Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Παρόλο που έχω σβήσει όλα τα μηνύματα από το κινητό, μου εμφανίζει πως έχω ένα μη αναγνωσμένο, το οποίο όμως δεν υπάρχει πουθενά. Κάποιος φίλος πάλι είχε το ίδιο πρόβλημα, όμως δεν βρίσκω τώρα το ποστ του για να δω πιθανή απάντηση. Είναι το γνωστό μήνυμα όταν φτιάχνεις ένα e-mail λογαριασμό. Μπες εκεί και θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binary_dreamer Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 καλησπέρα. υπάρχει κάποιο ROM που να μου επιτρέψει να γυρίσω το HTCH touch diamond 2 από windows mobile 6.1 Αγγλικα σε 6.5 Ελληνικά και να έχει και touchflo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Είναι το γνωστό μήνυμα όταν φτιάχνεις ένα e-mail λογαριασμό. Μπες εκεί και θα το βρεις. Μα αναφέρομαι σε sms και όχι σε mail. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Μα αναφέρομαι σε sms και όχι σε mail. Εγω το ειχα το προβλημα αυτο. Πηγαινε στα μηνυματα και πατα all messages, μετα πατα πανω στο inbox και θα δεις οτι το μηνυμα αυτο δεν ειναι στα sms/mms αλλα στο Outlook email. ;) Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Εγω το ειχα το προβλημα αυτο. Πηγαινε στα μηνυματα και πατα all messages, μετα πατα πανω στο inbox και θα δεις οτι το μηνυμα αυτο δεν ειναι στα sms/mms αλλα στο Outlook email. ;) Κι ομως, όταν πηγαίνω στο δέντρο όλων των μηνυμάτων, μου εμφανίζει ότι έχω ένα μη αναγνωσμένο sms στα εισερχόμενα, παρόλο που δεν υπάρχει...... Στο outlook δεν εχω κανένα μηνυμα...!!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidblack Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια ....το εχω μερικους μηνες και βραζει !!!!! το ειχα το προβλημα απο την αρχη ....αδειαζε η μπαταρια για πλακα και αδειαζει ακομα και τωρα ...μερα ολοκληρη δεν εχω δει ! χρηση καθαρα τηλεφωνω αντε και κανα ε-μαιλ .... αλλα τηλεφωνο που να λειτουργει και να ζεσταινεται τοσο πολυ δεν εχω δει ακομα η πλακα ειναι οτι οι συνεργατες μου χρησιμοποιουν HD και δεν εχουν το παραμικρο προβλημα ...και με βασικη χρηση PDA....να το στειλω στην ACE? να παρω καινουργια μπαταρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ποια ROM φοράει η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Κι ομως, όταν πηγαίνω στο δέντρο όλων των μηνυμάτων, μου εμφανίζει ότι έχω ένα μη αναγνωσμένο sms στα εισερχόμενα, παρόλο που δεν υπάρχει...... Στο outlook δεν εχω κανένα μηνυμα...!!:mad: Τοτε δεν ειναι το ιδιο προβλημα, ειναι κατι αλλο. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Τοτε δεν ειναι το ιδιο προβλημα, ειναι κατι αλλο. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω το φίλο Aldebaran_, έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο πρόβλημα. Σέταρες πρόσφατα κάποιον λογαριασμό e-mail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidblack Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ποια ROM φοράει η συσκευή σου; θα σου φανει χαζη ερωτηση αλλα το βρισκω στις πληροφοριες συστηματος ? γιατι ανα και διαβασα ολο το κειμενο ακρη δεν εβγαλα ....:lol: αρχισα να διαβαζω το νημα απο την αρχη αλλα και εκει στις 10 σελιδες εχασα την μπαλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ναι. Στο Device Information και στο About. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidblack Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ναι. Στο Device Information και στο About. τα καταφερα ....2.16.482.2(67041) ell για να καταλαβεις ειμαι στο 50% της μπαταριας ..... και το εβγαλα απο τον φορτιστη το πρωι στις 8...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Την τελευταία έχεις. Θα συνιστούσα να κάνεις ένα hard reset και να παρακολουθήσεις την συμπεριφορά της συσκευής χωρίς να εγκαταστήσεις κάποια μυστήρια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidblack Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 δεν εχω περασει τιποτα περα απο το destinator ...που και αυτο ειναι απενεργοποιημενο μονιμα ...μολις πριν δεκα λεπτα αδειασε η μπαταρια .....με 15 τηλεφωνηματα ! τα νευρα μου .....hard reset πως κανω ? και τι αρχεια χανονται? με βλεπω καρφι για μπαταρια ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binary_dreamer Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 καλησπέρα. προσπαθώ να το κάνω flash με το HARDspl αλλά αποτυγχάνει. καμιά ιδέα κανείς? ακόμη και το manual δεν προχωράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 .....hard reset πως κανω ? και τι αρχεια χανονται? http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_2_hard_reset_soft_reset_en.html Επανέρχεται η συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Επίσης διάβασε στο πρώτο post στο κάτω μέρος. Θα βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει. προσπαθώ να το κάνω flash με το HARDspl αλλά αποτυγχάνει. καμιά ιδέα κανείς? Εάν κάνεις ότι λέει εδώ... δουλεύει σίγουρα. Εναλλακτικά, δες και εσύ στο πρώτο post στο κάτω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binary_dreamer Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 καλησπέρα. ευχαριστώ για την απάντηση σου. δυστυχώς ακολούθησα το πρώτο μέρος toy post πριν ρωτήσω εδώ όπως επίσης και το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520312 καμιά ιδέα κανείς? υπάρχει μήπως κάπου όπου μπορώ να το δώσω για να το σενιάρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει περίπτωση μια εφαρμογή που έτρεχε σε 6 και 6.1 να μην τρέχει στα 6.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Χωρίς να θέλω να προσβάλλω το φίλο Aldebaran_, έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο πρόβλημα. Σέταρες πρόσφατα κάποιον λογαριασμό e-mail; Οχι, κανένα πρόσφατα. Εχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό ένα μόνο λογαριασμό gmail, και έχει σβηστεί πλέον και το πρώτο ενημερωτικό mail στο οποίο αναφέρεσαι. Επιμένω όμως ότι το μήνυμα - φάντασμα είναι στα εισερχόμενα sms....!!:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει περίπτωση μια εφαρμογή που έτρεχε σε 6 και 6.1 να μην τρέχει στα 6.5; Σε γενικές γραμμές όχι. Έχεις κάποιο πρόβλημα με συγκεκριμένη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Ναι, στο Diamond 2 συγκεκριμένα, το οποίο φοράει 6.5. Στο kaiser που είχα μέχρι τώρα (αρχικά με original 6, μετά άρχισα τις Cooked 6.1 κλπ) το πρόγραμμα έτρεχε απροβλημάτιστα. 2 εφαρμογές δεν τρέχουν, το obd gauge είναι η μία και η δεύτερη το kounadisk power meters. Παίζει κανένα θέμα με το netcf από 6->6.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Το ίδιο netCF έχουν (το 2.0). Συνιστώ όμως να βάλεις το 3.5 http://justpctech.com/PPC/NETCFv35.wm.armv4i.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Suspended account... Kαι κάτι ακόμα, στα 6.5 έχει καταργηθεί η επιλογή για όνομα ιδιοκτήτη κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Suspended account... http://download166.mediafire.com/d4w2lzuwwasg/dydoztnzezd/NETCFv35.wm.armv4i.cab Kαι κάτι ακόμα, στα 6.5 έχει καταργηθεί η επιλογή για όνομα ιδιοκτήτη κλπ; Μπορείς να την επαναφέρεις... Touch X show owner.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Aχά! Ευχαριστώ πολύ... Άραγε μόνο εγώ είχα θέμα με το kounadisk στο d2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts