Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Απο ταχυτητα ειδα παει παλι οπως παλια σφαιρα ,εχω ομως 1 προβλημα

δεν μου κλεινει το activesync,το κλεινω και ανοιγει σε 2 λεπτα,ενω εχω βαλει μεσα το asynckiller δεν γινετε τιποτα.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι ευχαριστω για το link,το εχω δει και εγω αλλα δεν βγαζω ακρη...μηπως μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω ακριβως?

• Administrators

Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις. :rolleyes:

Οι οδηγίες είναι απλές και αναλυτικές βήμα βήμα για να φτιάξεις έναν fake server στο activesync. Δώστου άλλη μία ευκαιρία.

Modpic.gif

οκ ,το εκανα αλλα τωρα δεν το βλεπει το pc .

και δεν παιζουν τα dest και igo που ειχα στην καρτα αλλο αυτο παλι ..ενω παιζανε απο την καρτα ,δεν παιζανε με την συντομευση που εστελνα στο start menu των windows.

και τωρα που τα εβαλα απο την αρχη στην καρτα δεν παιζουν ουτε απο εκει..με το που πανε να ανοιξουν κολλανε...:mad:

edit:

Δεν έχω πουθενά αρχείο cpl7!

Είσαι σίγουρος;

Την ίδια διαδικασία την έχω κάνει καμιά 20αριά φορές και πάντα υπήρχε ένα αρχείο cpl7 στον φάκελο των windows.

Αν είχα το τηλέφωνο στα χέρια μου θα σε βοηθούσα περισσότερο

Κακώς. Μίλησε τους σαν να θεωρείς δεδομένο ότι σε καλύπτει η εγγύηση.

Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε, το τηλέφωνο θα επισκευαστεί εντός εγγύησης :D

Οριακά όμως, δλδ αν ήθελαν δεν το κάλυπταν ,αυτό μου ξεκαθαρίστηκε

Σε περίπου δύο μέρες θα το έχω πάλι στα χέρια μου

επανέρχομαι στο θέμα αυτο μιας και τώρα το εχω πάρει πιο ζεστά στο να αποκτήσω την συσκευή αυτή.

θέλω την βοήθεια όσων γνωρίζουν.

Λόγω της αυξημένης τιμής της συσκευής στην Ελλάδα, σκέφτομαι να το πάρω απο εδώ...

http://www.amazon.de/HTC-Diamond-Smartphone-Windows-Bluetooth/dp/B001ULCGY6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1283199751&sr=8-1

έρχεται όμως με γερμανική rom-menu.

είναι εύκολο να αλλαχτεί με την Ελληνική?

χάνω ετσι την εγγύηση?

ευχαριστώ

• Administrators
οκ ,το εκανα αλλα τωρα δεν το βλεπει το pc .

και δεν παιζουν τα dest και igo που ειχα στην καρτα αλλο αυτο παλι ..ενω παιζανε απο την καρτα ,δεν παιζανε με την συντομευση που εστελνα στο start menu των windows.

και τωρα που τα εβαλα απο την αρχη στην καρτα δεν παιζουν ουτε απο εκει..με το που πανε να ανοιξουν κολλανε...:mad:

Αν έκανες αυτά που περιγράφω στο link και μόνο αυτά... δεν θα έπρεπε να είχες τα προβλήματα που αναφέρεις, δεν έχουν καμία σχέση, κάτι άλλο φταίει. Αυτή η τεχνική του fake server χρησιμοποιείται πολύ καιρό τώρα και απροβλημάτιστα.

έρχεται όμως με γερμανική rom-menu.

είναι εύκολο να αλλαχτεί με την Ελληνική?

χάνω ετσι την εγγύηση?

Είναι εύκολο ναι.

Χάνεις την εγγύηση ναι αλλά μπορείς να επαναφέρεις την rom που έχει ήδη η εν λόγω συσκευή εάν χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης (εφόσον βέβαια η θέση είναι σε θέση να δεχτεί τη rom).

Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε, το τηλέφωνο θα επισκευαστεί εντός εγγύησης :D

Οριακά όμως, δλδ αν ήθελαν δεν το κάλυπταν ,αυτό μου ξεκαθαρίστηκε

Τι σου ξεκαθαρίστηκε; Ότι σου έκαναν χάρη; Σου ξεκαθάρισαν όμως ότι για ότι αλλάχτηκε ανανεώθηκε η εγγύηση για άλλα δύο χρόνια;

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Είναι εύκολο ναι.

Χάνεις την εγγύηση ναι αλλά μπορείς να επαναφέρεις την rom που έχει ήδη η εν λόγω συσκευή εάν χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης (εφόσον βέβαια η θέση είναι σε θέση να δεχτεί τη rom).

ευχαριστώ για την απάντηση.

να ελπίζω σε κάποια βοήθεια, γιατί σίγουρα θα την χρειαστώ??

κάποια αλλη πρόταση για αγορά τις συσκευής αυτής?

και κάτι αλλο. θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα?

Edited by stelios_rs180

• Administrators
κάποια αλλη πρόταση για αγορά τις συσκευής αυτής?

Τι άλλη πρόταση;

και κάτι αλλο. θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα?

Ναι.

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω για ένα καλά gps για να βάλω στο διαμάντι 2 μου για να με διευκολύνει στην οδήγηση.

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ 2 σοβαρά:

1)α) Destinator 2007: Καλό αλλά παλιό, όπως και να το κάνουμε. Εκτός από ότι δεν έχει τις νέες οδούς, το έχω βαρεθεί γιατί αναμένω κάτι ποιο εξελιγμένο.

1)β) Destinator 2008: Δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως έχασε με το ψευτο3d που προσπάθησε να επιτύχει, δεν το έχω και καλά μαγειρεμένο.....

2) Google maps. Σε κάποια καλό σε κάποια πολύ πίσω. Το βασικότερο: Δεν μου εκφωνεί πως να κινηθώ.

Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κανένα καλύτερο. Προφανώς αν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ και links για κατέβασμα των αρχείων για έτοιμη χρήση (*****), ευπρόσδεκτα.

Ευχαριστώ.

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Καλημερα! το igo πριμο που λετε ειναι καλο και για επαρχια σαν το dest 7?

Μπορει καποιος με π.μ. να με βοηθησει να το βρω?

Σας εστειλα πμ παιδια ...εμενα δεν παιζανε τα dest7 και igο απλα θελουνε σβησιμο κατι αρχειακια στο διαμαντακι...

Καλησπέρα παιδιά, είμαι και εγω ένας κάτοχος του diamond 2 εδώ και λιγο καίρο εχω κάποια προβλήματα¨ 1ον, δεν χτυπάει το ξυπνητήρι 2ον δεν κατάλαβα πως μπορώ να περάσω στο τηλέφωνο μου ήχους και αρχεία, 3ον εχει media player το τηλ??,4ον και πιο σημαντικό , όταν το συνδέω στο pc μου δεν βλέπει το κιν.. (μήπως πρέπει να κάνω το htc μου κανένα φορματ??)το τηλεφωνο το εχω κανα χρονο αφου το πήρα με επιδότηση αλλα τώρα ειπα να ασχολιθώ μαζι του και όπως καταλάβατε ειμαι εντελώς ασχετος..παρακαλώ οποιον έχει δάθεση και χρόνο για βοήθεια!!!!!

iGO Primo πλέον.

Πριν ενα τριμηνο ασχοληθηκα μαζι του αλλα ειχε προβληματα αναλυσης και orientation στο diamond2. Παιζει portrait σωστα τωρα?

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο παρακάτω?

Πως μπορώ να καταλάβω αν μια συσκευή είναι η αυθεντική ή κάποιο αντίγραφο?

Υπάρχει κάτι που πρέπει να κοιτάξω?

Ρωτάω γιατί τελικά θα το πάρω μτχ απο γνωστό φίλου, μην την πατήσω και χάσω λεφτά.

Ευχαριστώ

• Administrators
Παιζει portrait σωστα τωρα?

Ακόμα όχι.

Πως μπορώ να καταλάβω αν μια συσκευή είναι η αυθεντική ή κάποιο αντίγραφο?

Πήγαινε στο device information και στο about και πες μας τι γράφει.

Modpic.gif

Πήγαινε στο device information και στο about και πες μας τι γράφει.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Την συσκευή θα την πάρω αύριο στα χέρια μου. Δεν θα εχω την δυνατότητα επικοινωνίας. Πρέπει να γράφει κάτι συγκεκριμένο?

• Administrators
Η συσκευή που θα πάρεις συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς; Από που υποτίθεται ότι είναι αγορασμένη;

Modpic.gif

Απ οτι μου είπε ναι, με υπόλοιπο εγγύησης 1 χρόνο. Δεν είναι απο επιδότηση.

Αγορά δεν ρώτησα απο που αλλα θα το δω εκείνη την ώρα.

Να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο?

• Administrators

Μιλάμε για ελληνική συσκευή;

Σε γενικές γραμμές αυτά που κοιτάζουμε σε αυτές τις συσκευές είναι να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς, να μην έχει χτυπήματα και εξωτερικές φθορές, να μην έχει η οθόνη καμένα pixel και φυσικά... να δουλεύει.

Modpic.gif