Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα ετοιμάζω τώρα, σε λίγο τα έχετε

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν....

1) Όσο αφορά την μπαταρία σας. Κατευάστε αυτό το zip. Βάλτε μέσα στο τηλέφωνό σας, όλα τα cab που έχω εκεί, και τρέξτε τα. τώρα το τι κάνει το κάθε ένα, είναι εύκολο, απλά διαβάστε το όνομα. Να τονίσω ότι κάνετε φυσικά ότι αναφέρω και στους οδηγούς μου στο θέμα μπαταρία. (Δεν ευθύνομαι για τίποτα που μπορεί να γίνει. Κανονίστε.)

http://rapidshare.com/files/386204582/Battery_Cabs.rar

ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

μερικοί απο εσάς έχουν την Cookie Version του energy, η οποία έχει το CHT 1.7.1 edition. έχουν αναφερθεί πολλά θέματα κατανάλωσης της μπαταρίας με αυτή την έκδοση. εγώ ειδικά όταν την είχα, μου απαύτωνε την μπαταρία. βάλτε την CHT 1.7.0 και θα είστε μια χαρά.

έχουν αναφερθεί λύσεις για αυτό. όσοι έχετε την 1.7.1, πρέπει να κάνετε εγκατάσταση το τελευταίο .net framework. δεν το έχω δοκιμάσει αν όντως φτιάχνει, οπότε διαβάστε το ανάλογο θέμα στους xda

......

2) Μερικά παιχνίδια, που μου ζητήσατε για να παίζετε.

http://rapidshare.com/files/386208485/Games.rar

3) Οδηγίες για την εγκατάσταση του PlayStation Emulator στο D2 σας. (Έτσι όπως τα έχω πρέπει να παίζει κανονικά και σε Touch Pro 2.)

1. Κατευάζεται αυτό το zip.

http://rapidshare.com/files/386210929/PSX_Emulator.rar

2. Κάνετε εγκατάσταση το FPSECE, στην storage card.

3. Αντιγράφετε το SCPH.... μέσα στο φάκελο bios του FPSECE.

4. Αντιγράφετε ότι έχει μέσα το FPSECE Skin, Μέσα στον skin φάκελο του fpsece.

5. Σημαντικό, κάνετε αντικατάσταση το fpse.ini με το δικό μου!

6. Θα βρείτε τώρα και ένα φάκελο VGA Drivers μέσα. Πρώτα τρέξτε το Mobile Sample, το οποίο θα δημιουργήσει ένα φάκελο μέσα στο Start Menu σας, με κάποια samples μέσα. Για να καταλάβετε τι θα γίνει, τρέξτε το πρόγραμμα LIGHTS, και δείτε πόσο αργά πάει.

Τώρα κάντε εγκατάσταση το Omnia_Driver_D3D.cab κάντε επανεκκίνηση και τρέξτε πάλι το Lights. Τρομερή διαφορά!

7. Στο αρχείο D2_Mods_by_Ted.rar (δείτε παρακάτω), θα βρείτε το cab, tnyynt SD TuneUp. Κάντε το εγκατάσταση

8. Κατευάζεται αυτό το zip με τα διάφορα cabs μου όσοι δεν το έχετε κατευάσει ήδη. http://rapidshare.com/files/309153966/D2_Mods_by_Ted.rar

Εκεί μέσα θα βρείτε το πρόγραμμα SpeedBooster. Το κάνετε εγκατάσταση, βάζετε κλειδιά κτλ.

Στα processes, κάνετε add το πρόγραμμα του FPSece, και στην μπάρα, την βάζετε στο τέρμα.

Με αυτό το τρόπο, η cpu θα δίνει την μεγαλύτερη προσοχή στον emulator, όταν θα τρέχει.

9. Παιχνίδια θα βρείτε εδώ..

http://www.emuparadise.org/roms/psx/

και οδηγίες εδώ...

http://docs.google.com/View?docID=0AdVfPUz8Gt9cZDVoM2ozcl8wYzh0aDl3Y2Y&revision=_latest

Τέλος, για να είμαι νόμιμος σε αυτά που γράφω, οφείλω να αναφέρω ότι το αρχείο SCPH1001.bin, δεν μπορείτε να το έχετε αν δεν έχετε στην κατοχή σας, ένα πραγματικό playstation, και να έχετε κάνει copy το bin απο εκεί μέσα.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα παιχνίδια. Αν τα "πάρετε" απο το site που σας έδωσα, καλό θα ήταν να τα έχετε ήδη αυθεντικά.

(Καλύπτουμε τον κ0λ0 μας).

Θοδωρής

Edited by WebViRuS

:D:D:D:D:D:D:D

Ε, ναι λοιπόν θα έχουμε αξιοπρεπείς μπαταρία και στα 6.5.5

webvirus είσαι θεός!!!!!!:cool:

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

Μια ερώτηση μόνο. Τα cabs που βρίσκονται στο πρώτο αρχείο, κάνουν disable τις λειτουργίες που αναφέρουν στο ονομά τους? Και καλά για να κρίνουμε πια cabs θέλουμε να βάλουμε και πια όχι?
no sig...

Μια ερώτηση μόνο. Τα cabs που βρίσκονται στο πρώτο αρχείο, κάνουν disable τις λειτουργίες που αναφέρουν στο ονομά τους? Και καλά για να κρίνουμε πια cabs θέλουμε να βάλουμε και πια όχι?

εγώ θα σου πρότεινα να τα βάλεις όλα όσα λένε disable. δεν σας σταματάω κάτι το οποίο χρησιμοποιείτε, ή είναι σημαντικό.

το τι θα ανεβάσετε βέβαια είναι στην κρίση σας. εγώ την προσωπική μου γνώμη αναφέρω.

Εννοείται αυτό! Δεν είδα κανένα όπλο άλλωστε κ εσένα να λες βάλτε τα όλα! Απλά ήθελα να σιγουρευτώ και δεν ήξερα κ τί είναι όλα αυτά τα services ( θα ψάξω και θα βρω ομως ). Thanks και...γιατί δεν το βάζεις και αυτό στην signature?
no sig...

Εννοείται αυτό! Δεν είδα κανένα όπλο άλλωστε κ εσένα να λες βάλτε τα όλα! Απλά ήθελα να σιγουρευτώ και δεν ήξερα κ τί είναι όλα αυτά τα services ( θα ψάξω και θα βρω ομως ). Thanks και...γιατί δεν το βάζεις και αυτό στην signature?

θα γίνει και αυτό. δοκιμάστε το και εσείς να μου πείτε εντυπώσεις.

Καλησπέρα, έχω την Apr.18 έκδοση της energy με cookie home tab, αξίζει να αναβαθμίσω στην καινούργια? αν ναι στην 21903 πάλι? το gtx theme Προσφέρει τίποτα? επειδη το cookie home tab πολύ σκοτεινό είναι...,τις εφαρμογές μπορώ να τις κάνω backup ή πρέπει να τις ξαναεγκαταστήσω? ευχαριστώ

τα έχεις μπερδέψει λίγο.

το cookie home tab, είναι απλώς ένα addon. το αν είναι σκοτεινό ή όχι, είναι καθαρά θέμα δικιάς σου ρύθμισης.

άλλαξε το wallpaper και τα Soft panel σου, και θα είσαι οκ. κατα την γνώμη μου, αξίζει να την αναβαθμίσεις. έχεις παλιά ρομ.

τον αν θα βάλεις την 21903 ή την 23.... είναι πάλι δικό σου θέμα. αν θες να έχεις ένα finger friendly περιβάλλον, τότε βάζεις την 23. αν θες λίγο καλύτερη μπαταρία (λίγο), και λίγο καλύτερη ταχύτητα τότε πάς στην 21903. ναι όπως και να το κάνουμε η 21... είναι καλύτερη απο την 23... αλλά υπάρχουν και τα "αλλά..." :)

με όλο τον σεβασμό αδερφέ WebViRuS δεν τα έχω μπερδέψει, αυτό έχω κάνει τώρα έχω αλλάξει τα wallpapers, τώρα για τα soft panel δεν ξέρω και πώς αλλάζουν αλλά όσο και να το αλλάξεις πιστεύω σκοτεινό πάλι παραμένει...,τέλος πάντων, θα κάνω την αναβάθμιση μάλλον στην 23 και θα κάνω αυτά που δίνεις για την μπαταρία οπότε να τα συνδυάσω και τα 2..

