Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο μια προχειρη αναζητηση στο Google βρηκα αυτο

Το έχω δει κι εγω.Τεσπα σήμερα το πρωι περασα απο το Πλαισιο.Μου πρότειναν να το πάρω και να το δοκιμάσω και αν δεν παιζει να το επιστρέψω.Το πήρα και δουλεύει αψογα.Εμφανίζει τηλ κατάλογο στα ελληνικά μόνο που(και το βρίσκω φυσιολογικό) για να εμφανιστουν τα ονόματα στις εισερχόμενες, θα πρέπει στο τηλεφωνο να είναι περασμένα στα αγγλικά.

Υποστηρίζει και voice dialing.Το κακό βέβαια είναι πως το diamond δεν έχει τέτοια λειτουργία.Κάπου όμως όταν διάβαζα μία μία τις σελίδες του forum(και τις 320 τότε!) πήρε το μάτι μου ένα voice dial cab.Το κακό είναι πως δεν θυμάμαι πού ακριβώς.Μήπως θα μπορούσε κανείς που θυμάται να βοηθήσει;Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άψογος!!!

Θα μας κακομάθετε...

Αγαπητέ WebVirus, το voice dialer που με βοήθησες να βρω, μου παρουσιάζει το εξης:Την πρώτη φορά μη βρίσκοντας sound tag με εβγαλε σε ένα παράθυρο επιλογής επαφής και κατόπιν την ηχογράφηση,όλα καλά , δούλεψε.Μάταια όμως προσπαθω να επαναλάβω τη διαδικασία για περισσότερες επαφές.Αν ο ηχος που δεχθεί δεν είναι ο πρώτος που ηχογραφησα βγαίνει το μήνυμα της αδυναμίας εύρεσης του tag και αντί να ανοίξει κάποιο μενού το πρόγραμμα τερματίζεται.Το ίδιο γίνεται αν δε μιλήσω.Μόλις τελειώσει ο χρόνος ακολουθει μήνυμα και τέλος.Δοκίμασα επανεγκατάσταση και στη συσκευή αντι στην κάρτα αλλά πάλι τα ίδια.Εχω 6.5 ελληνικά.Εσύ το έχεις δοκιμάσει;Δουλεύει;

Edited by Nikos_s3

νόμιζα ότι το έδωσα το cyberon.

εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν το χρησιμοποιώ. soft reset έκανες?

Δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.Στην κατάργηση προγραμμάτων φαίνεται με το όνομα Asukal voice dial.

Απ'ότι είδα μία Transcend Class 6 έχω, με χωρητικότητα 4GB... Αν πάντως δεν πρόκειται να υπάρξει διαφορά, τσάμπα κόπος...

Κρίμα πάντως, γιατί ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να απαλλαγείς* από τα WinMo, χωρίς να χρεωθείς το extra κόστος της αγοράς μία νέας συσκεύης...

* "Δυστυχώς" δοκίμασα δύο συσκευές, μία με Android και μία με iOS, και με έκαναν να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για το κινητό μου...:p

Αλήθεια ρε παιδιά. Γιατί τόσο άχτι τα παλιοWinMO;

Εγώ τόσο μπούφος είμαι που καμαρώνω για το σαραβαλάκι μας;

Αρχικό μήνυμα από George_63

Δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.Στην κατάργηση προγραμμάτων φαίνεται με το όνομα Asukal voice dial.

Κοιτα εδω για το Cyberon

Edited by kolkoskylo
Για να μη μου βαλει χερι ο Γιαννης

Ευχαριστω.Το δοκιμαζω σε 5'

Οκ αψογο.Στα κουμπια εχει κατοχυρωθει στο 6.Που ακριβως ειναι αυτο;

Edited by Nikos_s3

• Administrators

http://www.filestube.com/bbd28aaa9252901403ea/details.html

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα... Γνωρίζετε κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός από το spb wireless monitor που να μετράει την κατανάλωση όγκου δεδομένων; Το spb καλό μου φαίνεται, αλλά θέλω να έχω δύο μετρήσεις για περισσότερη αξιοπιστία....

Ευχαριστώ....

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Αλήθεια ρε παιδιά. Γιατί τόσο άχτι τα παλιοWinMO;

Εγώ τόσο μπούφος είμαι που καμαρώνω για το σαραβαλάκι μας;

άσε τους να λένε. ότι λειτουργικό και να βγεί, θα αργήσει ΠΑΡΑ πολύ να φτάσει το επίπεδο των WinMo στην κατάσταση που είναι τώρα. τα ίδια λέγαμε και με τον Zaharaki πριν στο τηλέφωνο. (όπως και κάτι άλλα απαράδεχτα που έμαθα)

Ευχαριστω.Το δοκιμαζω σε 5'

Οκ αψογο.Στα κουμπια εχει κατοχυρωθει στο 6.Που ακριβως ειναι αυτο;

Αν εννοεις ποιο πληκτρο το εκκινει, κρατα πατημενο το πληκτρο κλησης

άσε τους να λένε. ότι λειτουργικό και να βγεί, θα αργήσει ΠΑΡΑ πολύ να φτάσει το επίπεδο των WinMo στην κατάσταση που είναι τώρα. τα ίδια λέγαμε και με τον Zaharaki πριν στο τηλέφωνο. (όπως και κάτι άλλα απαράδεχτα που έμαθα)

Για λε'ε, για λε'ε, για λε'ε

Να ρωτήσω και εγώ κάτι;

Άλλαξα πρόσφατα από κάρτα Wind σε Cosmote και το εικονίδιο του G (GPRS) είναι κόκκινο αντί για πράσινο. Είναι ξέρετε αυτά τα εικονίδια που τα είχατε δώσει σε παλαιότερα μηνύματα, όχι δηλαδή τα επίσημα. Αλλά το θέμα είναι γιατί να είναι κόκκινο; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

εμ.... έχεις παλιά.

πήγαινε στο Cooked Rom Tweaks της υπογραφής μου και θα βρείς τα radios.

κατέβασε την 2.49.25.204.

καποιες οδηγιες χρησης?

οκ τις βρηκα τωρα στην επαναφορα σε official ρομ πως γινεται?

Edited by ikaros_123

• Administrators
οκ τις βρηκα τωρα στην επαναφορα σε official ρομ πως γινεται?

Βρίσκεις την official rom και την περνάς. Μετά θα χρειαστεί βέβαια να επαναφέρεις το stock-spl. Εκεί που ενημερώθηκες για το πως θα κάνεις hard-spl, υπάρχουν και οδηγίες για το πως να επαναφέρεις τη συσκευή στην official κατάσταση.

Modpic.gif

http://www.efficasoft.com/gprsmonitor/index_ppc.html

Αν και αν έχεις το Spb, το θεωρώ περιττό.

Ευχαριστώ πολύ... Απλός για να έχω δύο γνώμες για σφάλμα....

• Administrators
Απλός για να έχω δύο γνώμες για σφάλμα....

Ναι αλλά αυτό προσπαθώ να σου πω, δεν λένε "γνώμες", μετράνε αξιόπιστα. Βέβαια αν τίθεται θέμα ανασφάλειας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσα θέλεις.

Επιμένω γιατί αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν processes στο background όταν τρέχουν. Όσο λιγότερα τρέχουν εκεί, τόσο το καλύτερο για τη συσκευή και τη γενικότερη λειτουργία της.

Modpic.gif

Έχω official 6.5. Η τελευταία αναβάθμιση νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο(απ' όσο κατάλαβα 6.5.3 δεν είναι); Ξέρω πως υπάρχει πάντα σε ένα βαθμό και μια υποκειμενικότητα για το τι αρέσει ή όχι ή για το αν βελτιώνεται κάτι ή όχι αλλά σίγουρα υπάρχουν και αντικειμενικοί λόγοι-επιχειρήματα που μπορούν να υποστηρίξουν την άποψη του καθένα, ιδίως αν προέρχονται από τους ''γκουρού'' ,αν μου επιτρέπεται η έκφραση, αυτού του φόρουμ. Οι πρώτες γνώμες που διάβασα όταν πρωτοβγήκε η αναβάθμιση δεν ήταν και τόσο θετικές αν θυμάμαι καλά.Μετά από 6 μήνες πιστεύω πως όσοι έχουν δοκιμάσει την αναβαθμισμένη έκδοση σίγουρα έχουν αποκτήσει μια ξεκάθαρη άποψη.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Administrators
Γνώμες θα ακούσεις πολλές. Διάβασε σε αυτό το thread και θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις μόνος σου για το αν αξίζει η αναβάθμιση ή όχι.

Modpic.gif

Αρα εμεις απο 2.5.3 και μετα δεν θα δουμε τιποτα ε ( λογω των 7 ) ; ( ενταξει εχουμε τις cooked αλλα και official δεν θα ηταν απαραιτητα κακη βαση για νεες cooked )
no sig...

• Administrators
Γενικώς πια δεν κυκλοφορεί καμία αναβάθμιση για τις ευρωπαικές συσκευές της HTC. Μάλλον θέλει να επικεντρωθεί στα 7 αλλά με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα... δε νομίζω κανείς να θέλει τέτοια rom στη συσκευή του official ή μη.

Modpic.gif

Ναι αλλά αυτό προσπαθώ να σου πω, δεν λένε "γνώμες", μετράνε αξιόπιστα. Βέβαια αν τίθεται θέμα ανασφάλειας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσα θέλεις.

Επιμένω γιατί αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν processes στο background όταν τρέχουν. Όσο λιγότερα τρέχουν εκεί, τόσο το καλύτερο για τη συσκευή και τη γενικότερη λειτουργία της.

Άμα το πας έτσι, ομολογώ ότι έχεις δίκιο....