Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ευχαριστώ πολύ

Κάτι ακόμη, τώρα έχω μια energy, πρέπει να περάσω πρώτα μια stock ή να κάνω κάτι σαν το task29 πριν περάσω την dutty;

Δεν θα ήταν άσχημο να κάνεις ένα task29 πρώτα χωρίς όμως να είναι απαραίτητο.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλή, γρήγορη και χωρις κολήματα δείχνει η v3 Dutty. Θα δείξει.

ευχαριστώ τον webvirus για την υπόδειξη και τον athanaso77 για το νεότερο link.

ΓΕΙΑΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΟ DIAMOND 2.ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΓΕΙΑΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΟ DIAMOND 2.ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Πας settings-menu-all settings-clock&alarms και ξετσεκαρεις το "display the clock on the title bar"

• Administrators

...και αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum.

Modpic.gif

Πας settings-menu-all settings-clock&alarms και ξετσεκαρεις τ "display the clock on the title bar"
Ε Εντάξει φίλε το ρύθμισα σε ευχαριστώ πολύ

ρε παιδια εχω την 6.5 εκδοση και εχω κατι κοληματα τελευταια, οταν ειναι πολλα τα μνματα απο ενα ατομο κ εισαι εκει που απαντας βλεποντας τον διαλογο απο πανω, αν μου κλεισει η οθονη μετα αν πατησω το κουμπι να ανοιξει,δεν ανοιγει η οθονη, θελει ωρα και πολλες φορες ρεσετ. Το εχει κανεις αλλος το προβλημα ή φταινε οι τουμπες :D ? επισης πληκτρολογιο swype εχει βγει για το κινητο μας? τα μπερδεψα λιγο ελπιζω να βγαινει νοημα!

• Administrators

Για το πρόβλημα... μάλλον πας για hard reset.

Όσον αφορά το πληκτρολόγιο ελληνικό swype για windows mobile δεν βγήκε ποτέ. Υπάρχει πάντως η εναλλακτική του SlideIT.

Modpic.gif

• 3 weeks later...
Θέλω να αγοράσω το DIAMOND 2 Κινέζικο με δύο κάρτες SIM και WINDOWS MOBILE 6.5.Μπορώ να βάλω την Ελληνική ROM. Και πόσο διαρκεί η μπαταρία

• Administrators
Θέλω να αγοράσω το DIAMOND 2 Κινέζικο με δύο κάρτες SIM και WINDOWS MOBILE 6.5.Μπορώ να βάλω την Ελληνική ROM. Και πόσο διαρκεί η μπαταρία

Δεν μπαίνει με τίποτα η ελληνική rom. Όμως, πολλά από αυτά έχουν και ελληνικό μενού, ψάξτο λίγο. Και όπως θα φαντάζεσαι... δεν έχουν καμία σχέση με το official μοντέλο από θέμα ταχύτητας και σταθερότητας. Εντούτοις και αγγλικό μενού να έχει μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο για να έχεις πλήρη υποστήριξη ελληνικών.

Modpic.gif

Δεν μπαίνει με τίποτα η ελληνική rom. Όμως, πολλά από αυτά έχουν και ελληνικό μενού, ψάξτο λίγο. Και όπως θα φαντάζεσαι... δεν έχουν καμία σχέση με το official μοντέλο από θέμα ταχύτητας και σταθερότητας. Εντούτοις και αγγλικό μενού να έχει μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο για να έχεις πλήρη υποστήριξη ελληνικών.

Πολύ καλά επειδή στο κανονικό DIAMOND 2 ήταν Αγγλικό και έβαλα Ελληνική rom της HTC με άλλο κωδικό έλεγα μήπως μπωρώ να κάνω το ίδιο και στο Κινέζικο

• Administrators
Πολύ καλά επειδή στο κανονικό DIAMOND 2 ήταν Αγγλικό και έβαλα Ελληνική rom της HTC με άλλο κωδικό έλεγα μήπως μπωρώ να κάνω το ίδιο και στο Κινέζικο

Δεν μπορείς.

Και δεν μπορείς επειδή απλά δεν υπάρχει για τη συσκευή που σε ενδιαφέρει. Εάν υπήρχε θα υπήρχε και τρόπος όπως έχεις κάνει και στο δικό σου.

Edited by Nikos_s3

Modpic.gif

Πέρασα στο τηλέφωνο μια rom Dutty και ήθελα ελληνικό πληκτρολόγιο.Πέρασα αυτό b16b_IME___EZ_Input_Greek και για αλλαγή του μανίλα σε Ελληνικό αυτό b16b Make Manila Greek.Όλα καλά φαίνονται ξε-τίκαρα και την επιλογή unicode και στέλνει 160 χαρακτήρες αλλά ????? όταν το λαμβάνω στο Leo (τώρα έχω πάνω μια Energy και έχω κάνει τα παραπάνω και στο leo).Το αντίστροφο γίνεται κανονικά ,δηλαδή απο το Leo στο D2 σε Ελληνικά. Ποιά συσκευή έχει το πρόβλημα ;Το D2 δεν μπορεί να στείλει ή Το HD2 δεν μπορεί να δεχθεί ;

Μια λύση αν είναι εύκολο;

Edit: Στέλνει κεφαλαία αλλά όχι μικρά.Με τα μικρά τί γίνεται;

Edit2:Και το HD2 βλέπω τώρα πως γράφει μόνο κεφαλαία, άσχετα αν στο πληκτρολόγια εμφανίζει τα μικρά.:lost:

Edited by cb600f

• Administrators
Edit: Στέλνει κεφαλαία αλλά όχι μικρά.Με τα μικρά τί γίνεται;

Edit2:Και το HD2 βλέπω τώρα πως γράφει μόνο κεφαλαία, άσχετα αν στο πληκτρολόγια εμφανίζει τα μικρά.:lost:

Σωστά και τα δύο. Το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms. Όπου βλέπεις μικρά τα κάνει η εκάστοτε συσκευή που χρησιμοποιείς.

Modpic.gif

και παλι μετα απο 6 μηνες η οθονη ξανακανει αυτα τα περιεργα νερα και δεν <ακουει>καλα.επειδη εχει αρκετα σημαδια αυτη τη φορα και σιγουρα δε θα το περασουν στην εγγυηση...λεω να παρω απο το e bay το σετακι(τζαμι -οθονη-καπακι)...το εχει δοκιμασει κανεις?τα χρωματα της οθονης ειναι το ιδιο εντονα?

μ'αυτο το προβλημα χρειαζεται μονο αλλαγη το τζαμι μπροστα η και η οθονη?

Edited by mmaannoossss

Παιδιά καλησπέρα,

έχω την ελληνική τελευταία επίσημη ρομ στο κινητό. Θέλω να βάλω την τελευταία αγγλική επίσημη έκδοση που έχει βγει. Μπορώ να το κάνω αυτό επίσημα; Αν όχι ανεπίσημα είναι εύκολο; Ποια είναι η διαδικασία;

Ευχαριστώ.

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Επίσημα όχι. Ανεπίσημα... ναι.

Ευχαριστώ φίλε. Αλλά νομίζω ότι μου έδωσες λάθος link, ή δεν το καταλαβαίνω καλά.

• Administrators

Έχεις δίκιο φυσικά, το διόρθωσα και το παραθέτω και εδώ...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7033683&postcount=3

Εν ολίγοις... πρέπει να κάνεις hard-spl τη συσκευή σου για να πάρει οποιαδήποτε άλλη rom πέρα από την official ελληνική.

Modpic.gif

Ευχαριστώ φίλε. Να σαι καλά. Το έκανα το hard-spl, αλλά τελικά έβαλα την energy .sencity:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562942

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει το επίσημο ελληνικο-αγγλικό πληκτρολόγιο διαθέσιμο να το βάλω που είχα από την επίσημη ρομ πριν;

• Administrators
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει το επίσημο ελληνικο-αγγλικό πληκτρολόγιο διαθέσιμο να το βάλω που είχα από την επίσημη ρομ πριν;

http://www.4shared.com/file/QSkaH9ns/HTC_Touch_Input_21.html

Modpic.gif

Ωραίος. Και πάλι ευχαριστώ....

και παλι μετα απο 6 μηνες η οθονη ξανακανει αυτα τα περιεργα νερα και δεν <ακουει>καλα.επειδη εχει αρκετα σημαδια αυτη τη φορα και σιγουρα δε θα το περασουν στην εγγυηση...λεω να παρω απο το e bay το σετακι(τζαμι -οθονη-καπακι)...το εχει δοκιμασει κανεις?τα χρωματα της οθονης ειναι το ιδιο εντονα?

μ'αυτο το προβλημα χρειαζεται μονο αλλαγη το τζαμι μπροστα η και η οθονη?

το περίεργο ήταν ότι σήμερα σταμάτησε και η δική μου οθόνη να ανταποκρίνεται. Ευτυχώς όμως, ανακάλυψα, ότι για κάποιο ΤΡΕΛΟ λόγο, έφταιγε το screen protector. Μόλις το έβγαλα δούλεψε.

Όσο για τα περίεργα νερά, το έχω και εγώ, εδώ και κάτι μήνες (δεν φαίνεται όταν η οθόνη ανάβει), αλλά σε μένα μάλλον φταίει το γεγονός ότι ένα ποτήρι νερό, άδειασε ΟΛΟ πάνω στο D2 μου. (Καρδιακό, έφραγμα κτλ). Το στέγνωσα άμεσα, και ευτυχώς δούλεψε τότε. Αυτά τα νερά για να τα εξαφανίσω, όταν βγαίνουν, κάνω το εξής απλό... παίρνω ένα μπιστολάκι, και φυσάω ζεστό αέρα πάνω στην οθόνη. Φεύγουν, αλλά θα ξαναγυρίσουν. Μην ρωτάτε πως και γιατί... δεν ξέρω.

• Administrators
Αυτά τα νερά για να τα εξαφανίσω, όταν βγαίνουν, κάνω το εξής απλό... παίρνω ένα μπιστολάκι, και φυσάω ζεστό αέρα πάνω στην οθόνη. Φεύγουν, αλλά θα ξαναγυρίσουν. Μην ρωτάτε πως και γιατί... δεν ξέρω.

Λόγω υγρασίας φυσικά η οποία όσο και αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει... σιγά σιγά οξειδώνει τα περιεχόμενα της συσκευής.

Modpic.gif