με όλο τον σεβασμό αδερφέ WebViRuS δεν τα έχω μπερδέψει, αυτό έχω κάνει τώρα έχω αλλάξει τα wallpapers, τώρα για τα soft panel δεν ξέρω και πώς αλλάζουν αλλά όσο και να το αλλάξεις πιστεύω σκοτεινό πάλι παραμένει...,τέλος πάντων, θα κάνω την αναβάθμιση μάλλον στην 23 και θα κάνω αυτά που δίνεις για την μπαταρία οπότε να τα συνδυάσω και τα 2..

Εγώ πάντως που εχω το cookie home tab πάνω στο htc δεν είναι σκοτεινό...:cool:

Albert Einstein.

Εγώ πάντως που εχω το cookie home tab πάνω στο htc δεν είναι σκοτεινό...:cool:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

2 ακόμα ερωτήσεις,: η 23 περιέχει την 1.7 ή την 1.7.1 cookie home tab?

, της εφαρμογές gps να τις αφήσω όπως είναι στην κάρτα η να της σβήσω και αυτές και να τις ξαναπεράσω?

Edited by scarface5323

• Administrators
, της εφαρμογές gps να τις αφήσω όπως είναι στην κάρτα η να της σβήσω και αυτές και να τις ξαναπεράσω?

Άστα όπως είναι.

Modpic.gif

θα γίνει και αυτό. δοκιμάστε το και εσείς να μου πείτε εντυπώσεις.

Λοιπον Θοδωρη,τα περασα αυτα που εβαλες και μετα απο πολλες εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις ειδα οτι το cab με ονομασια shaolin BatterySaver κανει conflig με το Bluetooth με αποτελεσμα οταν το κανεις εγκατασταση να μην μπορεις να συνδεθεις με τιποτα με bluettoth ακουστικο!!

Δε ξερω αν ειναι σημαντικο αυτο το cab θα σου πω αυριο πως παει η μπαταρια με ολα εκτος απ αυτο το cab.

Κατι ακομα ποια energy εχεις και με ποια radio?

Λοιπον Θοδωρη,τα περασα αυτα που εβαλες και μετα απο πολλες εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις ειδα οτι το cab με ονομασια shaolin BatterySaver κανει conflig με το Bluetooth με αποτελεσμα οταν το κανεις εγκατασταση να μην μπορεις να συνδεθεις με τιποτα με bluettoth ακουστικο!!

Δε ξερω αν ειναι σημαντικο αυτο το cab θα σου πω αυριο πως παει η μπαταρια με ολα εκτος απ αυτο το cab.

Κατι ακομα ποια energy εχεις και με ποια radio?

είσαι σίγουρος για το bluetooth? εγώ προσωπικά δεν το δοκίμασα, γιατί δεν το χρησιμοποιώ κιόλας, αλλά έχω ένα σωρό άλλα cabs, τα οποία όντως επηρεάζουν το bluetooth, και όντως δημιουργούν αυτό το πρόβλημα που ανέφερες. για αυτό το Cab πάντως, δεν ήξερα κάτι. ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

έχω την 9 May Energy, την απλή, χωρίς το cookie home tab. το κάνω εγκατάσταση μόνος μου. για radio έχω την 2.49 που έχω αναφέρει και πιο πίσω.

shaolin BatterySaver κανει conflig με το Bluetooth με αποτελεσμα οταν το κανεις εγκατασταση να μην μπορεις να συνδεθεις με τιποτα με bluettoth ακουστικο!!

Λοιπόν επειδή εγώ χρησιμοποιώ bluetooth ακουστικό,ένα samsung wep200

δουλεύει κανονικά με το cab πάνω...:p

Albert Einstein.

