agriniopk Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Με πιο πρόγραμμα μέσα από το HTC μπορώ να κάνω format στην κάρτα ? Ή ποιος τρόπος είναι ο πιο σωστός για fortmat της κάρτας μνήμης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Με πιο πρόγραμμα μέσα από το HTC μπορώ να κάνω format στην κάρτα ? Ή ποιος τρόπος είναι ο πιο σωστός για fortmat της κάρτας μνήμης ? Sktools, Pocket Mechanic, Resco Explorer, StorageTools, ίσως και κάποια άλλα, που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Μπορείς και με τη χρήση ενός card reader να κάνεις format απ' το pc, επιλέγοντας FAT32. Edited August 2, 2010 by stranger72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aare Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημερα και καλό μήνα :) Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια λύση στο ότι δεν εμφανίζονται ονόματά στις αναφορές μηνυμάτων ? Παράθεση http://www.techfield.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημερα και καλό μήνα :) Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια λύση στο ότι δεν εμφανίζονται ονόματά στις αναφορές μηνυμάτων ? http://www.imobile.gr/showthread.php?16455-%C1%ED%E1%F6%EF%F1%DC-%F0%E1%F1%DC%E4%EF%F3%E7%F2-(sms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Sktools, Pocket Mechanic, Resco Explorer, StorageTools, ίσως και κάποια άλλα, που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Εκ των οποίων το SKTools είναι ίσως το καλύτερο, για αυτό που θέλει ο φίλος... και όχι μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Εκ των οποίων το SKTools είναι ίσως το καλύτερο, για αυτό που θέλει ο φίλος... και όχι μόνο. Μαζί με το Resco Explorer, μάλλον είναι τα πιο αξιόπιστα. Άλλο ένα πρόγραμμα είναι και το Spb Pocket Plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Μαζί με το Resco Explorer, μάλλον είναι τα πιο αξιόπιστα. Άλλο ένα πρόγραμμα είναι και το Spb Pocket Plus. Είναι εντελώς διαφορετικά προγράμματα μεταξύ τους αυτά που αναφέρεις. Αναμφίβολα βέβαια τα καλύτερα στο είδος τους με τον Resco Explorer την πιο must have εφαρμογή για τα windows mobile μιας και είναι μακράν ανώτερος file explorer από τον default των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Είναι εντελώς διαφορετικά προγράμματα μεταξύ τους αυτά που αναφέρεις. Αναμφίβολα βέβαια τα καλύτερα στο είδος τους με τον Resco Explorer την πιο must have εφαρμογή για τα windows mobile μιας και είναι μακράν ανώτερος file explorer από τον default των windows. Εννοούσα για format κάρτας. Μη ξεχνάς οτι και το sktools διαθέτει file explorer, πάντως όπως και νά 'χει, ο συνδυασμός τους είναι must. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ναι δεν έχεις άδικο. Απλά ήθελα να πω ότι το καθένα είναι το καλύτερο για το είδος του. Εν ολίγοις... συμφωνούμε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σε όλους! Μιας και πλέον τα Windows Mobile με έχουν ψιλοκουράσει, και ειδικά μετά τη χρήση συσκευής με Android λειτουργικό, σκέφτομαι σοβαρά να περάσω κάποιες Android ROM's που βρήκα στο xda... Έχει δοκιμάσει κανείς σας κάποια τέτοια ROM; Η αλήθεια είναι ότι ψιλοφοβάμαι, ειδικά σε περίπτωση που βγάλει; Με λίγο ψάξιμο, είδα ότι δεν έχουν κάποια έτοιμη έκδοση ακόμα, αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω τη μετάβαση... Τί λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Έχουν υπάρξει κάποιες αξιόλογες προσπάθειες αλλά μέχρι τώρα σε δοκιμαστικό επίπεδο. Εάν θέλεις μια σταθερή απροβλημάτιστη συσκευή μην μπεις στον κόπο. Αν θέλεις δοκιμές και τα σχετικά, μπορείς να δοκιμάσεις. Εάν ακολουθήσεις τις σχετικές οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα με τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidblack Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Kαλημερα .....εχω προβληματα με την μπαταρια απο την αρχη που το αγορασα αλλα μιας και μιλαω πολυ στο τηλεφωνο και εκει που δουλευω δεν εχει και το καλυτερο σημα την βολευω με φορτιστη που εχω παντα μαζι μου και φορτιστη αυτοκινητου ... το προβλημα μου ειναι οταν πηγαινω ταξιδι που ξεμενω απο μπαταρια ....μου εβγαλε και ενα μηνημα οτι η μπαταρια ειναι χαλασμενη ...κανενα λινκ για aftermarket μπαταρια με μεγαλυτερη χωρητικοτητα?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Στο ebay θα βρεις μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες για τη συσκευή σου και σε εξευτελιστικές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2day Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 το ιδιο ακριβος ειχα κι εγω και το ανοιξα παλι για να δω αν εκανα κατι λαθος και προσεξα οτι η μικρη ταινιουλα που πρεπει να συνεσεις απο το digitizer στην οθονη ειχε γυρισει και μπηκε αναποδα, ελενξε το μηπως εχεις το ιδιο προβλημα! Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν το δοκίμασα. Θα το κάνω. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν το δοκίμασα. Θα το κάνω. Thanks. Ακόμα δεν έχεις ασχοληθεί; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2day Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ακόμα δεν έχεις ασχοληθεί; :rolleyes: Δεν έχω προλάβει ακόμη... :) και χρησιμοποιώ το παλιό μου Nokia 6300 (αθάνατο τηλέφωνο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Χαράς την υπομονή σου! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλησπέρα σας, το diamond 2 μου είχε μερικά ατυχηματάκια π.χ., ο πατέρας μου το έβαλε σε τσέπη με κλειδιά και έχει 2 γραμμές απο πάνω μέχρι κατώ, το 2ο ειναι ότι μου έπεσε κάτω σε παραλία με πέτρες και έκανε μια μικρή στρογγυλή γρατζουνιά, οι οποίες δεν φένοντε αμα δεν έχει πάρα πολύ φώς και λειτουργεί η όθόνη, αλλά αλλιώς φένετε..., και θα ήθελα να ρωτήσω, αξίζει να χάσω την εγγύηση για αλαγή digitizer απο ebay? η οποία εγγύηση βρίσκετε στον 3ο μήνα ακόμα...., ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σε όλους! Μιας και πλέον τα Windows Mobile με έχουν ψιλοκουράσει, και ειδικά μετά τη χρήση συσκευής με Android λειτουργικό, σκέφτομαι σοβαρά να περάσω κάποιες Android ROM's που βρήκα στο xda... Έχει δοκιμάσει κανείς σας κάποια τέτοια ROM; Η αλήθεια είναι ότι ψιλοφοβάμαι, ειδικά σε περίπτωση που βγάλει; Με λίγο ψάξιμο, είδα ότι δεν έχουν κάποια έτοιμη έκδοση ακόμα, αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω τη μετάβαση... Τί λέτε; έχω δοκιμάσει το XDAndroid ... καλή προσπάθεια, αλλά περισσοτερο για δοκιμή και μια πρώτη επαφή... δύσκολο να το κρατήσεις για καθημερινή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 δύσκολο να το κρατήσεις για καθημερινή χρήση. Αμφιβάλλω πολύ για το αν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο, χωρίς να το αποκλείω βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Αμφιβάλλω πολύ για το αν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο, χωρίς να το αποκλείω βέβαια. και εγώ αυτό πιστεύω...με εξαίρεση στο leo που νομίζω θα το καταφέρουν σύντομα για ανεξάρτητη ρομ... το θέμα είναι πάντως πως η microsoft χάνει το παιχνίδι( αν δεν το χει χάσει ήδη τελείως) με τα wm7, καθώς αν οι χρήστες το τελευταίων wm συσκευών και ειδικά του hd2 γνωρίσουν και εξοικειωθούν με το android έστω και με ελλείψεις στην αρχή, δύσκολα θα γυρίσουν πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 και εγώ αυτό πιστεύω...με εξαίρεση στο leo που νομίζω θα το καταφέρουν σύντομα για ανεξάρτητη ρομ... Αν θα γίνει στο Leo, μετά θα ανοίξει ο δρόμος και για άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 μακάρι μπας και ασχοληθούμε λίγο μέχρι να πάρουμε συσκευή android. 2-3 απορίες τώρα σε κάποιον που έχει δοκιμάσει το android στο diamond2. 1) αναγνωρίζει τη συσκευή ο υπολογιστής, έστω και σαν εξωτερικό δίσκο; γιατί εμένα τίποτα 2) αν συνδέσουμε με usb γίνεται να παίρνει internet απο τον υπολογιστή; και 3ον( περισσότερο αφορά το λειτουργικό) μόλις κλείσεις μια εφαρμογή συνεχίζει να τρέχει πίσω; κάθε φορά κοιτάω το taskiller που έχω βάλει και είναι ανοιχτές καμια δεκαριά εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2day Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλησπέρα σας, το diamond 2 μου είχε μερικά ατυχηματάκια π.χ., ο πατέρας μου το έβαλε σε τσέπη με κλειδιά και έχει 2 γραμμές απο πάνω μέχρι κατώ, το 2ο ειναι ότι μου έπεσε κάτω σε παραλία με πέτρες και έκανε μια μικρή στρογγυλή γρατζουνιά, οι οποίες δεν φένοντε αμα δεν έχει πάρα πολύ φώς και λειτουργεί η όθόνη, αλλά αλλιώς φένετε..., και θα ήθελα να ρωτήσω, αξίζει να χάσω την εγγύηση για αλαγή digitizer απο ebay? η οποία εγγύηση βρίσκετε στον 3ο μήνα ακόμα...., ευχαριστώ Θα έλεγα να δοκιμάσεις να το πας στο service πρώτα να δεις πόσο θα σου κοστίσει. Σε εμένα ζήτησαν 350 ευρώ (δεν ξέρω αν θα μου άλλαζαν μόνο τον digitizer). Η αλλαγή του digitizer πάντως έχει τις δυσκολίες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Προφανώς ο φίλος θέλει να αλλάξει ολόκληρο το housing της συσκευής και σε αυτή την περίπτωση... το ebay είναι μονόδρομος από θέμα τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts