Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 καλησπερα σας , ειμαι κατοχος του diamond 2 με windows 6.5 και νμζω tf3d 2.1, μηπως γνωριζετε πώς μπορω να κανω επεξεργασια το tf3d? πχ να βάλω σαν καρτελα (εκτος απο τον καιρο,προσωπα,ρυθμισεις κλπ που εχει απο μονο του ) καποιο προγραμμα (πχ καμερα,opera κλπ) Δεν είναι τόσο παραμετροποίησιμο το TF3D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raf4178 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Από την έναρξη πάμε "πληροφορίες συσκευής" όπου εκτός των άλλων στην τελευταία καρτέλα υπάρχει η "διάρκεια κλήσης". Εκεί βλέπεις τον χρόνο των εισερχομένων και των εξερχομένων κλήσεων (WM 6.5). Ερώτηση: υπάρχει δυνατότητα να μηδενιστούν οι μετρητές; Αν γίνει με reset τι άλλες απώλειες δεδομένων θα υπάρξουν; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ερώτηση: υπάρχει δυνατότητα να μηδενιστούν οι μετρητές; Οι συνολικοί μετρητές δεν μηδενίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Υπαρχει τροπος να αλλαξω το φακελο αποθηκευσης των βιντεο???Τωρα μου τα αποθηκευει στον ιδιο φακελο με των φωτογραφιων.Συγκεκριμενα Καρτα μνημης/DCIM/100Media.Στο μενου της καμερας δεν εχει καποια ρυθμιση για αποθηκευση εκτος απο την καρτα μνημης. Επισης τα WM6.5 αξιζει να τα βαλω η τζαμπα κοπος???Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μην γινει ποιο αργη η συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 εχω διαβασει πολλες σελιδες του θέματος (που να τις προλαβω όλες?! κάποια στιγμή θα τις "σαρώσω" και θα κρατησω τα καλύτερα points σε ένα αρχείο) και πρέπει να πω το εξής, το οποίο πιστεύω θα εκφράζει πολλούς φίλους: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ webvirus & athanaso77 :thanks: :yinyang: :thanks: Ακόμη και αν ξέρω προσωπικά κάποιες απαντήσεις, συνηθως δεν έχω τον χρόνο να απαντήσω, αντιθέτως με τους κυρίους παραπάνω που με κόπο, χρόνο και υπομονή απαντούν ακόμη και τα απλά ή "χαζά" θέματα για εκείνους, "διδάσκοντας" στην ουσία τους ερωτήσαντες και τους επόμενους αναγνώστες του θέματος. ΕΥΓΕ ! :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 1) οι cooked roms είναι σαν να λέμε τα windows σου, με διαφορετικές ρυθμίσεις στην "registry" για να το κάνουν να τρέχει συνήθως γρηγορότερα και καλύτερα. αν θές να βάλεις official 6.5, μην το κάνεις. 2) μερικά προγράμματα θα τα βρείς στην υπογραφή μου. 3) τα μεταφέρεις στο τηλέφωνο και τα τρέχεις απο εκεί. 4) τα προγράμματα δεν νοιάζονται για το αν έχεις cooked rom ή όχι. τα πάντα μπαίνουν παντού. χρόνια πολλά σε όλους Ευχαριστω πλυ φιλε μου το τηλ εχει πανω απο μονο του τα 6.5 οποτε να τα αφησω ετσι, δεν κερδιζω τιποτα με cooked rom, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 καλησπερα σας , ειμαι κατοχος του diamond 2 με windows 6.5 και νμζω tf3d 2.1, μηπως γνωριζετε πώς μπορω να κανω επεξεργασια το tf3d? πχ να βάλω σαν καρτελα (εκτος απο τον καιρο,προσωπα,ρυθμισεις κλπ που εχει απο μονο του ) καποιο προγραμμα (πχ καμερα,opera κλπ) ευχαριστω εκ των προτερων :D υπάρχει δυνατότητα να προσθέσεις ένα tab με συντομεύσεις. τσέκαρε τι λένε εδώ το είχα δοκιμάσει παλιότερα όταν είχα w6&manila 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ευχαριστω πλυ φιλε μου το τηλ εχει πανω απο μονο του τα 6.5 οποτε να τα αφησω ετσι, δεν κερδιζω τιποτα με cooked rom, σωστα? Είναι πολύ αρχή κατά τη γνώμη μου για να ασχοληθείς με cooked rom. Η συσκευή και με την official ROM τα πηγαίνει μια χαρά. Εάν έχεις χρόνο για πειραματισμούς, πολύ χρόνο όμως, μπορείς να δοκιμάσεις. Πάντως, εάν αρχίσεις να flashάρεις... δεν σταματάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Κάπου είχα διαβάσει για μία 1700άρα μπαταρία, την οποία όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά! Κυκλοφορεί σε Ελληνικά καταστήματα ή πρέπει να μπλέκω με εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ελλάδα δεν έχω δει. Κάποια στιγμή είχα δει ότι υπήρχε στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Υπαρχει τροπος να αλλαξω το φακελο αποθηκευσης των βιντεο???Τωρα μου τα αποθηκευει στον ιδιο φακελο με των φωτογραφιων.Συγκεκριμενα Καρτα μνημης/DCIM/100Media.Στο μενου της καμερας δεν εχει καποια ρυθμιση για αποθηκευση εκτος απο την καρτα μνημης. Επισης τα WM6.5 αξιζει να τα βαλω η τζαμπα κοπος???Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μην γινει ποιο αργη η συσκευη. :worry: ---------- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Δεν υπάρχει κάποιος κλασσικός τρόπος. Ίσως γίνεται με κάποια αλλαγή στη registry αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Παιδιά μόλις κατέβασα και εγκατέστησα ένα νέο update για αναγνώριση γραφής (17/12/2009).Πατάω το βελάκι δίπλα στο εικονίδιο του πληκτρολογίου αλλά δε βλέπω καμμία νέα επιλογή.Μήπως το έχει εγκαταστήσει κανείς από εσας;Κάτι δεν κάνω καλά ή φταίει που έχω ελληνική ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Θες να πεις ότι δεν βλέπεις το hand writing recognition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Πηγα σημερα να κανω την 1η μου εγκατασταση προγραμματος κατεβασα το nodata το ξεζιπαρα και τον περασα τον φακελο στην storage card.Ανοιξα τον φακελο βρηκα αυτο που λεει set up το κλικαρα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!!Με βγαζει σε ενα παραθυρο που λεει file://localhost/καρτα%20αποθηκ...... και δεν κανει τιποτα!τι κανω λαθοσ?? Edit:Το βρηκα δεν χρειαζεται ξεζιπαρισμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 εχω διαβασει πολλες σελιδες του θέματος (που να τις προλαβω όλες?! κάποια στιγμή θα τις "σαρώσω" και θα κρατησω τα καλύτερα points σε ένα αρχείο) και πρέπει να πω το εξής, το οποίο πιστεύω θα εκφράζει πολλούς φίλους: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ webvirus & athanaso77 :thanks: :yinyang: :thanks: Ακόμη και αν ξέρω προσωπικά κάποιες απαντήσεις, συνηθως δεν έχω τον χρόνο να απαντήσω, αντιθέτως με τους κυρίους παραπάνω που με κόπο, χρόνο και υπομονή απαντούν ακόμη και τα απλά ή "χαζά" θέματα για εκείνους, "διδάσκοντας" στην ουσία τους ερωτήσαντες και τους επόμενους αναγνώστες του θέματος. ΕΥΓΕ ! :respect: να σαι καλά Ευχαριστω πλυ φιλε μου το τηλ εχει πανω απο μονο του τα 6.5 οποτε να τα αφησω ετσι, δεν κερδιζω τιποτα με cooked rom, σωστα? τα Official 6.5 στο Diamond 2 είναι ότι χειρότερο έχω δεί. όσο πολυ-ευχαριστημένος ημουν με την official 6.1 τόσο εκνευρισμένος ήμουν με την official 6.5 αν είσαι νέος στα pda. ακολούθα την συμβουλή του athanaso. άσχετο..... βγήκε το Swype keyboard, το οποίο είναι ΦΟΒΕΡΟ και πανέξυπνο. δεν έχει ελληνικά, (δεν με νοιάζει) αλλά για Internet browsing είναι καταπληκτικό. δοκιμάστε το σίγουρα. θα δείτε πόσο έξυπνο είναι. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ναι όπως είπε και ο φίλος πιο πριν οφείλουμε ένα ευχαριστώ τουλάχιστον στους athanaso77 και webvirus που έχουν την υπομονή να απαντήσουν ακόμα και στις πιο απλές και χαζές ερωτήσεις!! Να ρωτήσω και γω από μεριάς μου κάτι που πιθανόν να έχει απαντηθεί και πιο πριν... Πως μπορούμε να παίξουμε streaming videos στο κινητό; Adobe flash player από που κατεβάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ναι όπως είπε και ο φίλος πιο πριν οφείλουμε ένα ευχαριστώ τουλάχιστον στους athanaso77 και webvirus που έχουν την υπομονή να απαντήσουν ακόμα και στις πιο απλές και χαζές ερωτήσεις!! Να ρωτήσω και γω από μεριάς μου κάτι που πιθανόν να έχει απαντηθεί και πιο πριν... Πως μπορούμε να παίξουμε streaming videos στο κινητό; Adobe flash player από που κατεβάζουμε; αν streaming εννοείς μέσω YouTube, έχει πρόγραμμα. όσο για το flash player, το Opera 10 παίζει αν δεν κάνω λάθος, και σίγουρα παίζει ο Opera_flash που έχω μέσα στα cabs Μου. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Πως μπορούμε να παίξουμε streaming videos στο κινητό; Core Player. Adobe flash player από που κατεβάζουμε; http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Οταν λες οτι τα 6.5 ειναι τα χειροτερα πως το εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 απο όποια άποψη θες. ταχύτητα - ευχρηστία - αξιοπιστία - resources (μπαταρία - μνήμη) το μόνο που μπορώ να δώσω ίσως στα 6.5.3!!! είναι η ευχρηστία, γιατί όλο το σύστημα είναι Finger-friendly πλέον. αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό είχα και γω ψηθεί να αλλάξω ROM, και με αυτά που διαβάζω τώρα ψήνομαι ακόμα περισσότερο...:lol: Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι παντελώς αρχάριος. Έχω βρει κάποια θεματάκια σχετικά με το πως περνιέται μία νέα ROM, ωστόσο αυτό που με απασχολεί είναι το τί μπορεί να πάθει το κινητό σε περίπτωση λάθους. Αν γίνει στραβή, με ένα hard reset θα στώσει ή θα μείνουμε πρωτοχρονιάτικα χωρίς κινητό; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Εκανα εγκατασταση το nodata και αν και εκανα επανεκκινηση το τηλ μου βγαζει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα!!Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Εκανα εγκατασταση το nodata και αν και εκανα επανεκκινηση το τηλ μου βγαζει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα!!Ξερει κανεις τι παιζει? Δεν έχεις σετάρει ακόμα τις ρυθμίσεις του provider σου γιαυτό σου βγάζει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Δεν έχεις σετάρει ακόμα τις ρυθμίσεις του provider σου γιαυτό σου βγάζει λάθος. Δηλαδη ειναι επειδη δεν εχω βαλει ακομα καρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts