Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα εκανα κι εγω HardSpl και φορεσα την τελευταια radio.Απο ρομ ειμαι με την 6.5 την official ακομη κι ο λογος ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο κι η εμφανιση του.Αμα βρω καποιο που να με βολευει οπως το "μαμα" πληκτρολογιο τοτε θα προχωρησω και στην energy rom.

Υπάρχει το ελληνικό πληκτρολόγιο και με έχει σώσει πραγματικά.

Δεν θα έβγαζα την official rom αν δεν έβρισκα το πληκτρολόγιο

FROM Official Greek ROM WM6.5 SENSE 2.5

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554163

Εγώ χρησιμοποιώ το 2 και δεν είχα πρόβλημα σε καμία ROM… και έχω δοκιμάσει αρκετές έχοντας καταλήξει στις ρομ του energy.

Edited by agriniopk

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ εγκατέστησα το πληκτρολόγιο του panosha στην energy που έβαλα πολύ πρόσφατα και δουλεύει άψογα. Πάντως δε μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένος με την ταχύτητα. Το τηλέφωνο δουλεύει σαφώς καλύτερα σε σχέση με την τελευταία official αλλά και πάλι υπάρχουν στιγμές που καθυστερεί πολύ. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι αναβαθμίσεις λειτουργικών σε μεγαλύτερες εκδόσεις από τις αρχικές "υποφέρουν" - τουλάχιστον στα WM.

αν έχετε βάλει την 6.5.5 και παραπονιέστε για την ταχύτητα, είστε για κλωτσιές.

1) Ας πούμε ότι τα 6.5.5 δεν είναι 100% έτοιμα, έχετε δει κανένα τηλέφωνο να κυκλοφορεί με αυτά?

2) τα 6.5.5 δεν φτιάχτηκαν για το D2.

3) 6.5.5 και manilla 2.5 είναι ένα βάρος όπως και να το κάνουμε.

4) αν θέλετε πραγματικά ταχύτητα, Tess V με manilla 2.1 και τελειώσατε.

μην τα θέλετε όλα δικά σας. μια χαρά πάει το εργαλείο με την ρομ του energy.

• Administrators
αν έχετε βάλει την 6.5.5 και παραπονιέστε για την ταχύτητα, είστε για κλωτσιές.

Θοδωρή ήρεμα. Εμείς που σε γνωρίζουμε δεν σε παρεξηγούμε. Οι υπόλοιποι τι σου φταίνε;

Modpic.gif

Θοδωρή ήρεμα. Εμείς που σε γνωρίζουμε δεν σε παρεξηγούμε. Οι υπόλοιποι τι σου φταίνε;

το είπα με αγάπη :)

δυστυχώς δεν ξέρω πως να βοηθήσω εδω μέσα, ώστε οι "νέοι" στα pda (αν είναι "νέοι") να ξέρουν τι είναι αυτό που κάνουν εγκατάσταση στο pda τους.

εξήγησα παραπάνω τους λόγους που μπορεί να μην είναι "φοβερά" γρηγορότερη η 6.5.5 σε σύγκριση με την official 6.5. ένα σημαντικό πράγμα είναι ότι μιλάμε για κάποιο ελάχιστα διαφοροποιημένο σύστημα. οι αλλαγές κατα 95% είναι απλά αισθητικές, αλλά κοστίζουν σε πόρους. οπότε η σωστή μέτρηση θα έπρεπε να είναι 6.5 official με 6.5 tweaked cooked rom. (δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μήλα με αχλάδια).

πείτε καμιά ιδέα. να κάτσω να σας φτιάξω κανα σχεδιάγραμμα με το τι έχει να κάνει σχέση με το pda? να μου μαζέψετε μαζικά ότι ερωτήσεις πιστεύετε ότι είχατε ή έχετε, να τα βάλουμε σε ένα sticky θέμα, ώστε να βρίσκεται την απάντηση πιο γρήγορα? (ναι πρέπει να διαβάζουμε).

παιδιά αλίμονο δεν το παίζω ξερόλας και ποτέ μου δεν θέλω να προσβάλω κάποιον εσκεμμένα. αφιερώνω 1 ώρα όταν έχω χρόνο μέσα στην ημέρα μου, και ενημερώνομαι όσο μπορώ, για να βρίσκω λύση στα "προβλήματά" μου με τα pda. κάποιοι απο σας θα μπορούσαν να το κάνουν, κάποιοι το κάνουν, κάποιοι δεν ξέρουν που να διαβάζουν (ρωτήστε με και θα σας δείξω), κάποιοι δεν θέλουν να διαβάζουν, και θέλουν με ένα post να το βρούν αμέσως, γιατί βιάζονται ή βαριούνται.

Το "βαριέμαι" δεν είναι δικαιολογία για μένα. αν κάποιος βαριέται, να πάρει ένα κινητό να τελειώνει το θέμα.

το είπα με αγάπη :)

δυστυχώς δεν ξέρω πως να βοηθήσω εδω μέσα, ώστε οι "νέοι" στα pda (αν είναι "νέοι") να ξέρουν τι είναι αυτό που κάνουν εγκατάσταση στο pda τους.

εξήγησα παραπάνω τους λόγους που μπορεί να μην είναι "φοβερά" γρηγορότερη η 6.5.5 σε σύγκριση με την official 6.5. ένα σημαντικό πράγμα είναι ότι μιλάμε για κάποιο ελάχιστα διαφοροποιημένο σύστημα. οι αλλαγές κατα 95% είναι απλά αισθητικές, αλλά κοστίζουν σε πόρους. οπότε η σωστή μέτρηση θα έπρεπε να είναι 6.5 official με 6.5 tweaked cooked rom. (δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μήλα με αχλάδια).

πείτε καμιά ιδέα. να κάτσω να σας φτιάξω κανα σχεδιάγραμμα με το τι έχει να κάνει σχέση με το pda? να μου μαζέψετε μαζικά ότι ερωτήσεις πιστεύετε ότι είχατε ή έχετε, να τα βάλουμε σε ένα sticky θέμα, ώστε να βρίσκεται την απάντηση πιο γρήγορα? (ναι πρέπει να διαβάζουμε).

παιδιά αλίμονο δεν το παίζω ξερόλας και ποτέ μου δεν θέλω να προσβάλω κάποιον εσκεμμένα. αφιερώνω 1 ώρα όταν έχω χρόνο μέσα στην ημέρα μου, και ενημερώνομαι όσο μπορώ, για να βρίσκω λύση στα "προβλήματά" μου με τα pda. κάποιοι απο σας θα μπορούσαν να το κάνουν, κάποιοι το κάνουν, κάποιοι δεν ξέρουν που να διαβάζουν (ρωτήστε με και θα σας δείξω), κάποιοι δεν θέλουν να διαβάζουν, και θέλουν με ένα post να το βρούν αμέσως, γιατί βιάζονται ή βαριούνται.

Το "βαριέμαι" δεν είναι δικαιολογία για μένα. αν κάποιος βαριέται, να πάρει ένα κινητό να τελειώνει το θέμα.

γειά σου φίλε, WebVirus, έβαλα στο d2 μου την energy 6.5.5 με cooked home tab και παρατηρώ "προβλήματα ταχύτητας πιο πολύ.." έκανα σωστα? έχεις να μου προτείνεις κάτι που να συνδιάζει ομορφιά και ταχύτητα..? ευχαριστώ

τα 6.5.5 δεν είναι ότι καλύτερο για το d2. απλώς εμένα με βολεύουν μια χαρά.

αν θέλετε ταχύτητα και καλή μπαταρία τότε βάζετε αυτή τη ρομ. (manilla 2.1)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=561666

αν θέλετε manilla 2.5 τότε δοκιμάζετε την Prime του TESS ή του Energy τα 6.5

η 6.5.5 του δεν είναι για το D2, το ξαναλέω. απλώς παίζει μια χαρά.

τα 6.5.5 δεν είναι ότι καλύτερο για το d2. απλώς εμένα με βολεύουν μια χαρά.

αν θέλετε ταχύτητα και καλή μπαταρία τότε βάζετε αυτή τη ρομ. (manilla 2.1)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=561666

αν θέλετε manilla 2.5 τότε δοκιμάζετε την Prime του TESS ή του Energy τα 6.5

η 6.5.5 του δεν είναι για το D2, το ξαναλέω. απλώς παίζει μια χαρά.

μπορώ να συνδιάσω κάποιες απο αυτές με cookie home tab? ή θα βαρύνει πολύ?..

Παιδιά κάποιος που χρησιμοποιεί το SPB MOBILE SHELL ας μου πεί γιατί δεν βρίσκω το εικονείδιο <<επαφές>> να το προσθέσω στην αρχική οθόνη.

Ενοώ τις επαφες τις αρχικές της ΗΤC και οχι του mobile shell.

Εχω την τελευταία original rom και το mobile sheel 3.5.3

Θέλω δηλαδη πατώντας το εικονείδιο επαφες στην αρχικη οθόνη να μου εμφανίζει τις επαφες της HTC (των WINDOWS)

Ευχαριστώ

Ακυρο το βρήκα. Ηταν στο φάκελο προγράμματα/ outlook.

Δεν τελειώσατε όμως μαζί μου.

Μετά την εγκατάσταση του spb mobile shell δεν μου εμφανίζει πια στην πάνω μπάρα εκείνο το εικονιδιάκι δεξιά (τοξάκι) του task manager και ενω έχω εγκαταστήσει το duttys task manager for leo

Καμμία βοήθεια???

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

αυτή έχω αλλά αυτή την version: Energy.TOPAZ.23563.Sense2.5.Cookie.HomeTab.Apr.20

να την αλλάξω? ποια η διαφορά? ευχαριστώ

αυτή έχω αλλά αυτή την version: Energy.TOPAZ.23563.Sense2.5.Cookie.HomeTab.Apr.20

6.5 έκδοση. γρήγορη και σταθερή, με σωστούς drivers.

6.5.5 έκδοση.

Γιαννη 6.5.5 ειναι αυτη που λεει 20 Απριλιου στο τελος.Αυτη που του ειπε ο webvirus λεει 18 Απριλιου και ειναι 6.5

Εβαλα την Energy 6.5.5 και το "μαμα" πληκτρολογιο για ελληνικα που προτεινε ενας φιλος κι εχω παθει την πλακα μου.Ειναι γεματη με οτι χρειαζεσαι κι ειλικρινα το κινητο τωρα πια δεν χρειαζεται καθολου την γραφιδα.Απορω πως τοσο καιρο ημουν με official roms.Μοναδικο bug που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι το ημερολογιο μονο στην ημερησια προβολη(δεν δειχνει τιποτα) κι οχι στην μηνιαια προβολη.Μοναδικο αγκαθι της συγκεκριμενης ρομ ειναι οτι ειναι βαρια αλλα οκ δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Βρε παίδες, εγώ έχω τα official ελληνικά 6.1 από το κουτί του. Έχω απενεργοποιήσει τα manilla, κλπ και το έχω αφήσει έτσι όπως ήταν τα παλιά κινητά με το κλασσικό περιβάλλον windows (χωρίς καιρούς, animation, κλπ). Είναι αρκετά ελαφρύ πιστεύω. Μόνο όταν πηγαίνεις στα προγράμματα / παιχνίδια αργεί λίγο που στα εμφανίζει. Αλλά πείτε μου ποιές είναι οι τόσες μεγάλες διαφορές που θα δω αν πρόκειται να βάλω την 6.5, 6.5.5, custom cooked roms, κλπ ?? Αν κάνει 10 χρόνια για να ξεκινήσει το κινητό και αν σου εμφανίζει όλο animations και όχι ουσία, ποιό το όφελος???

Απλά νομίζω πως δεν χρειάζονται όλες αυτές οι αλλαγές.

Παιδιά δεν ξέρω αν λύσατε το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες απο τους 160 όταν γράφεις με το μανήσιο ελληνικό πάντος λύνεται απενεργοποιόντας το unicode...απλώς το γράφω επειδή κάθισα και το έψαξα και το βρήκα..ευχαριστώ

Μια χαρη ρε παιδες αν εχει καποιος καποιο λινκ η να ανεβασει την τελευταια official rom με wm 6.1 ευχαριστω!

• Administrators
Μια χαρη ρε παιδες αν εχει καποιος καποιο λινκ η να ανεβασει την τελευταια official rom με wm 6.1 ευχαριστω!

http://rapidshare.com/files/273525174/-HTC_Touch_Diamond2-QMR-RUU_Topaz_HTC_ELL_1.40.482.4_Radio_Signed_Topaz_61.20t.25.10_3.43.25.19_Ship

Modpic.gif

Καμια cooked rom με wm6.5 που να ειναι γρηγορη και σταθερη;Καλη του Tess που προτεινει ο Webvirus αλλα δεν κανει συγχρονισμο με το pc.

Νομιζω βρηκα αυτο που εψαχνα..γρηγορο και ομορφο.Ειναι το πρωτο μου wm κινητο και γνωρισα τα 6.5 μονο τωρα ειδα γτ πολλοι πηγαν πισω στα 6.1.

Καμια cooked rom με wm6.5 που να ειναι γρηγορη και σταθερη;Καλη του Tess που προτεινει ο Webvirus αλλα δεν κανει συγχρονισμο με το pc.

αυτό το κουφό, πρώτη φορά το ακούω. ρώτησες στο topic μήπως ξέρει κανείς τίποτα?

Νομιζω βρηκα αυτο που εψαχνα..γρηγορο και ομορφο.Ειναι το πρωτο μου wm κινητο και γνωρισα τα 6.5 μονο τωρα ειδα γτ πολλοι πηγαν πισω στα 6.1.

σήμερα έπιασα στα χέρια μου το D2 της αδερφής μου, το οποίο έχει τα official 6.1.

πολύ απλά ... είχα ξεχάσει πόσο γρήγορο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι το D2. δεν το πίστευα ότι πήγαινε τόσο γρήγορα. μέχρι που φυσικά, το manilla 2.1 μου την έσπασε σε απίστευτα όρια, και μόλις γύρισα στο δικό μου D2 με manilla 2.5 ένιωσα ανακούφιση. όπως και να το κάνουμε, η λειτουργικότητα είναι πιο σημαντική απο την ταχύτητα. (για μένα)

υπόψιν... εφόσον έχεις βάλει τα 6.1, δες την υπογραφή μου, για την μπαταρία σου.

• Administrators
Καλη του Tess που προτεινει ο Webvirus αλλα δεν κανει συγχρονισμο με το pc.

Μάλλον πιο πολύ σαν θέμα του υπολογιστή σου μου φαίνεται παρά της συγκεκριμένης rom.

Modpic.gif

αυτό το κουφό, πρώτη φορά το ακούω. ρώτησες στο topic μήπως ξέρει κανείς τίποτα?

Εχεις δικιο δεν ημουν σαφης.Βασικα εννοουσα wm6.5 με manila 2.1 εκτος απο την Tess.

Μάλλον πιο πολύ σαν θέμα του υπολογιστή σου μου φαίνεται παρά της συγκεκριμένης rom.

Αν δεν κανω λαθος και καποιο αλλο παιδι σε παλαιοτερο ποστ ειχε πει οτι ειχε προβλημα με τον συγχρονισμο στη συγκεκριμενη ρομ.