christoskast Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδια γεια σας εχω ενα diamond 2 και εχθες εκει που φορτιζε σταματισε να λειτουργει το touch screen. Πριν ηταν ολα τελεια ουτε επεσε για να ραγισει το τζαμι του καπου. Καποια ιδεα καποιος? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Hard reset μπορείς να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά με το θέμα που είχα με το copilot έστειλα στην εταιρία mail και μου απενεργοποίησαν τον κωδικό ώστε να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω πάλι. Τι γίνεται όμως τώρα? Με το upgrade στη rom που έκανα έκανα και format στην κάρτα και τώρα έχω εγκατεστημένη μια demo έκδοση που δεν παίρνει serial number. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το cab αρχείο που είχε η memory card? Χωρίς s/n κτλ φυσικά, ελπίζω να μην παραβαίνω κανέναν κανόνα, απλά τονίζω ότι εχω νόμιμη άδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Πήγαινε στο device information και στο about και πες μας τι γράφει. τελικά σήμερα πήρα την συσκευή. Είναι αγορασμένη απο expansys. Αν πηγαίνω σωστά.... ρυθμίσεις-περισσότερα-system-device information-(και διαλέγω το)about..... βγαίνει ενα κατεβατό με διάφορες άδειες κτλ. πάντος για πρώτη επαφή με κινητό με wm,wi-fi,touch screen κτλ...θέλει πολύ ψάξιμο και πολλές ώρες για να το μάθω κ να το ρυθμίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Αν είναι από expansys... μια χαρά είσαι. Μόνο γνήσια HTC πουλάει. Καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 σας παραθέτω το κείμενο μου στα αγγλικά όπως το έγραψα στο xda, επειδή βαριέμε να το ξαναγράφω στα ελληνικά..:P.., έχω και διάβασμα.., : Hello, my story : i bought my digitizer and housing from ebay, and digitizer was scratched and when i put it was misscalibrated, and housing was scratching too and the screws holes was mising, so i transfer the holes from the old housing, fault digitizer: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=310166895568 fault housing: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=120464276301 now i have bought those: digitizer: http://www.sw-box.com/Htc-Touch-Diam...el-Screen.html housing: http://www.sw-box.com/Htc-Touch-Diam...er-Silver.html and i will using this tape: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...STRK:MEBDIX:IT and air cleaning for the dust of the lcd and digitizer: http://www.am-denmark.com/sort/engel...128/80128.html , and i have a question,if somebody from you, was having digitizer misscalibrated problem after new digitizer applying, thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 and i have a question,if somebody from you, was having digitizer misscalibrated problem after new digitizer applying, thank you Εδώ έχεις κοιτάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 βεβαίως...,με αυτό τον όδηγό τα άλλαξα όλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Τότε κάποιος θα πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία και όχι υποχρεωτικά για τη συγκεκριμένη συσκευή και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ευχαριστώ. Ας αρχίσουμε την ζάλη με μια πρώτη απορία. Γιατί ενω κάνει synch με outlook μου περνάει τις σημειώσεις του ημερολογίου, ενω δεν μου περνάει τις επαφές στην συσκευή?? και δείχνει αυτές στην κάτρα sim σαν....να μην πω πως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Είσαι σίγουρος ότι τις έχεις επιλέξει στις επιλογές του τι να συγχρονίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 ναι,ναι. ολα οκ. βρήκα κάπου στο internet οτι αν διαγράψεις και κάνεις connection απο την αρχή δουλεύει. αυτο έκανα και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Για windows συσκευές μιλάμε. Μετά την επανεκκίνηση, είναι το επόμενο πράγμα που σκέφτεσαι! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 εεε ναι, θα μάθω που θα πάει. Υπάρχει κάπου να διαβάσω πως κάνω εγκατάσταση στο igo8? Tα εχω ξεχάσει. Είναι τα ιδια αρχεία που εχω και στο mio p350? Η κάνω κάτι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ευχαριστώ παιδιά για το gps. Μια άλλη ερώτηση. Το skype μπαίνει στο κινητό μας (είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα); Ευχαριστώ. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Υπάρχει κάπου να διαβάσω πως κάνω εγκατάσταση στο igo8? Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε παιδιά, πήρα αυτό ώς απάντηση...απο τo htc service, "Από τη στιγμή που ανοίξατε την συσκευή χάνεται η εγγύηση Αν είστε Αθήνα τα μεταφορικά τα επιβαρύνεστε, αν είστε επαρχία τα έξοδα καλύπτονται από την ace hellas" μήπως μπερδευτίκανε?? :P.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε παιδιά, πήρα αυτό ώς απάντηση...απο τo htc service, "Από τη στιγμή που ανοίξατε την συσκευή χάνεται η εγγύηση Αν είστε Αθήνα τα μεταφορικά τα επιβαρύνεστε, αν είστε επαρχία τα έξοδα καλύπτονται από την ace hellas" μήπως μπερδευτίκανε?? :P.. Τι σχέση έχει αυτό με το Diamond2; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 γιατί diamond 2 θέλω να τους στείλω...:P, απλώς το έγραψα μήπως έχει στείλει κανένας τώρα τελευταία συσκευή για να μάθω..., λές και είμαι ο μόνος που έκανα off-topic εδω μέσα... :/... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Δίκιο έχεις, δεν διάβασα σωστά και παρανόησα. Φυσικά και δεν είναι off-topic αυτό που είπες. :O Σχετικά με την τοποθέτησή τους τώρα... αν όντως έχεις ανοίξει τη συσκευή και εννοώ να την έχεις "λύσει", λογικό είναι να μην έχει εγγύηση. Τώρα όσον αφορά το δεύτερο, αν είσαι Αθήνα, καλύτερα να πας ο ίδιος εκεί. Τι είναι όμως αυτό που σε προβληματίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 το ότι δεν είναι λογικό η εταιρία να βρίσκετε αθήνα, και στην αθήνα τα μεταφορικά να τα επιβαρινόμαστε και στην επαρχία είναι δωρεάν....ευτυχός για εμένα ισχυεί το δεύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoossss Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 μετα απο service μου περασαν τα 6.5. προγραμματα δεν εβαλα κατι νεο.απο την πρωτη στιγμη οταν ανοιγω την καρτα αποθηκευσης και μονο σε τρεις φακελους .οταν ανοιγω 5-6 φωτογραφιες μου γραφει το γνωστο...λυπουμαστε,παρουσιαστηκε προβλημα με το HTCAlbum.exe. soft reset εκανα.την καρτα την εβγαλα και την ξαναεβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 τι service του έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoossss Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 τι service του έκανες? σωστα ...ελα ντε.λοιπον μου αλλαξαν την οθονη και το μεταλλικο περιβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 soft reset εκανα.την καρτα την εβγαλα και την ξαναεβαλα. Hard reset έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts