nik1975 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Το έκανες disable μέσα από το nodata; Ναι απο το toggle κατω αριστερα και οταν εκανα exit μου πεταξε μην οτι connection disabled-you will need to manually disconect if o gprs connection is currently active!! Αυτο πως το κανω?? Και κατι αλλαζω ηχο στα εισερχομενα μηνυματα,και κανενα προγραμμα εκτος του call/sms blocker υπαρχει γιατι αυτο δεν το πολυ καταλαβαινω!!:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Το έχω στα χέρια μου για να του περάσω διάφορα προγράμματα. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή να βάλω το ελληνικό πληκτρολόγιο από το λινκ του ναβιμάνια στις πρώτες σελίδες του τόπικ; Τι άλλο από άποψη λογισμικού προτείνετε πέρα από no data, core player, resco explorer. Για μουσική είναι εντάξει ο player που έχει ή να κοιτάξω για κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Ναι απο το toggle κατω αριστερα και οταν εκανα exit μου πεταξε μην οτι connection disabled-you will need to manually disconect if o gprs connection is currently active!! Εάν το έχεις κάνει αυτό τότε δεν έχεις πρόβλημα κανένα. Δεν μπαίνει πλέον μέσω του provider στο internet. Μήπως το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή; Γιατί αν ναι παίρνει το internet από το PC. Και κατι αλλαζω ηχο στα εισερχομενα μηνυματα Αλλάζεις. και κανενα προγραμμα εκτος του call/sms blocker υπαρχει γιατι αυτο δεν το πολυ καταλαβαινω!!:wacko::wacko: MagiCall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Δεν υπάρχουν κανόνες τέτοιου τύπου σε αυτές τις συσκευές εκτός του να μην το αφήνεις να πέφτει η μπαταρία κάτω του 10% όσο αυτό είναι εφικτό.Γιατί είναι καλό να το φορτίζουμε πριν πέσει η μπαταρία κάτω από το 10%; Μάλιστα κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερο να το φορτίζουμε όταν η μπαταρία έχει αδειάσει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeknikola Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 λοιπόν... έμαθα, δοκίμασα, αποφάσισα D2 Μπαταρία : Λύσεις και προβλήματα Μετά το review μου για το D2, έχω να συμπληρώσω τα εξής για την μπαταρία. Όπως θα ξέρετε η μπαταρία σε πολλού απο εμάς στην αρχή κράταγε με κανονική χρήση 1 - 1,5 μέρα. Απαράδεχτο σίγουρα. Αφού λοιπόν έφαγα τα μούτρα μου απο εδώ και απο εκεί δοκιμάζοντας, βρήκα μερικά "κόλπα" για να ανέβει η αντοχή της μπαταρίας σε 2 - 2,5 μέρες κανονικής χρήσης (έχω φτάσει και 3,5). Λύση 1η..... ο Opera τραβάει μπαταρία + δεν παίζει flash. για αυτό κάντε το εξής. Ανοίξτε ένα Task Manager Και δείτε ότι ο Opera ήδη ΔΕΝ τρέχει στο pda σας. μετά κατευάστε και τρέξτε το παρακάτω αρχείο http://rapidshare.com/files/234045416/Opera_Flash.rar ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! μόλις το κάνετε εγκατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε και τις εξής ρυθμίσεις αλλιώς η κατανάλωση της μπαταρίας σας θα πέσει στη μισή μέρα :D με ένα Registry Editor κάντε τα εξής.... [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Preload] "RealExit"=dword: 1 & [HKLM\Software\HTC\PushInternetEngine] "Enable"=dword: 0 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το απο πάνω..... Λύση 2η Κάντε εγκατάσταση το Advanced Config και στο Power Management διαλέξτε ότι σας λέει σαν (Advised) Λύση 3η Κάντε εγκατάσταση το παρακάτω αρχείο... διορθώνει επίσης κάποια πράγματα για την μπαταρία.. (JUNO) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=99302&d=1216068685 Λύση 4η Κλείστε το 3G!!!!!!!! Λύση 5η Κάντε εγκατάσταση το Lumos. Σας διορθώνει το backlight του τηλεφώνου, και φτιάχνει επίσης την κατανάλωση της μπαταρίας λίγο ακόμα http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=173072&d=1238935310 Λύση 6η Κάντε καλές φορτίσεις μερικές φορές μέσω USB απο τον υπολογιστή. οι ταχυφορτιστές αφήνουν "σκουπίδια" (πείτε τα όπως θέλετε) στις μπαταρίες. Λύση 7η Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πρόγραμμα για να κλείνει αυτόματα το ActiveSync όταν δεν χρειάζεται. Τραβάει μπαταρία όταν τρέχει άσκοπα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208822 τα παραπάνω έχουν δοκιμαστεί απο αρκετά άτομα και όλοι είχαν θετικά σχόλια. Τέλος να σας δώσω μία απάντηση γιατί