νίκο μπορεί να βρήκα την απάντηση στο πρόβλημά σου.

με τον Task Manager, πήγαινε στα Services, βρές το Bluetooth Audio Gateway, κράτα το πατημένο, και διάλεξε Set Automatic. πάτα και Start. δοκίμασε τώρα το bluetooth σου.

djs, πως πάει η μπαταρία?

djs, πως πάει η μπαταρία?

Με τηλέφωνα από τις 10 το πρωί λίγο gps και πολύ παίξιμο με το κινητό 66%:D

με 1100αρα μπαταρία έτσι άλλες φορές ήταν 35%-45% και με radio που τρώει μπαταρία....:p πριν το χρησιμοποιήσω ήταν γεμάτη η μπαταριά....:cool:

η διαφορά που βλέπω στο κινητό μου κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλη!!!!:D

Albert Einstein.

μερικοί απο εσάς έχουν την Cookie Version του energy, η οποία έχει το CHT 1.7.1 edition. έχουν αναφερθεί πολλά θέματα κατανάλωσης της μπαταρίας με αυτή την έκδοση. εγώ ειδικά όταν την είχα, μου απαύτωνε την μπαταρία. βάλτε την CHT 1.7.0 και θα είστε μια χαρά.

έχουν αναφερθεί λύσεις για αυτό. όσοι έχετε την 1.7.1, πρέπει να κάνετε εγκατάσταση το τελευταίο .net framework. δεν το έχω δοκιμάσει αν όντως φτιάχνει, οπότε διαβάστε το ανάλογο θέμα στους xda

Edited by WebViRuS

αυτή εχω και εγώ webvirus...:D

αλλά αξίζει την κατανάλωση το cookie το κάνει άλλο touch-flo...:lol:

Albert Einstein.

νομίζω ότι στην τελευταία έκδοση της rom είναι ενσωματωμένη η τελευταία έκδοση net framework

• Administrators
νομίζω ότι στην τελευταία έκδοση της rom είναι ενσωματωμένη η τελευταία έκδοση net framework

Σε καμία δεν είναι προεγκατεστημένη. Πρέπει να την βάλεις εσύ.

Modpic.gif

αυτή εχω και εγώ webvirus...:D

αλλά αξίζει την κατανάλωση το cookie το κάνει άλλο touch-flo...:lol:

δεν είπα ότι δεν το αξίζει. είναι το πιο γ@μάτο addon που έχει βγει ποτέ.

απλώς λέω ότι πρέπει να προσέχετε πια έκδοση έχετε. εγώ χρησιμποιώ την 1.7.0 και δεν έχω πρόβλημα.

με την έκδοση 1.7.1 πρέπει να κάνεις εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του framework και δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται κάτι άλλο, διαφορετικά η μπαταρία σου θα τελειώνει απίστευτα γρήγορα. αν χρειάζεται τότε το λέει στο πρώτο ποστ, του ανάλογου θέματος.

καιρός να με λέτε Θοδωρή :)

δεν μου είπατε τελικά ρε παιδιά, αλλαγή είδατε στην μπαταρία? γιατί εγώ σίγουρα είδα στην δική μου

Edited by WebViRuS

καιρός να με λέτε Θοδωρή :)

δεν μου είπατε τελικά ρε παιδιά, αλλαγή είδατε στην μπαταρία? γιατί εγώ σίγουρα είδα στην δική μου

Εγώ πάντως είδα μεγάλη διαφορά της τάξεως του 10%-20% :D

και παρεμπίπτοντος χάρηκα Θοδωρή εμένα με λένε Δήμο...:)

Albert Einstein.

Εγώ πάντως είδα μεγάλη διαφορά της τάξεως του 10%-20% :D

άρα δεν είμαι τρελός. και εγώ μέσο όρο τέτοια βελτίωση έχω. θεωρώ την κατανάλωση πλέον που κάνει το διαμαντάκι... απλά φανταστική!

δεν ξέρω αν μπορώ να την κάνω ακόμα καλύτερη, θα δείξει στο μέλλον.