Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια θελω να αγορασω αυτο (http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02030) ή αυτο (http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02010) το hands free και επειδη ειναι στερεοφωνικο και εχει δυνατοτητα να ακους τη μουσικη μεσω bluetooth (A2DP)

θελω να μαθω αν ξερετε αν το diamond2 υποστηριζει κατι τετοιο.

τα handsfree της i-tech στη σελιδα τους δεν περιλαμβανουν καμια htc συσκευη στις υποστηριζομενες.

τι λετε ;

Επειδή πριν 2 μήνες με απασχόλησε το ζήτημα και το είχα ψάξει διεξοδικά, αν σ' ενδιαφέρει η καλή ποιότητα ήχου σου συστήνω ανεπιφύλακτα αυτά http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Samsung-Stereo-Sbh650-ASBH650EBECEUR.htm. Τέλειος ήχος και παίζουν αψογα με το Topaz. Μοναδικό μειονέκτημα ο τύπος του ακουστικού που εμποδίζει αν φοράς κράνος σε μηχανή.Αν δεν οδηγείς μηχανή ή δε σε απασχολεί είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ...!

Γεια σας!

θα ηθελα τη βοηθεια σας σε κατι που με απασχολει οσον αφορα το .

Γνωριζει καποιος πως απο τη διαχειριση δεδομενων μπορω να επιλεξω παραπανω απο ενα στοιχεια για μαζικη αποστολη η αντιγραφη κτλ ? Το προσπαθω καιρο αλλα δε βρισκω ακρη...

Ευχαριστω!

Μπορώ να προσθέσω το χρηματιστήριο Αθηνών και κάποιες μετοχές στο tab με τις μετοχές και πώς?

Ελα ντε...τι ειναι αυτο και γιατι δεν λεει;Η 6.5.3 μηπως ειναι;

Γεια χαρα.

Εχω το εξης προβλημα.Εχω παρει backup ολη την καρτα μνημης και τη μνημη του τηλεφωνου.

Υπαρχουν δηλαδη ολα τα αρχεια που εχει το τηλεφωνο.

Μπορω να ανακτησω τα τηλεφωνα απο εκει?

Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο αρχειο που μπορω να παρω και να το βαλω σε καποιο αλλο windows τηλεφωνο και να δω τα τηλεφωνα?

ή αν υπαρχει καποιο προγραμματακι?

ευχαριστω εκ των προτερων.

• Administrators

Για backup μόνο της pim πληροφορίας (επαφές, sms, calendar κτλ.) χρησιμοποιούμε συνήθως το pim backup.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266961

Δοκιμάστε τη και περιμένουμε νεότερα.

Modpic.gif

παιδια θελω να αγορασω αυτο (http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02030) ή αυτο (http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02010) το hands free και επειδη ειναι στερεοφωνικο και εχει δυνατοτητα να ακους τη μουσικη μεσω bluetooth (A2DP)

θελω να μαθω αν ξερετε αν το diamond2 υποστηριζει κατι τετοιο.

τα handsfree της i-tech στη σελιδα τους δεν περιλαμβανουν καμια htc συσκευη στις υποστηριζομενες.

τι λετε ;

Εγώ έχω αυτό

http://e-finder.gr/p.Bluetooth-BB-04-Clip-On-Mini-Stereo-Multi-Connection-with-Caller-ID.44546.html

το οποίο σε σχέση με τα άλλα που αναφέρεις έχει απιπλέον αναγνώριση κλήσης

(όχι όνομα καλούντος)

Η λειτουργία ραδιοφώνου που αναφέρει ΔΕΝ ισχύει για το δικό μας τηλέφωνο.

Δοκιμάστε τη και περιμένουμε νεότερα.

Μπορω να τη δοκιμασω εγω που εχω ελληνικη συσκευη;

Μπορω να τη δοκιμασω εγω που εχω ελληνικη συσκευη;

Εφοσον είναι απο το ελληνικό site της htc λογικά μπορούμε να την δοκιμάσουμε όσοι έχουμε ελληνική συσκευή.Εγώ μάλλον θα την περάσω πρωί-πρωι. Αν την δοκιμάσει κάποιος άλλος πρώτα ας μας πει τι είναι :O

EDIT: Μόλις την κατέβασα με τον σειριακό αριθμό μου και γράφει οτι είναι για ελληνικές συσκευές.Έκδοση 2.53.482.4

Edited by f_ste

Εφοσον είναι απο το ελληνικό site της htc λογικά μπορούμε να την δοκιμάσουμε όσοι έχουμε ελληνική συσκευή.Εγώ μάλλον θα την περάσω πρωί-πρωι. Αν την δοκιμάσει κάποιος άλλος πρώτα ας μας πει τι είναι :O

EDIT: Μόλις την κατέβασα με τον σειριακό αριθμό μου και γράφει οτι είναι για ελληνικές συσκευές.Έκδοση 2.53.482.4

Καμια διαφορα ειδες;

Καμια διαφορα ειδες;

Δεν την εγκατέστησα ακόμα.Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μηνυμά μου απλα την κατέβασα και θα την εγκαταστήσω το πρωί γιατι δεν εχω κάνει backup.

Πρεπει να είναι αυτη που ανεπισημα υπηρχε στο xda και htcpedia από τα μέσα Φλεβάρη με manila 2.5

Αυτή είναι:

_HTC Touch Diamond2_RUU_Topaz_S2_HTC_ELL_2.53.482.4_Radio_Signed_Topaz_61.44etc.25.35_4.49.25.91_Ship.exe

Edited by dimkns

εγω το εγκατέστησα αλλα μου φαινεται χαλια. εχουν γινει καποιες αλλαγες αλλες καλυτερες και αλλες (οι περισσότερες) χειρότερες

Τελικά έχει Manila 2.5; :confused:
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Εγώ την έβαλα εχθές το βράδυ. Έχει όντως μανιλα 2.5 σε σχέση με την προηγούμενη επίσημη, και μέχρι στιγμής, μου φαίνεται αρκετά καλύτερη, εκτός από το ότι δεν βγαίνει πλέον το βελάκι του task manager πάνω δεξιά.

Επίσης έχει και αλλαγμένο dialler δηλ. δεν έχει εκείνη την προστατευτική κουρτίνα, αλλά σου δίνει την δυνατότητα για conf call κλπ.

That's the story so far.

Από ταχύτητα πώς το βλέπετε;

Έχει όλα τα tabs του Manila 2.5, πχ footprints;

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Μπορώ να προσθέσω το χρηματιστήριο Αθηνών και κάποιες μετοχές στο tab με τις μετοχές και πώς?

Ξέρη κανείς ?

• Administrators
Εγώ την έβαλα εχθές το βράδυ. Έχει όντως μανιλα 2.5 σε σχέση με την προηγούμενη επίσημη, και μέχρι στιγμής, μου φαίνεται αρκετά καλύτερη, εκτός από το ότι δεν βγαίνει πλέον το βελάκι του task manager πάνω δεξιά.

Επίσης έχει και αλλαγμένο dialler δηλ. δεν έχει εκείνη την προστατευτική κουρτίνα, αλλά σου δίνει την δυνατότητα για conf call κλπ.

That's the story so far.

Δεν έχει το βελάκι του Task Manager γιατί απλά δεν υπάρχει. Εάν θέλεις μπορείς να το εγκαταστήσεις... Duttys Task Manager for Leo.cab

Modpic.gif

Από ταχύτητα πώς το βλέπετε;

Έχει όλα τα tabs του Manila 2.5, πχ footprints;

Από ταχύτητα είναι φαίνεται στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη επίσημη. Footprints δεν έχει αλλά έχουν προστεθεί τα tabs του teeter/facebook και του χρηματιστηρίου (δεν ξέρω ακόμα πως προστίθεντε Ελληνικές μετοχές)

• Administrators
Δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο ούτως ώστε να εισαχθούν πληροφορίες από το χρηματιστήριο Αθηνών.

Modpic.gif