μερικές φορές θα δείτε ότι η μπαταρία σας ξαφνικά έπεσε αρκετά νούμερα κάτω. Φταίει η radio, και το έχω τσεκάρει. Δοκιμάστε να πάτε κάπου που δεν έχετε καλό σήμα.... θα δείτε ότι η κατανάλωση της μπαταρίας θα πέσει κατακόρυφα! το τηλέφωνο προσπαθεί να δώσει όσο περισσότερο γίνεται δύναμη στην κεραία, ώστε να έχει έστω και 1 σκάλα σήμα. με αποτέλεσμα να αδειάζει την μπαταρία. Για αυτό δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Μόνο η HTC μπορεί με μία νέα radio. Στείλτε email με παράπονα (για να γελάσουν λίγο και αυτοί στο Service τους) Σημείωση.... Αν θέλετε να βλέπετε το ποσοστό της μπαταρίας σας, προτείνω το εξής το οποίο δεν πειράζει την κατανάλωση..... (πολλά προγράμματα έχουν πρόβλημα με το D2 σε αυτό το θέμα) http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15674 Ευχαριστώ για το χρόνο Θοδωρής :) ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .....ΕΧΩ HTC HD 2 ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΒΗΝΩ ΤΟ 3G????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .....ΕΧΩ HTC HD 2 ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΒΗΝΩ ΤΟ 3G????? Καλώς ήρθες και χρόνια σου πολλά! Για να απενεργοποιήσεις το 3G, θα πρέπει να πας στην Επικοινωνία (στις Ρυθμίσεις βρίσκεται) και να πατήσεις εκεί που λέει Τηλέφωνο. Κάτω κάτω, θα δεις ότι βρίσκεται η επιλογή Μπάντας. Πήγαινε εκεί και στον τύπο δικτύου, αντί για Auto επέλεξε GSM. Edit: Τώρα παρατήσα πως έχεις το HD2. Οι ρυθμίσεις που σου είπα είναι για το TD2 και ίσως να μην είναι οι ίδιες για το δίκο σου. Αν πάντως όντως δεν είναι, καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα για το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Εάν το έχεις κάνει αυτό τότε δεν έχεις πρόβλημα κανένα. Δεν μπαίνει πλέον μέσω του provider στο internet. Μήπως το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή; Γιατί αν ναι παίρνει το internet από το PC. Αλλάζεις. MagiCall. Δεν ειχα γραχει την ερωτηση,πως αλλαζω ηχο στα εισερχομενα μηνυματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! θέλω να ρωτήσω κάτι... όταν βρίσκω ένα ελεύθερο wifi έξω γιατί ποτέ δε μπορώ να συνδεθώ? πρέπει να κάνω κάτι? ημουν πχ στο σύνταγμα που έχει Hot spot αλλά δε μπορώ να ανοίξω καμιά σελίδα! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Γιατί είναι καλό να το φορτίζουμε πριν πέσει η μπαταρία κάτω από το 10%; Μάλιστα κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερο να το φορτίζουμε όταν η μπαταρία έχει αδειάσει τελείως. Eγω το εχω αναφερει αυτο αρκετες φορες στο παρελθον,ισως αυτο να θυμασαι αλλα ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο απλα εγω σε οσες μπαταριες μου το εχω εφαρμοσει ποτε δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Λοιπον μετα απο πολες δοκιμες με το nodata ειδα το εξης:Οταν θελεις για το web απο disabled να το κανεις enabled το κανει χωρις προβλημα.Οταν το κανεις απο enabled σε disabled θελει και επανεκκιηση το τηλ!! Ισχυει και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλημερα. Εγω προτεινω να βαλεις (αν τελικα αλλαξεις ρομ) την ελληνικη εκδοχη της TESS V 2F (απο το απιστευτο φορουμ των xda-ειναι στο τμημα που λεει Topaz/rom development). Δουλευει αψογα, ειναι ταχυτατη και δεν τρωει κ πολυ μνημη. Ευχαριστώ για την απάντηση (έστω κι αν καθυστέρησα λίγο)! Η αλήθεια είναι ότι μετά από αρκετό ψάξιμο στο xda, μάλλον κατέληξα στην TESS Pride III, κυρίως λόγο του Sense 2.1. Τα 2.5 και 2.6 δεν μου πολυαρέσουν λόγω της υπερφορτωμένης, για τα γούστα μου, "επιφάνειας εργασίας". Μία ερώτηση ακόμα. Αν βάλω τη μία non-official ROM η εγγύηση χανέται; Επίσης με hard reset θα περαστεί αυτόματα η official ROM ή θα πρέπει να την ξαναπεράσω εγώ; Δοκίμασε το NoSleep!!.cab Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει άψογα! Αδικαιολόγητο πρόβλημα για καινούργιο κινήτο. Με γλύτωσες από πολλές επανεκκινήσεις... Χίλια ευχαριστώ!! Eγω το εχω αναφερει αυτο αρκετες φορες στο παρελθον,ισως αυτο να θυμασαι αλλα ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο απλα εγω σε οσες μπαταριες μου το εχω εφαρμοσει ποτε δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα.Και γω για να πω την αλήθεια αυτό ήξερα ότι είναι καλό να κάνουμε γι'αυτό μου προκάλεσε εντύπωση αυτό που έγραψε ο athanaso. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Οταν το κανεις απο enabled σε disabled θελει και επανεκκιηση το τηλ!! Αυτό ισχύει σε περίπτωση που είσαι ήδη συνδεδεμένος. Έτσι δουλεύει η εφαρμογή. Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει άψογα! Αδικαιολόγητο πρόβλημα για καινούργιο κινήτο. Με γλύτωσες από πολλές επανεκκινήσεις... Χίλια ευχαριστώ!! Δεν είναι πρόβλημα. Είναι απλά setαρισμένη επίτηδες έτσι η συσκευή ώστε να σβήνει η οθόνη κατά τη διάρκεια της ομιλίας για αποφυγή ανεπιθύμητων πατημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Δεν είναι πρόβλημα. Είναι απλά setαρισμένη επίτηδες έτσι η συσκευή ώστε να σβήνει η οθόνη κατά τη διάρκεια της ομιλίας για αποφυγή ανεπιθύμητων πατημάτων. Το θέμα δεν ήταν ότι έσβηνε... Το θέμα είναι ότι δεν ξαναάνοιγε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Eγω το εχω αναφερει αυτο αρκετες φορες στο παρελθον,ισως αυτο να θυμασαι αλλα ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο απλα εγω σε οσες μπαταριες μου το εχω εφαρμοσει ποτε δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις περί του θέματος συντήρησης της μπαταρίας. Οι πιο πολλοί από εμάς που χρησιμοποιούμε αυτές τις συσκευές και με χρόνια δοκιμές έχουμε καταλήξει ότι είναι προτιμότερο για την μπαταρία να μην την αφήνουμε να ξεφορτίζεται πλήρως σε αυτές τις συσκευές. Υπάρχουν και σχετικά άρθρα στο ίντερνετ που το προτείνουν. Είναι μια πρόταση. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει την αναζήτησή του και πράττει αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Αυτό ισχύει σε περίπτωση που είσαι ήδη συνδεδεμένος. Έτσι δουλεύει η εφαρμογή. Thanks δεν το ηξερα οποτε οκ!! Ακομα δεν μπορεσα ομως να βρω πως αλλαζω ηχο στα εισερχομενα μηνυματα,γιατι βλεπω μονο την επιλογη για ηχο στα mms δεν εχει για received sms!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Είναι το Event: Messaging: New text message Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Είναι το Event: Messaging: New text message Thanks ποιος εκανε την ελληνικη μεταφραση στα windows!!Ειναι δυνατον να γραφουν δημιουργια sms και να εννοουν και τα εισερχομενα???:dash::dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Ειναι δυνατον να γραφουν δημιουργια sms και να εννοουν και τα εισερχομενα???:dash::dash: Κι όμως! Και υπάρχει πολύ καιρό αυτό έτσι σε όλες τις τελευταίες rom και συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Πιθανότατα είναι χαζή η ερώτηση, αλλά: Υπάρχει τρόπος να προστεθούν στο Home tab και άλλα πράγματα πλην του ρολογιού, του call history και του calendar; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 πως γίνεται να βάλω στο ξυπνητήρι άλλο ήχο από αυτα που έχιε ήδη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Πέταξε τους ήχος σου σε μορφή wav και μικρής διάρκειας στον φάκελο My Documents της κάρτας μνήμης ή χύμα στον φάκελο /Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Μόλις πέρασα την TESS Pride III χωρίς παρατράγουδα... Μπορώ να πω πως η απόκριση της συσκευής είναι αρκετά πιο γρήγορη!!! Έχω ένα θεματάκι όμως με τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Παρότι τα ονόματα των επαφών μου τα εμφανίζει κανονικά (ευτυχώς), στα SMS μπορώ να κάνω χρήση μόνο λατινικών χαρακτήρων. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Έχω ένα θεματάκι όμως με τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Παρότι τα ονόματα των επαφών μου τα εμφανίζει κανονικά (ευτυχώς), στα SMS μπορώ να κάνω χρήση μόνο λατινικών χαρακτήρων. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; Δοκίμασε αυτό. Δεν μπορώ να εγγυηθώ όμως για το αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη rom. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Πες μας αν θες αν σου δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Δυστυχώς δε μπορώ να το κατεβάσω. Δεν έχω premium λογαριασμό στο rapidshare και τον τελευταίο καιρό γενικά δεν μπορώ να κατεβάσω οποιοδήποτε αρχείο (είτε είναι ορισμένων KB ή πολλών ΜΒ) με την αιτιολογία ότι έχουν υπερφορτωθεί οι servers τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts