπιστολάκι, και φυσάω ζεστό αέρα πάνω στην οθόνη. Φεύγουν, αλλά θα ξαναγυρίσουν. Μην ρωτάτε πως και γιατί... δεν ξέρω. Λόγω υγρασίας φυσικά η οποία όσο και αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει... σιγά σιγά οξειδώνει τα περιεχόμενα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts