Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν εφαρμογές που όταν τις κλείνεις με το Χ πάνω δεξιά ,συνεχίζουν να τρέχουν και τις βλέπεις απο την διαχείριση εργασιών.Γράφει και Μνήμη π.χ. 944κ CPU 0%.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα εξακολουθεί να καταναλώνει μπαταρία ή να ''βαραίνει'' το τηλέφωνο;

Ποιος τρόπος υπάρχει ώστε να μην χρειάζεται να ανατρέχω συνεχώς στην διαχείριση εργασιών;

Έχω αναβαθμίσει την ROM με την επίσημη ελληνική και WM 6.5

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά .

Ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η οθόνη του Touch Diamond 2 λόγω βλάβης ..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

• Administrators
Γεια σας παιδιά .

Ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η οθόνη του Touch Diamond 2 λόγω βλάβης ..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://shop.ebay.co.uk/i.html?LH_PrefLoc=2&_nkw=diamond2%20display&_dmpt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283

Modpic.gif

Παιδες εχω βαλει τα παντα ολα απο ρομ TESS ,Energy ... εχω την 1700 battery απο ebay κ η μπαταρια μεσα σε μια μερα με ελαχιστη ως μηδενικη χρηση πεφτει απο 100% κατα της 8 το πρωι το βραδυ κατα της 12 ειναι στο 70 % φοραω τωρα την official ελληνικη ρομ αλλα η καταναλωση ειναι ιδια σε οσες 2.5 ρομ εχω δοκιμασει !

εχω κανει calibration ! Ειναι καλη η καταναλωση ???? διοτι εμενα με ενοχλη που δν βγαζω 2 μερες αμα μιλαω κ στελνω sms συνιθισμενος απο sony eriksson βλεπεται ειμαι :lol:

με αυτά που λες δεν παίζει να μην βγάζεις άνετα 2 μέρες.

αν το pda το θές καθαρά για μπαταρία, official 6.1 με τις ρυθμίσεις μου.

Με την 6.5.5 ή 6.5(με manila 2.5)ναι λογικο ακουγεται αν δεν το αφηνεις κι ησυχο το κινητο.Με 6.1 ή 6.5(ειδικα με manila 2.1) οχι δεν ειναι λογικο.

εγω εχω την τελευταια επισημη 6.5 ειμαι ευχαριστημενος και εχω παρατηρηση οτι αν το κλεινω το βραδυ και το ανοιγο το πρωι μπορει και να ειναι πανω απο 20% κατω η μπαταρια!εχω δοκιμασει να μην το κλεινω να το βαζω κατασταση πτησεων το βραδυ και μου κατεβενη 3-4% μονο!
Γιαννης

Φιλε WebVirus εσυ ποια σε ποια ROM εχεις καταλήξει αυτη τη στιγμή ?

Τελευταία energy rom 6.5.5 έχω (την κανονική) χωρίς cookies mod μέσα ή τίποτα άλλο.

θέλω να κάνω μόνος μου εγκατάσταση τα πράγματα μου

Καλησπερα....εχετε να προτεινετε κανενα screen protector απο ebay που να μην φθειρεται ευκολα?δεν εχω βρει κατι τελειως αξιοπιστο....μονο αυτην με τραβαει καπως....

http://cgi.ebay.com/Advanced-Screen-Protector-HTC-Touch-Diamond-2-Series-/120535447498?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item1c1078f7ca

• Administrators
Ειχα δει που ειχε αναφερθει η μαρκα ξανα,αλλα δεν εχω βρει κατι απο brando στο ebay....

http://shop.brando.com/bw-pda-screen-protector-htc-touch-diamond-2-_p03225c0019d008.html

Δες και του netimes. Πιο φτηνός σίγουρα, εξίσου καλός και αξιόπιστος... http://www.netimes.com/shop/clear-screen-protector-for-htc-touch-diamond2-p-1845.html?cPath=80_625

Έχουμε αγοράσει οι περισσότεροι και από τους δύο χωρίς προβλήματα.

Modpic.gif

Να ρωτησω κατι παιδια,εχω βαλει την νεα Energy και βλεπω οτι εχει την radio 4.49.25.91.Υπαρχει τροπος να βαλω αλλη radio για καλυτερη μπαταρια αν υπαρχει γιατι εχω και ενα αλλο προβλημα το carkit Του αυτοκινητου μου δεν εχει δοκιμαστει για htc d2 οποτε εχω συνεχως αποσυνδεσεις..Μπορω να βαλω radio απο αλλο htc που να ειναι συμβατο το μοντελο με το blueetoth μου και να εχω καλυτερη εξοικονομηση ενεργειας?

Όντως ,ποιο θεωρείται το καλύτερο ράδιο,να το περάσω στου αδερφού μου?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Ρομ ή radio ψαχνεις;με μπερδεψες...Για radio με διαφορα καλυτερη ειναι η τελευταια (4.49.25.91).

Ρομ ή radio ψαχνεις;με μπερδεψες...Για radio με διαφορα καλυτερη ειναι η τελευταια (4.49.25.91).

Για οτιδηποτε στρωνει την μπαταρια,περασα την τελευταια energy που εχει πανω αυτη την radio Που λες αλλα μου φαινεται οτι τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια οπτε λεω να δω αν υπαρχει πιο 'οικονομικη' radio

• Administrators
Η κατανάλωση της μπαταρίας δεν είναι μόνο θέμα radio. Οι cooked roms είναι κατά κανόνα πιο επιρρεπείς στην κατανάλωση.

Modpic.gif

Η κατανάλωση της μπαταρίας δεν είναι μόνο θέμα radio. Οι cooked roms είναι κατά κανόνα πιο επιρρεπείς στην κατανάλωση.

Αρα τι καλο εχουν αφου το Interface μπορεις και το αλλαζεις και με προγραμματα?