drakonman Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 πάτα μια παρατεταμένα το τερματισμό κλήσις ξεκινά το κλείδωμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 τσου.....δεν ξεκινά τίποτε....απλά με ρωτάει αν θέλω να το απενεργοποιήσω ή όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Πόσο πάει περίπου το διαμαντάκι αν θέλω να το πουλήσω; Το έχω από τότε που βγήκε και το είχα πάρει από expansys. Το κινητό είναι σαν καινούργιο βέβαια καθώς το είχα πάντα σε θήκη + screen protector. Δεν καταλαβαίνεις ότι το είχα τόσα χρόνια. (μαζί έχω πάρει και έξτρα για φορτιστή αυτοκινήτου υποδοχή για να κολλάει στο τζάμι(για GPS) κλπ. Απλά ρωτάω γιατί δεν ξέρω πόσο παίζει...και θέλω να δω αν αξίζει να το δώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakonman Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 από μια μάτια που έριξα και εγώ δεν αξίζει τόσο πολύ 180 τα πολύ καινούρια έχουν δεν με εντυπωσίασε το πόσο ! και από την περίπτωση που το αλλάξω θα το κάνω gps καλύτερα μέχρι να πάρει το δρόμο της ανακύκλωσης ! Τώρα αν βρεις καλή τιμή δώστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Πόσο πάει περίπου το διαμαντάκι αν θέλω να το πουλήσω; Κάνε μια αναζήτηση στα μεταχειρισμένα για να δεις τιμές. Δεν ξέρω αν αξίζει να το δώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καλησπερα παιδια.Μηπως γνωριζει κανεις αν το Sky maps της Google υπαρχει σε WM για το Diamond ή κυκλοφοραει μονο για Android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καλησπερα παιδια.Μηπως γνωριζει κανεις αν το Sky maps της Google υπαρχει σε WM για το Diamond ή κυκλοφοραει μονο για Android; Δεν υπάρχει για windows mobile. Εναλλακτικά... http://pocketpccentral.net/software/astronomy.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Ευχαριστώ.Ελπιζω καποτε να βγει και σε wm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ε ναι παίζει να μην αξίζει. 160-180 ίσως. Πιο κάτω δεν αξίζει με τίποτα να το δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Ευχαριστώ.Ελπιζω καποτε να βγει και σε wm Δεν υποστηρίζεται πλέον η συγκεκριμένη πλατφόρμα. Αν δεν έχεις δει ήδη... δεν πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 καλησπερα. ηθελα να σας ρωτησω αν μια συσκευη eng γινεται να μετατραπη σε ελληνικη σε αυτο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 καλησπερα. ηθελα να σας ρωτησω αν μια συσκευη eng γινεται να μετατραπη σε ελληνικη σε αυτο το τηλεφωνο. Τι εννοείς ακριβώς; Να αλλάξεις το μενού σε ελληνικό βάζοντας του την ελληνική rom; Αν ναι γίνεται αλλά είναι ανεπίσημη η μέθοδος που ακολουθείται και θα είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να επαναφέρεις την official αγγλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariner1970mini Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 καλημερα... να κανω μια ερωτηση μηπως γνωριζει καποιος... χθες αλλαξα απο το κινητο μου το touch. το ειχα παραγγειλει απο ebay απο κινα αλλα δυστυχως παρατηρησα οταν το συνδεσα και δοκιμασα να το δουλεψω οτι ηταν σαν να ειχα γυρισει την οθονη 90 μοιρες δεξια δηλαδη αμα θελω να πατησω στο κεντρο πανω πανω, πρεπει να πατησω στο κεντρο αριστερα!!!!!!!!:wacko: με τα χιλια ζορια πηγα να κανω στοιχιση οθονης αλλα κολλαει σε αυτη τη λειτουργια και κανω συνεχεια κυκλους δηλαδη δεν τελειωνει η ρυθμηση και αναγκαστικα κανω reset. υπαρχει περιπτωση ναφταιει το ανταλλακτικο η ειναι κατι αλλο..... ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Από τη στιγμή που έκανες την "εγχείρηση" μόνος σου πολλά μπορεί να φταίνε. Χρησιμοποίησες αυτό τον οδηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariner1970mini Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 δεν χρησημοποιησα αυτο τον οδηγο γιατι εκτος του οτι δεν ηξερα οτι υπαρχει, αυτος λυνει και τα παντα χωρις λογο. τα βηματα απο το 11 μεχρι το τελος δε νομιζω οτι χρειαζονται.........τελος παντων το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο ειναι κουμπομενο σωστα, δουλεουν τα παντα χωρις κανενα προβλημα εκτος απο το touch. εχω φρικαρει απο χθες!!!!!!!!!!!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Ο οδηγός αυτός είναι βοηθητικός και εννοείται ότι κάνεις μόνο ότι χρειάζεται για την δική σου περίπτωση. Φοβάμαι ότι κάτι δεν κούμπωσε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariner1970mini Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 με βλεπω να το πηγαινω σε τεχνικο.... ποσα περνουν συνηθως γι'αυτες τις δουλειες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Πάντως στην HTC δεν σε συμφέρει να το πας. Τώρα για unofficial service... φαντάζομαι ότι οι τιμές είναι υποκειμενικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariner1970mini Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 μολις πηρα το σερβις της htc.. περιμενω τηλ. να μου πουν.. ραβουν κουστουμι!!!:p θα δω τι θα γινει... ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Εδω και καποιον καιρο το κουμπι ενεργοποιησης μου παρουσιαζει προβλημα,μια πιανει δηλαδη,δεκα δεν πιανει με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω οποτε πρεπει να παει για service. α)το ειχα παρει Σεπτεμβριο του '09, οποτε ισχυει η εγγυηση σωστα?? β)το ειχα παρει απο καταστημα Wind, αν παω σε καποιο αλλης πολης θα με εξυπηρετησουν η θα πρεπει να το παω στο ιδιο?? γ)ποσον καιρο θα παρει περιπου η ολη διαδικασια?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Επικοινώνησε άμεσα με την ACE Hellas. Είσαι ακόμα εντός εγγύησης (εκτός και αν βρουν υγρασία στο εσωτερικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Καλησπέρα ! ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποιό αρχείο θα πρέπει να κατεβάσω και από που , για να μπορέσω να έχω το SKYPE στο κινιτό μου ( το htc diamond 2 έχει διπλή κάμερα οπότε λογικά θα μπορώ να χρησιμοποιήσω και το skype σωστά??) πρέπει να είναι αρχείο .cab?? κατέβασα κάτι τις προαλλες και μου μπλόκαρε τα πάντα στο κινιτό..:wacko::wacko: μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Το diamond2 εχει windows mobile σωστα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Καλησπέρα ! ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποιό αρχείο θα πρέπει να κατεβάσω και από που , για να μπορέσω να έχω το SKYPE στο κινιτό μου ( το htc diamond 2 έχει διπλή κάμερα οπότε λογικά θα μπορώ να χρησιμοποιήσω και το skype σωστά??) πρέπει να είναι αρχείο .cab?? κατέβασα κάτι τις προαλλες και μου μπλόκαρε τα πάντα στο κινιτό..:wacko::wacko: μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά? Ποιο αρχείο σου κόλλησε τη συσκευή; Μάλλον πας για hard reset. Το Skype πλέον δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Το diamond2 εχει windows mobile σωστα? Ε ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 παιδιά κάτι κατάφερα...το diamond 2 έχει windows 6.5 και βρήκα ένα αρχείο .cab για το skype.Το εγκατέστησα και δουλεύει.Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρώ που είναι η κάμερα.Έχει μόνο call και δεν βρίσκω το videocall. Μου κόλλησε τα πάντα! δεν άνοιγαν φωτογραφίες,δεν άνοιγαν οι σημειώσεις,δεν άνοιγε το word...δεν άνοιγαν άλλα προγράμματα...κόλαγε το κινιτό συνέχεια..με ένα soft reset από το κόκκινο κουμπάκι επανήλθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts