Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Απο ταχυτητα ειδα παει παλι οπως παλια σφαιρα ,εχω ομως 1 προβλημα δεν μου κλεινει το activesync,το κλεινω και ανοιγει σε 2 λεπτα,ενω εχω βαλει μεσα το asynckiller δεν γινετε τιποτα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 ναι ευχαριστω για το link,το εχω δει και εγω αλλα δεν βγαζω ακρη...μηπως μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις. :rolleyes: Οι οδηγίες είναι απλές και αναλυτικές βήμα βήμα για να φτιάξεις έναν fake server στο activesync. Δώστου άλλη μία ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 οκ ,το εκανα αλλα τωρα δεν το βλεπει το pc . και δεν παιζουν τα dest και igo που ειχα στην καρτα αλλο αυτο παλι ..ενω παιζανε απο την καρτα ,δεν παιζανε με την συντομευση που εστελνα στο start menu των windows. και τωρα που τα εβαλα απο την αρχη στην καρτα δεν παιζουν ουτε απο εκει..με το που πανε να ανοιξουν κολλανε...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 edit: Δεν έχω πουθενά αρχείο cpl7! Είσαι σίγουρος; Την ίδια διαδικασία την έχω κάνει καμιά 20αριά φορές και πάντα υπήρχε ένα αρχείο cpl7 στον φάκελο των windows. Αν είχα το τηλέφωνο στα χέρια μου θα σε βοηθούσα περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Κακώς. Μίλησε τους σαν να θεωρείς δεδομένο ότι σε καλύπτει η εγγύηση. Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε, το τηλέφωνο θα επισκευαστεί εντός εγγύησης :D Οριακά όμως, δλδ αν ήθελαν δεν το κάλυπταν ,αυτό μου ξεκαθαρίστηκε Σε περίπου δύο μέρες θα το έχω πάλι στα χέρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 επανέρχομαι στο θέμα αυτο μιας και τώρα το εχω πάρει πιο ζεστά στο να αποκτήσω την συσκευή αυτή. θέλω την βοήθεια όσων γνωρίζουν. Λόγω της αυξημένης τιμής της συσκευής στην Ελλάδα, σκέφτομαι να το πάρω απο εδώ... http://www.amazon.de/HTC-Diamond-Smartphone-Windows-Bluetooth/dp/B001ULCGY6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1283199751&sr=8-1 έρχεται όμως με γερμανική rom-menu. είναι εύκολο να αλλαχτεί με την Ελληνική? χάνω ετσι την εγγύηση? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) οκ ,το εκανα αλλα τωρα δεν το βλεπει το pc . και δεν παιζουν τα dest και igo που ειχα στην καρτα αλλο αυτο παλι ..ενω παιζανε απο την καρτα ,δεν παιζανε με την συντομευση που εστελνα στο start menu των windows. και τωρα που τα εβαλα απο την αρχη στην καρτα δεν παιζουν ουτε απο εκει..με το που πανε να ανοιξουν κολλανε...:mad: Αν έκανες αυτά που περιγράφω στο link και μόνο αυτά... δεν θα έπρεπε να είχες τα προβλήματα που αναφέρεις, δεν έχουν καμία σχέση, κάτι άλλο φταίει. Αυτή η τεχνική του fake server χρησιμοποιείται πολύ καιρό τώρα και απροβλημάτιστα. έρχεται όμως με γερμανική rom-menu. είναι εύκολο να αλλαχτεί με την Ελληνική? χάνω ετσι την εγγύηση? Είναι εύκολο ναι. Χάνεις την εγγύηση ναι αλλά μπορείς να επαναφέρεις την rom που έχει ήδη η εν λόγω συσκευή εάν χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης (εφόσον βέβαια η θέση είναι σε θέση να δεχτεί τη rom). Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε, το τηλέφωνο θα επισκευαστεί εντός εγγύησης :D Οριακά όμως, δλδ αν ήθελαν δεν το κάλυπταν ,αυτό μου ξεκαθαρίστηκε Τι σου ξεκαθαρίστηκε; Ότι σου έκαναν χάρη; Σου ξεκαθάρισαν όμως ότι για ότι αλλάχτηκε ανανεώθηκε η εγγύηση για άλλα δύο χρόνια; Edited August 30, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) Είναι εύκολο ναι. Χάνεις την εγγύηση ναι αλλά μπορείς να επαναφέρεις την rom που έχει ήδη η εν λόγω συσκευή εάν χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης (εφόσον βέβαια η θέση είναι σε θέση να δεχτεί τη rom). ευχαριστώ για την απάντηση. να ελπίζω σε κάποια βοήθεια, γιατί σίγουρα θα την χρειαστώ?? κάποια αλλη πρόταση για αγορά τις συσκευής αυτής? και κάτι αλλο. θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα? Edited August 31, 2010 by stelios_rs180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 κάποια αλλη πρόταση για αγορά τις συσκευής αυτής? Τι άλλη πρόταση; και κάτι αλλο. θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα? Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω για ένα καλά gps για να βάλω στο διαμάντι 2 μου για να με διευκολύνει στην οδήγηση. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ 2 σοβαρά: 1)α) Destinator 2007: Καλό αλλά παλιό, όπως και να το κάνουμε. Εκτός από ότι δεν έχει τις νέες οδούς, το έχω βαρεθεί γιατί αναμένω κάτι ποιο εξελιγμένο. 1)β) Destinator 2008: Δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως έχασε με το ψευτο3d που προσπάθησε να επιτύχει, δεν το έχω και καλά μαγειρεμένο..... 2) Google maps. Σε κάποια καλό σε κάποια πολύ πίσω. Το βασικότερο: Δεν μου εκφωνεί πως να κινηθώ. Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κανένα καλύτερο. Προφανώς αν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ και links για κατέβασμα των αρχείων για έτοιμη χρήση (*****), ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 IGO 8.3 το καλυτερο για μενα. με λιγο googling ολα βρισκοντε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 IGO 8.3 το καλυτερο για μενα. με λιγο googling ολα βρισκοντε... iGO Primo πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλημερα! το igo πριμο που λετε ειναι καλο και για επαρχια σαν το dest 7? Μπορει καποιος με π.μ. να με βοηθησει να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Σας εστειλα πμ παιδια ...εμενα δεν παιζανε τα dest7 και igο απλα θελουνε σβησιμο κατι αρχειακια στο διαμαντακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_j Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά, είμαι και εγω ένας κάτοχος του diamond 2 εδώ και λιγο καίρο εχω κάποια προβλήματα¨ 1ον, δεν χτυπάει το ξυπνητήρι 2ον δεν κατάλαβα πως μπορώ να περάσω στο τηλέφωνο μου ήχους και αρχεία, 3ον εχει media player το τηλ??,4ον και πιο σημαντικό , όταν το συνδέω στο pc μου δεν βλέπει το κιν.. (μήπως πρέπει να κάνω το htc μου κανένα φορματ??)το τηλεφωνο το εχω κανα χρονο αφου το πήρα με επιδότηση αλλα τώρα ειπα να ασχολιθώ μαζι του και όπως καταλάβατε ειμαι εντελώς ασχετος..παρακαλώ οποιον έχει δάθεση και χρόνο για βοήθεια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Θα έλεγα σε πρώτη φάση να κάνεις ένα hard reset και λογικά θα λυθούν όλα τα προβλήματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 iGO Primo πλέον. Πριν ενα τριμηνο ασχοληθηκα μαζι του αλλα ειχε προβληματα αναλυσης και orientation στο diamond2. Παιζει portrait σωστα τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο παρακάτω? Πως μπορώ να καταλάβω αν μια συσκευή είναι η αυθεντική ή κάποιο αντίγραφο? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κοιτάξω? Ρωτάω γιατί τελικά θα το πάρω μτχ απο γνωστό φίλου, μην την πατήσω και χάσω λεφτά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιζει portrait σωστα τωρα? Ακόμα όχι. Πως μπορώ να καταλάβω αν μια συσκευή είναι η αυθεντική ή κάποιο αντίγραφο? Πήγαινε στο device information και στο about και πες μας τι γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Πήγαινε στο device information και στο about και πες μας τι γράφει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Την συσκευή θα την πάρω αύριο στα χέρια μου. Δεν θα εχω την δυνατότητα επικοινωνίας. Πρέπει να γράφει κάτι συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Η συσκευή που θα πάρεις συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς; Από που υποτίθεται ότι είναι αγορασμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Απ οτι μου είπε ναι, με υπόλοιπο εγγύησης 1 χρόνο. Δεν είναι απο επιδότηση. Αγορά δεν ρώτησα απο που αλλα θα το δω εκείνη την ώρα. Να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μιλάμε για ελληνική συσκευή; Σε γενικές γραμμές αυτά που κοιτάζουμε σε αυτές τις συσκευές είναι να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς, να μην έχει χτυπήματα και εξωτερικές φθορές, να μην έχει η οθόνη καμένα pixel και φυσικά... να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts